An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jack Reacher (Blu-ray) (BD) Jack Reacher (Blu-ray)

af Fox-Paramount DK1316198 / UPC# 7332431039773

Jack Reacher (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 2012
USA - Farve - 130 min
Ønskeliste
ActionThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Jack Reacher
Instruktør: Christopher McQuarrie
Medvirkende:
Reacher  Tom Cruise
Helen  Rosamund Pike
Rodin  Richard Jenkins
Emerson  David Oyelowo
The Zec  Werner Herzog
Charlie  Jai Courtney
Vlad  Vladimir Sizov
Barr  Joseph Sikora
Linsky  Michael Raymond-James
Sandy  Alexia Fast
Vis alle medvirkende...
Stikord: Detektiv
Snigskytte
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 12

Gennemsnit: 5.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Jack Reacher

Et skud smælder. En mand synker død om. Så et til og endnu et. På få sekunder ligger fem mennesker døde, ramt af en usynlig snigskytte. Politiet finder dog snart hans position og ud fra sporene finder de frem til en tidligere Irak-soldat, James Barr. Men han vil intet sige. Ikke andet end: Find Jack Reacher!

Forsvarsadvokaten Helen Rodin står med en umulig sag, og da Jack Reacher pludselig dukker op, tager hun chancen og hyrer ham som opdager, selv om han tilsyneladende er opsat på at bevise, at den anklagede er skyldig! For alt peger virkelig på Barr – alt for meget, mener Reacher snart. Frem for at se sagen som udtryk for patologisk blodtørst, begynder han at lede efter et motiv. Hvem kunne have interesse i at se et af de fem ofre døde? Det viser sig, at Jack Reacher har stukket hånden i en hvepserede. Snart er han mål både for attentater og for politiets mistanke.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Jack Reacher:

Anmeldt af lookalot, København K 6. september 2021
Leverer stort set varen
Jack Reacher Rimeligt underholdende action-thriller med Scientology Galningen Tom Cruise! Manuskriptet er tyndbenet og klichefyldt men skuespillerne gør det ok og filmen er seværdig nok - leverer stort set varen.
Ps: 33 årige Rosamund Pike er akut sexet og absolut kysse & krammevenlig og...... desværre smider hun ikke tøjet så man kan se hvad hun har at byde på rent kropsligt! Det gør 70 årige Werner Herzog iøvrigt heller ikke!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 3. november 2013
Veloplagt men tyndt
Historien er virkelig tynd, men til gengæld er forudsigelighedsfaktoren høj. Går det så lige op? Hvad man imidlertid ikke kan tage fra filmen er, at den virker veloplagt og at samtlige medvirkende gør, hvad man kan forvente. Der fortælles i et relativt roligt tempo, som klær filmen. Man keder sig ikke. I øvrigt ros til special effect folkene, der virkelig har holdt sig på måtten.
Der er naturligvis spillet op til en 2'er (Child har foreløbig lavet 17 bøger om Jack Reacher), og det kan vi så se frem til. I mellemtiden kan vi muntre os med en af de mange film på markedet, der har betydeligt mere at byde på.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 22. maj 2013
Komplot
Helt habil actionthriller med en utroligt godt iscenesat biljagt inde i midten. Tom Cruise er i topform som sammenbidt helt og Rosamond Pikes kavalérgang udstilles gavmildt filmen igennem så det skvulper godt, men filmen er ellers noget for lang i det og savner lidt struktur. Slutningen er helt udmærket og Werner Herzog dukker op som überskurk og gør det faktisk ret godt. En fint underholdende sag der blot burde have været strammet lidt op og gjort mindre omstændelig. Ellers ingen indvendinger herfra.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 14. maj 2013
Hård banan mod stor konspiration
Forsvarsadvokat Helen hyrer Jack Reacer som efterforsker og Jack i Tom Cruise's skikkelse kommer i krig med de slemme drenge. Cruise er fit for fight og en glimrende legemliggørelse af Jack Reacher. På skurkesiden skal Werner Herzog fremhæves som rigtig led skurk. Og så er der Den Store Forkromede Amerikanske Konspiration™. Det fungerer faktisk udmærket med den. Det er en udmærket, men rutinepræget actionting. Flot biljagt. Ikke helt oppe på ***, så halv ned derfra.

Anmeldt af spagnum master, Vejle 23. april 2013
Fremragende bogfigur omsat til filmmediet
Jack Reacher er hovedpersonen i en lang bogserie, der indtil videre tæller i omegnen af 16 bøger. Og bogserien hitter stor i USA, hvor den engelskfødte forfatteren Lee Child også bor.
Og når noget hitter stort, så må det næste skridt være at materialisere det på film.
Jack Reacher er baseret på bogen 'One Shot', men man har klogeligt valgt at kalde den 'Jack Reacher', for så ved amerikanerne, hvem det hele drejer sig om.
Reacher ligger sig et sted imellem Bond, McClane, Bourne og Ethan Hunt.
Han er fandenivoldsk, snarrådig og ligeglad med spillereglerne.
Og det giver faktisk en ret fin film, også selvom Cruise skal udfylde de store sko - titelfiguren er i bøgerne omtrent 2 meter høj, cruise ca. 173. Men Cruise ligger megen karisma i figuren, og jeg synes faktisk, han gør det godt. Og i hænderne på den kyndige
Christopher McQuarrie (manus: The Usual Suspects) bliver det en god film, hvor man fornemmer at McQuarrie brænder for universet. Jeg ser gerne flere film i serien.

Anmeldt af Monkeyman, København S 28. februar 2013
Hvad FANDEN var det Werner Herzog???
Jack Reacher Hvorvidt om denne film lever op til bøgerne som står bag denne filmatisering, kan jeg af gode grunde ikke svarer på, da jeg aldrig har læst dem eller sågar haft et større kendskab til deres eksistens.

"Jack Reacher" er på film en gang velsmurt spænding, hvor Scientologys Wonder Boy number one AKA Tom Cruise går til den med næverne såvel sin fornuft, da en tidligere soldat og kollega bliver anklaget for at have myrdet fem mennesker med hans sniskytte-gevær. Sagen synes umiddelbart at ligne en almindelig ´´crime scene´´ da Jack Reacher dukker op, men som man graver ned i sagen bliver det hele lidt mere mystisk og i den grad mere farligt.

Denne hér film vinder helt sikkert på udførelsen af dens actionscener, som synes meget vellavet, men som historie så tror filmen den er mere smart end hvad den i virkeligheden er. For på trods af at filmen graver og graver ned i sagen, så kommer der aldrig nogle større plotmæssige overraskelser. Skurkene i filmen synes heller ikke "onde" nok, selvom de prøver... og hvad værst er på dette område så spilles overskurken af WERNER HERZOG!!! Ja, instruktøren bag film som "Aguirre, the Wrath of God", " Nosferatu (1979)", "Fitzcarraldo" og "Rescue Dawn", men som også har lavet dokumentarfilm som "Grizzly Man" og den mere nye "Into the Abyss". Jeg forguder Herzog! Han er og bliver en fremragende og original instruktør, der med sit stærke tyske accent altid er én der er god til at fortælle. Men som skruk, der har et øje og kun to fingre på den ene hånd (de andre gnavede han af i en sibirisk arbejdslejr), så falder Herzog karakter lidt på jorden... hvert fald overfor mig. For det ligner bare Herzog som spiller en lidt mørkere side af sig selv, og derfor blev han mere sjov at se på end skræmmende, men har man klart ingen idé om hvem Herzog er, så vil rollen nok synes mere overbevisende.
Tom Cruise kører en fin stil hér, og på trods af at han snart er 50, så bevæger han sig stadig ganske effektfuldt når de bare næver skal i brug.
Rosamund Pike (som jeg altid af en eller anden grund har haft et ´´crush´´ på) spiller forsvarsadvokaten til den anklagede soldat. En præstation som muligt nok er filmens bedste, med en god kombination af professionalisme og følsomhed.

Til trods af at filmen ikke overraskede mig, så var det alligevel en god stabil action/spændingsfilm, der desværre knækkede lidt til slut ved en finale der synes at ha' været præget af tidsmæssigt pres. Denne sidste del af filmen har også Robert Duvall i en mindre, men ret så glemsom og rent faktisk unødig rolle!

Da jeg gik ud af biffen ville jeg give filmen 3 stjerner (efter Laserdisken vurderings system) for en solid og god film, men som jeg tænkte lidt mere over det jeg havde set, så var det klart at karakteren måtte komme ned på 2½.

"Jack Reacher" får en meget lille tommelfinger opad!

Ret din egen anmeldelse af Jack Reacher - klik her

Start en debat om filmen Jack Reacher - klik her

Start en debat om denne udgave af Jack Reacher (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45