An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Een gang strømer: Hele serien (2-disc) (DVD) Een gang strømer: Hele serien (2-disc)

Udgivet 29. juli 2008 af Nordisk Film 1735331 / UPC# 5708758673457

Een gang strømer: Hele serien (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Nordisk Film - 1987
Danmark - Farve - 360 min
Ønskeliste
ActionDramaKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Een gang strømer...
Instruktør: Anders Refn
  Bent Christensen
Medvirkende:
Sten Dahl  Jens Arentzen
Karl Jørgensen  Jens Okking
Lis Jørgensen  Suzette Kempf
Frank Skov  Martin Rode
Kim Madsen  Lars Sidenius
Kaj Skov  Leif Skriver
John Sparking  Torben Jensen
Poul Bremer  Henrik Larsen
Leon Hansen  Gert Bastian
Anita Rasmussen  Anne Marie Helger
Vis alle medvirkende...
Stikord: Een gang strømer...
Gangster
Narko
Politi
Smugling
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 1.0
Dansk
Dansk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 17

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Én gang strømer...

Der er uro i den københavnske underverden. Den unge politimand Sten Dahl (Jens Arentzen) og hans specialgruppe har en klar fornemmelse af, at noget stort er under opsejling.
    I pas-politiet sidder Karl Jørgensen (Jens Okking, der gentager sin rolle fra Anders Refn's Strømer fra 1976). Karl har en fortid i kriminalpolitiet, men holder sig helt udenfor - indtil hans datter, Lis, trues på livet.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

  • Samlet spilletid: 6 timer
  • Audio: Dansk DD1.0 (Mono)
  • Undertekster: Dansk
  • Ingen special features nævnt på omslaget

Brugerne skriver om Een gang strømer... (Miniserie):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. juni 2015
Narko i Monaco
Den bredt anlagte TV-serie der tordnede ind på skærmene dengang i 1987 og lagde gaderne øde og efterlod seerne på kanten af sofaen hver weekend viser i dén grad sin alder efter knap 30 år, men andet ville næsten også have været underligt. Ikke desto mindre er det stadig et godt stykke fiktion og det lille svirp med halen til sidst, er med til at sikre at serien stadig holder som helhed. Men i lyset af den dystre "Strømer" var det jo nok ikke helt overraskende. Iøvrigt en slutning man husker fra dengang, så en serie med en slags gods i ER der altså tale om. I modsætning til den forrige anmelder mener jeg faktisk, at det er de tre sidste afsnit der er de mest spændende, men det er vel en smagssag. Jens Okking er som altid formidabel og var med til at skrive sine egne replikker. Han skulle nok have skrevet alle andres også, for mere end én gang trækker man på smilebåndet af nogle af replikkerne. Torben Jensen var altid on-target som indædt slyngel og har her en af sine bedste roller og Lotte Tarp smider kludene. Jo, der er meget at glæde sig over, men skuespillerne er ikke alle lige overbevisende og plottet, der dengang virkede komplekst, fremstår idag noget tyndbenet. Alligevel må man sige, at der er tale om en TV-serie der ikke har mistet al sin spændstighed endnu og klart er et gensyn værd. Om ikke af anden grund end de nostalgiske.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 29. september 2008
Copenhagen Vice
Een gang strømer tog landet med storm, da den ramte de danske tv-stuer i de glade monopoldage. Her var der noget nyt og frisk. Skuddueller, narkotikasmuglere og hårdkogte betjente med moderigtige skægstubbe og pistolhylsteret i de rette folder. Nu var der pludselig dansk producerede biljagter med 110 km/h igennem Københavns gader. Korrupte politkere, en skaldet psykopat og pengestærke bagmænd i whiskeybæltet til aftenskaffen. Anders Refn er manden bag dette adrealin skud som overbevidste de fleste om, at fordi det er lille Danmark behøves alt tv underholdning ikke at være kogt på et ben af køkkenvask og socialrealisme. Een gang stømer trækker spor fra Refn's fremragende politifilm Strømer som også har Jens Okking i hovedrollen som Karl Jørgensen. Nu har Karl forladt kriminalpolitiet og porteren er forklædt som kaffe hos paspolitiet i lufthavnen. Freden er dog kort, da han bliver tvunget tilbage i politiets rækker, da hans datters kæreste bliver myrdet. Et mord som har rod dybt ind i den danske underverden.

Een Gang Strømer er noget så sjældent som en vellykket dansk krimiserie hvor Anders Refn sætter en tyk streg under sin position som en kompetent og dygtig håndværker. Serien er i øvrigt filmet af Mikael Salomon som brugte den som springbræt til en karriere over there. Skulle jeg kun give karakter til seriens tre første afsnit, som er utrolig vellykket med et fremragende mix af action og spændning koblet op på en god historie og ikke mindst et interessant og veltegnet persongalleri, så ville den blive betydlig højere end de 2½. Desværre går det hele lidt i selvsving her fra da Jens Okking pakker kufferten og drager til Frankrig. Her fordrives det mest af tiden med et utal af små sekvenser og transportscener når han ikke lige lægger arm med de franske gloser. Hele storbystrømer konceptet som ellers er bygget så godt op fiser langsomt, men sikkert ud. Serien slutter dog fint af med atypisk sortsyn. Desuden skal Een gang strømer have ros for at være rigtig godt castet og en fin kemi mellem spillerne. Martin Rode giver løfter om noget stort som flugtfange, men desværre skulle det blive hans kun anden og sidste rolle, da han døde to år senere. Torben Jensen er som altid god som udspekuleret bagmand og det kan ikke undgå at undre en smule, at det er blevet til så få filmroller til Jens Arentzen da han stort set er fremragende i alt hvad han deltager i. Alt i alt en mere end godkendt dansk krimiserie, som sagtens kan tåle gensyn den dag i dag. Ikke mindst takket være de fine skuespiller præstationer.

Anmeldt af Candyman, Hjørring 18. september 2008
Velkommen hjem til Danmark...
Efter min mening en af de bedste danske kriminalserier der nogensinde er lavet. Hæsblæsende biljagter, værtshuse (hvor det endnu var tilladt at ryge), smugling, mystik, humor og frem for alt kanon gode skuespillerpræstationer over hele linjen. Jens Okking spiller fremragende og lever sig virkelig ind i rollen som den fordrukne pasbetjent Karl Jørgensen. Selvom serien er fra sidst i 80'erne så synes jeg stadig, at den holder 100%. Virkelig et syn eller gensyn værd!

Ret din egen anmeldelse af Een gang strømer... (Miniserie) - klik her

Start en debat om filmen Een gang strømer... (Miniserie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Een gang strømer: Hele serien (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest