An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Mummy, The (Tom Cruise) (4K UHD & Blu-ray) (UHD) Mummy, The (Tom Cruise) (4K UHD & Blu-ray)

Udgivet 26. oktober 2017 af Universal (DK) 52GSU8312837 / UPC# 5053083128371

Mummy, The (Tom Cruise) (4K UHD & Blu-ray) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2017
USA - Farve - 110 min
Ønskeliste
ActionAdventureThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Mummy, The
Instruktør: Alex Kurtzman
Medvirkende:
Nick Morton  Tom Cruise
Dr. Henry Jekyll  Russell Crowe
Jenny Halsey  Annabelle Wallis
Ahmanet  Sofia Boutella
Chris Vail  Jake Johnson
Colonel Greenway  Courtney B. Vance
Malik  Marwan Kenzari
Stikord: Jekyll & Hyde
Forbandelse
Mumier
Universal's Dark Universe
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 12

Gennemsnit: 5.1 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Mummy

Lejesoldaten Nick Morton supplerer gerne sin løn med lidt gravrøveri. På en mission i mellemøsten er han skyld i, at et bombenedslag pludselig afslører indgangen til et gravkammer, hvor en 5000 år gammel sarkofagen er skjult. Den indeholder prinsesse Ahmanets mumificerede lig. I tidernes morgen skulle prinsessen have arvet Ægyptens trone, men det gik galt, og hun fik en forfærdelig forbandelse nedkaldt over sig. Nu er hun vækket til live igen, og hun er IKKE glad! Sammen med arkæologen Jenny Halsey og hendes boss Dr. Henry Jekyll må Nick Morton stoppe denne onde trussel, før den opsluger alt omkring dem.

Brugerne skriver om Mummy, The (Tom Cruise):

Anmeldt af lookalot, København K 3. juni 2021
Tom Cruise og Mumien & Annabelle Wallis
Mummy, The (Tom Cruise) Action-adventure-thriller-film med enhver svigermors værste mareridt - Scientology Galningen Tom Cruise! Filmen er lækkert filmet og har en del gode effekter (og nogle mindre gode). Den er nogenlunde spændende. Skuespillet er vel generelt ok uden at imponere. 33 årige dejlige sexede Annabelle Wallis og Tom Cruise har ikke megen skærm-kemi og romancen imellem de to fungerer ikke rigtigt. Historien er tynd og noget rodet, men filmen er ikke en katastrofe og har en vis underholdningsværdi og kan sagtens ses en enkelt gang eller måske to. Men forvent ikke en klassiker. Spoiler: Annabelle Wallis smider desværre ikke tøjet i filmen, så man må aldeles frustreret sidde og klæde hende akut af med øjnene og gætte sig til at hun sikkert har et par små, ualmindeligt søde, faste bryster (med extremt stive brystvorter, ja, tak!), en lækker indbydende numse og en velplejet mis med den rette ph-værdi! ;0)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. juli 2018
Setepa - i
Tom Cruise der nægter at ældes, et meget lækkert mumie, Dr. Jekyll/Mr. Hyde i egen høje person, en masse sandstorme og så har man sådan set beskrevet dette ret middelmådige actioneventyr der ganske rigtigt skriger på en historie. Filmen fastholder imidlertid interessen takket være glimrende effektarbejde og en lydkulisse - samt score - der umiddelbart fascinerer. Ellers viser filmen alle de kedelige sider der er at finde ved mainstream. Cruise er Cruise, men Crowe prøver faktisk at spille en slags skuespil, men desværre virker hans rolle ufrivilligt komisk og hvorfor skal Stevenson pludselig blandes ind i det hele? Ja, ja der er mange indvendinger, men se den da bare for den pulverbudding den trods alt er.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 2. februar 2018
My name is Jekyll, Henry Jekyll
Overordentlig velproduceret film, der kan ses for billeder og effekter, som folkene bag har gjort sig stor umage med. Deraf de 2 stjerner. Her hører imidlertid mine anbefalinger op. Der er ikke mere at komme efter.
Det er ikke første gang, jeg undrer mig over, at man i iveren efter at komme igang med optagelserne, tilsyneladende griber det første manuskriptudkast uden at skimme det igennem. Det sker ofte, også, som i dette tilfælde, selvom der nok havde været råd til at afsætte et beløb til et par forfattere, der kunne være kommet op med en - handling. Et plot!
Skuespillerne har ikke noget at hæfte deres ageren op på. Cruise gentager nogle af sine seneste roller. Crowe frikadeller sig gennem sine scener. Frk. Wallis er gennemsnitlig indtil det kedelige. For en umiddelbar betragtning synes Boutella lidt interessant, men hun svigtes selvfølgelig også af manglerne i manus.
Faktisk lidt synd med så meget sjusk, når der er potentiale til en god gang eskapistisk underholdning.

Ret din egen anmeldelse af Mummy, The (Tom Cruise) - klik her

Start en debat om filmen Mummy, The (Tom Cruise) - klik her

Start en debat om denne udgave af Mummy, The (Tom Cruise) (4K UHD & Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45