An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Couples Retreat   (DVD) Couples Retreat

Send mig en mail, når den udkommer

Couples Retreat   (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 129.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 22/2-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2009
USA - Farve - 113 min
Ønskeliste
RomantikKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Couples Retreat
Dansk titel: Parterapi i Paradis
Instruktør: Peter Billingsley
Medvirkende:
Dave  Vince Vaughn
Jason  Jason Bateman
Shane  Faizon Love
Joey  Jon Favreau
Ronnie  Malin Akerman
Cynthia  Kristen Bell
Lucy  Kristin Davis
Trudy  Kali Hawk
Jennifer  Tasha Smith
Salvadore  Carlos Ponce
Stikord: Ferie
Paradis
Parforhold
Sand og strand
Terapi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 4.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Couples Retreat

Turkise bølger slikker de kridhvide sandstrande, hvor gæsterne kan hvile under palmerne med deres drinks, eller de kan forlyste sig med dykning eller vandscootere. Eden West er det ideelle sted for par at finde kærlighedsgløden igen. Men de fire par fra Midtvesten får sig noget af en overraskelse, da de opdager, at der er en slange i deres Paradis, den verdensberømte ’par-hvisker’ (tænk heste-hvisker for par) Monsieur Marcel. Og en klausul i deres pakkerejse, der tvinger dem til at deltage i Marcels noget særprægede parterapi. Offentlig nøgenhed, svømmeture med hajer, grænseoverskridende yoga. Hvis de ikke havde brug for parterapi, da de ankom til det tropiske paradis… så får de det nu!

Vince Vaughn og Malin Akerman, Jason Bateman og Kristen Bell, Jon Favreau og Kristin David samt Faizon Love og Kali Hawk spiller de fire meget forskellige par, der får deres kærlighedsliv vendt på hovedet af Jean Reno i Couples Retreat.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Couples Retreat :

Anmeldt af Extract, Dyssegård 3. januar 2013
Parterapi for viderekommende
Couples Retreat Ganske munter komedie med en del sjove momenter. En feel good komedie med de fire par der får vendt deres parforhold på et feriested i troperne. Jean Reno krukker ganske vidunderligt som den feterede parterapeut Monseur Marcel. Babefaktoren er ganske høj, bl.a. medvirker den meget sexede Malin Akerman, som jeg har en stor svaghed for. Indbydende og lækkert sat op og fotograferet. Slet ikke så tosset en film at tilbringe 7 kvarter i selskab med.

Anmeldt af Monkeyman, København S 2. juni 2012
Fandes til ferie !
Forudselig og næsten gudjammerlig gennemsigtig komediefilm, der tror den er rigtig sjov.

Filmen ved ikke om den skal se sig selv som en mere seriøs komedie som f.eks. "SideWays", eller som en platfilm, hvor penisjokes og gakkede situationer er en del er hverdagen.... så vi prøver noget der nærmest ligger midt i mellem, og gæt engang... DET KOMMER DET IKKE NOGET GODT UD AF!

Javist fik jeg grint lidt, da der er skægge momenter, såsom en ret glad og veltrimmet yogalærer med spansk accent der godt kan lide at ´´støde til´´, eller da én af mændene får en stivert på mens han får kropsmassage... ja, det er vist de platte elementer jeg har fat i hér!
Men ellers byder "Couples Retreat" kun på noget man stort set har set 1 millard gange før... på den mindre gode facon! Derfor ender filmen kort og ligeud sagt, som klichéernes holdeplads... og nu ved jeg at der findes Vince Vaughn fans derude, ja jeg kender faktisk én her på sitet (siger ingen navne!)... men jeg er altså ikke helt vild med ham, hvilket skyldes at Vaughn spiller den samme rolle om og om igen, når han er med i sjove film... og dette er ingen undtagelse!

Filmen er ikke dårlig, men langt fra hellere ikke god... så jeg synes vi ligger velfortjent på 1½ stjerne, for et par sjove scener og en teknisk flot film.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. november 2010
The Eden East Trip
Ganske observant komedie om nogle par der ufrivilligt kommer til at tage deres forhold op til overvejelse, da de havner i et uventet terapiforløb. Helt udmærket lavet og med mange gode pointer undervejs. Nogen større film er der dog ikke tale om.

Ret din egen anmeldelse af Couples Retreat - klik her

Start en debat om filmen Couples Retreat - klik her

Start en debat om denne udgave af Couples Retreat - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest