An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Sukiyaki Western      Django (Blu-ray) (BD) Sukiyaki Western Django (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Sukiyaki Western      Django (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 59.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 7/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. 2007
Japan - Farve - 121/98 min
Ønskeliste
ActionAsian CinemaWestern
Filmens specifikationer
Original titel: Sukiyaki Western Django
Instruktør: Takashi Miike
Medvirkende:
Gunman  Hideaki Ito
Yoichi  Masanobu Andô
Taira no Kiyomori  Kôichi Satô
Ruriko  Kaori Momoi
Minamoto   Yusuke Iseya
Benkei  Renji Ishibashi
Shizuka  Yoshino Kimura
Sheriff  Teruyuki Kagawa
Akira  Shun Oguri
Taira Shigemori  Masato Sakai
Vis alle medvirkende...
Stikord: Django
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 8.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Sukiyaki Western Django

Takashi Miike er mand for lidt af hvert, men Sukiyaki Western Django må være en af hans vildeste ideer hidtil. En japansk hyldest til en spaghettiwestern baseret på en samuraifilm og spillet udelukkende på engelsk med fede japanske accenter, og så dukker Quentin Tarantino op i en ubetalelig gæsterolle som revolvermanden Piringo.
     Flere hundrede år efter det legendariske opgør mellem Heike- og Genji-klanen mødes rivalerne igen i den lille vindblæste by Yuta, Nebada, der ifølge legenden gemmer på en skjult skat. Yoshitsune har kommandoen over den hvidklædte Genji-klan, mens den gale hund Kiyomori leder de røde Heiker. Ind i byen rider en fremmed revolvermand klædt i sort, og spændingen stiger, mens de to bander begge bejler til den ferme slagsbror.
     Det hele er stiliseret efter alle kunstens regler og fyret af med masser af glimt i øjet frem til det forrygende showdown med Miikes særlige mix af tegneserieagtig vold og kontant action.

Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Sukiyaki Western Django:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. januar 2013
Miike i cowboyland
Det kan sagtens være at denne film er enestående, men jeg havde altså svært ved at se hvori storheden består. Originaliteten er da til at overse og hvad angår det visuelle så synes jeg ikke at den er noget særligt. Men det værste er nu nok tempoet og det overdrevne skuespil der virkelig trækker tunge veksler på tålmodigheden. Denne film er ikke lige min kop te, men jeg må da anerkende at den heller ikke er helt ved siden af.

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. januar 2012
nudel-western
En af østens mest produktive og interessante instruktører må nok være Takashi Miike, og han mildest talt lidt af en ´´sick son of a bitch´´, der er kendt for at ha' lavet et par dybt groteske film, som ville give en stuearrest i mindst 1 måned, hvis momse fandt den sygelige samling under sengen.
Men selv de mest skæve og morbide perversiteter fra Takashi Miike må herfra min side betegnes som mere eller mindre geniale, og så vil jeg højt og helligt skide på dem der kalder én en syg stodder, bare fordi man sætter pris på lidt godt splat!

I "Sukiyaki Western Django" har Miike kastet sig over western-genren, og har tilført flere nye og skæve tiltag i genren, selvom filmen ganske vist på mange måder er et semi-rip off af diverse italienske spaghetti westerns, som er den helt store inspirationskilde og baggrund for denne film.
Dette er blot en nudel-western, hvor tingene har taget en mere østlig drejning, og en søvnrig prærieby og traditionelle bad guys er skiftet ud med en traditionel gammel japansk landsby med dertilhørerende samuraier, der ikke just har et æres kodeks.

Selvom plottet ser ganske genbrugelig ud, så er det lykkedes for Miike at lave den helt sin egen ud af ´´en fremmed kommer til byen´´ historie, og generelt set så er dette en pæn underholdende, sjov og ironisk lille godte, hvor folk bliver pløjet ned på ret specielle måder.
At man har valgt at lave en japansk film, med japanske skuespiller, der foregår i Japan... men som taler engelsk, er guddødme lidt af en speciel oplevelse. Først kløede jeg mig i hovedbunden og synes filmen burde ha' været på japansk, men efter et stykke tid kunne jeg godt se charmen i dette spøjse tiltag, hvilket i sidste ende bidrog til at jeg måtte give filmen en halv stjerne mere.

"Sukiyaki Western Django", er hverken Takashi Miike's bedste eller mest voldsomme film, men det er helt klart en seværdig b-films oplevelse, hvis man især er til westerns og det mere skæve hjørne i det store og mægtige filmunivers.

