An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jurassic Park: 25th Anniversary Collection (4 film) (Blu-ray) (BD) Jurassic Park: 25th Anniversary Collection (4 film) (Blu-ray)

Udgivet 26. april 2018 af Universal (DK) 52GSB8315255 / UPC# 5053083152550

Jurassic Park: 25th Anniversary Collection (4 film) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 1993-2015
USA - Farve
Ønskeliste
ActionAdventureGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Jurassic Park Collection
Instruktør: Steven Spielberg
  Joe Johnston
  Colin Trevorrow
Medvirkende:
Alan Grant  Sam Neill
Ellie Sattler  Laura Dern
Ian Malcolm  Jeff Goldblum
John Hammond  Richard Attenborough
Ray Arnold  Samuel L. Jackson
Dennis Nedry  Wayne Knight
Sarah Harding  Julianne Moore
Roland Tembo  Pete Postlethwaite
Nick Van Owen  Vince Vaughn
Paul Kirby  William H. Macy
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jurassic Park / World
Dinosaurus
Forlystelsespark
Gen-manipulation
Ø
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 2

Gennemsnit: 8.5 ud af 10

Du kan også stemme.   


Alle gode gange fire

Jurassic Park

Jurassic Park er et actioneventyr spækket med flotte specialeffekter. Handlingen udspiller sig på en fjerntliggende ø, hvor en enestående forlystelsespark med levende dinosaurer pludselig bliver dødsensfarlig for fem personer, hvis liv trues af de forhistoriske rovdyr. Jurassic Park er et af filmhistoriens største hit. Med Sam Neill, Laura Dern, jeff Goldblum og Richard Attenborough i hovedrollerne.

The Lost World: Jurassic Park

This is the worst idea in the long sad history of bad ideas” er Jeff Goldblums ord, da han endnu engang må flygte med en flok raptors i hælene.
    Der er ingen tvivl om, at dette er den dårligste af de to film, og det virker som om, Steven Spielberg har haft sine tanker andetsteds, da han lavede den. Men selv en uengageret Spielberg på en dårlig dag er bedre end gennemsnits Hollywood-instruktøren. Og med Goldblums Ian Malcolm som den centrale hovedrolle, der spytter en jævn strøm af one-liners ud, og de obligatoriske geniale ILM effekter, ender det alligevel med en ret fornøjelig oplevelse.

Denne gang går rejsen til det såkaldte “Site B”, hvor dinosaurne fra den første film i virkeligheden blev skabt. Stedet har fået lov til at stå i fred siden den første film, og nu lever dino’erne frit i en slags Lost World.

Jurassic Park III

Alan Grant (Sam Neil, der klogt nok holdt ferie i 2'eren) bliver overtalt af rigmanden Paul Kirby (William H. Macy) og han kone Amanda (Tea Leoni) til at være deres guide i en flyvetur over dinosaur-øen Isla Sorna, hvor Site B (fra Jurassic Park 2) ligger. Stor er hans overraskelse, da piloten pludselig folder landingshjulene ud og gør klar til at sætte flyveren ned på øen. Der er noget, de ikke har fortalt ham, og snart er der dømt flugt fra dinoer igen...

Da chokket over at se en levende dinosaur havde lagt sig fra den første film, gik det op for én, at der egentlig ikke var så meget gods i historien. I den anden film var det, som om alle var åh så fokuseret på at overgå den første, hvilket viste sig at have den modsatte effekt. Historien var til tider direkte pinlig, og effekterne var ikke engang særligt gode.
    Men Jurassic Park 3 derimod er faktisk overraskende vellykket. Det er ligesom om, Joe Johnston har lagt præstationsangsten på hylden og bare fokuseret på at lave en underholdende film. Det hjælper selvfølgelig også, at dinoerne er blevet fremstillet for længst, så han skal ikke bruge en halv time på at forklare, hvordan de pludselig er opstået fra de døde. Tilbage er der kun at lave en god gammeldags “chase movie”, hvor jægerne er 65 millioner år gamle, flere tons tunge dyr, der er sultne!

På rollelisten/spisesedlen ses ellers Alessandro Nivola (Face/Off), Michael Jeter (The Green Mile) og sørme om Laura Dern ikke også dukker op.

Jurassic World

Teknologien er kommet et langt stykke vej, siden John Hammond fik ideen til sin Jurassic Park. De tekniske problemer er løst og de seneste ti år er Jurassic World på Isla Nublar blevet en af verdens mest succesfulde temaparker. Men som med alle andre parker svinder nyhedens interesse, og der skal hele tiden nye attraktioner til. Børnezoo med rideture på unge triceratopser kan være meget godt, men det virkelige trækplaster er større, vildere og med flere tænder. Forskerne er løbet tør for dinosaurer at genoplive med deres genteknologi, så de går det næste logiske skridt og opfinder en helt ny art ved at splejse nogle egenskaber sammen, som de er sikre på, vil give publikum det søde gys. Og det får de ret i.

Instruktøren Colin Trevorrow (der lavede den fantastiske Safety Not Guaranteed) tager endnu engang publikum på en tur til Isla Nublar og de genoplivede dinosaurer, som Steven Spielberg introducerede for 22 år siden.

Specielt om denne udgivelse:

Skriv din egen anmeldelse af Jurassic Park Collection (4 film) - klik her

Start en debat om filmen Jurassic Park Collection (4 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Jurassic Park: 25th Anniversary Collection (4 film) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45