An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Anja & Viktor - I medgang og  modgang  (DVD) Anja & Viktor - I medgang og modgang

Udgivet 1. april 2015 af Nordisk Film 2323531 / UPC# 5708758713047

Anja & Viktor - I medgang og  modgang  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Regner Grasten - 2008
Danmark - Farve - 100 min
Ønskeliste
FamiliefilmKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Anja & Viktor - I medgang og modgang
Instruktør: Søren Frellesen
Medvirkende:
Anja Poulsen  Sofie Lassen-Kahlke
Viktor Knudsen  Robert Hansen
Nikolaj  Jonas Gülstorff
Torkild  Karl Bille
Gitte  Mira Wanting
Buster  Johannes Lilleøre
Peter  Joachim Knop
Larsen  Tommy Kenter
Producer  Vicki Berlin
Tommy Gold  Jan Gintberg
Vis alle medvirkende...
Stikord: Anja & Viktor
Bryllup
Parforhold
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

- dansk film

Tekster: Dansk
Norsk
Sprog: Dansk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Anja & Viktor - I medgang og modgang:

I den 5. Anja og Viktor-film, er parret kommet i pengemangel. De bor sammen med deres datter i vennernes øvelokale, men da de bliver afsløret i at bruge det som bolig, vil de blive sat på gaden, hvis de ikke skaffer penge til en lejlighed. Viktor vil gøre alt for at få Anja til at gifte sig med ham, så han melder dem til et reality bryllups-tv-show for at rejse kapital. Anja nægter dog at være med, men Viktor tror, at hun kommer på bedre tanker, når de først er i gang.

Brugerne skriver om Kærlighed ved første hik 5 - I medgang og modgang:

Anmeldt af Holliday, Aalborg 1. juni 2010
Mest i modgang...
Jeg havde faktisk bestemt mig for, ikke at ville hidse mig op over en Anja & Viktor film. Det er vel i bund og grund det samme som at blive irriteret over TV-shop? Nu har jeg langt fra set alle fem i serien og ja…hvis jeg stopper op og tænker over det..

Tænke..

Tænke..

Tænke..

Har kun set den, hvor Anja flytter i en smart lejlighed og Viktor får en tjans som vicevært (nummer 2?). Men her, med sidste skud på stammen, I medgang og Modgang (luret på TV1000) er det svært ikke at komme med et lille "hiccup".

Selv om "vi" nu er nået til opus nummer fem i serien, og dette tal kan give alt fra Olsen Banden over James Bond til Star Wars problemer, så må man konstatere, at her er der så alvorlige manuskript problemer, at et faretruende tæt isbjerg, en kold vinter nat i 1912, blot ville afsted komme et løftet øjenbryn.

Med en spilletid på 1 time og 20 min (inkl. sluttekster) er det ellers ikke fordi, at spilletiden er trukket der ud hvor øjenlågene bliver trætte og der burde være plads til kun de skarpeste øjeblikke, så på trods af dette, er indholdet af I Medgang og Modgang tyndt, umorsomt, ufærdigt og her og der ja...blot pinligt.

Man kan snildt forestille sig, at instruktør & manuskriptforfatter (ja, her er der ingen andre at skyde skylden på) Søren Frellesen har lagt på sofaen en søndag eftermiddag og luret en superliga kamp mellem Silkeborg og AGF og konen så har råbt fra køkkenet: Søren! Husk du har lovet at afleverer manuskript til Anja og Viktor i morgen kl. 9 hos Regner! Du får ikke lov at se Brøndby - FCK, før du er færdig!

Ja, ja..jeg skal nok skat! Mangler bare at skrive det øhh..ind! (pokkers, pokkers, pokkers!)...well here we go.

Lyspunkt? Åh ja, ingen tunnel uden…så må, jeg hvor endt det end gør, give T.A. ret. Anja’s trøje er dette lys i en ellers kulsort kælder.Anmeldt af FSD, Charlottenlund 14. maj 2010
STOOOP!
Jeg håber virkelig ikke, de laver en 6'er, for denne her er så elendig, at ord ikke kan beskrive det. Den er ikke engang sjov fordi den er mislykket. Den er bare dårlig hele vejen igennem.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 8. september 2009
Nu med bryllup
De to middelklasse-mainstream-klichéer er tilbage for fuld styrke, men Anja er endnu ikke helt klar til at blive gift med Viktor, selvom de har fået barn. De bor i øvelokalet ude ved jernbanen, og Poul Holm fra Kommunen er efter dem. Men da de får chancen for at medvirke i et reality-show og vinde en masse penge, begynder tingene at gå deres vej.
Efter den forrige film skulle man ikke tro, at Regner Grasten kunne synke lavere. Men det formår han faktisk! Og en film hvor humoren når et højdepunkt med en replik som: "Jeg har så meget styr på det, at man skulle tro at jeg var en cykel!" fortjener næppe at blive taget seriøst, hverken som komedie eller noget andet. Grasten smider alt ned i gryden uden at smage til - men han har vel også ødelagt sine smagsløg efterhånden? Havde det ikke været for Lassen-Kahlkes løstsiddende bluser, havde filmen været en førsteklasses katastrofe.

Ret din egen anmeldelse af Kærlighed ved første hik 5 - I medgang og modgang - klik her

Start en debat om filmen Kærlighed ved første hik 5 - I medgang og modgang - klik her

Start en debat om denne udgave af Anja & Viktor - I medgang og modgang - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest