An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Trumbo (Bryan Cranston) (Blu-ray) (BD) Trumbo (Bryan Cranston) (Blu-ray)

Udgivet 7. juli 2016 af Scanbox 7303-91N0 / UPC# 5706168998146

Trumbo (Bryan Cranston) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Entertainment One - 2015
USA - Farve - 124 min
Ønskeliste
Drama
Filmens specifikationer
Original titel: Trumbo
Instruktør: Jay Roach
Medvirkende:
Dalton Trumbo  Bryan Cranston
Cleo Trumbo  Diane Lane
Hedda Hopper  Helen Mirren
Virgil Brooks  Adewale Akinnuoye-Agbaje
Arlen Hird  Louis C.K.
John Wayne  David James Elliott
Niki Trumbo  Elle Fanning
Frank King  John Goodman
Edward G. Robin.  Michael Stuhlbarg
Ian McLellan   Alan Tudyk
Vis alle medvirkende...
Stikord: Hollywood
1940'erne
Based-on-a-true-story
Den kolde krig
The Hollywood Blacklist
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 6.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Trumbo

Hollywood, 1947. Dalton Trumbo (Bryan Cranston) er Hollywoods mest populære manuskriptforfatter, lige indtil han sammen med andre prominente filmfolk smides i fængsel og bliver sortlistet for sin politiske overbevisning. Den magtfulde sladderklummeskribent Hedda Hopper (Helen Mirren) er bannerfører i den heksejagt, der kulminerer med afhøringerne ved 'Komiteen for uamerikansk virksomhed'. Her får Trumbo muligheden for at angive sine kollegaer for at få renset sit navn.

Trumbo fortæller den sande historie om, hvordan den rigeste kommunist i Hollywood, Dalton Trumbo, brugte sine ord og sin skarpe intelligens til at vinde to Oscar-statuetter og samtidig udstille den absurde heksejagt, der i dag betegnes som 'The Hollywood Blacklist'.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Trumbo (Bryan Cranston):

Anmeldt af Extract, Dyssegård 2. juni 2018
Sortlistet
Biopic med en fremragende Bryan Cranston som den sortlistede Hollywod manusforfatter Daltron Trumbo. Historiens omdrejningspunkt er ham og de andre sortlistede manusforfatteres kamp for at klare dagen og vejen efter at være blevet sortlistet. Og den går over at skrive B-film manuser uden credits for en lav løn. Blandt de øvrige medvirkende udmærker Diane Lane sig som Trumbos kone, Helen Mirren som den vitriolske Hedda Hopper og Dean O'Gorman som Kirk Douglas, som han i øvrigt ligner ganske meget.John Godman er sjov som B-film producenten Frank King, som Trumbo & co skriver anmeldelser for. Udmærket dialog. Filmen lider under et problem, der også ses i flere andre biopics: Den forsømmer at fortælle en samlet historie, men viser kun udvalgte scener fra Trumbos liv og levned.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 11. juli 2017
Under pseudonym
Det er takket være Bryan Cranstons dedikerede præstation at denne høfligt opremsende biopic lykkes og ikke fordi, at filmen går i dybden med ret meget. Hvorfor kan man undre sig over, men det ændrer jo ikke ved noget. Skuespillerne er alle fine, men der mangler fokus selvom der er et par nedslag, hvor perioden bliver skildret ud over det fornødne. Men der er fandme for få. Se den for hovedrolleindehaveren der virkelig gør en indsats for at få et levende menneske ud af manuskriptforfatteren, selvom man grundlæggende ikke er meget klogere på hvem han egentlig var når filmens credit ruller.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 12. september 2016
Endnu en biopic
Denne biopic er sådan set opbygget lige så traditionelt som de fleste andre af slagsen, hvilket i min bog ikke taler til dens fordel. Man konstaterer imidlertid snart, at den samtidigt med at skildre en periode i Dalton Trumbos tilværelse også vil fortælle om en af de floveste episoder i amerikansk historie. Det har været gjort før og vel også bedre, men det kan ikke gøres for ofte.
Historien om Trumbo serveres i en bred ramme, der interesserer sig for de typer, for hvem det lykkedes at etablere en modbydelig heksejagt, som formelt set først blev indstillet i 1975. Helen Mirren giver således et ætsende portræt af Hedda Hopper, Hollywoods sladrekælling #uno, man får næsten lyst til at stikke hende et par flade.
Lad os ikke i den forbindelse forbigå såvel John Waynes som Ronald Reagans roller i sagen. Og hvad filmen ikke når: Elia Kazans og Gary Coopers forræderier. De bør nok tilgives men ikke glemmes.
Selv om filmen cineastisk set kæmper med at vinde højde, er den faktisk så seværdig, at jeg giver den en ekstra halv stjerne og lander på 3.

Ret din egen anmeldelse af Trumbo (Bryan Cranston) - klik her

Start en debat om filmen Trumbo (Bryan Cranston) - klik her

Start en debat om denne udgave af Trumbo (Bryan Cranston) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45