Aaahhhh, nu tager jeg mig sgu lige en ris-koger!!!!

Anmeldt af René, Åbyhøj 10. april 2009
Sayonara, Scumbag!
En rimeligt spøjs idé at henlægge en western-film til et samurai-miljø. Eller henlægge en samurai-film til et western-miljø: Det er lidt svært at gennemskue, hvor balancepunktet helt præcist befinder sig. Samurai-sværdet er dog blevet udskiftet med revolver, riffel, armbrøst og Gatling Gun. Ligesom miljøet tydeligt er Wild West, mens husene er i traditionel japansk stil. Og alle skuespillerne taler engelsk med overdreven japansk accent og har jævnligt besvær med at udtale konsonanterne "R" og "W". Muligvis helt bevidst.

Handlingen i "Sukiayki Western Django" står bestemt heller ikke tilbage for historien i en gennemsnitlig Low-Budget spaghetti western: Her er der både ensomme hævnere og rivaliserende bander. Ligesom der også er masser af blod og vold, kugler der flyver tæt og folk der falder som fluer. Og den ironiske distance til spaghetti-western genren er virkelig til at tage og føle på her. Ta' f.eks. bare det 'klassiske' spaghetti-soundtracks ensomme trompetist: Han er også med her, hvor han fra en højderyg står med instrumentet for munden og spiller sine vemodige toner ud over landskabet.

Connaisseurs ud i genren vil givetvis kunne genkende en hel del referencer til de klassiske spaghetti westerns: Jeg er ikke selv kender som sådan, men kunne alligevel uden besvær genkende hentydningen til "A Fistful of Dollars"/"Yojimbo", se parallellen til guldskatten fra "The Good, the Bad and the Ugly" og den mundharmonika-spillende dreng fra "Once Upon a Time in the West", der overværer sin far blive dræbt af revolvermænd. Men der er sikkert mange flere hints, som f.eks. kisten med en Gatling Gun inden i. Med sheriffens lejlighedsvise anfald af personlighedsspaltning tager vi såmænd også lige en lille afstikker til "Dr. Strangelove".

Konklusion: En stor omgang kitsch, men også en rimeligt underholdende og morsom film - hvis man altså er humør til film af denne slags. Ellers vil den nok bare føles langtrukken og plat. Men 'mesterværk' er nok alligevel lige i overkanten.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 23. december 2008
Takashi Miike's Mesterværk!....
De fleste seriøse film-geeks, har nok' set en "Takashi-film" eller to?..
Jeg ved, at op til flere gange - har han efterladt mig i sofaen med bokstaveligt talt - åben mund! (prøv at tjekke "Visitor Q").
Denne gang tager vi så til det Vilde Vesten. Og når 'det er Miike der har inviteret - Så ved vi jo, at noget ud over det sædvanlige.. er bestemt ikke for meget, at forvendte.
De fleste! instruktøre "peeker" på et eller andet tidspunkt i deres "arbejds-liv"... Få instruktøre "peeker" mere end 'En gang (Ridley S. Tarantino og Kubric).. De fleste gør det nok tideligt (Spielberg, Francis C. John Landis) - Få stykker gør det' sent(jeg tror ikke! vi har set den bedste fra John Waters eller Silent Bob endnu), og nogen gør det ca. sådan midt i forløbet (Martin S. David L.).
Og det' er så her! - jeg mener at vores lettere forskruede ven fra østen Takashi M. "Peeker". - "Sukiyaki Western Django" har simpelt-hen det hele!.. Super flotte billeder, Kanonje sprød lyd, originale påfund, et farverigt og virkeligt sjovt person galleri, og et mix af genrene kun få af instruktørene vil slippe lige så stil-rent fra.
Gør det Her' så "Sukiyaki W D" til Verdens bedste film?... Nej - over hovedet ikke.. Men, du er sindsygt! godt underholdt, og som en del af Western-genren.. rykker den absolut op i mit favorit felt, og måske som nummer 1.
Selv om jeg er stor fan af flere, af Miikes tidligere værker... Går jeg afligevel ud på vippen med denne her' - "Sukiyaki Western Django" er Takashi's mesterværk!.

Ret din egen anmeldelse af Sukiyaki Western Django - klik her

Start en debat om filmen Sukiyaki Western Django - klik her

Start en debat om denne udgave af Sukiyaki Western Django (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest