An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Antichrist (Lars  von Trier) (DVD) Antichrist (Lars von Trier)

af Artificial Eye ART666DVD / UPC# 5021866666303

Antichrist (Lars  von Trier) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Zentropa - 2009
Danmark - Farve - 109 min
Ønskeliste
DramaGysSkræk
Filmens specifikationer
Original titel: Antichrist
Instruktør: Lars von Trier
Medvirkende:
He  Willem Dafoe
She  Charlotte Gainsbourg
Stikord: Hekseri / trolddom
Sadisme
Sex
Surrealisme
Vold
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
DTS 5.1
Engelsk
Dansk
Italiensk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 30

Gennemsnit: 9.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Lars von Triers mest kontroversielle film

Verden har med en blanding af ovenud begejstring og dyb forargelse taget imod Lars von Triers seneste og nok mest kontroversielle film, Antichrist.

Et par i dyb sorg tager til "Eden", deres hytte i skoven, for at komme videre i livet og redde deres forhold. Men de mister kontrollen, da naturen griber ind.
    Willem Dafoe og Charlotte Gainsbourg (der modtog prisen for Bedste kvindelige skuespiller ved filmfestivalen i Cannes) spiller hovedrollerne i denne intense fortælling om ondskab, magt og kærlighed mellem to mennesker.
Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

 • Audio: Engelsk DD5.1 / DTS5.1
 • Undertekster: Dansk, italiensk
 • Bemærk: Indeholder danske tekster, selv om det ikke er nævnt på omslaget!
Special features:
 • Kommentarspor med Lars von Trier og Professor Murray Smith
 • Behind the Test
 • The Evil of Women
 • The Visual Style of Antichrist
 • Eden
 • The Three Beggars
 • Confessions about Anxiety
 • The Make-up Effects and Props of Antichrist
 • The Sound and Music of Antichrist
 • Chaos Reigns at the Cannes Film Festival 2009
 • Interview med Charlotte Gainsbourg
 • Interview med Willem Dafoe

Brugerne skriver om Antichrist (Lars von Trier):

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 14. marts 2012
Langt ude i skoven...
Lars von... rejste en masse polemik med "Antichrist", og det er vel egentlig en side af det selviscenesatte fænomen Lars von, som ikke har så forfærdeligt meget med film at gøre, men mere med den del af publikum, der selv ønsker selviscenesættelse. Det giver underholdning i sladderbranchen, og fred med det.

"Antichrist" ligner et forsøg på at skildre et angstanfald, som burde have været medicinsk dæmpet. Lars von spørger sig selv, hvad der mon sker, hvis man undlader medicinering og lader en nær pårørende stå for terapien samt gå i seng med klienten. Hvad sker der så? vil tingene udvikle sig helt galt?
Sådanne hypotetiske spørgsmål beskæftiger mange børn. Så Lars von sætter sig selv i scene som det uskyldige barn, der "blot" stiller et uskyldigt spørgsmål.
Undervejs forholder Lars sig så tørt til terapiteknikken, at filmen er ved at udvikle sig til en instruktionsfilm til brug for grundkursus i terapi. Dét kan Lars selv se bliver for kedeligt, så hvorfor ikke blande okkultisme ind i det? Lissom f.eks. ham Polanski. Det gør han så, uagtet, at det faktisk kommer til at virke påklistret i relation til konteksten.
Vi ved godt, at de okulte billeder er Lars' eget materiale, hentet helt autentisk fra hans egen sygdom. Men det bliver de ikke bedre af. Det hele bliver blot lidt løbsk. Kan ræve tale? Ja, selvfølgelig, hvis du er bims i hovedet; bliver der god film ud af det? ikke i dette tilfælde.
Nå, det var det overnaturlige, hvad mangler vi så? Jo vi kunne jo lave lidt splat, frem med saksen, det ville være morsomt i de fine sale i Cannes. Ligesom at slå en prut ved bordet til et guldbryllup. Osv. Osv.
Når der er lys på billederne, forekommer fotograferingen ret international. Desværre foregår næsten det halve af filmen i total mørke, så den del er uinteressant at kigge på. Foto er nu engang en blanding af lys og skygge, så lidt lys kræves der bare.
For mig er filmens tema på linie med mange andre danske køkkenvaskfilm, hvor man drøfter maskulin eller feminin dominans, her blot tilsat krydderi med okkultisme, det gode og onde samt et skvæt splat. Det virker ikke særligt originalt, men har tilsyneladende provokeret somme. Og lad bare folk blive provokerede. Spørgsmålet er, hvad Lars von vil fortælle - ud over, at alvorlig angst er en meget ubehagelig og virkelighedsforvrængende oplevelse; og virkelighedforvrængning er der jo nogen, der opsøger.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 12. september 2011
So tell me what you want, what you really really want...
Antichrist (Lars von Trier) Engang lavede Trier interessante film. Så lavede han provokerende film og nu laver han så ja, film. Tilbage er der blot et tomt hylster. Skyggen af en kunstner som nu løber rundt som en forvildet voksen i skolegården, fanget i en splejset drenge krop og som ikke kan forstå, hvorfor pigerne ikke længere syntes det er charmerende at blive hevet i rottehalerne. Triers patetiske selviscenesættelse som rebel kunne man til nød acceptere, da den kom kunstnerisk til udtryk. Nu er han blot et nummer af Basserne. Ligegyldigt wc læsning som er glemt før der er trukket ud. Trier søger så nyt kunstigt liv og spotlight ved at gnubbe sig lidt op ad Scorsese og på sin egen gumpetunge facon, at filosofere over Hitler. Resultatet er ca. lige så elegant og subtilt som Klaus Bondams præstation i Vild Med Dans.

For lad blot H.C. Andersens nøgne og forfængelige kejser stille sig op ved siden af Trier. I forhold til den danske nudist instruktør, er kejserens nye klæder en alt dækkende burka.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. marts 2011
Skovtur for to
Man kan mene om von Trier hvad man vil og jeg skal vaere den foerste til at sige, at der kan og skal siges meget daarligt om ham (taenk blot paa en film som "Direktoeren for det hele"!), men han kender sit medie og han har en besynderlig evne til at vaere paa forkant med tidsaanden, saa hans film allerede er blevet offentligt "eje" inden de har faaet premiere (jf. "Riget eks.). Dette skyldes naturligvis hovedsageligt fortrinligt PR-arbejde, men der er mere i det. Han ved hvad han vil fortaelle, ikke altid at det er lige interessant, og han ved hvordan han skal faa publikum til at reagere. Her tilfoejer han de to hovedpersoner fysisk smerte der faar tilskueridentifikationen til at at tage et afgoerende spring fremad og det er ikke spekulation som nogen har haevdet. Det er en tankevaekkende film der kan ses enten som en kunstnerisk gyser om en psykose der folder sig ud eller som en symbolsk film om de forskellige former for vold der finder sted i mellem de to koen. Det lyder lidt for toert maaske, men det er fascinerende at blive involveret i og under alle omstaendigheder fortalt saa filmisk at man maa tage hatten af for det uanset om man ioevrigt bryder sig om filmen.
Dog var "den talende raev" et lige en tand for underligt indslag og tillige unoedvendigt i en ellers meget formmaessigt velafbalanceret film. Von Trier er lejlighedsvis en auteur (begrebet er omdiskuteret og desuden skamridt til ukendelighed) men jeg vil forbeholde mig ret til at tage stilling til hans film, efterhaanden som han laver dem og ikke blot se passivt til "mens han maegtige vaerk folder sig ud og taarner sig op".

Anmeldt af Fjernbetjening, Kolding 9. november 2010
Stay back
Hold jer væk fra denne film!

Anmeldt af Monkeyman, København S 15. januar 2010
Naturens Grundvold
Så fik jeg endelig set den! Filmen som var på alles læber det forgangende år, og som næsten fik vendt Cannes festivalen på vrangen.

Det er selvfølgelig den gode Hr. Lars Von Triers nyeste skud på stammen, ''Antichrist''.
Det var vist nok DR P1's filmanmelder, Per Juul Carlsen, det indledte sin vurdering med at sige: ´´At det var umuligt at anmelde denne film´´.
Og det er jeg faktisk på sin vis ret enig i, for ''Antichrist'' er næsten udelukkende en film man bør nydes visuelt, uden at man giver de mere dybere elementer et tankestrejf. Selvom der jo er et plot, som selv en idiot kan forstå, så formår Trier at rode rundt i vores gængse opfattelse at tingene, og hver især kan vi ha' en vidt forskellig opfattelse af, hvad det virkelig er man prøver at fortælle os.
Det bliver leget mellem det gode og onde, men hvad er det egentlig det ligger bag det hele... ja, der må man altså selv se filmen, hvis det er man leder efter det svar, for jeg er selv lidt i vildrede, og dermed kan jeg sige at Triers eksperiment er ganske vellykket.

Scenografisk og visuelt står filmen sindsyg flot, og det er sgu rart at man ikke længere skal se igennem ´´dogmebriller´´, men selvfølgelig kan stadig godt se hvem der står bag kameraet.
Skuespillet mellem Willem Dafoe & Charlotte Gainsbourg, er intenst.... ekstrem intenst, og er nok ikke set lignende før.
Og, jeg var sgu næsten solgt til stanglakrids fra start af, da man i filmens første minutter ser Dafoe hamre sin stive og glatbarberede tissetrold ind i Gainsbourgs underliv, alt imens deres lille søn springer ud af vinduet, samtidigt med at far og mor hygger sig i brusekabinen..... Det er sgu kun én mand i universet, der kunne finde på at starte en film således.

Volden er blevet meget diskuteret, men vi er jo så vant til at se det, og hvis man skal sammenligne denne film, med andre mere mainstreame gyser/splatterfilm såsom ''Hostel'', så kan jeg ikke se hvad al den larm skal til for. Bare fordi man ser afskårende skamlæber og en ret så blodig penis-mastrubation, og ikke afhuggede arme og ben. Ja, gu' er effekterne udpenslede og grusomme, men der er sgu lavet det der er meget værre...!

Lars Von Trier er en provokatør, men det er jo kun fordi at han prøver at kæmpe imod den al dominerende klichéisme, der desværre opstår i for mange af nutidens film. Selvfølgelig er Trier ikke hel rask i bolden, men gudskelov for det, for ellers havde han ikke skabt al den nødvendige originalitet, der har gennemsyret det kedelige danske filmmarked.

Jeg synes personligt ikke dette er Triers bedste film, men han skal endnu engang ha' en tommelfinger opad for mig, for denne ret anderledes og slet ikke så genre-bevidste film, der i bund og grund nok er et mesterværk i forklædning.

Pyyha..!

Anmeldt af 12. december 2009
Den værste skysovs
Dette er den værste gang skysovs af en film, jeg nogensinde har set!
Dårligt malet, dårligt kunstrureret, elendige seancer, og elendige passager! Den er uden tvivl en mands forsøg på at være sjov, men det er den ikke! Den minder mere om en tragedie, end om en komedie, selvom Lars Trier, udentvivl forsøgte at skabe en latterbombe.
Ideen med blodbilen er heller ikke god, og slet ikke scenen hvor oliefyrret går i brand! Skal man endelig se kunst, så vælg noget andet, som Benny Andersen, eller Philip Dupont. Denne film burde brændes på bålet, og kraften fra den flyve om i himmelrummet blandt dæmoner, og andet ondt. Han skulle uden tvivl have kaldt filmen Budbringern, og byttet om på scenerne, så den rette komediekunst, kommer til udtryk, i alle regnbuens farver! Vi søger, vi farer, og vil leder, men alt sammen forgæves, for der er ingen mening med lysbolden her. Det er dog lidt pudsigt, at manden stadig tror han kan lave film!

Anmeldt af Tussemand, Rønde 5. december 2009
Så var den heller ikke vildere!
Visuelt synes jeg der var store overraskelser i denne film.. F.eks vil jeg fremover altid forbinde Willem Dafoe med barberede testikler:-) Og volden der skildres er let at leve sig ind i (for mig gælder det selvfølgelig de sekvenser der involverer Dafoes ædlere dele, hvor jeg vred mig i sympati:-D). Hvad der ødelægger historien lidt for mig, er det faktum, at en terapeut med nogen som helst form for fornuft i hovedet ville holde sig fra at lave terapi på sin partner i sådan en situation. Om det måske var hans måde at bearbejde sin sorg på skal jeg lade være usagt.. Men som præmis gav det min indlevelse et alvorligt knæk.

I øvrigt forstår jeg ikke dem der brægede op om at den var kvindenedgørende? Ville en kvindelig instruktør der skildrede en ond mand blive skudt det samme i skoene?

Anmeldt af Mikkel, Tilst 12. november 2009
The one and only
Lars Von Trier deler vandene, fordi hans film er originale, innovative og intellektuelt krævende. Sikkert pga. det sidstnævnte, og fordi han er politisk åbenmundet, så er han en torn i øjet på mange bla. de borgerlige ( som bedre kan lide ligegyldige poppede instruktørere som Susanne Bier.)

Men

endnu engang er Von Trier forud for sin tid. Og vi må bare se til, mens hans mægtige værk folder sig ud, og tårner sig op.

Auteur.

Anmeldt af Henrik Wollesen, Tønder 4. november 2009
I am the best film director in the world
Ja det er du!.

Anmeldt af windfeldt, Nørresundby 6. oktober 2009
Fuldstændig fantastisk
Dette er en film der naturligvis vil dele mange sådan er det med Von Triers film.Jeg må indrømme, at jeg var helt væk at, jeg havde set filmen, for aldrig har jeg set noget så ækelt blevet skildret så smukt. Den handler om et par, der tager ud i skoven Eden for at bearbejde ders sorg, men tingene tager overhånd.
Skuespillet i filmen er førsteklasses skuespil Willem dafoe og Charlotte Gainsborg spiller mageløst godt skuespil.
Teknisk er den et visuelt vidunder fra en anden verden. Lars Von Trier is back in town med Antichrist og har lavet sin bedste film siden Dogville.

Ret din egen anmeldelse af Antichrist (Lars von Trier) - klik her

Deltag i debatten om filmen Antichrist (Lars von Trier) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Antichrist (Lars von Trier)
Falkbøll

Antichrist (Lars  von Trier) Antichrist (Lars  von Trier) (Blu-ray) Antichrist (2-disc) (Criterion) (Blu-ray) Antichrist (2-disc) (Criterion)
Se alle titler her
Sendt 2009/09/15 03:12:44 IP: Logget Svar...

Ikke En' Anmeldelse Værd!...

Lad mig gøre det her' SUPER KORT!.... Trier har lavet en Glødende Bunke Lort!!!.
Ham 'der - der lavede "EKKO"... Nåh Ja! Anders M. - Han må da være Kanons! Happy nu.. Nu har han ikke længere lavet den dårligste Danske film i lange tider!.
Tillykke Anders
Holliday

Sendt 2009/09/15 10:59:39 IP: Logget Svar...

Ja, ja du snakker Falkbøll..

Meeeen vi venter stadig på en anmeldelse af Inglourious Basterds
Thomas Aquinas

Sendt 2009/09/15 20:03:05 IP: Logget Svar...

Falkbøll om Antichrist

"En glødende bunke lort" - hvilket fantastisk udtryk! Det er allerede en klassiker i MIN bog!
Falkbøll

Sendt 2009/09/15 20:18:33 IP: Logget Svar...

Ja - Nu er vi færdige..

- Med, at pakke tingene ind
Inglorius Bastardos.... den vendter jeg selv på - Vender straks tilbage....... med 'et eler andet
Aksel

Sendt 2009/11/09 20:37:26 IP: Logget Svar...

Aaaaaarh!

Nu synes jeg du er lidt hård Falkbøll. Uden Lars Von Trier, var verden da kun halvt så fantastisk.
Som Holliday siger: "Ja, ja du snakker Falkbøll".


PS: Nu må du ikke gejle ham op T.A.
Holliday

Sendt 2009/11/12 18:18:35 IP: Logget Svar...

Ang. Trier

Finder manden lige så interessant som en prut i vinterkulden. Gud ved om det er fordi jeg ikke er intellektuel, eller fordi jeg er borgerlig? Spændende, spændende...
Falkbøll

Sendt 2009/11/17 15:07:54 IP: Logget Svar...

?........................?

Nu kommer det vel næsten snart til, at lyde som om, at jeg ikke kan lide "Von T"
Sandheden er - det kan jeg godt... i hvertfald' En lille bid af ham - resten er lige til at STIKKE SKROT!!!!!.
"En op-blæst ladning Ko-banker" var min den "pæne beskrivning af klovnen!.
Hvad kan jeg sige han er bare et kæmpe Patte-Barn.. Sidste gang idioten lavede noget jeg kastede 50 kr. efter?.. hed den "RIGET", og ikke engang den' har han kunne få mostet færdig!.
Noter i lommebogen - at fordi du propper en Stiv Pik! ind i et "hovedgade" project, bliver den nødvendigvis ikke et mesterværk... Det var afligevel meget, at han ikke havde valgt, at hænge et stykke krit i mellem deres ben-tøj... Så havde vi jo kunne bruge fantasien.. var det ikke det vi skulle sidste gang?.
Men husk nu, at JEG! har en temmelig underlig filmsmag
Monkeyman

Sendt 2009/11/19 11:04:58 IP: Logget Svar...

Krig mod Trier

Jeg har netop læst på nettet, at en gruppe sure kristne fundamentalister i USA vil forsøge at blokere Antichrist udgivelse i Blockbuster, med stor støtte at internet siden movieguide.org, en side der kun vil ha' film med kristne og positive livsanskuelser.

Movieguide.org's sjove og ret fucked up anmeldelse af filmen kan ses her: http://www.movieguide.org/box-office/6/10015/antichrist
Holliday

Sendt 2009/11/19 13:18:23 IP: Logget Svar...

Krig mod Trier

Jeg så det godt på Breaking News på CNN. De fortalte, at det bl.a. var Susanne Bier der stod bag, sammen med en stor gruppe af andre kvinder som ikke kunne udtrykke sig kunstnerisk alene på grund af deres køn
Falkbøll

Sendt 2009/11/22 21:49:10 IP: Logget Svar...

intellektuelt krævende

........... MIN RØV!!!.
Aksel

Sendt 2009/12/06 17:31:55 IP: Logget Svar...

"JES" (Jo. Jeg ved godt det staves med Y)

Så fik jeg da også skaffet mig en Antichrist DVD. Skide god kvalitet, og godt layout. Anyway så har Lars da igen lavet et mesterværk. 10 stjerner til ham, ligesom alle de andre Trier film Måske da bortset lige fra Direktøren For Det Hele
Aksel

Sendt 2009/12/06 17:33:11 IP: Logget Svar...Monkeyman

Sendt 2009/12/25 17:58:39 IP: Logget Svar...

Har kun set omkring 20 minutter af filmen, og må sige at jeg længes efter mere
valhalla

Sendt 2010/06/25 00:14:24 IP: Logget Svar...

bæ film.

det er sgu da en BÆ FILM
Thomas Aquinas

Sendt 2011/03/10 15:45:47 IP: Logget Svar...

Antichrist (Lars von Trier)

Er der ikke nogle flere der kunne taenke sig at anmelde denne film? Det kunne vaere spaendende at faa en debat igang om den.
Til Jamilla fra Kolding: hvorfor giver du filmen 1 stjerne, hvis du mener at man boer holde sig vaek? Noget maa den saa have sagt dig?

Start en debat om denne udgave af Antichrist (Lars von Trier) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45