An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Van Helsing (Hugh Jackman) (2-disc) (DVD) Van Helsing (Hugh Jackman) (2-disc)

Send mig en mail, når den udkommer

Van Helsing (Hugh Jackman) (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 159.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 15/2-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2004
USA - Farve - 132 min
Ønskeliste
ActionAdventureGysSkræk
Filmens specifikationer
Original titel: Van Helsing
Instruktør: Stephen Sommers
Medvirkende:
Van Helsing  Hugh Jackman
Anna Valerious  Kate Beckinsale
Count Dracula  Richard Roxburgh
Carl  David Wenham
Frankenstein  Shuler Hensley
Aleera  Elena Anaya
Velkan  Will Kemp
Igor  Kevin J. O'Connor
Cardinal Jinette  Alun Armstrong
Verona  Silvia Colloca
Vis alle medvirkende...
Stikord: Frankenstein
Dracula
Fantasy
Van Helsing
Monster
Vampyr
Varulv
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Besøg filmens hjemmeside
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 139

Gennemsnit: 9.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

Har ondskaben endelig mødt sin overmand?

Den legendariske monsterjæger Van Helsing bliver udsendt af Vatikanet til det fjerntliggende Transsylvanien, som bliver terroriseret af den frygtindgydende Grev Dracula. Van Helsing fortsætter sin kamp for at befri verden for ondskab og slår sig sammen med en tapper sigøjnerprinsesse, som er fast besluttet på at ophæve en oldgammel forbandelse ved at bekæmpe den berygtede vampyr.

Van Helsing personliggør legenderne om Dracula, Wolfman og Dr. Frankensteins Uhyre i et intenst action-eventyr, som er instrueret af Stephen Sommers (The Mummy, The Mummy Returns). Hovedrollerne spilles af Hugh Jackman (X-Men 1 & 2) og Kate Beckinsale (Pearl Harbour, Underworld).

Alverdens fans af Universal Pictures' klassiske monsterfilm har med en blanding af stor forventning og sund skepsis længe set frem til, hvorledes opgaven løses i dag med al den moderne filmteknik til rådighed.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Van Helsing (Hugh Jackman):

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 4. oktober 2009
Den ultramative monster film
Van Helsing

Sommers fik den genial eller ugeniale ide ?, ja det er jo som man selv tolker det, og hvad man iværd sætter i denne ukorekte fortolkning af Sommers Van Helsing der roder en del rundt i moster klassikernes verden, dette kan kun være skam fuldt, og oven i det så mixer han lige nogle dna profiler sammen, sådan så filmen skulle dannner et nyt funddament og en ny stil art til kommende monster film, dette krav opfylder den på nogle punkter, med noget flote efektfulde computer grafikske scener og nogle voldsomme blod kamp scener, og noget hårdt pumpende andrænolinen action der køre der ud af og forvandlet han Van Helsing til den mest ultramative monster film syd for Transylvanien, dette er der ved også det enste der er posetivt i denne Skræk, gyser hvad der midlles talt ikke er meget af, Kate Beckinsal og Huhg Jackmans skuespiller evner er på manger måder ueinspireende skruet sammen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 30. juni 2007
Van Fanden
Total Crap, denne film er et tydeligt tegn på at instruktør Stephen Sommers ikke kan lave gode film. Istedent for at lave en film om Van Helsing der er mørk, dyster og scary, har man blandet alle film monsterne i én stor suppedas, med dårlige CGI effekter og et plat handlings forløb. Og så har vi osse den tammeste Dracula i filmhistorien, med et wannabe Bela Logusi accent og hestehale. Stik pælen ned i den her film.

Anmeldt af 13. juni 2006
Van Helsing er en god film, fed action og kamp scener. Forener Dracula, Varulvemanden og Frankenstein sammen i en film, hvor Dracula er den onde skurk, og Varulvemanden må vælge side alt efter personen som er smittet. Og Frankenstein som bare vil være i fred for alle andre. Ser man væk fra varulven og frankenstein, minder Van Helsing lidt om Blade filmene, har nok fået nogle ideer fra Blade. Men filmen er stadig god, jeg kan godt anbefale den.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 4. december 2005
Voldtægt af klassikerne
Hvis man er optaget af hvad der kommer ud af det når kontemporære filmmagere bedriver uhæmmet og tankeløs hor med de litterære giganter fra en svunden tid, så skal man afgjort se denne film. Andre grunde til hvorfor man skulle bruge 126 min. af sit korte liv på at se den, kan jeg ikke lige på stående fod komme på. Ganske respektløst og sprængfyldt med postmoderne bull-shit attituder befamler den liderligt stort set alle de klassiske skrækfigurer og besudler det gotiske i et omfang der i sin frækhed må udgøre et unikum i filmhistorien. Påfaldende umorsom i de komiske passager og helt overvejende komisk og latterlig i de seriøse og dybsindige, er det en film der i det hele taget er dundrende uspændende. Beskæmmende at Universal med den rankeste og mest storslåede horrortradition i historien, har finansieret dette kunstneriske makværk og kolossale spild af kreative ressourcer. Øv! Dette er helt ærligt vitaminfattig underholdning når den er allermest kraftesløs! Og så har instruktøren dedikeret filmen til sin far! Man undres! En enkelt stjerne skal filmen dog have for effekterne og Beckinsales hofter. Begge dele overbeviste!

