An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie      Kaas) (BRUGT)  (DVD) Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas) (BRUGT)

Udgivet 20. april 2010 af Nordisk Film 1862031 / UPC# 5708758681131

Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie      Kaas) (BRUGT)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. M&M Productions - 2009
Danmark - Farve - 99 min
Ønskeliste
ActionAdventureKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Ved Verdens Ende
Instruktør: Tomas Villum Jensen
Medvirkende:
Adrian Gabrielsen  Nikolaj Lie Kaas
Beate  Birgitte Hjort Sørensen
Severin Geertsen  Nikolaj Coster-Waldau
Mikael Feldt  Nicolas Bro
Bitten Gabrielsen  Birthe Neumann
Werner Gabriels.  Ulf Pilgaard
Jacobsen  Peter Schrøder
Konsul  Søren Pilmark
Jack Pudovski  Steven Berkoff
James Hall  Bille Brown
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jungle
Skattejagt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

- dansk film

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Dansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 6.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas) (BRUGT):

Under optagelserne af et naturprogram i den indonesiske regnskov opdager et engelsk tv-hold en meget speciel, hvid blomst, men da de nærmer sig, bliver de skudt og dræbt af den danske eneboer Severin Geertsen. Kort efter sendes den danske kriminalpsykiater Adrian og hans assistent Beate til Indonesien for at mentalundersøge den dødsdømte Severin, der ikke alene påstår, at han er 129 år gammel, men også, at det er bladene fra hans blomst, der har holdt ham ung. Det lyder som det pure opspind, men inden der er gået 12 timer, er Adrian, Severin og Beate på vild flugt fra internationale lykkejægere - og den indonesiske hær. Alle jager de blomsten, der kan give evigt liv.

Et humoristisk actioneventyr instrueret af Tomas Villum Jensen med manus af Anders Thomas Jensen - i hovedrollerne ses Nikolaj Lie Kaas, Birgitte Hjort Sørensen og Nikolaj Coster-Waldau foruden Nicolas Bro, Ulf Pilgaard, Birthe Neumann, Søren Pilmark og Peter Schrøder samt de internationale stjerner Steven Berkoff og Kee Chan.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas):

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. oktober 2011
Turen går til....
Anders Thomas Jensen er én af de danske manuskriptforfattere, der må siges at være mest flittig. Han har i det seneste 10-12 års tid ikke været brødflov til at sætte sit navn på den ene og den anden danske filmsucces, især når det gjalt den sorte danske humor.

Men det er i mine øjne blevet lidt trættende at se Jensens fladpandende leverpostejs historier, der igennem årene har skreget på bedre fortællingsstrukturer og sjovere spas.... så sprøgsmålet er om en Søndag aften foran flimmerkassen, der ved tilfældigheder netop sendte denne film, kunne være et bevis på at Jensen har taget sig i dadlerne... og derved skabt en dansk komedie man kan skraldgrine af?

Jeg ville så gerne ha' troet på dette projekt, der tydeligvis har været lidt smådyr, hvis man skal se med danske budgetteringsbriller... men desværre hænger trådene ikke ordenlig sammen i "Ved Verdens Ende".
Filmen er genrelt meget teknisk flot, og det er stort set ikke rigtig noget der fejler... ja, udover et meget vag manus, hvilket jo ikke er så heldigt, når resten fungerer.

Det virker som om at Anders Thomas Jensen & Tomas Villum Jensen, der står bag filmen, ikke har troet nok på processen, og selvom der er nogle gode morsomheder at hente her og der (navnligt scenen, hvor der indgår Nikolaj Lie Kaas, et ødelagt lokum, en lort og en indonesisk stuepige), men ellers er dette noget man set før i andre og langt bedre film.

Jeg siger ikke at "Ved Verdens Ende" er en dårlig film, for det er den IKKE, men som trailer ville den nærmest ha' været et mesterværk!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. november 2010
Livets blomst
Eskapistisk sludder af Anders Thomas Jensen er kun en halv film fordi der ikke er gjort nok ud af at lave en ordentligt sammenhængende historie men i stedet forlader man sig på den sædvanlige omgang ironiseren som er sjov nok i et stykke tid, men bestemt ikke kan holde en hel film igennem og da slet ikke med så stort et budget. En skam at man ikke har villet mere for historien er ellers lovende nok og ikke uden sine pointer undervejs.

Ret din egen anmeldelse af Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas) - klik her

Start en debat om filmen Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas) - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Ved Verdens Ende (Nikolaj Lie Kaas) (BRUGT) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Ved verdens ende
goggly


  Se varen her
Sendt 2010/04/07 10:39:35 IP: Logget Svar...

Ved Verdens Ende

Jeg så denne film i biffen, og jeg må sige mage til skod film skal jeg lede længe efter. Thomas Willum Jensen er som så mange vild med Indiana Jones og andre skattejagt film fra 80,erne, men desværre går det helt galt. Dels virker det hele meget amatør agtigt, dels har plottet flere huller og Nicolai Lei Kasss spiller igen den bøvede type som han har gjort i andre film. Det hele virker bare for dumt, jeg sad ligefrem og blev i dårligt humør, så glem alt om denne pinelige film
Ulrich

Sendt 2010/04/07 11:11:58 IP: Logget Svar...

Hah.

Jeg fik aldrig set den og jeg har ærligt talt heller ikke lyst efter at havde set et par småbider, forøvrigt kan jeg heller ikke se ideen med det der Indiana Jones tema. Og selvom at jeg synes godt om Nikolaj ændrer det ikke på noget.

Se hellere Submarino eller sådan noget i stedet. Det har da i det mindste kant og intelligens og hjerte at byde ind med.
Spangsbergflødebollen

Sendt 2016/09/23 22:57:14 IP: Logget Svar...

Ved verdens ende.

Jeg så også filmen i biograffen. Og jeg vil sige at jeg blev underholdt fra start til slut. Skuespillerne gør det virkelig godt, handlingen er virkelig god, og stakkels Nikolaj Kaas som er noget uheldig i Indonesien. top underholdning fra min side.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest