An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Frozen Ground,  The (Blu-ray) (BD) Frozen Ground, The (Blu-ray)

Udgivet 10. oktober 2013 af Midget Entertainment A00013 / UPC# 5705535048446

Frozen Ground,  The (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 2013
USA - Farve - 105 min
Ønskeliste
KriminalfilmThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Frozen Ground, The
Instruktør: Scott Walker
Medvirkende:
Jack Halcombe  Nicolas Cage
Robert Hansen  John Cusack
Sgt. Lyle Haugsven  Dean Norris
Allie Halcombe  Radha Mitchell
Cindy Paulson  Vanessa Hudgens
Fran Hansen  Katherine LaNasa
Chelle Ringell  Jodi Lyn O'Keefe
Pimp Clate Johnson  50 Cent
Ed Stauber  Matt Gerald
Debbie Peters  Gia Mantegna
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-true-story
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 6

Gennemsnit: 6.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Frozen Ground

Politiet i Alaska efterforsker en række sager om myrdede kvinder. Da kidnapningsofret Cindy (Vanessa Hudgens) dukker op i live og fortæller, at hun er blevet udsat for voldtægt og tortur, er efterforskeren Jack Halcombe (Nicolas Cage) overbevist om, at gerningsmanden er Robert Hansen (John Cusack) - en seriemorder, han leder efter. Jack forsøger at få Cindy til at samarbejde og hjælpe ham, hun stoler ikke på nogen, selv ikke ham. Og imens fortsætter Robert Hansen sine myrderier.

Brugerne skriver om Frozen Ground, The:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 11. januar 2018
Alaska-morderen
Baseret på en virkelig mordsag og fortalt stort set uden overflødigheder er denne thriller faktisk lykkedes næsten uden problemer. Nicolas Cage er behageligt afdæmpet for en gang skyld og skal ikke hele tiden fortælle sit publikum, at det er ham det drejer sig om, og John Cusack spiller som altid fint på det tvetydige i sin type. Det er dog ganske rigtigt Vanessa Hudgens som den misbrugte luder, der sikrer, at denne film forankres i det menneskelige aspekt. Hun spiller helt enkelt fænomenalt rollen som et fundamentalt svigtet menneske, der langsomt kæmper sig frem mod at tage styring med sin tilværelse; hendes scener med Cage er virkeligt rystende og medrivende. Ellers forlader instruktøren sig på genrens klichéer og gør sine steder sin film mere rodet end den havde behøvet at være. Slutningen er imidlertid nogenlunde rigtigt ramt. En film man sagtens kan se igen, men en ganske barsk omgang, der griber fat i struben.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 8. juli 2014
Cage i kort snor
Nicholas Cage giver en tøjlet middelpræstation, som medvirker til underholdningen på den positive side. Filmen i sig selv har dog ikke så meget, der taler for den. For det første virker den som et ret uopfindsomt rip off af "Insomnia" med slemme huller i dramakurven. For det andet mislykkes de fleste af relationsbeskrivelserne, hvorved vores engagement lades rimeligt koldt. For det tredie betjener instruktøren, hvis anden film dette er, sig af påtaget uroligt håndholdt kamera, der forstyrrer især etableringsfasen. For det fjerde er John Cusacks figur skrevet for usammenhængende frem. Måske skal Cusack fremstille en personlighedsspaltning, men det fungerer dårligt.
Historier om jagt på seriemordere har altid et element af thriller over sig, også her, men instruktøren forlader sig i for høj grad på genrens indbyggede formåen, og bidrager ikke rigtigt med noget, der kan få os ud på kanten af stolesædet, eller bare en enkelt gang tænke: Den havde jeg ikke set før.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. oktober 2013
A blood chilling case
Frozen Ground, The Når nu Nicolas Cage er i økonomiske vanskeligheder, så har han det med bare at vælge en tilfældig film, for at få mulighed til at betale sine kreditorer, men med valget af "The Frozen Ground", så har Cage valgt en film, der er lidt bedre end de han i øjeblikket medvirker i.

Filmen er baseret på en sand historie, om seriemorderen Robert Hansen (NEJ, ikke ham fra Anja & Victor filmene!), der nød at tage unge kvinder (for det meste prostituerede) ud i Alaskas vildmark, for at voldtage og derefter jage sine ofre. Og som i alle andre seriemorder-film, så har vi en panser der er ude på at fange vore gerningsmand. Denne panser spilles af Nicolas Cage, der igen spiller sig selv, dog en smule mindre irriterende end han plejer. John Cusak er morderen, hvilket han spiller udmærket til tider ret kynisk. Men den største skuespilsmæssige overraskelse kommer fra Vanessa Hudgens, som virkelig viser sit skjulte talent som dramatiker, og ikke den sædvanlige søde pige fra sukkerknalds søde Disney musicals rettet imod 10-13 årige piger, der stadig rende rundt med prinsesse drømme!

"The Frozen Ground" er ikke din perfekte krimifilm, ej er den heller ikke på nogen måde original, men den er fint fortalt og atmosfæren virker realistisk!

Ret din egen anmeldelse af Frozen Ground, The - klik her

Start en debat om filmen Frozen Ground, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Frozen Ground, The (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45