An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Pocahontas  (DVD) Pocahontas

Udgivet 6. juni 2000 af Buena Vista WD19579 / UPC# 717951008442

Pocahontas  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Walt Disney - 1995
USA - Farve - 81 min
Ønskeliste
MusicalFamiliefilmDramaKomedieTegnefilm
Filmens specifikationer
Original titel: Pocahontas
Instruktør: Mike Gabriel
  Eric Goldberg
Medvirkende:
Pocahontas  Irene Bedard
John Smith  Mel Gibson
Governor Ratcliffe  David Ogden Stiers
Meeko  John Kassir
Powhatan  Russell Means
Thomas  Christian Bale
Grandma Willow  Linda Hunt
Percy  Danny Mann
Ben  Billy Connolly
Lon  Joe Baker
Vis alle medvirkende...
Stikord: Walt Disney
Pocahontas
Based-on-a-true-story
Indianer
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 54

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Hans Kr.
Mogens
Helle
Søren
Peter J
Jan

Pocahontas:

Kritiseret af voksne for at manipulere med en virkelig person, for at bruge en “kedelig” stiliseret streg og for at have for lidt humor og action til børnene, er det alligevel en film, jeg holder meget af. Det bekymrer mig ikke, om den skulle være lige så uvirkelig som Cinderella. Det er et eventyr, og dens simple budskab går rent ind hos mig.
    Elegant konfronteres en primitiv livsform med en veludvilket kultur på en sådan måde, at man som europæer må skamme sig over sine rødder. Og måske er det i virkeligheden derfor, de europæiske anmeldere gjorde så meget ud af at kritisere Pocahontas’ lange hår (hun var efter sigende næsten skaldet). Pædagogikken forstår børnene til gengæld. Selv blev jeg grebet af de to fremragende sange Colours of the Wind og Just around the River Bend med eksistentielle budskaber, der kører i baghovedet, når jeg skal træffe beslutninger, store som små. De to sange er hele filmen værd. OK, der er ikke meget hit-materiale i de andre sange, men hvad gør det? Filmen er utroligt smuk og poetisk, og der er bestemt humor i bi-figurerne (kolibrien, vaskebjørnen og guvernørens fornemme puddel).
Hans Kristian

Brugerne skriver om Pocahontas (Walt Disney):

Anmeldt af goggly, Brønshøj 22. september 2014
Elendig
Denne film må tilhøre bunken af det dårligste Disney har leveret, filmen kan kun frarådes. Dårligt tegnet og kvalmende sange. Elendigt.

Anmeldt af René, Åbyhøj 12. juni 2014
Broadway-krukkeri
En medarbejder hos Laserdisken skrev i sin tid en ganske fyldig anmeldelse af udgivelsen af Disney's vol. 1 'Silly Symphonies' box-set, hvori han til sammenligning beklagede, at de nyere Disney-klassikere ikke længere besidder den samme grad af musikalsk kvalitet (= "ørehængere"), der jo kendetegnede alle de gamle tegnefilms-klassikere. I dén henseende skrev han så bl.a. at Disney-tegnefilmenes evigtgrønne musikkvalitet nu har forvildede sig ind i et goldt tjørnekrat af pop-hits og Broadway-krukkeri.

Jeg har efter et par års pause netop genset "Pocahontas", og må således også erklære mig helt enig i, at netop det sidste kun alt for godt passer på denne Disney-tegnefilm, der har det problem, at den mere fremstår som en Broadway musical i tegnefilms-forklædning, end en egentlig Disney-klassiker i traditionel forstand. Denne hersens mani med, at visse af personerne i filmen ca. hver femte minut får en ubændig trang til at bryde ud i musical-sang, hører efter min bedste overbevisning slet ikke hjemme hér.

At filmen generelt også fremstår uden mange af dens ældre forgængeres charme, gør nok heller ikke ligefrem "Pocahontas" til en Disney-tegnefilm, der for eftertiden vil nævnes i samme åndedrag som "Snehvide" eller "Pinocchio". Man har ganske vist besluttet at tilføje et par spøjse sidekicks - i skikkelse af en fræk vaskebjørn, en ilter kolibri og en forkælet skødehund - men disse figurer falder ligesom en smule uden for helheden, i en generelt lidt for ordinær film. Og disse tre bifigurer ender derved også med - isoleret set - mere at fremstå som en gang lettere misforstået pauseklovneri i en semi-alvorlig historie.

Men det var i det mindste et sympatisk forsøg på at peppe handlingen lidt op. Og det er vel altid tanken, der tæller.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 21. februar 2012
Indianerpigen
Ganske vellavet men egentlig ikke ret bemærkelsesværdig Disney-film. Billederne er behageligt afdæmpede og tempoet er til at holde ud og der gøres ikke noget forsøg på hverken at gøre det hele sentimentalt eller piske en stemning op. Der er også et par fine sange undervejs. Det er en god lille film som børnene helt sikkert vil sætte stor pris på. De danske stemmer gør det godt, selvom det er vanskeligt at genkende andre end Ghita Nørby og Baard Owe sådan lige efter første gennemsyn. De fleste er, efter min mening, lidt for anonyme.

Anmeldt af Sofie, Bjerringbro 28. september 2006
Colours of the Wind
På trods af at Walt Disney's "Pocahontas" måske ikke forholder sig særligt meget til virkelighedens historiske personer og samtid, er der her tale om en helt igennem vidunderlig - men dog også umulig kærligheds historie. Hvor vi fra starten ved, at de aldrig nogensinde kan få hinanden.

Især den smukke musik, med sangen "Colours of the Wind" - er helt fantastisk og absolut hele filmen værd. Samtidig er filmen godt tegnet, og bestemt en oplevelse.

Anmeldt af JJ, Haslev 12. juli 2006
Lyt med hjertet nu..
Pocahontas (Walt Disney) ..så vil du forstå

Anmeldt af 31. maj 2006
god film!
disneys pocahontas er en superfed film! den er nok lidt undervuderet, da den kom efter løvernes konge, og publikun forventede noget bedre end løvernes konge. men jeg synes nu det er en meget god film.
selve det naturtema er bare så godt, jeg føler virkelig at jeg kan identificere mig med pocahontas. sangende er osse meget gode, og den meget overaskende slutning er osse god... det er ikke en slutning man regner med der kom. animationen er ikke så god som den kunne være, men det bemærker man ikke så meget. for det er en god film, som mange nok vil nyde ligeså meget som mig

Anmeldt af Jeanett, Odense C 2. januar 2006
Fantastisk musik!
Pocahontas (Walt Disney) God film - men især musikken er en klasse for sig. "Vindens farver" er et mesterværk af en sang.

Jeg kan godt lide at Disney slutter filmen hvor de gør - at de ikke lader hende tage til England i første omgang. At de så lavede en 2'er om det er så en helt anden skandale for sig selv (kan på ingen måder anbefales!!) Men det kan denne tilgengæld - dejlig film og god musik.

Ret din egen anmeldelse af Pocahontas (Walt Disney) - klik her

Deltag i debatten om filmen Pocahontas (Walt Disney) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Pocahontas (Walt Disney)
Dizzy

Pocahontas (Walt     Disney) Pocahontas (Walt    Disney) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/07/24 14:26:08 IP: Logget Svar...

Kommer denne på dansk

Vil Disney mon udgive denne udgave på dansk (2 disc udgaven) eller skal vi endnu en gang snydes for en fed DVD ?
René

Sendt 2006/01/02 11:36:03 IP: Logget Svar...

Pocahontas

Den er jo allerede tilgængelig på markedet i en restaureret 10th Anniversary-udgave (Region 1), så der er nok snarlig håb for, at en dansk version også er i vente.

Det skal i hvert fald blive dejligt at eje filmen i en ordentlig 16:9 Amamorphic udgave - i stedet for den lidt kedelige 4:3 Letterbox-udgivelse vi indtil videre er blevet spist af med herhjemme.
Holliday

Sendt 2014/06/12 17:55:32 IP: Logget Svar...

*

*

Start en debat om denne udgave af Pocahontas - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest