An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Semi-Pro: Let's Get Sweaty  Edition (Blu-ray) (BD) Semi-Pro: Let's Get Sweaty Edition (Blu-ray)

Udgivet 16. juni 2008 af Entertainment in Video EBR5085 / UPC# 5017239150852

Semi-Pro: Let's Get Sweaty  Edition (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. New Line Cinema - 2008
USA - Farve - 90 min
Ønskeliste
Komedie
Filmens specifikationer
Original titel: Semi-Pro
Instruktør: Kent Alterman
Medvirkende:
Jackie Moon  Will Ferrell
Monix  Woody Harrelson
Clarence 'Coffee' Black  André Benjamin
Lynn  Maura Tierney
Dick Pepperfield  Andrew Daly
Lou Redwood  Will Arnett
Bobby Dee  Andy Richter
Commissioner  David Koechner
Kyle  Rob Corddry
Father Pat the Ref  Matt Walsh
Vis alle medvirkende...
Stikord: Basketball
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 4

Gennemsnit: 6.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


Semi-Pro

Amerikansk Basketball i 1970’erne var opdelt i to sportsforbund. Der var NBA, som vi kender i dag, og der var The American Basketball Association, ABA. NBA var klart overlegen på det sportslige plan, men ABA havde sans for at arrangere vilde shows og sensationelle PR-stunts til ære for deres publikum. Semi-Pro foregår i 1976, og den flamboyante Jackie Moon (Will Ferrell) står i spidsen for holdet Flint Michigan Tropics – det dårligste hold i ABA.
     Showmanden Jackie Moon elsker sit hold og rollen som både ejer, promotor, træner og spiller. Han realiserede en drøm, da han købte holdet for pengene tjent på discoballaden ”Love Me Sexy”, men siden er det gået sløjt med både de sportslige præstationer og billetsalget til kampene. På banen er det kun den kække og småarrogante Clarence ”Coffee” Black (André Benjamin), som for alvor kan drible med en bold og ramme kurven.
     Da det bliver annonceret, at ABA snart skal optages i NBA, men at kun de mest succesfulde hold kommer med, må Jackie Moon iværksætte en desperat plan for at redde holdet og æren. Han vil styrke holdets spil på banen, så Jackie Moon bytter omklædningsrummets vaskemaskine til den udslidte spiller Monix (Woody Harrelson), som har været bænkevarmer på et NBA-hold. Dernæst begynder han at arrangere stadigt mere vanvittige shows sammen med sportskampene for at lokke folk til tilskuerpladserne. Jackie Moon vil gøre hvad som helst for at redde The Flint Michigan Tropics og sin plads i den sport, han elsker.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Semi-Pro:

Anmeldt af lookalot, København K 21. oktober 2009
ikke en slam dunk komedie!
Et slattent manuskript, underudviklede karakterer og kedeligt filmet og uinspireret klippet basketscener, dunker denne komedie under nedrykningsstregen flere gange i løbet af filmens spilletid, men takket være en fin "70´er-feel" og nogle glimtvis sjove scener, plus en god Woody Harrelson, sniger komedien sig som helhed lige akkurat op og balancerer usikkert et sted på middelmådighedsstregen. Men også kun lige.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 5. maj 2009
"Let´s get tropical!"
Ikke overbevisende komedie efter min mening. Der er alt for få jokes i den, og filmen er meget tungt afviklet. Selvfølgelig er det sjovt med 70´er-stilen, men det kan ikke bære en hel film igennem.
Jeg må indrømme, at jeg var noget skuffet over den.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 12. august 2008
110% Will Fan!.......
Semi-Pro Men det kommer vel ikke bag på nogen?..... "Ham der Falkbøll - han er sådan lidt skør, og tosset".
Selv om "Semi-pro" aldrig kommer helt op på siden, af hverken "Zoolander" - "Anchorman" eller "Talladega Nights".... SÅåeee, er den alligevel rimelig griner, måske enda' hved en anden-gangs kikning. Jeg elsker den her slags komedier, og ja et godt sports-tema er næsten altid sjovt.. lige fra "Røven fuld af penge" op til den her "Semi-pro".
"Semi-pro" bære måske mest præg af, Will Ferrell syntes at skulle bære det meste af filmen selv, når vi snakker om hvem der levere den gode humor.. Og tag ikke fejl - for hvis der er noget Will kan?, så er det at spille "klovn"... Sjoveste film Will har medvirket i "Top 5" : Nr. 5!... "SEMI-PRO" (køb kun dobbelt disken hvis du er hardcore Will Ferrell-fan). Nr. 4!... "ZOOLANDER" (kanje griner). Nr. 3!... "Talladega Nights - the Ballad of Ricky Bobby" (sjoveste sportsfilm EVER! - ved siden af "DodgeBall", John C. Reilly er lige ved at stjæle showet.. SHAKE AND BAKE!..) Nr. 2!... tadaaaaee - "Jay and Silent Bob Strikes Back" (and may i add... that's a fine monkey you got there sir'). Nr 5!... Ja nu bliver det exciting - HuHuue!.. "Anchorman - the Legend of Ron Burgundy" (og der' kan jeg kun sige køb den, hvor du får begge film om Ron B. - intet mindre end et "Gude-sæt", og ja.. Helt sikkert et MUST!).

Anmeldt af Monkeyman, København S 12. juli 2008
Putting the funk into the dunk
Dette er endnu en sportskomediefilm i Will Ferrell samlingen, og det er hverken godt eller skidt i længden.
''Semi Pro'' er tydeligt en film, der er skræddersyet til Hr. Ferrell's egen humor, og man skal nok være 110% fan af manden, hvis man skal få det fylde udbytte af hele molevitten. For nogle gange kan man grine, og andre gange kan man sidde forstummet tilbage.
Men dog må jeg erkende, at jeg var hel vild med filmens tossede 70'er disco stemning, med dertilhørende grimt tøjstil og hår.
Rart var det da også, at se Woody Harrelson tilbage i næsten samme komiske topform, som i den herlige ''King Pin'' fra 1996.

Lad os nu håbe på at Willy drengen ikke vil lave én sportfilm næste gang, for nok må være nok, og der kan da ikke koges mere suppe på den genre.

Ret din egen anmeldelse af Semi-Pro - klik her

Start en debat om filmen Semi-Pro - klik her

Start en debat om denne udgave af Semi-Pro: Let's Get Sweaty Edition (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45