An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Snow White and the Seven Dwarfs: Platinum Edition (2-disc) (DVD) Snow White and the Seven Dwarfs: Platinum Edition (2-disc)

Udgivet 9. oktober 2001 af Buena Vista DIS22254 / UPC# 786936150605

Snow White and the Seven Dwarfs: Platinum Edition (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Walt Disney - 1937
USA - Farve - 84 min
Ønskeliste
MusicalFamiliefilmEventyrTegnefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Snow White and the Seven Dwarfs
Dansk titel: Snehvide og de syv små dværge
Instruktør: David Hand
Medvirkende:
Snow White   Adriana Caselotti
Queen / Witch   Lucille La Verne
Prince   Harry Stockwell
Doc   Roy Atwell
Dopey   Eddie Collins
Sleepy / Grumpy   Pinto Colvig
Sneezy   Billy Gilbert
Happy   Otis Harlan
Bashful   Scotty Mattraw
Magic Mirror   Moroni Olsen
Vis alle medvirkende...
Stikord: Walt Disney
The Brothers Grimm
Snow White
Dværg
Hekseri / trolddom
Magi
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Ja Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Standard Academy
DD 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,34 : 1 Dobbelt Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 73

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Mogens
Søren

Heigh-Hooooooooooooooooo

Heigh-Ho, Heigh-Ho! Da Snow White blev produceret, troede hele Hollywood (og resten af verden for den sags skyld), at Walt Disney var blevet forrykt. For hvem gad dog sidde i biografen i 1 ½ time og glo på tegnefilm, spurgte skeptikerne i munden på hinanden og lo hånligt!
    Disney ofrede hele sin personlige formue på den kostbare produktion, og hans selskab eksperimenterede løs med at udvikle nye metoder til at revolutionere animationskunsten. Hvis Snow White var blevet en fiasko, havde verden sikkert set anderledes ud på den front i dag – ingen tvivl om det! Men Disneys banebrydende og risikable satsning floppede ikke, og resten er som bekendt historie.

Mød Snehvide, den onde stedmoder, det magiske spejl, heksen med det forgiftede æble, den gode prins og ikke mindst - de syv små dværge: Flovmand, Søvnig, Brille, Gnavpot, Lystig, Dumpe og Prosit. Nyd denne filmklassiker, som siden premieren i 1937 har tryllebundet alle, gamle som unge, over hele verden.
Peter J

Specielt om denne udgivelse:

Vi spoler tiden frem til efteråret 2001, hvor den elskede klassiker blev udsendt på DVD som en “All-New Immersive 2-disc DVD Experience” Platinum Edition, og hvilken imponerende oplevelse det er. Selve filmen gennemgik i 1993 en omfattende restaurering, og nu har den fået yderligere et pift via state-of-art digital teknik. Den har ganske enkelt ALDRIG lydt og set så flot ud! Tro mig, jeg troede nærmest ikke mine egne øjne, da jeg sammenlignede Laser-Disc’en (som engang forekom fantastisk flot) med DVD’en. Og menuerne og ekstra materialet kan ligeledes tage pusten fra selv en garvet DVD-nørd. Disc 1 præsenteres af “Det Magiske Spejl” som med larmende ildsprudlende flammer i DD5.1 opfordrer tilskueren til hele to VIP Tours. Her får man selskab af Roy E. Disney og Angela Lansbury, som bruger henholdvis 21 min. og 3 min. til at vise os, hvilke herligheder, der venter os på denne 2-disc. Nå, men hvad ligger der os så egentlig i vente?

Filmens kommentarspor er opbygget på samme måde som Fantasia, hvor man har samlet interviews, bånd- og radiooptagelser fra 3 årtier med selveste Walt Disney himself “styret” af historikeren John Canemaker. Virkeligt spændende lytning, selvom flere af lydbiderne er RET slidte og svære at høre. Så får vi et making of-program på 39 min. som i store træk dækker alt om produktionen fra ideen opstod til gallapremieren. Essentiel kigning, men Disney koncernen kan efterhånden også fremstille den slags programmer i søvne. Vi trakteres med Silly Symphony tegnefilmen Goddess of Spring (10 min.) fra 1934, som folkene udelukkende lavede for at prøve kræfter med at animere mennesker før det gik løs med Snow White. Det er blevet populært at fortolke gamle sange fra Disney-film, og vi forskånes ikke for en sukkerglaseret Barbara Streisand version af Some Day my Prince will Come. Et interaktivt spil “Dopey’s Wild Mine Ride” runder disc 1 af. Og nu bliver det så for alvor IMPONERENDE!

Disc 2 kaldet The Legacy of Snow White er nemlig en utrolig minutiøs gennemgang af ALT, hvad man overhovedet har fantasi til at forestille sig og lidt til. 190 min. varer hele baduljen, hvis man lægger alting sammen, og her er ikke iberegnet de uendeligt mange interaktive billedgallerier, som på smarteste vis er opstillet som malerier i et museum. Den funktion bør opleves. Pladen er opdelt i 5 sektioner: Snow White’s Wishing Well, The Queen’s Castle, The Dwarf’s Mine, The Queen’s Dungeon og The Dwarfs’ Cottage. Snow White var Disney-traditionen tro kun ude i en kort periode og er nu trukket tilbage igen!

Disc 1:
 • Audio kommentarer med Walt Disney
 • Introduktion af Roy Disney
 • Spil
 • Sådan blev "Snehvide og de syv små dværge" til
 • Guidet tur med Tryllespejlet
 • Michael Eisner introducerer Barbra Streisands musik video "Some Day My Prince Will Come"
 • Syng med - "Hej-Ho"
Disc 2:
 • All-new 3D animated map of the Snow White kingdom
 • History and Development
 • Insight into the Character Creation and Development of the Feature
 • Abandoned Concepts & deleted scenes
 • Unique Timeline of the Walt Disney Studios
 • Footage and Publicity from the original worldwide premiere

Brugerne skriver om Disney's Klassiker #1: Snow White and the Seven Dwarfs:

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 22. januar 2015
Prinsen på den hvide hest.
Den var verdens første spillende tegnefilm i fuld længde med farver, og samtidig var den også Disneys største bio succes og satsning noglesinde, ja faktisk satset Walt så meget på Snehvide at Disney var tæt på at dreje nøglen om før premiere aften.
Ja hans hus pantet han også til pantelån, det siger vil bare noget om hvor meget han satset.
Den har siden 1938 vundet et hav af priser og høstede stor anerkendelse og ros for alle dens flotte effekter, som jeg også må sige er mageløst og fantastisk.
Den er og bliver Disney klassiker Nr.1 og derfor er den også en stor gennemborende milepæl, eller man kan også sige den første prinsen på den hvide hest, hvor alle nuværende tegnefilm stadig henter inspiration fra.
Snehvide og de syv små dværge er i den grad en hyggelig og sjov familie film med en fantastisk evne til at stor underholde dig og du indlever dig stort stil i dette mageløse festfyrværkeri.
Og samtidig er den også så sød trofast mod det tegnet Disney miljø og den gamle gode streg, og mener da selv at Hr. Walt Disney må vender sig i sin egen grav hver gang der bliver udgivet en ny computer animeret film.
Samtidig tro jeg bestemt også at han vil sige at vi burde vende tilbage til det original eventyr storyboard og være tro mod eventyrende, i stedet for at skade den med alle vores nu til dags fiktioner og mærkelig påfund.
Walt brugte næsten 1,5 milioner dollars og efter sin første udgivelse verden over indtjente Snehvide 8 millioner dollars på verdensplan.

Anmeldt af Monkeyman, København S 19. marts 2012
The fairest of them all
Farverig og smukt eventyr der tilmed er den første tegnefilm i spillefilms længde fra Disney.
Om man er ung eller gammel, stor eller lille, tyk eller tynd... så rammer denne udødelige klassiker os alle lige hjertet, og filmen er klart med på børnenes film-kanon, hvis ellers sådan én eksisterer?

Anmeldt af 30. maj 2006
det første mesterværk! og en af de største
snehvide og de syv små dværge er helt klart en kanon god film... den er så ren og smukt tegnet, som aldrig set før... dyrene er næsten ligeså godt tegnet som i bambi, og naturen også (hvis ikke de/det er lige så godt!).selve historien er osse meget god... det eneste som jeg ikke kan li ved historien er, at man mangler noget romance imellem snehvide og prinsen. så synes jeg osse at den måde den onde dronning dør på, er mildest talt dårlig... der kunne godt have været mer kamp imellem det gode og det onde synes jeg. men bortset fra de 2 ting, er denne film næsten perfekt! det kan ikke gøres meget bedre må jeg sige... og her til sidst skal jeg da lige nævne de kuldegysninger man får, fordi at man kan føle så meget disneymagi! og bare det "kick", som det er for mig og føle sand disneymagi, er nok til at se filmen;)

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. januar 2005
En diamant blandt tegnefilm!
Så ganske afgjort!

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 23. august 2004
Verdens bedste tegnefilm?
Tegningernes klare enkelthed giver "Snehvide" en sødme og charme, som ingen anden fullfeature tegnefilm ejer. Dansescenen er et mesterværk i mesterværket. Denne film er intet mindre end alle animationsfilms moder.

Anmeldt af Jesper Andersen, Taastrup 1. maj 2004
Disney allerførste mesterværk!
Snehvide og de syv små Dværge er en sød, sjov og utroligt veltegnet tegnefilm fra 1937.

Den er et must. Alle skal se Snehvide.

Ret din egen anmeldelse af Disney's Klassiker #1: Snow White and the Seven Dwarfs - klik her

Deltag i debatten om filmen Disney's Klassiker #1: Snow White and the Seven Dwarfs - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Snow White and the Seven Dwarfs
michaelandreassen@ymail.com

Snow White and the Seven Dwarfs Snehvide og de syv  små  dværge Snehvide og de syv  små  dværge (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/02/23 01:36:30 IP: Logget Svar...

Snow White and the Seven Dwarfs

Hvad er forskellen mellem snow white and the... platinum edition og collector's edition udover region og pris ?
Primalsage

Sendt 2002/02/23 18:13:37 IP: Logget Svar...

Lille

Lydspor og subs er så vidt jeg ved den eneste forskel. På den amerikanske finder du engelsk og fransk lyd. På den danske er der dansk og engelsk lyd + danske subs.
Niels Ole Pedersen (Laserdisken)

Sendt 2002/02/26 17:02:28 IP: Logget Svar...

4 forskellige versioner

Der er faktisk fire tilgængelige versioner af filmen på DVD, heraf to versioner med mulighed for dansk tale og danske undertekster - en dansk 1-disc til 249 kr og en 2-disc til 348 kr (denne har faktisk dansk lyd, selv om det ikke er nævnt på omslaget). Denne 2-disc er featuremæssigt identisk med den engelske og den amerikanske import.

Den amerikanske Platinum Edition (298 kr) og den engelske Collector's Edition (348 kr) indeholder begge 2 plader med identiske features, dog er der portugisisk lydspor på den engelske, og fransk på den amerikanske - naturligvis udover det originale engelske lydspor. Begge udgaver har mulighed for engelske undertekster.

Indpakningen: Den engelske region 2 Collector's 2-disc kommer i en unik, eksklusiv æske, hvori man finder filmen i en almindelig keep case 2-disc indpakning + en 192-siders miniature-bog ved navn "Walt Disney's Snow White and the Seven Dwarfs - An Art in its Making", der indeholder meget spændende læsning og en masse flotte billeder fra filmen. Den sidste 50'er er ganske godt givet ud, synes jeg.
Primalsage

Sendt 2002/02/27 01:33:21 IP: Logget Svar...

4 udgivelser

Der er da 4 udgaver. Du glemmer vist det danske 2-disc set. Det har også danske subs/tale.
Le Samouraï

Sendt 2002/03/06 12:45:37 IP: Logget Svar...

R1 vs R2

Der er langt flere end tre tilgængelige versioner, fordi alle nationale udgaver er udkommet separat (dvs. at kun den danske udgave f.eks. indeholder det danske lydspor).

Hvis man vil have det danske lydspor skal man altså købe den danske CE.

Hvis man vil have bogen, skal man købe den britiske CE.

Jeg foretrækker personligt R1 Platinum edition, fordi den indeholder en række features som ingen af de andre udgaver har:

R1 har som den eneste det originale mono-lydspor.

R1 har en længere dokumentar (40 minutter mod de 23 minutter i R2), og R1 indeholder kortfilmen 'Goddess of Spring', der fungerede som en tidlig prøve på temaet.

Start en debat om denne udgave af Snow White and the Seven Dwarfs: Platinum Edition (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45