An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bad Boys (20th Anniversary) (Blu-ray) (BD) Bad Boys (20th Anniversary) (Blu-ray)

Udgivet 24. maj 2016 af Universal (DK) 52GSB6235367 / UPC# 5051162353676

Bad Boys (20th Anniversary) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 1995
USA - Farve - 119 min
Ønskeliste
ActionKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Bad Boys
Instruktør: Michael Bay
Medvirkende:
Marcus Burnett  Martin Lawrence
Mike Lowrey  Will Smith
Julie Mott  Téa Leoni
Fouchet  Tchéky Karyo
Cpt. C. Howard  Joe Pantoliano
Theresa Burnett  Theresa Randle
Alison Sinclair  Marg Helgenberger
Det. Sanchez  Nestor Serrano
Det. Ruiz  Julio Oscar Mechoso
Doorman Chet  Saverio Guerra
Vis alle medvirkende...
Stikord: Bad Boys
Buddy comedy
Detektiv
Narko
Politi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 37

Gennemsnit: 7.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hans Kr.
Thomas
Helle
Lars
Søren
Peter J

Whatcha gonna do?

Jeg forstår godt folk, der hader Michael Bays film. De er urealistiske, skudt som reklamefilm, klippet som MTV på speed og blottet for ægte følelser. Jeg hadede også Bad Boys, da jeg så den første gang. Først senere gik det op for mig, at man skal se Bays film på en helt speciel måde. Godt hjulpet af en af Danmarks fedeste filmfotografer, Stephan Pehrsson, så jeg lyset, og nu ved jeg, hvordan man skal se og elske en Michael Bay-film. Det er jo netop fordi de er urealistiske, filmet som reklamefilm, klippet som MTV på speed og blottet for ægte følelser!

Bad Boys er Bays første spillefilm. Det er tydeligt at se, at han ikke har haft så mange penge som på sine senere projekter, men han har stadig en del at bevise. Det resulterer i en sprudlende opfindsom film, der kører derudaf for fuld fart og ikke lader sig stoppe af banale ting som logik og plot.

Apropos plot, lad os lige tage det for dem, der ikke kender filmen: Mike Lowrey og Marcus Burnett vågner op til deres værste mareridt. I nattens løb er en gruppe tyve brudt ind i politiets bevislager og har stjålet for omkring $100 millioner heroin. Missionen er planlagt i mindste detaljer, så spørgsmålet er, om der er tale om et inside job. Med Internal Affairs åndende ned ad nakken får de to løsslupne betjente 72 timer til at opklare sagen, kun med hjælp fra Julie (Tea Leoni i sin hotteste rolle), der ved et uheld er blevet vidne til tyvenes mord på hendes bedste veninde.

Kombinationen af stand-up komiker (Martin Lawrence) og smart musiker/wannabe-skuespiller-med-hit-TV-serie (Will Smith) skulle vise sig at være guld værd og er forsøgt gentaget lige siden. Smith og Lawrence tog et kedeligt actionmanuskript og peppede det op med farverig dialog, mens Michael Bay kastede alt, hvad han nogensinde havde lært, mod lærredet og håbede, det blev hængende. Det gør Bay Boys til en nyklassiker, man sagtens kan stille ved siden af Die Hard og Lethal Weapon.
David

Brugerne skriver om Bad Boys (Will Smith):

Anmeldt af FSD, Charlottenlund 6. juli 2010
Whatcha gonna do when they come for you?
Jeg vil give David ret i, at "Bad Boys" er urealistisk, skudt som en reklamefilm, klippet som MTV på speed og blottet for ægte følelser. Det går som sådan ikke udover underholdningsværdien, men det skaber i den grad heller ikke den store sympati for nogen af personerne. "Bad Boys" er kort sagt indbegrebet af "tomme kalorier", underholdende, så længe den varer, men bagefter har man i hvert fald ikke fået noget nyt at tænke over.

Anmeldt af lookalot, København K 30. maj 2010
Slemme drenge på farten
Temmelig stupid actionfilm, som stjæler med arme og ben fra bedre film som 48 hours, Beverly Hills Cop, og Lethal Weapon. Men uden tvivl lækkert filmet i MTV-style, med flotte eksplosioner og bunkervis af "bling bling". Problemet er at filmen hverken er særlig sjov, eller spændende. Og jeg kom aldrig til at fatte sympati for nogen af karaktererne, og realisme og logik skal man lede længe efter, men IKKE på den FEDE måde! Jeg er ikke i tvivl om at en hel del vil synes at det er en KANONFED FILM, men JEG er IKKE én af dem. :O)

Anmeldt af Philippe Engelstoft, Tørring 29. marts 2008
FOR FED/ MORSOM/ SJOV/ SPÆNDENDE
Bad Boys er Edermanende en SINDSYG MORSOM/SJOV actionkomedie. De to Will Smith og Martin Lawrence spiller SUPER GODT og er SINDSYG MORSOMME og SJOVE, jeg får også mega meget grineflip når jeg ser de begge Bad Boys film og har dem selv på dvd, så de er SINDSYG SJOVE og MORSOMME, kan sagtens anbefales. De er også Spændende, fede scener og fede effekter. Go' fornøjelse med filmen

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 1. maj 2006
Bad duo
Halvdårlig actionfilm der for såvidt har en god historie. Men det er et lidt ringe script, og spændingen kunne være mere intens. Det største problem er imidlertid at der ingen kemi er mellem Smith og Lawrence; eller rettere: De er udmærkede sammen, men man fatter ikke rigtigt nogen sympati for dem. De råber og skriger og er utålelige og det er hverken sejt eller morsomt i mine øjne. Se hellere én af "Lethal Weapon"-filmene. Her er der både action og humor der virker.

Ret din egen anmeldelse af Bad Boys (Will Smith) - klik her

Start en debat om filmen Bad Boys (Will Smith) - klik her

Start en debat om denne udgave af Bad Boys (20th Anniversary) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45