An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Audrey Hepburn Collection (3 film) (Blu-ray) (BD) Audrey Hepburn Collection (3 film) (Blu-ray)

Udgivet 2. september 2013 af Paramount BSP2503 / UPC# 5051368250335

Audrey Hepburn Collection (3 film) (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Paramount - 1954-1961
USA - Farve
Ønskeliste
DramaRomantikKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Audrey Hepburn Collection, The
Medvirkende:
  Audrey Hepburn
Stikord: Sabrina Fair
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Tysk
Fransk
Hollandsk
Italiensk
Spansk
Sprog: Engelsk

Denne collection indeholder

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Audrey. Audrey. Audrey.

Breakfast at Tiffany's

Åleslanke Audrey Hepburn er pigen Holly i denne ekstravagante, romantiske komedie, der er bygget op om en novelle af Truman Capote. Hun arbejder som højt betalt escort-pige i New Yorks bedre kredse og er på evig jagt efter en ældre, velhavende mand, hun kan gifte sig med. Men så er det, hun møder den unge forfatteraspirant Fred Varjak (George Peppard), der er flyttet ind i samme boligblok, som hun selv bor i.

Funny Face

En moderedaktør og en fotograf udvælger en sky ekspedient i en boghandel og gør hende til en modelsensation i Paris. Dette er i al sin enkelhed handlingen i en af musicalinstruktøren Stanley Donens (Singin' in the Rain) mere oversete musicals. Men både Fred Astaire og Audrey Hepburn er gode, og sidstnævnte får oven i købet vist, at hun både kan synge og danse. Og det er Astaire selv, der har lavet dansetrinene.

Sabrina

Sabrina er en charmerende og munter film med en række af Hollywoods største stjerner. Humphrey Bogart, William Holden og Audrey Hepburn medvirker i denne Askepot-historie, der er instrueret af den berømte filmmager Billy Wilder. Bogie og Holden er de rige Larrabee-brødre fra Long Island. Bogie er lutter arbejde, og Holden er lutter playboy. Sabrina, datter af familiens chauffør, vender hjem fra Paris, hvor hun har udviklet sig til en glamourøs kvinde.

Brugerne skriver om Audrey Hepburn Collection, The (3 film):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. august 2014
Dejlige Audrey
Breakfast at Tiffany's ***1/2

Blankpoleret hverdagsdrama efter Truman Capotes roman er det rene Familiejournal, men det er lavet med omhu og følelse. Audrey Hepburn var aldrig yndigere og Henry Mancinis musik er forlængst blevet klassisk.

Funny Face ***

Visuelt veloplagt musicalvariation over Askepot-temaet sætter Audrey Hepburn i centrum som den sky boghandlerske der bliver opdaget af Fred Astaires modefotograf og snart er hun på forsiden af magasinet "Quality". Kay Thompson er morsom som bladets chefredaktør. Filmen er lidt et paradoks, for man fornemmer tydeligt, at Donen arbejder med de absolut sidste af sine musicalkræfter; historien er træg og romancen mellem Astaire og Hepburn er lidet overbevisende, når manden er så meget oppe i årene. Han danser dog stadig lige fabelagtigt og Hepburn kan faktisk matche ham. Hun har desuden nogle numre for sig selv, bl.a. filmens højdepunkt i en fransk beatnikklub. I det hele taget er det koreografien der er hovedpersonen her og Donen viser, at han i bogstaveligste forstand stadig har fod på det. Men på trods af filmens indlysende kvaliteter, så mærker man også at den markerer afslutningen på en æra. Brødrene Gershwin skrev tekst og musik og man husker bl.a. "S' Wonderful" og titelsangen. Ray Dunes lækre CinemaScope-billeder er ligeledes en af filmens absolutte dyder; de er en nydelse i sig selv. En meget flot farvefilm fra genrens sidste gyldne år. I andre roller ser man Robert Flemyng som parisisk modearrangør og Michel Auclair som filosofiprofessor.

Sabrina ***1/2

Charmerende og gribende komedie med en veloplagt cast der alle yder noget af det bedste med denne film. Audrey Hepburn er yndig som altid og Billy Wilders instruktion er helt upåklagelig.

Skriv din egen anmeldelse af Audrey Hepburn Collection, The (3 film) - klik her

Start en debat om filmen Audrey Hepburn Collection, The (3 film) - klik her

Start en debat om denne udgave af Audrey Hepburn Collection (3 film) (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest