An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Udkommer 17/8-2020

Pitch Black (4K UHD)


Udgives 17. august 2020 af Arrow Films
Send mig en mail, når den udkommer
FCD2017 / UPC# 5027035021867

Laserdisken (DK)
Pris: 269.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 17/8-2020

Bestil varen i Laserdisken!

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 44

Gennemsnit: 8.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Helle
Hjalte
Klaus
Lars
Søren
Peter J

Pitch Black:

Aliens møder Halloween i denne suveræne SciFi-gyser, der er neglebidende uhyggelig for enhver, som bare er en smule bange for at være strandet på en planet med en psykotisk massemorder, der er stukket af lige op til en solformørkelse, som er det eneste tidspunkt for en kæmpemæssig skare af menneskeædende monstre at komme ud og mæske sig i rigelige mængder af kød og blod. Med andre ord: Sluk lyset, og lad dig skræmme af David Twohys yderst vellykkede “lavbudget” SciFi film, der med sine kun $23 mio. i ryggen leverer en meget større oplevelse end Mission to Mars og Star Wars, Episode I: The Phantom Menace tilsammen.
Hjalte

Brugerne skriver om Pitch Black:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 19. november 2017
Farlig planet
Pitch Black Første filmopus om Riddick spillet af Vin Diesel, en rolle han gentager i de to fortsættelser. Den første film er lavat på et lidt magert budget, men slipper godt fra det. En hammerlækker Radha Mitchell medvirker i den handlekraftige kvindelige hovedrolle. Lækkert fotograferet og ganske spændende fortalt, omend de to fortættelser er bedre og har større budgetter. Bl.a. inspireret af Aliens-filmene, uden den går hen og bliver et plagiat. Tremors 3 lader også til at have været inspirationskilde. En udmærket sci-fi ting at bruge et par timer på.

Anmeldt af richthofen, Valby 29. juli 2010
The Chronicles of Riddick
Man skal kende til karakteren Riddick for måske at kunne sætte rigtig pris på denne her lille perle af en scifi film.

Der går 2 spil forud for denne her film:

The Cronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay og The Cronicles of Riddick: Assualt on Dark Athena. Begge spil er der utallige referencer til i Pitch Black (hvor Riddick escaper fra et max security fængsel og i næste spil hijacker et fangeskib inden han igen bliver fanget af Bountyhunteren Johns)

Spillene er superduper digital underholdning i HI Def, hvis du har en PC eller Xbox360. VIn Diesel lægger forresten stemme til i spillene.

Riddick er Vin Diesel's eneste gode karakter. Alt andet han laver er super duper skod hollywood action crap!

2'er filmen skal næsten undgås for en hver pris.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. oktober 2007
Planeten der gik i sort
Tilsyneladende standardiseret SF der stjæler med arme og ben fra guldhornene "Alien" og "Aliens" og den gode "Predator" og utallige andre. På overfladen ligner den således alle de andre kloner og rip offs der som igler klæber til de store vellykkede film inden for genren. Men sådan er det altså alligevel ikke med "Pitch Black". Den finder på en ejendommelig måde sin egen lille "niche" og skaber dermed sin egen stil. Lækkert fotograferet og med tilstrækkelig suspense til at man sidder og følger ufravendt med i begivenhederne. Hvis man er til genren generelt, vil man være vildt godt underholdt.

Ret din egen anmeldelse af Pitch Black - klik her

Start en debat om filmen Pitch Black - klik her

Start en debat om denne udgave af Pitch Black (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45