An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Re-Animator (Unrated) (2-disc) (DVD) Re-Animator (Unrated) (2-disc)

Udgivet 2. juni 2014 af Second Sight 2NDVD3263 / UPC# 5028836032632

Re-Animator (Unrated) (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Empire Pictures - 1985
USA - Farve - 86 min
Ønskeliste
GysSplatterKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Re-Animator
Instruktør: Stuart Gordon
Medvirkende:
Herbert West  Jeffrey Combs
Dan Cain  Bruce Abbott
Megan Halsey  Barbara Crampton
Dr. Carl Hill  David Gale
Dean Alan Halsey  Robert Sampson
Mace   Gerry Black
Dr. Harrod  Carolyn Purdy-Gordon
Psycho guard  James Ellis
Stikord: Kult-favorit
Re-Animator
Videnskabsmand
Video Nasty
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 30

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Søren

Manden, der havde et hoved for meget...

Tekst fra omslag:

Peter Jacksons Braindead (1992) var absolut ikke den første film, som på fantastisk vis blandede splattergenrens gore-effekter med kulsort humor. Allerede i 1985 fik filmatiseringen af H.P. Lovecrafts Re-Animator splatter-fans over hele jorden til at juble.
     Kultlegenden Jeffrey Combs (kendt fra Peter Jacksons The Frighteners) spiller den gale videnskabsmand Herbert West, der har opfundet et serum, som kan vække de døde til live - desværre for Herbert og hans assistent (Bruce Abbott) reagerer de døde ikke som forventet, og snart er de to viklet ind i en vanvittig og bloddryppende problematik med både at teste Wests serum og holde styr på de mange lig, som bliver flere og flere.
     Re-Animator gjorde instruktøren Stuart Gordon og producenten Brian Yuzna til kult-ikoner, så gør som Peter Jackson og kig på originalen!

Laserdiskens omtale:

Re-Animator er baseret på en novellesamling af H.P. Lovecraft og er en grotesk/bizar historie om et par ihærdige medicinstuderende, som på bedste/værste Dr. Frankenstein-manér eksperimenterer med at genskabe liv af nyligt afdøde folk - og katte (dyreelskere er hermed på det kraftigste advaret!). Meget praktisk er det derfor - udover at de holder kat hjemme - at de tjener til studierne ved at jobbe på et lighus, hvor der er nem adgang til friske, men ikke altid lige "velholdte" kadavere. Hvis gutterne nu havde læst Mary Shelleys bog til ende, ville de vide, at den slags narrestreger ALTID går umådeligt galt. Snart myldrer det med arrige zombier, og problemerne bliver ikke just mindre af, at en usympatisk re-animeret læge i kampens hede har tabt hovedet (bogstaveligt!) og derfor stavrer rundt med hovedet under armen (også rent bogstaveligt!), mens begge dele af kroppen forsøger at udøve... æhm... hovedløs oralsex på sine kvindelige elever!
    Indrømmet: Handlingen i Re-Animator er altså ikke helt let at forklare sobert og sagligt for udenforstående. Seeing is believing! Og tro mig - der er noget at se på! Som underholdning er filmen noget nær perfekt og velsagtens den ultimative definition på en gennemført og gennemtænkt splatterfilm: totalt respektløs; ufatteligt morsom; fyldt med fede one-liners; intelligent lavet og selvfølgelig GORY som ind i Helvede! Fans af Evil Dead-filmene, Bad Taste, E.R. og Monty Python går ikke galt i byen her!
Peter J

Brugerne skriver om Re-Animator:

Anmeldt af lookalot, København K 11. januar 2019
Splat med humor
En af de bedste splatterfilm fra 80'erne! Se den hvis du er til en grotesk filmoplevelse!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 23. maj 2009
Klassisk splatterkomedie
Re-Animator Der var flere der satte sig selv på det filmiske landkort ( i hvertfald blandt genrefilmfans som undertegnede!) med denne film. Ikke mindst instruktøren Stuart Gordon, Jeffrey Combs som Herbert West, studerende med forkærlighed for genoplivning af de døde, den dejlige Barbara Crampton der her får blow-job af et afhugget hoved og filmens komponist Richard Band med sit energiske B-film score. Filmen lægger hårdt ud og er bare over the top med splatter, bizarre effekter og humor af den allermest kulsorte slags. Filmen går over det sjove og bizarre til det makabre og og usmaglige på den allerfestligste måde. Det var en biograffilmdebut der ville noget for Stuart Gordons vedkommende. Siden da har han haft lidt svært ved at nå de højder, omend From Beyond fra året efter kommer tæt på.

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. juli 2007
Moderne Frakenstein.... med et twist!
Det med at genoplive noget som på forhånd er dødt, er blevet filmatiseret tusindvis af gange, men knap så underholdende som i Stuart Gordons ''Re-Animator''.

Filmen er et pragteksemplar fra midt 80'erne, og viser hvordan man kan gøre splat sjovt at se på.... selvom der jo er ret makabert.
Skuespillet er hvad det er, og man acceptere den konstante overspilning pga. omgivelserne og den ret obskure og mega bizarre handling, der sygeligt for mig til at grine højlydt.

Effekterne er en ren fornøjelse, og selvom dette tydeligt en low-budget film, så har effektfolkene bag virkelig brugt fantasien, og skabt en gang herlig hjemmebag af tarme, afrevne hoveder og blod i kaskader.

Så hvis man er syg i bolden ligesom mig selv, er det en god idé at give sig i kast med ''Re-Animator''.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 10. august 2006
Verdens bedste kult-film?
En kult-film behøves ikke nødvendigvis indeholde alle "kult-elementerne": Man kan sagtens kalde en film kult hvis den kun indeholder dårlige effekter og et mærkeligt script. Re-animator har det hele, til overflod. Jeg har altid været glad for Lovecraft og selvom denne film ligger langt fra hans stil, er der stadig en fundamental snert af ham. Den er langt ude på den fede måde, humoristisk, gory og spækket med citater der giver "Evil Dead 3" seriøs konkurrence. Jeg ser den stadig jævnligt, gerne sent om aftenen og det er en fryd at indvie nye i denne svimlende underholdende film. Ingen kult/midnatsfilm er kommet op over denne og jeg har mine tvivl om der kommer nogen der kan gøre det. Den er et fænomen af flere forskellige grunde, hvor nogle af dem er filmens score(sagde nogen Psycho?), handling, slutning, udseende og personer. Den har noget ubeskriveligt over sig, noget der går op over simpelt "camp", noget overjordisk er man fristet til at sige.

Anmeldt af FilmHistorie, Klarup 31. januar 2006
... get a job in a sideshow
Re-Animator Det gode ved "Re-Animator" er, at den på sin vis lader til at tage sig selv så over-højtideligt, at det er til at brække sig over og den stjæler fra historiens store gyserfilm (blandt andet Psycho-scoren), så det er skandaløst, men netop derfor er den fantastisk!
   Filmen handler om de to medicinstuderende (Daniel Cain og den lidt/ret/meget mystiske Herbert West), der begynder at eksperimentere med at genoplive dyr. Katten dræbes, genoplives, brækker ryggen og dræbes igen for så at genoplives igen... og så dræbes endnu en gang. Så er det menneskenes tur, hvor ikke engang det faktum, at hovedet ryger af kroppen stopper genoplivningsprocessen. Nu må den genoplivede, som samtidig er de studerendes lærer, bare gå rundt med sit eget hoved under armen.
   Men handlingen er nok det forkerte at spørge om, når det kommer til "Re-Animator". Det er humoren, der består af en syg del, hvor gode replikker er noget man kaster med (som da doktoren underviser sine elever - idet han demonstrerende river hovedskallen af et lig, så hjernen bliver synlig, kommenterer han: "Lige som at pille en appelsin") - og en endnu mere syg del, hvor alt kan bruges til at dræbe en levende død - og alt, selvfølgelig, kan blive til levende død...

Ordet kult forpligter, men i mine øjne lever "Re-Animator" op til denne egenskab (eller skulle jeg sige galskab?). Jeg elsker gyserfilm og at se sådan en film, som er så fedtet af klicheerne (blandt andet den selvlysende væske, man også kan se på forsiden af Millennium Edition - eller den kliche forsiden i det hele taget er), at man kun kan grine.
   Forsiden siger det hele, og denne Laserdisken-omtale samt en lille anmeldelse i Rikke Schubart's "I Lyst og Død" var faktisk det eneste jeg kendte til filmen, da jeg rent faktisk gik ind i Laserdisken-Aalborg og brugte 200 surtoptjente kroner på filmen.
   Men selv nu hvor jeg blot har set filmen én gang og knap nok nået at snuse til ekstra materialet er jeg ikke i tvivl om, at den var hver en øre værd! - bemærk, at jeg ikke engang gad at vente på, at MovieWorld skulle sende den, selvom det ville have sparet mig 50 kroner!!!
   Nu er det som om en helt ny verden har åbnet sig for mig (latter løser meget), og jeg må snart finde en eller anden officiel "Re-Animator"-fanklub, så jeg kan dyrke den sammen med andre, der er lige så fascineret af den som jeg selv.
   Men indtil da er jeg ved at færdiggøre en liste over de af mine venner, der skal TVINGES til at se dette vidunder (jeg lover at tage højde for, om de kan klare dens brutalitet)!

Dette er uden tvivl en af mine favorit-film, der ligger i hvert fald blandt de ti bedste film, jeg har set!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. december 2005
"Who will listen to a talking head?"
Totalt forskruet horror/splatter efter Lovecrafts fortællinger. Skuespillet lader meget tilbage at ønske, for at sige det mildt, men der kompenseres rigeligt for dette med gore galore! Og så må dette være den eneste film i historien der SÅ direkte forbinder cunnilingus med en dekapitation! Vidunderligt sygt hjernespind!

Ret din egen anmeldelse af Re-Animator - klik her

Deltag i debatten om filmen Re-Animator - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Re-Animator
jasonx

Re-Animator (Unrated) (2-disc) Re-Animator (Unrated) (Blu-ray) Re-Animator Re-Animator (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2002/04/30 10:33:54 IP: Logget Svar...

re-animator

ah dette herlige splatter orgie fra midten af 80erne det er sådan en film som gør mig varm om hjertet bedst husker jeg voltægts scenen med dr.hills afhuggede hovede og ikke mindst jefrey combs fremragende præstation som dr.west ja sådan nogle perler af suverene splatter film laver de ikke længere...jeg giver den karekter ****** ud af 6 simpelthen suveren
Criterion

Sendt 2002/05/08 00:51:28 IP: Logget Svar...

Re-Animator MILLENNIUM ED.

Jeg kan varmt anbefale MILLENNIUM EDITION DVDen fra Elite. Jeg købte den i sidste uge (gæt hvor ), og den er i knaldgod kvalitet og bugner med ekstramateriale.
Moe

Sendt 2002/08/13 14:28:10 IP: Logget Svar...

Hvad med "Bride of Re-animator" ?? Kommer den også på DVD??
Alfang

Sendt 2002/09/30 14:07:06 IP: Logget Svar...

den findes på dvd


Sendt 2002/10/08 15:40:27 IP: Logget Svar...

:P

Jeg venter på min kopie skal komme med posten er Bride of re-animator værd at købe eller er det bare en kedlig 2er?

Start en debat om denne udgave af Re-Animator (Unrated) (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45