Anmeldt af hikari-Emiru.com, København Ø 2. oktober 2005
.mmmmmmmmmmm
Dette er meget svært, Denne film indeholder meget godt og lidt dårligt.
Kan ikke rigtig li Franenstein og noget af historin bliver lidt rodet med nogens far og forfædre...dit og dat...min bare.
Eller er filmen rigtig flot og underholdende, sjov spændende, dog da jeg første gang så filmen var jeg rigtig skuffet over den, men efter jeg har set den flere gange er jeg faktisk gået hen og blevet ret så vild med den.
Flotte scener og sets, lydsiden er fed og computer-animationen er fortrinsvis godt lavet.
Den transylvanske kultur bliver fuldt slavisk, og van hellsing er bare sej i starten.
Sådan lidt uhhh skummel, man kan ikke rigtig finde ud af om han er "the Bad guy" eller "The good guy" og selvfølgelig får han pigen til sidst rent romantik ahhhh........

Anmeldt af Midori, Randers SV 20. juli 2005
Fede scener..
Van helsing er en rigtig cool film, fordi der blandt andet er så mange monstre med. Vampyre, frankentein, varulve alt uhyggen er der. fede scener og en god historie om Grev Dracula. Alle skuespillerne er gode deri og det transylvanske sprog (ved ikke hvordan det staves) lyder fedt når de snakker det.
Det var også på tide de lavede en film om Dracula og alle de andre monstre..

Anmeldt af Cæcilie Lyngsø Nielsen, Viborg 2. juli 2005
Fremragende
Fantastisk god film og spændende action film... Lever fuldstændig op til forventningerne...

Anmeldt af Mick, Støvring 6. maj 2005
Lige i øjet!
Genial gyserkomedie (masser af mere eller mindre morbide one-liners). Nok ikke verdens mest intelligente. Men kunne man (som jeg) lide "The Mummy" og "The Mummy Returns" så er denne svær at komme udenom!

Hvis man VIL have dybere mening i de film man ser skal man nok overveje at finde noget andet *G*. Men ellers - find popcornene frem og nyd de visuelle indtryk og den "rare" stemning!

Anmeldt af ImaginaryWorld, København N 24. marts 2005
Smukt godt fuldført!
Jeg vil så sige- i modsætning til Flemse- jeg er helt vild med denne film. Den er smukt lavet, og man kan mærke den mørke stemning flyde i biograf salen (eller evt. stuen). Man kan nærmest dufte den. Og så synes jeg at Kate Beckinsale er yderst god skuespiller i denne film. Den eneste rolle der overgår den hun har i denne film, er Pearl harbor. Ellers synes jeg hun er fantastisk, og hendes accent skal også nævnes. Den er meget chamerende :-)
Jeg synes at denne film har opnået hvad den skulle. Nogle af effekterne gav et sæt i mig. Jeg synes hele idéen med historien er "formidable et extraordinaire".

Anmeldt af Flemse, København K 4. oktober 2004
Skuffende.
Jeg må nok sige at jeg blev meget skuffet da jeg havde set denne film. Havde forventet så meget af filmen, men den er blevet ødelagt af alt den CGI computerteknik, og en dårlig instruktør vampyrene er så ringe lavet, man kan se det er computerteknik alt for let, og så er da dejlige kate beckinsale , som bare er sådan en irriterende og dårlig skuespiller skuespiller, og hvad sker der med de sprogdialekter, hold kæft det er bare for dårligt. Hvis du vil se en god gyser så køb Frightnight(ja jeg ved godt at van helsing er en actionfilm men med vampyrer og varulve osv, så går den altså også ind under en gyser) , der er de gode gamle effekter istedet for de nymodens effekter. Det var det da helt klart ødelagde star wars 1 og star wars 2 filmene. Så slut herfra , ellers bliver jeg bare ved og ved.
Hilsen Flemming

Ret din egen anmeldelse af Van Helsing (Hugh Jackman) - klik her

Start en debat om filmen Van Helsing (Hugh Jackman) - klik her

Start en debat om denne udgave af Van Helsing (Hugh Jackman) (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest