An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London  (DVD) 101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London

Udgivet 26. august 2008 af Buena Vista (DK) BMA3054415 / UPC# 8717418157708

101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Walt Disney - 2002
USA - Farve - 70 min
Ønskeliste
FamiliefilmTegnefilm
Filmens specifikationer
Original titel: 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Dansk titel: 101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London
Instruktør: Jim Kammerud
  Brian Smith
Medvirkende:
Thunderbolt  Barry Bostwick
Lightning  Jason Alexander
Lars  Martin Short
Patch  Bobby Lockwood
Cruella de Vil  Susanne Blakeslee
Pongo  Samuel West
Horace  Maurice LaMarche
Jasper  Jeff Bennett
Anita  Jodi Benson
Roger  Tim Bentinck
Vis alle medvirkende...
Stikord: 101 Dalmatians
Hunde
Talende dyr
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med dansk tale

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Sprog: Dansk
Engelsk
Norsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 9

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


101 Dalmatians II

I Kvik På Eventyr i London følger vi hvalpen Kvik, som ikke har det godt med bare at være en lille plettet hvalp blandt alle de andre. Han drømmer om at være noget særligt, præcis som hans store idol, den umådeligt populære tv-hund Tordenbrag. Da Kvik ved en fejltagelse bliver væk fra sin familie, havner han midt i en tv-optagelse med sin helt Tordenbrag. Pludselig er lille Kvik blevet idolets medhjælper i et svimlende og actionfyldt eventyr – i det virkelige liv! Imens lægger skurken Cruella en ond plan.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

  • Nyt spil: Kviks tusmørkeeventyr
  • Spil: På afveje i London
  • Tordenbrags omklædningsværelse
  • "Try Again" - musikvideo
  • "You're The One" - musikvideo

Brugerne skriver om 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure:

Anmeldt af René, Åbyhøj 17. november 2012
På eventyr i London
Det er aftenen før den store dag, hvor Robert, Anita, Pongo, Perle og alle deres 99 dalmatinerhvalpe skal flytte fra den lille lejlighed i London, og ud til en gammel gård på landet med masser af plads. Der er hektisk aktivitet, og en del kaos. Næste morgen sover Kvik over sig, bliver glemt i skyndingen og ladt alene tilbage i lejligheden. Kvik ser dog dette som en oplagt mulighed for endelig at møde sin store helt: TV-serie hunden 'Tordenbrag', der netop er på besøg i London for at indspille en ny episode til serien. ("Tordenbrag vs. Baskervilles Hund")

Harry og Jasper hygger sig i deres lune fængselscelle, men freden afbrydes brat, da Cruella de Vil betaler deres kaution og får dem løsladt. Cruella har nemlig fået tilbagefald. Og hun har også fundet ud af de 99 dalmatinerhvalpes nye opholdsted. De to kiksede banditter er ikke just glade for gensynet med deres tidligere arbejdsgiver, for de husker skam udmærket alle genvordighederne fra sidst. Men Cruella de Vil accepterer af princip aldrig "nej" som et svar! Snart vil der igen blive brug for "Tusmørkebjæffet". Kan Kvik og 'Tordenbrag' mon klare opgaven, med at finde og befri hvalpene i tide?

Historien er ganske veloplagt, og både tegnestil og musik er forsøgt holdt i samme stil, som etteren fra 1961. For det meste fungerer det også fint. Men Cruella er - som nævnt i anmeldelsen nedenunder - ikke tegnet med nogen synderlig omhu. Og ved alle close-ups af figurerne i filmen bliver tegne-omridset forstørret tilsvarende op. Et lille teknisk "Ups", som man måske ikke lige havde taget højde for? Nå, men historien er så tilpas underholdende, at den efter min mening sagtens kan opveje alle de tekniske skønhedspletter. Beatnik/Pop-art kunstneren 'Lars' (i den danske oversættelse: Heinz) er et ganske festligt indslag. Så vi lander på i alt to stjerner.

"101 Dalmatians II: Patch's Adventure in London" er muligvis ikke nogen ægte Disney-klassiker. Men, mindre kan nogen gange også godt gøre det.

Anmeldt af 11. juni 2006
grim!!! dårlig!!!
101 dalmatinere II er en meget dårlig film!!! den er tegnet grimt, og historien er osse meget kedelig. det værste er dog, at cruella de vil er meget dårlig lavet!!! man kan ikke kende hende som fra den første film. hun er ligepludselig ikke interreseret i pelsfrakker, men malerier!!! det er en meget skuffende 2`er...

Ret din egen anmeldelse af 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure - klik her

Deltag i debatten om filmen 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure - klik på "svar"

 Forfatter Emne: 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Holliday

101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure (Blu-ray) 101 Dalmatians II: Patch's London Adventure
Se alle titler her
Sendt 2012/11/18 00:07:19 IP: Logget Svar...

Navne forvirring,

De vælger simpelthen at oversætte det gode danske navn Lars til Heinz i den.....danske udgave?

I øvrigt tankevækkende med Cruella og hendes valg af inkompetente håndlangere. Hvorfor er det altid, at den ellers så snedige skurk, vælger så dårlige assistenter til at udføre deres geniale planer? Tænk hvor rig Egon Olsen havde været i dag (i millioner), havde han haft ordenlig hjælp? Måske er det bare vores held, at de ikke synes særlig kritisk mht. hired help og vender tilbage til de samme som har svigtet dem igen og igen. Eller så er det bare småt med kvalificeret arbejdskraft på Jobformidlingen for skurke?
René

Sendt 2012/11/18 01:17:21 IP: Logget Svar...

Angående navne-forvirringen:

Hej Holliday.

Det er skuespilleren Martin Short, der lægger stemme til 'Lars' i denne Disney-to'er. Og han taler med en accent, som Martin Short muligvis selv synes klinger skandinavisk - men som i mine øren helt klart lyder tysk. Man kommer uvilkårligt til at tænke på: Herr Flick from ze Gestapo. Oversætteren har sikkert været af samme mening, vil jeg tro.

Tja, det er jo nok desværre svært at finde ordentlig hjælp nu om stunder. Egon Olsen har vel også bare måttet tage til takke med, hvad han kunne få. Men jeg undrer mig da selv en smule over, hvorfor Egon Olsen mon aldrig nedjusterede ambitions-niveauet lidt, eller forventningerne til udbyttets størrelse, når han nu udmærket var klar over at han konstant var omgivet af hundehoveder, hængerøve, skidesprællere, skvatdragoner, uduelige socialdemokrater og lusede amatører. Og med risiko for, at alt muligt derfor også burde kunne gå galt.

Man forestiller sig så i givet fald et lidt anderledes replikskifte:

- Egon: "Jeg har en plan. Den mest geniale plan til dato. Men det haster! Vi skal bruge: Et sæt rulleskøjter, fem meter sytråd ..... "
- Keld: "Jeg ... jeg ved ikke rigtigt, om jeg tør. Det lyder altså lidt farligt. Og Yvonne har også selv sagt .... "
- Egon: "Åh, må jeg være fri! Vi taler jo om det perfekte kup til 15.000-kroner! Eventuelt også med mulighed for 3 års gratis kost og logi på Statens regning."
- Benny: "SKIIII-de-godt, Egon! .... Go'e gamle Egon, dig ka' man s'gu altid regne med".
- Egon: "Godt. Og lad os SÅ komme i gang!"

P.S.: Nu vil jeg jo heller ikke just betegne Cruella de Vil som en snedig skurk. Men nok nærmere som en lettere bindegal person.

Start en debat om denne udgave af 101 dalmatinere II: Kvik på eventyr i London - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45