An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Batman Begins (2-disc) (DVD) Batman Begins (2-disc)

Udgivet 21. oktober 2005 af Warner Bros. 1000086171 / UPC# 7321900729598

Batman Begins (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Salg i Laserdisken af denne vare
er forbudt af kulturministeriet og
Sandrew/Metronome.

Bestil i stedet hos Movie World ved
at klikke på den grønne kurv herunder.

Klik her for information om
kampen for kulturel frihed.

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 2005
USA - Farve - 141 min
Ønskeliste
ActionAdventureKriminalfilmThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Batman Begins
Instruktør: Christopher Nolan
Medvirkende:
Bruce Wayne  Christian Bale
Alfred  Michael Caine
Ducard  Liam Neeson
Rachel Dawes  Katie Holmes
Jim Gordon  Gary Oldman
Jonathan Crane  Cillian Murphy
Carmine Falcone  Tom Wilkinson
Earle  Rutger Hauer
Ra's Al Ghul  Ken Watanabe
Lucius Fox  Morgan Freeman
Vis alle medvirkende...
Stikord: The Dark Knight Trilogy
Batman
Based-on-a-comic
Futuristisk
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Besøg filmens hjemmeside
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Ja Cast & Crew
Ja Hidden Features Outtakes
Ja DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Tysk
Engelsk
Tysk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 175

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Mogens
Thomas
Lars
Alexander

Does it come in black?

Fra det øjeblik, Warner Bros. logoet glider over skærmen i sort/hvid, er det tydeligt, at dette ikke bare er endnu en efterfølger til Joel Schumachers farvelade-vision af Batman-universet. Det her er en helt anden slags Batman. Den mest alvorlige, vi endnu har set.

Historien kender de fleste vel: Den 8 år gamle Bruce Wayne, søn af en rigmand, ser sine forældre blive myrdet lige foran sig. Fyldt med hævntørst og vrede iklæder han sig det kulsorte Batman-kostume for at få Gotham Citys forbrydere ned med nakken. Men alle tidligere filmversioner af Batman har et hul i historien. Hvad sker der i de år, der går, mens den unge Bruce Wayne vokser op, forældreløs, til han som voksen bliver forvandlet til den mørke hævner? Hvor har han fået sine næsten overnaturlige evner fra? Hvem har lavet alle hans seje våben? Og hvordan fik han i det hele taget den besynderlige idé at klæde sig ud som en flagermus for at bekæmpe forbrydere?

Batman Begins giver svar på disse spørgsmål.

Instruktøren Christopher Nolan, der lavede den mesterlige Memento og den roste Insomnia, bringer en helt ny realisme til Batman-universet. Væk er Joel Schumachers groteske neon-helvede, men Nolan viger også væk fra Tim Burtons gotiske vision. Filmen er stadig mørk og dyster, men den foregår alt andet lige stadig i et univers, der ikke er så langt fra virkeligheden.
     Rollelisten er som en drøm. Det bedste, Hollywood har at byde på. Ikke bare de store navne, som trækker publikum ind til hvad som helst, men folk der har en speciel plads i de fleste filmelskeres hjerte. Der er Michael Caine som Alfred, den tålmodige butler, der våger over Bruce Wayne fra han er helt lille, og Morgan Freeman som Lucius Fox, manden der er ansvarlig for Batmans seje gadgets. De fleste vil holde vejret et øjeblik, når Freeman og Caine optræder i samme scene for første gang nogensinde. Og lad os ikke glemme Gary Oldman, der spiller Jim Gordon, en ung, retskaffen politimand, der senere skal blive en af Batmans vigtigste allierede.
     På skurkenes side finder vi den altid seværdige Liam Neeson som Bruce Waynes mentor Henri Ducard, og Ken Watanabe (The Last Samurai) som den mystiske Ra's Al Ghul, mens Cillian Murphy (28 Days later) spiller psykiateren Dr. Jonathan Crane, der med sit alter ego Scarecrow kan drive folk til vanvid med mareridtsagtige illusioner.
     Nolan har også gravet gode folk op til de mindre roller. Hvem havde troet, at gode, gamle Rutger Hauer (Blade Runner), der i de sidste mange år kun har vist sig i de mest usle direct-to-video produktioner, pludselig ville være at finde i en stor Hollywood-produktion igen? Selv den utaknemmelige rolle som gangsterbossen Falcone får ekstra troværdighed, når den bliver spillet af en Oscar-vinder som Tom Wilkinson (Eternal Sunshine of the Spotless Mind).
     Men det bedste og vigtigste element er selvfølgelig Batman himself. Christian Bale er fantastisk som både den mørke hævner og hans alter ego, Bruce Wayne. Fra sine helt unge dage, da han som 12-årig spillede med i Spielbergs Empire of the Sun til hovedrollen i American Psycho og hans Oscar-værdige præstation i The Machinist, har Bale gang på gang overrasket. Han bliver bedre og bedre, som årene går. Selv en god skuespiller kan blive fortabt i en rolle som Batman (ja, George Clooney, det er dig vi snakker om), men Bale formår at holde fast i Bruce's menneskelighed, selv når han er dækket fra top til tå af sit sorte Batman-kostume. Det i sig selv er imponerende.

Batman Begins er måske nok den mest intelligente Batman-film til dato. Idéen om, at frygt er et magtfuldt våben - måske mere magtfuldt end noget andet - er særligt interessant i disse tider, hvor terror holder hele nationer som gidsel. Men når alt kommer til alt, er dette en historie for drengerøve, og det glemmer filmen aldrig selv. Se bare scenen, hvor Lucius Fox introducerer den armerede tank, der senere skal blive til den uundværlige Batmobil, for Bruce Wayne. Efter demonstrationen kigger Wayne roligt på Fox og spørger: "Does it come in black?", og så ved vi bare, at der er gode actionscener på vej! Når denne Bat-tank brøler gennem Gotham Citys gader og destruerer alt på sin vej, varsler den om nye tider for denne stolte filmserie.

Batman er tilbage! Og det gælder bare om at komme af vejen i en fart!

David

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Filmen
 • Biograftrailer
 • Audio: Engelsk DD5.1
 • Undertekster: Engelsk, tysk, islandsk, hebræisk, arabisk
Disc 2: Special features
 • Bemærk: Special features er "gemt" i forskellige undermenuer og bag diverse ikoner, så det gælder bare om at klikke løs på alle fire piletaster!
 • Inner Demons Comic - Explore the special features through an exclusive Interactive Comic Book
 • Batman - The Journey Begins - Concept, design and development of the film as well as the casting of Batman himself
 • Shaping Mind and Body - Observe Christian Bale's transformation into Batman
 • Batman: The Tumbler - The reinvention of the Batmobile
 • Gotham City Rises - Witness the creation of Gotham City, the Batcave, Wayne Manor and more
 • Saving Gotham City - The development of miniatures, CGI and effects for the Monorail Chase scene
 • Genesis of the Bat - A look at the Dark Knight's incarnation and influences on the film
 • Confidential Files - Go beyond the movie and discover facts and story points not in the film
 • Photo galleries
 • DVD-Rom: Batman Begins Game, weblinks

Brugerne skriver om Batman Begins:

Anmeldt af Karina, Søborg 22. juni 2013
Der er ikke megen "Kapoow" tilbage
Jeg var ærlig talt en smule skeptisk, da jeg satte mig til at se Batman begins, men min skepsis blev hurtigt gjort til skamme. Bale præsenterer en overbevisende Bruce Wayne, hvor man tydeligt mærker den traumatiserede knægt i den voksne mand.Den lidt overfladisk muntre tegneserietone er der ikke meget tilbage af, og i stedet dykkes der dybt i ulykkerne og ondskaben i den plagede by Gotham City. Vellykket og absolut seværdig Batmanvariant.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 28. juli 2012
Batman begyndelsen.
I Batman Begins for vi nu endelig den fulde ventet forhistorie om Bruce Wanyes mystiske forsvindingsnummer... Hvad skete der oprindeligt i de ca 7 år ?, og hvor vokset han op henne ? jo så ment hos nogle munke i et kloster uden for Tibet bjerge, der oplærte ham i nogle af de mest el-gamle Tibet ur kamp-sports kunster Vvvvvhhee tænkte jeg fantastisk tænkt af instruktør Christopher Nolan.
Men her stopper min ros og gavmildhed altså også for hvad i F**K skal det til for at lave i nu en udgave af hans forældres død for ca 7 år før hans oplæring skal til at finde sted.. For hold da op hvad er det det skævt og forkert at igen at lave scenerne om hvad skal det til for.. For hør lige her, i scenen hvor de går ud af teateret ser man tydeligt at det er en snot dum bagdør, F**K hvor lamt sådan er tegneserien og tegnefilms serien IKKE.
Der gå de altså ud af hoveddøren da stykket er færdigt, da de lige har set The Mark of Zoro.
Og vil lille Bruce før hjem fordi der er flagermusse øhhee nej der var jo ikke nogle freak-ing flagermusse i det show.
Hans forældre placerer her med end genvej til deres villa Mason, for at spare tid alle er glade og i godt humør især lille Bruce som er dybt facineret af Zoro.
Og siger disse ord( far når jeg bliver stor vil jeg være ligesom ham )mens ak det kommer aldrig, herefter bliver de røvet da en mand står frem af en blind gyde og siger( Jeg tager de smukke perler rundt om den pæne ladys hals ).
Thomas siger rolig rolig her er min pung hvorefter perlekæden går i stykker, efter dette forsøger hans far at forsvare dem og langer ud efter gerningsmanden.
Dette reducerer i en reaktion fra gernings manden og han affyrer herefter 2 skud der hammer hans far og mor, de dør på stedet.
Ellers er den øvrig fortælling god nok han for trøst af Alfred som bliver en slags halv faderlig rollemodel, sammen med en af hans lærer mester Ducard.
Desuden lære han at skabe tillid til politimester James Gordon hvorfor Jim ?, og søger hjælp hos ham da han bliver hans store forbillede, og godt nok er Batman egoist og selvoptaget men dog IKKE i så stor en IKKE grad som Christian Bale giver det til udtryk i hans fjoget smil... Og hvad da F**K er der galt med Batmans stemme har han fået lungecancer eller slugt et par tangponger.
Har desuden heller aldrig set et være slut plot i hele mit Bat-Man fan liv en det der multipas S**T..Jahee right at det var Fugleskræmslet der slog hans forældre ihjel , er derfor at han ikke kan lide flagermus not not og at Ducard skulle være indblandet køber den ikke.
Noget af noget shit-fis da jeg ved at de begge blev myrdet af Joe Chill et afskum der var medlem af en lav forbryderbande ved navnet Black Glove organisation, hvem der står bag dem vides ikke til dags dato.
Filmen er der også efter min smag lidt for dyster, men ak ja det bliv hans ældre dage jo også, men kun da godt bruge lidt gult og gråt i Batmans dragt, og hvorfor skal Mason villaen brænde ned F**K hvor dumt.
Her har jeg skrevet nogle af de vigtigste faks ned fra Bob Kanes Batman tegneserie som jeg syntes der er vigtig at tænke på når man giver sig i kast med en Batman film.

Bruce Wayne er en milliardær industrimand og arver af Wayne Enterprise, et stort privat teknologifirma.
Han er søn af Thomas og Martha Wayne, da Bruce Wayne var ca 11 år gammel blev hans forældre myrdet af Joe Chill der ville røve dem.
Han var medlem af en lav forbryder organisation ved navn Black Glove organisation, som derefter blev anholdt samme nat, som han myrdede dem.
Dette gjorde Bruce fast besluttet på at befri Gotham City for alt kriminalitet.
Flere år efter bitterhed og sår sidder Bruce i en af hans såkaldte residenter hvorpå en flagemus flyver ind og knuser ruden.
Han rejst rundt i verden i mange år og han vender tilbage til Gotham, da han er omkring 25.
Han tilbragte sine første år af kriminalitetsbekæmpelsen på at kæmpe alt det korrupte politi til bunds, og for at få tillid fra fremtidige politi-kommissær james Gordon, og ved hjælp af hans første allierede, fremtidige District Attorney Harvey Dent, begynder de også at befri byen og bekæmpe blandt andet Carmine Falcone's mafia.
I denne periode har han også sin første møde med Hugo Strange, der er i led med med Joe Chill.. Han hjemsøger Chill hver nat i flere måneder, han konfrontere Chill.
Efter Batman konfronteret Chill, indså han, at han var den ene til at skabte Batman (ved at myrde Batmans forældre), på tros af det lader han Chill slippe, hvorefter Chill i det senere forløb begår selvmord.

Anmeldt af Frederik Bøggild, Aalborg 24. oktober 2010
Burton forever
jag var klar og parat til at se denne film og da filmen var slut tænkte jeg at jeg kunne have brugt de 2 timer og 20 minutter på noget andet, hvis jeg skulle vælge så vil jeg sige at man skulle vælge burtons 2 film og dark night de er klart de bedste (syntes jeg) batman og robin var rigtig dårlig, batman forever var okay, og til sidst begins var nogenlunde, filmen har nogle af de dårligste action scener jeg set, handlingen var lidt sløv, og det sidste jeg vil sige er: elsker du ikke en god skurk i superhelte film ? jeg gør og jeg var rigtig skuffet, jeg savnede de klassiske batman fjender: two-face, the riddler, the joker, cat women mr freeze eller the pinguin, der var to skurke scarecrow og en anden fyr Ra's al Ghu, jeg er batman fan og jeg kan rigtig godt lide scarecrow men han havde ikke nok scene tid, så når det hele smelter sammen syntes jeg at denne film af spild af tid og penge.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 25. juli 2010
Batman flyver igen.
En rigtig god Batman film Fra Christopher Nolans side, der vel ret beset ikke har lavet en decideret dårlig film endnu.
Bruce Wayne/ Batman får en psykoligisk baggrund for at vælge sit alter ego en historie man har savnet i de forrige film.
Den mørke dystre tone klæder universet utrolig godt og man formår at blive grebet af filmen. Det tekniske er i særklasse og hele filmen emmer af en opfindsomhed der ikke er set længe.
Dog kommer den ikke helt op og ringe da specielt en katie Holmes virker fejlcastet og filmen trækker også lidt for langt ud, men ellers en fed oplevelse.

Anmeldt af rambo444, Tjele 17. april 2008
den bedste ind til vidrere
helt vild god. Crhistian bale er fantastisk som batman. Liamem nesson er god som skurk. morgan freeman og micahel caine er fabelagitie som rollener lucius fox og alfred

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 3. marts 2008
Jaaaa Da!
Superman stram dig an! Batman kunne klare dig til hver en tid.
Denne film er uden tvivl en af de bedste nyere heltefilm der er lavet. man skal ikke tage det som en del af den gamle serie idet at batman her har mange fede og langt bedre ting heri end i de gamle. Det er en helt ny serie med Batman og "ME LIKE". jeg glæder mig sindssygt til at 2'eren kommer.

Anmeldt af Monkeyman, København S 14. januar 2008
En ny begyndelse
Af alle tegneseriehelte, så er Batman den figur der står mig nærmest.
Han er for mig, den mest interessante, troværdige og mørke helt der til dato er opfundet.
Tim Burton lavede to fantastiske film med den mørke helt, mens Joel Schumacher var mindre heldig med hans fortolkning.

Manden der står bag Batmans genfødsel hedder Christopher Nolan, og han er nok mest kendt for at lave ''små film'', så dette må siges at værer hans store mainstream gennembrud.
Nolan har sat en fin historie op, og har da også fundet vor tids bedste Batman, i sikkelse af briten Christian Bale.
Bi-rollerne er også meget interessant castet, og indeholder mange kendte ansigter.

Men selvom BATMAN BEGINS alt i alt er et fint action/eventyrs brag, med dystert production design, så er jeg nok mere til Tim Burtons skumle og gotiske univers. Bale er fantastisk som flagermusemanden, det skal der ikke herske nogen tvivl om, men jeg føler mig mere tiltrukket af Michael Keatons fortolkning af Bruce Wayne/Batman, som er mere mystisk og mørk.

Men jeg glæder mig hel sikkert til 2'eren. Godt gået Nolan !! :)

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 20. august 2007
Oprejsning til Batman
Uden sammenligning den bedste Batman-film til dato. Efter at Burton og især Schumacher havde fucket Batman-historien helt op, formår Nolan at vaske tavlen ren og skrue en ordentlig fortælling sammen. Der bliver investeret tid i at udpensle Bruce Wayne/Batmans baggrund, hvilket gør at karakteren får langt mere dybde end det var tilfældet i de fire gamle film. Hertil kommer, at Bale er et langt, langt bedre valg til rollen end Keaton, Kilmer eller Clooney (den absolut værste). Resten af rollebesætningen klarer sig godt, omend Cillian Murphy og Katie Holmes imponerer knapt så meget. Man kan kun håbe, at Nolan fortsætter i samme spor i The Dark Knight.

Anmeldt af 3. august 2007
God begyndelse
Batman begins er godt fortalt, om hvordan batman/Bruce Wayne startede sin karriere som superhelt.

Christian Bale gør det rigtig godt som Batman/Bruce Wayne, og jeg fik en god overraskelse at Liam Nesson spiller skide godt som skurk.

En man fan af batman filmene, så er Batman Begins noget man SKAL se.

Anmeldt af Kim Andersen, Kokkedal 3. maj 2007
Over forventning
Jeg vil give de der siger at den er lang optrækket ret. Men jeg vil så også se på det som et helheds indtryk, i det mener jeg vi kan forvente en efterfølder og som jeg ser på det har Nolan fat i det helt rigtige. Nolan har min respekt for at han forklare mange ting i filmen da han skal slå fast at denne film ikke har noget med Tim Burtons fortolkninger at gøre... Så jeg mener at han har ramt plet med denne film. En af de bedste tegneserie filmatiseringer der har været på lærret end til nu.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. januar 2007
I begyndelsen var Lille Bruce
Overdådig Batman-fortolkning, dybsindig som aldrig før og præget af et sjældent dystert sortsyn der i dén grad klæder universet. Der er efter min mening mere end én håndfuld stilbrud mens det hele står på, men filmens tempo og Nolans sikre instruktion fylder samtlige 2 en halv time flot ud. Jeg er ikke sikker på Morgan Freeman og Tom Wilkinson, men det øvrige cast gør det godt. Bale er virkelig god, og Gary Oldman underspiller vidunderligt. Man glæder sig til 2´eren!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 25. august 2006
Overraskende god Batman
For første gang er selve historien om Batman blevet gennemarbejdet på film. Denne film er måske den der er mindst tro mod tegneserie-universet i dens mangel på den evige kamp mellem superhelten og superskurkene. Vi har her en mere realistisk Batman, nu med psykologiske motiver. Filmen er visuelt tilfredsstillende, omend meget anderledes end Burton's version. Især åbningsbilledet vækker interessen. De få minusser er at den taber luft mod slutningen og at humoren er flad. Nolan formår, som oftest er tilfældet, at få det optimale ud af sit script og disker op med en underholdende og interessant film.

Anmeldt af ChelseaHotel, København SV 2. maj 2006
En mørkere oplevelse
Mellem de mange tegneseriefilmatiseringer der springer frem må jeg sige at Batman Begins klart hører til blandt eliten. Der er en del ting i filmen, som jeg personlig nok ville have valgt at gøre anderledes, men den fungerer nu fint, som den er.
Batman Begins viser et mørkere og ondere billede af Gotham og figurer som The Scarecrow er langt fra så harmløse som i tegnefilmene - rent faktisk er han lidt uhyggelig når man ser den i biografen.

Tilbage er der kun at håbe på, at de finder en rimelig skuespiller til at spille Jokeren (lad os alle bede) i den næste film.

Anmeldt af Jan, Viborg 30. marts 2006
BEDSTE FILM I 2005
Simpelthen den bedste film i 2005. Elsker den, og ser den igen og igen

Anmeldt af ChristianV, Dragør 23. januar 2006
Lidt skuffende
" Batman begins " er efter min mening lidt skuffende.
Selvom skuespillerne er gode, hænger plottet desværre ikke helt sammen.


Anmeldt af Holliday, Aalborg 10. januar 2006
Batman Begins må i min bog betegnes som årets skuffelse.

Efter Schumachers voldtægt af flagermusen kunne man ellers i sit stille sind ha’ håbet på, at Nolan ville bringe nattens ridder tilbage på sporet, med den såkaldte nye begyndelse som absolut var hårdt tiltrængt.

Batman Begins er et stort skridt i den rigtige retning og operationen lykkes, patienten overlever. Men desværre ikke med den fulde førlighed.

Batman Begins er simpelthen for sløv i optrækket. Action scenerne er for stivbenet og mangler dynamik i både instruktion og klipning. Biljagten er fra Hollywood standard skuffen.

Historien er fanget mellem lysten til at gøre Batman levende og ’realistisk’ og så Ra'a Al Ghoul fantastiske plan for Gotham’s endelige. Det hele ender i et underlig mix, hvor det bliver ved de gode intentioner.

Bale er god som Batman hvor i mod Liam Neeson ikke overbeviser som filmens superskurk. Waynes kærlighed spilles med fraværende nærvær af Katie Holmes. Filmens anonyme score er Ian Livingstone ansvarlig for

Sluttelig vil de fleste der følger Simpsons nok trække lidt på smilebåndet over Neeson og Bale’s endelige opgør, hvis man har set afsnittet ”Marge vs. The Monorail” af den populære serie. – Selv om dette næppe har været hensigten

Anmeldt af dice, Hurup Thy 23. november 2005
Simpelthen den bedste Batman film nogensinde, med Christian Bale som den bedste Batman overhovedet, dem der siger anderledes lever i fortiden.Det eneste minus der er ved denne film er Katie Holmes.KUNNE man da ikk have fundet en anden til at spille den rolle end den tøs?!

Anmeldt af Martin Lennon, København S 10. august 2005
Close but no cigar...
Interessant take på Batman og psykologien bag skabelsen af the dark knight. Filmens skurke er dog en tam omgang og især Falcone er fejlcastet. Han er på intet tidspunkt skræmmende eller overbevisende som Gotham Citys gangster konge. Ville ønske, at de havde lagt sig endnu mere op af Batman Year One tegneserien af Frank Miller, da hele dommedagsplottet med Ra's Al Ghul virker påklistret - selvom Liam Neeson går det ganske godt. Nolan er heller ikke den bedste actioninstruktør og de fleste af kampscenerne er så misforstået hektisk klippet, at man ikke fatter, hvad der foregår. Arkham Asylum skuffede også. Et godt forsøg - og hvis det hele bliver en smule mere twisted og dystert i den næste Batman film med Jokeren tegner det godt.

Tim Burtons mesterlige Batman Returns er til dato stadig den mest gribende og rent ud sagt bedste Batman film.

"What do you want? Ah, the direct approach. I admire that in a man with a mask."

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 9. august 2005
Nu med (lidt) persontegning
Denne Batmanfilm er herlig underholdning, bl.a. fordi den lægger sig tættere på batmanuniverset end Joel Schumacher gør, og fordi den giver sig tid til at vise os, hvem Batman i grunden er. Nolan har sat høje standarter for CGI, man accepterer det. Men han mister grebet i de store "kamp"scener. Lyden er utroligt godt gennemarbejdet.

Anmeldt af Chesney, Brædstrup 8. august 2005
Efter Joel Schumacher's katastrofale filmatiseringer af Batman-universet, er Christopher Nolan kommet til og det forpligter, specielt med film som Memento og Following bag sig.

Heldigvis for Warner og os er Batman Begins en god film, man kan måske ærgre sig lidt over kamp-scenerne's dårlige koreografi, og personerne virker måske af og til en smule overfladiske. Men pyt dette er jo en superhelte-film og ikke "Borte Med Blæsten".


Anmeldt af Borgen, København NV 26. juli 2005
Intet mindre end eminent god! Den nye Batman film sætter standard ikke bare for Batman serien, men for hele superhelte genren. Det er simpelthen så fremragende. Selvfølgelig er det stadig underholding, men illusionen er total, kulisser og skuespil går op i en højere enhed. Man sidder nærmest med en følelse af filmen er for kort på trods af en spilletid på over to timer.
Lad os håbe alle superhelte filmatiseringer vil fortsætte ud af denne fremragende tangent

Anmeldt af spagnum master, Vejle 9. juli 2005
Skuffende - Not !
Så denne fremragende film til en hemmelig snigpremiere. Christopher Nolan første blockbuster-film, når man tager hans tidligere (ligeledes fremragende) film i betragtning. Det er en tung arv at lave en batman-film, men fordelen er, at han kun kan lave en bedre film end Joel Schumachers to tidligere Batman-film. Og således går det så.... filmen holder hele vejen, og bliver efter min mening den hidtil bedste batman-film. Der er mere dybde, og Christian Bale er født til at spille rollen. Og så er filmen jo proppet med store stjerner. Det her er simpelthen vanvittig godt!

Ret din egen anmeldelse af Batman Begins - klik her

Deltag i debatten om filmen Batman Begins - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Batman Begins
Holliday

Batman Begins (Blu-ray) Batman Begins (Blu-ray) Batman Begins Batman Begins (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2007/02/01 13:56:21 IP: Logget Svar...

Mindst tro

mod tegneserie oplægget? Hvordan?
JernAbe

Sendt 2007/02/13 00:40:31 IP: Logget Svar...

Syntes da det er den der fanger frank millers vision bedst og den film der passer bedst til flagermusen , bevares tim burtons 2 batman film er da gode men nolans præsentation virker bedre på mig end store bolsjestokke og neon.
Holliday

Sendt 2007/05/28 16:44:42 IP: Logget Svar...

Ang. Miller

Så har Burton jo aldrig sigtet efter at skulle gengive Millers univers. Desuden syn's jeg Nolans ligger langt fra Year One, som ville være en fremragende film.
JernAbe

Sendt 2007/05/28 17:06:06 IP: Logget Svar...

miller.

Helt enig og hr.Burtons vision er da osse rigtig underholdene...
Men det er efter min mening Nolans fortolkning der ligger tættest op ad den batman Miller genoplivede..
Både "year zero" og "killing joke" ville egne sig rigtig godt på film.
Men mindst tro mod oplægget er Nolans vision altså ikke
vandelay

Sendt 2007/05/30 23:44:33 IP: Logget Svar...

Batman og Miller:

Nolan siger jo direkte på ekstramaterialet, at han ikke specifikt gik efter at lave "Year One". Men der er jo helt klart en masse ting der er løftet derfra. Jeg synes heller ikke at stemningen i "Year One" og "Batman Begins" er ens.
Egentlig ville det også være bedst, hvis de for f***** ville lade de klassiske graphic novels i fred.
Så lige et interview med ham kvajet der lavede "300" på Youtube, og nu vil han gudhjælpemig filme "Watchmen". Man har lyst til at udbryde: "Who Watches the Filmdirectors?" (og hvis du, kære læser, forstår hvad den sætning refererer til, er du nok enig i min udtalelse).
Holliday

Sendt 2007/05/31 08:21:32 IP: Logget Svar...

Ang. 300

Har ikke set den, men har set hans remake af Dawn og den er jeg vild med. I øvrigt syn's jeg at Nolans Batman er noget af det mest skuffende der nogensinde er kommet fra tegneseriefronten!
JernAbe

Sendt 2007/08/21 19:42:44 IP: Logget Svar...

300 , watchmen

Tror osse at Millers batman novels bliver ladt ifred..
Nolan virker til at have respekt og lysten til selv at tilføje sit , at det ikke lader sig gøre tror jeg.
Var selv ret vild med 300 , syntes den var møg underholdene , ligesom den trykte udgave , men Watchmen er jeg dog meget nervøs for fejler , den fungere så fint på tegneserie , hvorfor så lave den,Rorschach bliver en af de karaktere der ikke kan fungere på film tror jeg , er meget spændt
vandelay

Sendt 2007/08/22 01:01:36 IP: Logget Svar...

LAD FOR H****** WATCHMEN VÆRE!!!!

Jeg gider ikke disse halvdårlige filminstruktører, der tror de kan filmatisere mesterværker. Lad "Watchmen" være!!!!!

Start en debat om denne udgave af Batman Begins (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest