An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Valhalla    Rising (DVD) Valhalla Rising

Udgivet 26. oktober 2010 af Scanbox 9759-11 / UPC# 5706102397592

Valhalla    Rising (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Nimbus Film - 2009
Danmark - Farve - 86 min
Ønskeliste
ActionDramaAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: Valhalla Rising
Instruktør: Nicolas Winding Refn
Medvirkende:
One Eye  Mads Mikkelsen
Gorm  Jamie Sives
Kare  Gary Lewis
Eirik  Ewan Stewart
Pagan Guard  Callum Mitchell
Barde  Alexander Morton
Duggal  Andrew Flanagan
Olaf  Douglas Russell
Are   Maarten Stevenson
Hauk  Gary McCormack
Vis alle medvirkende...
Stikord: Valhalla
Middelalder
Nordisk mytologi
Skib / båd
Slaver / slavehandel
Vikinger
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 33

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Born of Violence. Born of Blood. Born of Hell.

Valhalla Rising er Nicolas Winding Refns blodige actioneventyr med Mads Mikkelsen i rollen som vikingen Enøje (One Eye).

Den overnaturligt stærke og stumme kriger, One Eye, er i årevis blevet holdt fanget af en høvding og hans klan. One Eyes uovervindelige evner i dødelige gladiatorkampe har holdt ham i live gennem lang tid og rygtet om den mutte morder, har spredt sig i den barske vildmark. Det lykkes One Eye at slå sin fangevogter ihjel og sammen med slavedrengen Are begiver han sig ud på en ordløs rejse ind i mørkets hjerte.

På deres flugt møder de en vikingeklan, der prædiker Guds ord og som søger Det hellige land. One Eye og drengen får lov til at mønstre klanens skib, men sejladsen bliver en udmattende overlevelseskamp. En mystisk og ugennemtrængelig tåge indhyller skibet og al navigation er umulig. Flere af klanens mænd begynder at frygte en forbandelse og tvivler på One Eyes egentlige ophav og ærinde. Først da den tunge tåge opløses, kan et ukendt land skimtes.
     I takt med, at det uudforskede land afslører sine hemmeligheder og klanens vikinger møder en grufuld skæbne, finder One Eye endelig sit sande jeg og skænker det største offer af alle.

Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Valhalla Rising:

Anmeldt af ch, Odense C 25. juni 2012
Original og interessant
Lad det være sagt med det samme: Valhalla Rising er ikke en familiefilm, men derimod en yderst original, transcenderende og kunstnerisk filmoplevelse, som mere lever på sin stemning end på egentlig handling. Dialog er der ikke meget af, og der er ingen egentlig musik, men derimod et effektivt stemnings-lydtapet som sammen med en interessant klipning og nogle unikke billeder får een til at tænke over filmen. Det skal dog siges, at den for det meste foregår i et meget langsomt tempo, og den formår ikke at fastholde grebet hele tiden, men den er virkelig original. Mads Mikkelsen er perfekt i rollen som vikingekrigeren One Eye.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. oktober 2011
Egotrip
Sær, flot filmet men uspændende film med en enøjet Mads Mikkelsen. Der sker for lidt og filmen kommer ikke i mål. De flotte billeder kan ikke kompensere for den aldeles tåbelige handling...hvilket for det meste er mangel på samme. Det virker som et stort egotrip af instruktør NWR, hvor producenten ikke havde nosser til at sige fra. Valhalla Rising er skandinavisk tungsindstristesse når det er værst.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. marts 2011
Enoeje fra Helvede
Af en eller anden grund er det altid en lille smule spaendende naar Refn har et nyt projekt paa vej, for der er altid garanti for at det paa en eller anden maade er lidt anderledes. Denne film er det ogsaa, selvom dens mere filosofiske aspekter er mere end almindeligt uklare. Mand mod natur, kultur mod natur etc. og kristendommens vanvid er temaer der faar en til at taenke paa Herzogs Amazone-film med Kinski, men det er en meget light "udgave" Refn har lavet. Ingen tvivl om at han har noget paa hjertet og mere end blod og tarme, men det bliver lidt utydeligt det hele til sidst. Men flotte billeder og faktisk ogsaa en hel del atmosfaere goer det til en sevaerdig omend meget ujaevn oplevelse.

Anmeldt af Elvizz, Faxe 1. december 2010
"Mangel på viagra"
Der er ikke meget rejsning i "Valhalla rising", og filmen slæber sig af sted.

Den samlede dialog i filmen kan formentlig skrives på 2 A-4 sider, så forvent ikke at komme til at kende personerne og få sympati og forståelse for nogle af dem. Her er udelukkende tale om lidt "Goddag mand økseskaft" med økser og sværd, udført af mænd med tilpas sammenbidte ansigter.

Filmens billedside er faktisk virkelig flot...selvom meget foregår i tåge. Det passer dog godt til selve historien, der desværre fortaber sig helt i tågen...for hvad er det egentlig instruktøren Nicolas Refn vil fortælle os med denne historie...eller mangel på samme?

Det er lidt ærgeligt at der ikke er en god historie at fortælle, fordi Mads Mikkelsen absolut har fysik og udstråling til at spille denne type roller. Surt show..og ærgeligt at Mads ikke havde 2 brugbare øjne så han kunne se at filmen knækkede.

Anmeldt af Monkeyman, København S 10. august 2010
Mads the barbarian
Der er mange meninger om den her film, men én ting er sikkert... den er ret speciel.
Hvis du tror at du ska være vidne til 90 minutters råt og tempofuldt vinkinge-action, så burde du nok dreje en stor bue udenom, og finde en anden film, men hvis du elsker film med kunstneriske sider, hvor du selv skal sidde og bruge hjernen lidt, så er "Valhalla Rising" nok en mulighed til hjemmets filmsamling.
Man for næsten ingen forklaringer på noget som helst, og man er derfor som tilskuer på herrens mark, hvis man kun er til film, hvor man får alt lagt på et sølvfad.... det er næsten som at se en Andrei Tarkovsky film(SOLARIS, 1972), hvor alle sanser skal være til stede, hvis man skal ha' noget ud af oplevelsen!
Godt nok er der drøn på i de første 15-20 minutter(hvor Mikkelsen smadre en del mænd sønder og sammen med de bare næver), men herfra går alt i slooooow mooootion.
Flotte billeder af det tåge befængte skotske højland, gør at man har noget godt at kigge på, men selv om jeg elsker film der tager sin tid og ikke konstant klipper tempofyldt og forvirrende, så ville de ha' hjulpet meget, hvis Nicolas Winding Refn havde proppet lidt flere grumme og spændingsagtige dødsfald og kampscener ind i historien(faktisk er der overhovedet ingen ``kampscener``, så coveret på filmen snyder én, ved at have en hel hær vinkinger bag Mads Mikkelsen... der er omkring 25-30 medvirkende med i filmen... THAT'S IT!!).

Slutningen er et stort spørgsmålstegn i sig selv, eller måske er min intelligens ret lav, så jeg ikke har fattet en brik... men lige meget hvad, så ville jeg ha' håbet på en helt anden afrunding.
Men alt i alt er "Valhal Rising" en anderledes filmoplevelse, der muligvis har en kult-status ventende i fremtiden, men flertallet af jordens befolkning vil med garanti falde i søvn til filmen... vi andre må klappe stumt i hænderne.

Ret din egen anmeldelse af Valhalla Rising - klik her

Deltag i debatten om filmen Valhalla Rising - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Valhalla Rising
enterprise

Valhalla Rising Valhalla Rising (Blu-ray) Valhalla    Rising Valhalla    Rising (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2010/06/17 18:23:39 IP: Logget Svar...

valhalla rising.......

nogle der har set den?
Falkbøll

Sendt 2010/06/18 02:33:45 IP: Logget Svar...

Ja!.

Ikke Verdens bedste film... jævn kedelig
Holliday

Sendt 2010/06/18 11:23:44 IP: Logget Svar...

Ang. Valhalla

Underligt den stor floppede i lille Danmark? Normalvis er det en sikker succes bare Mads Mikkelsen sidder på en spand lidt syd for Køge og trutter i et horn i 1 time og 45 min.
Falkbøll

Sendt 2010/06/18 13:01:01 IP: Logget Svar...

Lige presejsly!.

Jeg tror for mit vedkomende, at det ville ha hjulpet med lidt dialog i filmen?.
Holliday

Sendt 2010/06/18 19:07:24 IP: Logget Svar...

Mads M og Valhalla

Ka' ik' svare på det hr. Har ikke stiftet bekendskab med filmen og gør det næppe før jeg snubler over den på tv
enterprise

Sendt 2010/06/19 09:56:25 IP: Logget Svar...

hmmm

ok, blandede meninger....
godt nok..
det gir en bredere forståelse, og kan gøre man ikke ser på den med kun et sæt øjne.......

Men jeg har også læst det i siger om den, både på danske og udenlandske web-sites, og jeg håber den blir mere end en film jeg kun vil se een gang....
men tak for jeres responds..
Jeg vil mere klare øjne se frem til at købe den i næste måned
KnightIsDark

Sendt 2010/06/21 11:25:59 IP: Logget Svar...

Ikke endnu

Men hvorfor udgav de den bare ikke på "Direct-To-DVD" ?

Det eneste banebrydende jeg synes om som Nicolas har begået er Pusher Trilogien og Bleeder, ellers er han fin nok. Men jeg har altid haft en dyb respekt for Mads Mikkelsen men det var åbenbart nok ikke en god grund nok til at smide penge efter biografbilletter den gang.

Start en debat om denne udgave af Valhalla Rising - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45