An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Dead Like Me: Season   2 (tysk omslag) (4-disc) (DVD) Dead Like Me: Season 2 (tysk omslag) (4-disc)

Udgivet 19. juni 2009 af 20th Century Fox 3470608 / UPC# 4045167006461

Dead Like Me: Season   2 (tysk omslag) (4-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Showtime Ent. - 2003-2004
USA - Farve - pr eps 42 min
Ønskeliste
DramaKomedieScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Dead Like Me
Instruktør: Kevin Dowling
  Robert Duncan McNeill
  Scott Winant
  David Grossman
  Peter Lauer
Medvirkende:
Georgia Lass  Ellen Muth
Mason  Callum Blue
Roxy Harvey  Jasmine Guy
Rube Sofer  Mandy Patinkin
Joy Lass  Cynthia Stevenson
Reggie Lass  Britt McKillip
Delores Herbig  Christine Willes
Daisy Adair  Laura Harris
Crystal  Crystal Dahl
Clancy Lass  Greg Kean
Vis alle medvirkende...
Stikord: Dead Like Me
Dødsengel
Liv og død
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Tysk
Sprog: Engelsk
Tysk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 9.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David

Dead Like Me: Season 2 (tysk omslag):

HISTORIEN

George er 17 år. Hun er en af den slags teenagers, der går rundt og ser sur ud hele tiden. Hun kan ikke holde sin familie ud. Specielt ikke sin mor, der nu pludselig kræver, at George får et job i stedet for at ligge på sofaen hele dagen. Hun sparker George af sted til jobsamtale, der selvfølgelig går som forventet. George får ikke noget job.
     I samme øjeblik er resterne af rumstationen MIR på vej ned gennem atmosfæren. Det meste af den brænder op på vejen, men nogle få stykker klarer turen igennem de højere luftlag. Et af disse stykker er rumstationens toiletsæde.
     Mens George står der på gaden og bander sig selv og sin mor langt væk, opdager hun noget på den klare blå himmel. Noget, der ligner en ildkugle. Alt for sent går det op for hende, hvad der er ved at ske. Et øjeblik efter smadrer det brændende toiletsæde lige ned i hovedet på George, og det fortov, hun stod på, bliver forvandlet til et inferno af ild.
     Som hun står der, lidt væk fra de forfærdelige begivenheder, og betragter alle de folk, der løber panisk frem og tilbage, går det op for hende, at alt måske ikke er, som det bør være. Og ganske rigtigt: George er død, og hendes sjæl står der pænt og venter på at blive hentet.
     Og nu kunne historien sådan set godt være overstået. Det er den bare ikke. For George er havnet i en uheldig situation. Når man dør, bliver ens sjæl nemlig samlet op af en såkaldt Grim Reaper. En reaper er i sig selv en sjæl fra en afdød, der har fået tildelt opgaven med at samle andre sjæle ind. Det er ikke noget, man melder sig frivilligt til. Man bliver udvalgt, og så har man bare at udføre opgaven, ellers bliver det værst for en selv. Den Reaper, der tog Georges sjæl, lige inden hun døde, havde netop nået sin kvote, og derfor tilfalder det nu George at forsætte arbejdet, hvad enten hun vil det eller ej.

George bliver introduceret til den lille bande reapers , hun skal arbejde sammen med. Den daglige leder af banden er Rube (Mandy Patinkin). Selvom han ikke kan lade være med at føle, at han skal beskytte George lidt, så afprøver hun virkelig grænsen for hans tålmodighed, da hun nægter at udføre jobbet (med katastrofale konsekvenser til følge). Og det går helt galt, da det går op for George, at hun stadig bliver nødt til at få et job og en lejlighed. Der er nemlig ikke rigtig nogen, der har husket at sørge for løn til reaperne. De andre reapers giver hende straks kælenavnet Toilet seat og hjælper hende i gang med hendes nye ”liv”, men tilværelsen som reaper er hård. Lønnen er dårlig, og arbejdsforholdene er elendige, - med andre ord: Ikke meget anderledes end det virkelige liv...

SERIEN

Dead Like Me var 2003's bedste, nye serie! Uden konkurrence! Seriens uovertrufne tørre humor og groteske univers gør den til en vinder, men det er dens evne til at takle sort komedie side om side med rørende drama, der gør, at man bliver hængende. Specielt scenerne, hvor George opsøger sin familie og opdager, at de ikke kan genkende hende, er svære at se uden at få lidt fugtige øjne, men i næste øjeblik skifter serien gear og begynder at line op til endnu et grusomt dødsfald!
     Det er Showtime kanalen der står bag Dead Like Me. Det betyder, at den ikke ligger under normal amerikansk TV-censur, så der bliver ikke lagt fingre imellem, når endnu en stakkels sjæl står for skud!
     Ellen Muth, som spiller George, blev med et slag en stjerne. Hun leverer også seriens tørre fortællestemme. Hende skal vi holde øje med fremover.
David
Skriv din egen anmeldelse af Dead Like Me (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Dead Like Me: Season 2 (tysk omslag) (4-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45