An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Batman (Michael Keaton) (DVD) Batman (Michael Keaton)

Udgivet 21. september 1998 af Sandrew/Metronome DVD12000 / UPC# 7321979120005

Batman (Michael Keaton) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 1989
USA - Farve - 126 min
Ønskeliste
ActionAdventureKriminalfilmScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Batman (1989)
Instruktør: Tim Burton
Medvirkende:
Batman  Michael Keaton
The Joker  Jack Nicholson
Vicki Vale  Kim Basinger
Alexander Knox  Robert Wuhl
Commis. Gordon  Pat Hingle
Harvey Dent   Billy Dee Williams
Alfred   Michael Gough
Carl Grissom   Jack Palance
Alicia Hunt  Jerry Hall
Bob the Goon  Tracey Walter
Vis alle medvirkende...
Stikord: Batman
Based-on-a-comic
Futuristisk
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Ja Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Tysk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,85 : 1 Snap Case DVD5 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 54

Gennemsnit: 9.1 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Mogens
Thomas
Dennis
Lars
Søren
Alexander

Where does he get those wonderful toys...?

Gotham City er en by i kaos. Kriminalitet hersker i alle lag af samfundet, og almindelige retskafne mennesker må bare se hjælpeløst til. Men så dukker den kappeklædte hævner Batman op!
     Denne bizarre fortolkning af Batman-myten blev en dundrende succes på hele kloden tilbage i 1989 og gav Tim Burton hans første rigtige hit, men man kan stadig undre sig over, at filmen overhovedet slap igennem studiesystemet.
David

Brugerne skriver om Batman (Michael Keaton):

Anmeldt af Larsen, Næstved 24. oktober 2022
Bedste Batman film nogensinde.
Batman fra 1989 var nok første gang i filmhistorien hvor en superheltefilm fungerede 100% optimalt.
Michael Keaton er efter min mening den bedste Batman/Bruce Wayne til dato og Jack Nicholson den bedste Joker og jeg elsker at han baserede figuren på den faktisk,fantastiske version af Jokeren som Cesar Romero bragte til live i den gamle tv-serie,dog tilførte Nicholson figuren den ædende ondskab som figuren fortjener og dermed skabte den Joker som vi kender i dag.
Filmen er helt utroligt flot lavet og effekterne holder den dag i dag og især skal Batmobilen fremhæves,for den er aldrig nogensinde set federe end i denne film.
Historien er vellykket og både spændende og sørgelig og filmen er fyldt med gode skuespillere.
Soundtracket er fantastisk,dog har jeg aldrig brudt mig om Prince,så hans bidrag til filmens musik er ikke lige min kop te.
Sært nok brød jeg mig ikke ret meget om filmens efterfølger(Batman Returns)og det gør jeg faktisk stadig ikke.
Men Batman fra 1989 er samme med de 2 første Batman Arkham spil,det ypperste Batman som er lavet efter min smag og Batman the animated series skal også lige nævnes for den er også fantastisk.
Angående Kim Basingers rolle i filmen,så syntes jeg da bestemt hun er smuk og hun passer godt ind i filmen's gotiske stil,Jeg har bare aldrig brudt mig om hende,men det er jo bare min personlige mening.
Gotham City's udseende i denne film blev vel også mere eller mindre rollemodellen,så at sige, i senere film,tegnefilm og spil.

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 9. november 2014
'BATMAN Vs. JOKER'
Batman    (Michael Keaton) Jeg er ligeglad med hvor mange film Tim Burton laver til Børn!.. Men når han laver 'BATMAN', Fungere det!.

Jack kan! ikke overspille "Jokeren" - Har ER Jokeren!. Og om Keaton var det rigtige valg?, er jeg Sikker! på, at Nørder vil diskutere længere end om dét var Han Solo eller Greedo der skød først?.
Jeg Elsker! ideen om, at Batman er lidt menneskelig.. Noget af det sjoveste Er når Batman endelig! står Mano-E-Mano over for Jokeren!.. Leger han Fanme Død! i et hjørne.. Way to Fuckin GO Bad-Ass!. - Men bare rolig!, Batman henter lige noget grej, og noget Alt muligt!.. OG SÅ! Ka du godt! holde på Hat! og Batcave!.

Der Er Sku ikke så meget, at Banke rundt om busken med hér! - Tim Burtens 'BATMAN' Er én af de Aller! bedste Superhelt-adaption-strimler!.. Kun matchet siden af titler som 'WATCHMEN', og 'AZUMI'.

Du Er Sku' lidt af én Sørgelig Pat! hvis "89-Batman" IKKE står på din hylde.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 29. juli 2012
Michael Keaton verdens bedste Batman.
Tim Burton,s første Batman er et flot mesterværk der forgår i et mørkt og dystert miljø, fyldt med gotisk stemning, en flot filmed og fantastisk Tim Burton verden.
Der er som taget ud af en af Bob Kane,s og Hellfingers, verdens berømte Batman tegneserie.
Og Danny Elfman har lagt den gode stemnings musik til, der klart er feder og passer til miljøet meget bedere en Christopher Nolan musik i Fore: Batman Begins, dette er med til at filmen bliver en ren genial Seni streg.
Selve Batman/Bruce der her spilles af ( Michael Keaton ), er som taget ud af en DC Comic tegneserie med dejlig farver på dragten.
Han spiller rollen så godt når han er egoist, selvoptaget, en nar der har svært ved at binde sig, og tro på de gode menneskelige værdier.
The Joker ( Jack Nicholson ) er intet mere en genial i sin rolle som dum ond psykopat, og politisk bisnes mand på den forkerte side af loven.
( Kim Basinger ) spiller her rollen som journalisten Vicki Vale meget godt, der dog til tider har det med at blive lidt for forskrækket, sød og nysgerrig.
Kunne dog ikke lige lide slutningen der halter lidt, men hvem ved måske havde han faldskærm på, da han jo er The Joker og ikke bare sådan kan dø.
Den er dog også til tider noget lang, og man kunne havde ønsket sig at han havde klippet den ned, men det vil nok havde været en skam vis det havde sket.

Anmeldt af Fjernbetjening, Kolding 23. april 2011
You ever dance with the devil in the pale moonlight?
God Batman film. Den bedste - Syntes jeg.
Jack er god som Jokeren.
Michael er nok den bedste batman nogensinde.
Tim Burtons univers er fantastisk.

Se den.

Anmeldt af John Sørensen, Sønderborg 28. december 2010
den bedste af de gamle batman film
Jeg elsker tim burton's version af batman især jack nicholson som joker hele atmosfære i filmen er god

Anmeldt af Frederik Bøggild, Aalborg 10. oktober 2010
fantastisk intet andet
dette er helt klart en af mine favorit film. her er alle grundene til at se denne film: Nummer 1 action scenerne er fantastiske. Nummer 2 jack nicholson er fabelagtig som The Joker. Nummer 3 den meget specielle og gode skuespiller Michael keaton spiller vores helt Batman. og nummer 4 denne film er instrueret af den ualmindelige gode instruktør tim burton, se denne film du vil ikke blive skuffet.

Anmeldt af lookalot, København K 15. oktober 2009
Burton er INGEN action-instruktør!
Jeg husker tydeligt hvor skuffet jeg var, efter at have set Burton´s Batman i biografen for nogle år siden. Plottet var alt for tyndt, og der var næsten ingen action-scener! (traileren lagde op til meget mere!). Filmen har dog en vis underholdningsværdi, og lever helt sikkert i kraft af sine imponerende visuelle kvaliteter. Michael Keaton gør det fint som Batmand, og Jack Nicholson som Joker, er et helt kapitel for sig!

Anmeldt af rambo444, Tjele 17. april 2008
overgår ikke batman begins
Jack nicolson og Michael keaton. er gode som jokren og batman den er den næste bedste i batman trilogien. Men overgår ikke batman begins

Anmeldt af 15. august 2007
Tim Burton er som skabt til at være batman, han gør sit job som superhelt skide godt, og sammen med Jack Nicholson som den gale joker er filmen godt skruet sammen. Den eneste jeg ikke er så vild med er Kim Basinger, jeg synes hun er lidt stiv i skuespillet, så hun var måske ikke lige det helt rigtige valg. Men det er stadig en god film, og effekterne er meget gode.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. juni 2007
Michael Keaton er og bliver den bedste Batman
Yes, det her er fandeme den bedste superheltefilm til dato, det er Tim Burton når han er bedst. Jeg voksede op med denne film, og den har altid været en af mine favoritter. Overdådigt filmet, med den rette dyster stemning og et pragtfuld cast. Keaton er en født Batman, da han formår at skildre Bruce Wayne, som en mystisk og meget kraftfuld personlighed. Nicholson er som altid fremragende, og er herlig psykopatisk som Jokeren. Man bliver underholdt næsten konstant, også når der ikke er actionscener. Selvom at jeg giver denne film topkarakter, så er dog det eneste jeg savnede lidt i Batman var lidt mere plot, men what the hell.
HVIS DU IKKE HAR SET DEN, SÅ KØB DEN ELLER LEJ DEN NU!!! DET ER ET MUST.

Anmeldt af clag, Odense SØ 28. marts 2007
If you gotta go..go with a smile.
Når det kommer til Tim Burton´s mesterværk Batman er der i realiteten ikke meget andet at sige end at den bør og skal ses.

Kritikere af denne film har i al for lang tid fået overraskende meget medvind i deres påstande om at Batman dels er overfladisk og fejlproportioneret. Lad det være sagt med det samme at en sådan kritik er det eneste overfladiske vedrørende dette mesterværk.

Da Tim Burton i sin tid fik muligheden for at skrive og instruere Batman var der ingen der havde regnet med at den unge instruktør kunne formå at jonglere med det gigantiske budget filmen var blevet tilsagt. På daværende tidspunkt var Batman forudbestemt til at blive sin tids dyreste produktion.

På trods af diverse stridigheder med Warner Bros formåede Burton konsekvent at realisere den vision han havde for en, på mange måder, pensioneret superhelt.

Filmen fortæller den skæbnesvangre historie om den forældreløse Bruce Wayne på den bedste måde muligt. Istedet for at gøre denne til en ansigtsløs playboy formår Burton og Keaton at skabe en helt der er splittet imellem det gode og det "onde".
For modsat den typiske superhelt er Batman i denne film drevet af lige dele hævnlyst og vrede over kriminalitet. Dette bliver visualiseret i en lang række af filmens scener hvor vi ser Keaton optræde alt andet end velovervejet og kontrolleret.
Med til denne historie hører det naturligvis at Wayne´s forældre blev myrdet for øjnene af ham, af den psykotiske Jack Napier, spillet af Nicholson, der iøvrigt selv betegner rollen som en af hans favoritter.
Burton havde i starten ikke held hos Warner med denne historie, men fik dog alligevel sin vilje med tiden.
Det tilfører uden tvivl filmen en rød tråd at de to hovedpersoner er bundet sammen af en fælles skæbne, Napier rammes af nemesis, i denne film Batman, og vores helt kan endelig få slutte fred med sine dæmoner.

Det er ofte blevet sagt at Nicholson i al for høj grad stjal billedet, hvilket dog, hvis sandt, er fuldstændigt ligegyldigt. Keaton og Nicholson deler på fornemste vis filmen imllem sig og det er på ingen måde en svaghed at filmen i samme grad som dens helt portræterer skurken.

Historien om Jokerens tilblivelse er en historie om en affære hvis tragiske udfald i sidste ende fører til Jack Napiers endeligt.
Med til denne historie hører en glimrende præstation af Jack Palance, Boss Carl Grissom, der forråder sin protege i "selvforsvar".

Visuelt er filmen en opvisning udi Tim Burtons formåen som filmskaber. Visionen for Gotham city var at den skulle fremstå som en fremtidsvision tænkt af en byplanlægger fra 20´erne. Dertil ønskede Burton en fornemmelse af kaos skabt af kriminalitet og dårlig byplanlægning, hvilket fungerer perfekt i filmens ramme.
Farverne og de gotiske skyskrabere, samt den overdrevede brug af metaliske facader skaber den helt rigtige atmosfære

Batman er en gennemgående flot oplevelse der ledsages af Danny Elfmans dystre og flotte musik.
Skuespillerne gør deres bedste, selv Bassinger, og skaber levende karakterer med dybde og personlighed. Jack Nicholson stråler i en pragtpræstation og har en herlig kemi med Keaton.
Filmens effekter er den dag idag naturligvis ikke noget der imponerer, men det gennemgående visuelle udtryk er flot, til tider smukt, og gør at man sagtens kan lette et nakkehår i begejstring.

Se denne film hurtigst muligt. Denne udgave er spækket med lækkert ekstramateriale, og det nye DTS track gør bestemt ikke Elfmans musik mere kedelig.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 1. august 2006
Helt udemærket superheltefilm
Jeg har lidt svært ved at se alle de problemer som mange har med denne film. Den er, må selv kritikerne anerkende, ganske mageløs at se på og også atmosfærisk. Personerne bliver tit beskyldt for at være overfladiske og ja, der kunne have været mere arbejde især med hovedrollen, men jeg har personligt svært ved ikke at holde af Jack Nicholson's Joker selvom onde tunger ville mene den var overspillet. Man er godt underholdt filmen igennem, dog sidder man næppe helt ude på kanten af stolen og ryster. Burton formår endda også at skabe en mindre udvikling i historien. De bedste kvaliteter er dog at det er en vældigt underholdende og faktisk også ret klassisk film der hører til Burtons bedste.

Anmeldt af vandelay, Ølstykke 24. juni 2006
Batman i himlen.
Denne film var med til at få åbnet øjnene for en ny generation af Batmanlæsere. Tim Burton tog tråden op fra Frank Millers "The Dark Knight Returns" som, sammen med Moore og Gibbons' "Watchmen", fornyede tegneseriegenren, og skabte begrebet >>graphic novel<<.
"Batman" er en forrygende oplvelse. Stemningsfyldt og underholdende. Keaton er overraskende god under kappen og Nicholson gør jo altid en god figur. Flotte effekter, dejlige billeder og utrolig musik (af både Danny Elfman og Prince), gør denne film til en af de bedste superheltefilmatiseringer.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 1. august 2005
Tynd Batman
En tynd kop te, som var omgivet af meget hype, da den kom frem. Filmens fokus ligger udelukkende på det visuelle, hvilket betyder, at historien og karaktererne kommer til at virke overfladiske. At denne filmen alligevel er den bedste (mindst ringe) i serien, siger noget om, hvor dårlige de tre sequels er.

Anmeldt af Gungner, Aarhus C 26. juli 2005
God, bedre, Batman
Der er god, der er bedre og så er der Batman!
Fantastisk film. Keaton er perfekt til rollen. Han kan på en gang spille en exentrisk, hyggetalende millardær og en mørk dyster man der knap nok ytrer et ord. Jeg må give de andre ret i at handlingen er lidt tynd og Nicholson stjæler meget af billedet, men overall en rigtig fed film!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 26. juli 2005
Tyndt
Ikke godt nok. Plottet er simpelthen for tyndt og kan ikke bære igennem. Fantastiske set-designs, ingen tvivl om det, men filmen har ingen videre substans. Har iøvrigt heller aldrig rigtigt kunnet bestemme mig til, om Michael Keaton er den rigtige i rollen?!

Anmeldt af Dennis Poulsen, Svenstrup J 9. august 2004
lidt for mørk men okay
filmen er faktisk go selv nu hvor alt er lavet på pc men men det bliver somtider for mørk og så er det nok så fedt at man ser "mørkets ridder", hvis man altså ikk kan se ham..

Anmeldt af Filt, København Ø 10. februar 2004
Batman
Batman er visuelt fantastisk! TIm Burton leverer den perfekte, mørke, gotiske stemning, der hører Batman til. Danny Elfman's Batman-theme er noget af det bedste, der nogensinde er skrevet.
Filmen lider dog under et lidt svagt plot.

Ret din egen anmeldelse af Batman (Michael Keaton) - klik her

Deltag i debatten om filmen Batman (Michael Keaton) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Batman (Michael Keaton)
Monkeyman

Batman    (Michael Keaton) (Blu-ray) Batman    (Michael Keaton) (4K UHD) Batman: Ultimate Collector's Edition Steelbook (4K UHD) Batman (Steelbook) (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2009/04/10 12:17:47 IP: Logget Svar...

Den nye Batman: 20th Anniversary Edition på Blu-ray, hvad indeholder den specielt, udover bare være opdateret til Blu-ray.

Start en debat om denne udgave af Batman (Michael Keaton) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45