An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hora (Reinert Kiil)  (DVD) Hora (Reinert Kiil)

Udgivet 1. juli 2010 af Another World AWE0271 / UPC# 5709498012711

Hora (Reinert Kiil)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2009
Norge - Farve - 89 min
Ønskeliste
ActionGysSplatterKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Hora
Instruktør: Reinert Kiil
Medvirkende:
Rikke  Isabel Vibe
Ronny  Gaute Næsheim
Politikvinne  Rudy Claes
John  Kenneth Falkenberg
Jenny  Cassandra Jacobsen
Regissøren  Reinert Kiil
Mora  Beate Kletten
Politiet  Jørgen Langhelle
Rikkard  Eik Ommedal
Dame  Iselin Saga
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hævn / selvtægt
Small-town
Voldtægt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Norsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 10

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Med bly i hånden og blod i fjæset!

Rikke skriver på en ny roman og har brug for at komme væk fra byen for at få inspiration. Derfor holder hun ferie i sin afdøde mors afsidesliggende hytte tæt på den lille landsby Dokka. Rikke vækker straks de lokales opmærksomhed, og tre fyre - en retarderet, en bølle og en syg "American Psycho" djævel - beslutter sig for at aflægge den smukke kvinde et besøg. Her flår de tøjet af hende og piner og voldtager hende igen og igen. Da voldtægten endelig stopper, vågner HORA til live. Hævnen kan begynde...!
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Hora (Reinert Kiil):

Anmeldt af Holliday, Aalborg 11. februar 2011
Heja Norge!
Norges aller første autentic Grindhouse film. "Med bly i hånden og blod i fjæset". Ja, ja, alle kanonerne er rullet i stilling når Hora skal præsneteres som en chokerende lowbudget hyldest til rape & revenge genren. Desværre er de eneste der bliver taget i røven publikum (det passer så ikke helt, men hva' - you get the picture).

Hora er, hvor meget man ellers gerne vil elske og tiljuble en lowbudget nordisk exploitation film, en gang sjatpis. Det er i bund og grund et sammenkog af I Spit on Your grave og Last House on the Left, tilsat baaaad acting, åndsfraværende klipning. Elendig lydarbejde og en lyssætning, som vil gøre en dogmefilm pinlig berørt. Effekterne drypper af sukker sød sirup blod og stemningen kan næppe skræmme et barn der er vokset op i den trygge favn af Teletubbies og Landet for Længe Siden.

Persongalleriet er en prøvelse af de helt store. Vi har selvfølgelig vores rape trekløver. Den retaderet som elsker horromovies. Lederen som har ca. lige så meget karisma som en norsk dåse torskerogn og politibetjenten som tadada er dansker. De er så oppe imod vores hævngerrige heltinde, som er filmens mindst pinlige oplevelse. Værst er alt er dog den prætentiøse tilgang filmen har med manglende frames og S/H sekvenser, som skal gøre det hele lidt arthouse agtigt og farligt. I stedet for nu bare at kalde en spade for en spade. Eller i dette tilfælde: instruktør og forfatter Reinert Kiil for en. Hør her kære kiil, du laver en rape og revenge film fat det nu! Og når vi nu er ved rape delen, så er dette i øvrigt formidlet så talentløst og uengageret at man tager sig selv i at spole fastforward og ikke på grund af ubehag, men kedsomhed. Ikke engang Falkbøll vil skule til om lille mor sover tungt på soafen og snige sig ud i køkkenet efter en rulle Lambi. Oven i alle disse prøvelse lider Hora af samme problem som mange andre No budget film. ALT for hurtigt klippede sekvenser, eller som her, for lange scener som oven i købet er gabende kedelig formidlet. Her er Hora en ørken...eller fjeldvandring om man vil.

Nå, det bedste ved Hora (jæp, så kom vi til det) er coveret (som dog også er et rip-off). Det vil jeg da ta' frem nu og da og beundre. Det er ganske rødt og pænt grafisk, og vækker løfter om, at der kunne gemme sig en underholdene norsk lile horror sag inden i. Men den hopper jeg ikke på to gange.


Skriv din egen anmeldelse af Hora (Reinert Kiil) - klik her

Start en debat om filmen Hora (Reinert Kiil) - klik her

Start en debat om denne udgave af Hora (Reinert Kiil) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest