An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Saving Private Ryan  (DVD) Saving Private Ryan

Udgivet 15. november 2000 af Fox-Paramount 1063536 / UPC# 7393805635366

Saving Private Ryan  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. DreamWorks - 1998
USA - Farve - 169 min
Ønskeliste
ActionDramaKrigsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Saving Private Ryan
Instruktør: Steven Spielberg
Medvirkende:
John Miller  Tom Hanks
Richard Reiben  Edward Burns
Michael Horvath  Tom Sizemore
James Ryan  Matt Damon
Timothy Upham  Jeremy Davies
Stanley Mellish  Adam Goldberg
Daniel Jackson   Barry Pepper
Irwin Wade   Giovanni Ribisi
Adrian Caparzo  Vin Diesel
Fred Hamill  Ted Danson
Vis alle medvirkende...
Stikord: 2. Verdenskrig
D-Day
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Ja Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Italiensk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 77

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hans Kr.
Thomas
Helle
Hjalte
Lars
Søren

Saving Private Ryan:

En internationalt anerkendt film – både af filmkritiker og af publikum. Steven Spielbergs Saving Privat Ryan er en uforglemmelig filmoplevelse, der har efterladt et dybt og varigt indtryk over hele verden. Filmen vandt fem Oscars for Bedste Instruktør, Kameraføring, Filmredigering, Lyd og Lydeffektredigering. Mere end 70 filmanmelder (inklusiv anmelderne på Times Magazine, USA Today, The New York Times og Entertainment Weekly) og anmeldergrupper i New York, Chicago, Dallas-FT. Worth og Storbritannien udnævnte filmen til Årets Bedste film, mens filmanmelderne for Los Angeles, Toronto og Broadcast Film Critics gav den priser for både Bedste Film og Bedste Instruktør. Endvidere modtog Spielberg sin tredje pris fra det amerikanske instruktørforbund, prisen "The Spirit of Normandy" fra krigsveteranorganisationen The American Legion, et æresdiplom fra soldatervelfærdsorganisationen USO i hovedstadsområdet Washington samt den højeste civilserviceudmærkelse fra det amerikanske forsvarsministerium. Saving Privat Ryan blev valgt til mere end 160 Top Ti–lister. Filmens øvrige hædersbevisninger omfatter Golden Globes for Bedste Film (Drama) og Bedste Instruktør, prisen fra det amerikanske producentforbund og ti nomineringer fra det britiske filmakademis filmprisuddelinger. Saving Private Ryan var den film, der spillede flest penge ind i 1998.

Historien fortælles fra en deling amerikanske soldaters perspektiv og begynder med 2. Verdenskrigs historiske D-dagsinvasion. Derefter bevæger den sig videre over stranden, da mændene begiver sig ud på en farlig specialmission. Kaptajn John Miller (Tom Hanks) skal føre sine folk bag fjendens linjer for at finde mening James Ryan, hvis tre brødre er blevet dræbt i krigen. Stillet over for umulige odds begynder mændene at sætte spørgsmålstegn ved deres ordrer. Hvorfor skal otte mænd risikere livet for at redde en enkelt? Omringet af krigens brutale realiteter må hver mand søge efter sit eget svar – og efter styrken til at overvinde en usikker fremtid med ære, anstændighed og tapperhed.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Saving Private Ryan:

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 15. maj 2013
Mission Red Ryan.
Saving Private Ryan, er spændende, trist, høj dramatisk, tankevækkende for hvordan forældre reager når de for besked om at deres søn er faldet i krig.
Noget en hver mor frygter selv den dag i dag, et mesterværk af Spielberg med gode intense krigsscener.
Med Tom Hanks og Matt Damon i hovedrollen..


Anmeldt af Willy Wahl, Skovlunde 17. januar 2010
Den længste Ryan
Krigsfilm er ikke min favorit kop te og indstillingen rokkede ej, efter at have set private Ryan. Rent filmteknisk er den vel i orden!!!? Synes Spielberg lefler lidt for splattergenren ( har også sin berettigelse ), for udpenslende, for detaljeret i rædslerne som ventede de første bølger af "kanonføde" på Obama beach den dag. Tom Hanks hører heller ikke til mine bedste skuespilvenner, men han gør det vel ok - sammen med resten af holdet på missionen, den umulige. Vinder af 5 Oscars - hmmm, personligt synes jeg "Den længste dag" fortæller klokkeklart, hvordan en af historiens absolut vigtigste krigsoperationer var at deltage i og frem for alt, hvor store ofre der måtte betales for at få nedkæmpet Hitlers vanvidsmaskine.

Anmeldt af jona, Køge 1. juni 2008
En rigtig spændende og sørgelig film - Spielberg gør det igen!
Og så leveres den i en flot DVD-udgave.

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. august 2007
''See you on the beach''
Rå film, virkelig rå og brutal. Man kan se den igen og igen og den vil stadig give det samme kraftfulde indtryk. Mega god krigsfilm.
Steven Spielberg I salute you.

Anmeldt af Kasper, Aalborg 14. maj 2007
Saving Private Ryan
Saving Private Ryan er sammen med München efter min mening det bedste Spielberg har lavet.

Anmeldt af 13. juni 2006
Steven Spielberg gør det igen. Saving private ryan er en skide go' krigs film. Historien er mega godt fortalt, og filmen er realistisk lavet. Jeg kan varmt/hot hot hot anbefale denne film.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 12. juli 2005
Spielberg
Endnu en i den uendelige række af Spielberg-lortefilm. Ekstremt overvurderet. At manden af mange bliver betragtet som den bedste nulevende instruktør, er ganske enkelt foruroligende.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 17. april 2005
Fremragende håndværk
Det ligger Spielberg på sinde, at skildre, hvorledes en "ide" om frihed kan få tusinder af mænd til at ofre sig i et rent helvede. Det, der herved kommer til at ligne patroitisme, stiller Spielberg selv spørgsmåltegn ved - især gennem skildringen af Hanks figur. Denne på flere måder "store" film står i gæld til andre store WWII-film, f.eks. Sands of Iwo Jima og The Longest Day ligesom den sine steder er stærkt i familie med The Thin Red Line. Men Spielberg er Spielberg: han får fortalt sin historie så han taler mere til følelser end intellekt. Derfor er vi med hele vejen. Det er en stærk krigsskildring selvom hoved-plottet, at hente én mand ud af krigen, kan forekomme lidt søgt.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 17. april 2005
Beach Boys
Stærk og flot krigsfilm af Spielberg.

Filmens styrke er dog klart den første mobile halvdel, før den knækker over i traditionel belegringsfilm og almen Hollywood patriotisme. Filmens upolitiske fokus og udgangspunkt bidrager med en menneskelighed (eller mangel på samme) og som en konsekvens her af, også kældelige usympatiske træk i begge lejre. Det resultere i en for filmen, historisk nuance som trækker første halvdel op i niveau, fra den klassiske 'vi mod dem film'.

Saving private Ryan er stærkt castet og filment med en stor intensitets som vil banke luften ud af de fleste.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 12. april 2004
Storslået
Fremragende krigsdrama hvor alt spiller! Selv den normalt håbløst overvurderede Tom Hanks gør det godt og det er en meget fin film. Om det bliver en klassiker er måske mere tvivlsomt, men det er en rigtig god og gribende beretning, der formår at balancere mellem at være super-patriotisk på den ene side og nuanceret og alment menneskelig på den anden. Netop denne ambivalens er måske i virkeligheden filmens akilleshæl og afgør måske med tiden, at den ikke får en fast plads sammen med de største krigsfilm til alle tider?!

Ret din egen anmeldelse af Saving Private Ryan - klik her

Deltag i debatten om filmen Saving Private Ryan - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Saving Private Ryan
Cyberdog

Saving Private   Ryan  (2-disc) (Blu-ray) Saving Private    Ryan Saving Private Ryan (incl. bonus) (4K UHD) Saving Private Ryan (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2002/03/21 18:51:00 IP: Logget Svar...

I like the sound of gunfire in the morning....

Hvis du overvejer - bare det mindste - at investere i en 1. klasses DVD - so go' ahead - for dette er FILMEN du MÅ og SKAL eje, hvis du har tilmed har punget ud for ordentligt surroundgrej...
For det første skal man være opmærksom på at filmen findes i en DTS udgave - og der er intet at betænke sig om -
Har du muligheden, er det DTS-udgivelsen du skal smide de sidste kroner for.
Hver en øre er givet rigtigt godt ud - trust me...

Fuld knald på DTS-reciveren - og fuld øre til den obligatoriske subwoofer!
Disse 2 ting er en go forudsætning for at du sekunder efter
, befinder dig midt i et inferno af skrig, kugler, granater, eksplotioner, maskingeværer og sniperrifler.

Tro mig, den første halve time alene - er alle pengene værd for denne DTS udgivelse - og efter min mening, næsten det ypperligste til at få testet dit anlæg til det yderste.

Oven i hatten får du så en at de bedste film nogensinde -
noget af det bedste skuespil, samt en casting der er lige i øjet.
Når jeg mener at mine udholdne naboer, under- og overboer har sovet længe nok, er det ikke hanegal der får dem ud af fjerene om morgenen - men derimod Saving Private Ryan, der blæser porcelæn og billeder ned af hylderne...
Hvad er det liiige du venter på...?

Cyberdog
Moe

Sendt 2002/08/13 14:37:30 IP: Logget Svar...

Jeg kan kun give dig ret!!!
Normalt gider jeg ikke se krigsfilm, og af samme grund så jeg IKKE Saving P. i biografen.. MEN da jeg så den senere på video hos en kammerat (han tvang mig) var jeg totalt færdig - det er en KANON film. Sidste år købte jeg den brugt på DVD, og så den med surround. Der var det at det gik op for mig at jeg burde have set filmen i biografen.... WOW!! 5 strjerner ud af 5 mulige fra mig..

Start en debat om denne udgave af Saving Private Ryan - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest