An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

No Time to Die (2-disc) (DVD) No Time to Die (2-disc)

Send mig en mail, når den udkommer

No Time to Die (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 179.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 20/12-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. M-G-M - 2021
England - Farve - 163 min
Ønskeliste
ActionDramaAdventure
Filmens specifikationer
Original titel: No Time to Die
Instruktør: Cary Joji Fukunaga
Medvirkende:
James Bond  Daniel Craig
Madeleine  Léa Seydoux
Lyutsifer Safin  Rami Malek
Nomi  Lashana Lynch
Ralph Fiennes
Ben Whishaw
Moneypenny  Naomie Harris
Tanner  Rory Kinnear
Felix Leiter  Jeffrey Wright
Logan Ash  Billy Magnussen
Vis alle medvirkende...
Stikord: James Bond
Biler / biljagt
Parforhold
Skyderi
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 7.6 ud af 10

Du kan også stemme.   


No Time to Die

Daniel Craig er tilbage for en sidste gang i rollen som Bond, James Bond, i denne 25. officielle Bond film.

Agent 007 har trukket sig tilbage og lever det stille liv sammen med sit livs kærlighed Madeleine Swann, men pludselig slutter freden, da en forfærdelig hemmelighed fra Madeleines fortid dukker op. Fem år senere lever Bond alene, "off the grid", da han bliver kontaktet af CIA-agententen Felix Leiter, som har brug for hjælp til at undersøge et mystisk indbrud i et laboratorium. Det viser sig snart, at en ny modbydelig skurk er på banen: Safin (Rami Malek). Han har netop fået fat i et dødbringende biologisk våben. Og han har til hensigt at bruge det.
David

Brugerne skriver om James Bond 25: No Time to Die:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 29. oktober 2021
Enden på en æra
Helt fra starten har denne Bondfilm vist sig som værende forskellig fra alle andre Bondfilm der er lavet. Léa Seydoux er på genvalg som Bondpige hos en monogam James Bond. Vist er der de rekvisitte jagte, slagsmål og Q-gadgets, men tonen er en anden og mere alvorlig. Den alsidige Rami Malek, der også har spillet Freddy Mercury i Bohemian Rhapsody, medvirker her i den diaboliske skurkerolle, der ikke gå af vejen for at tage et opgør med selveste Spectre om magten i forbryderverdenden. James Bonds alsidige Aston Martin DB5 modstår en ildkraft som ville få en kampvogn til segne. Filmen tager også en drejning, hvor det er svært at se James Bond skal komme videre fra, hvorfor at det mest indlysende, er, at lave prequels. Til slut spilles "We Got All The Time In The World" fra "On Her Majesty's Secret Service" og det er der en god grund til, som dem der har set den vil kunne forstå. Filmen bærer med overbevisning sine 2:45 t spilletid og er den bedste Bondfilm siden Skyfall.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 28. oktober 2021
Under huden
Så ramte Daniel Craig for sidste gang det store lærred som Bond, og det er klart, at det skulle ske med manér. Heldigvis har man så valgt at lade begivenheden løbe af stablen ved rent faktisk at gøre sig meget umage med at alle ingredienserne i cocktailen blev omhyggeligt udvalgt og rystet nænsomt men bestemt sammen. For det smager godt, og denne form for Bondage har man ikke set så sikkert administreret siden "Casino Royale" og det er efterhånden et par film siden. Craig er vokset helt sammen med - eller i det mindste helt ind i - rollen som dræberagenten med både våben og hjerte placeret rigtigt og der er sørget rigeligt for fans af de oprindelige film uden at der overdrives med eksplosionerne. Filmen spiller næsten 3 timer, men de flyver afsted i en historie der kun en enkelt gang går lidt i stå, men det er uden betydning. Der er noget for alle (men det kan man måske kun påstå, hvis man er ikke-puritaner), for dystopien er intakt men den har ikke opløst det oprindelige univers, og så er der givet plads til det helt rigtige antal afroamerikanere uden at det stjæler væsentlig opmærksomhed fra historien. Alle synes at få en luns her, men det kan også være, at der er nogen der bil føle sig snydt eller overset. Hvorom alting er, så er filmen prægtig underholdning og så sker der mange virkeligt rørende ting i historien, på en måde så man føler sig sært grebet, en uvant følelse som man ikke sådan lige forventer vil komme over én undervejs i en Bond-film, men så er man dén oplevelse rigere. Filmen har faktisk langt flere nuancer end man skulle tro, at det var muligt at tilføre en genrefilm af denne type, men hvor glædeligt er det derfor, at det lykkedes uden at helheden led overlast. De forrige forfattere på Craig-filmene har nok nået deres zenit her, og hvor imponerende at instruktøren, med en meget begrænset spillefilmserfaring, så drevent har leveret så godt håndværk.
Fint cast hele vejen igennem, hvor man endnu engang ser hvad David Dencik kan stille op med en lille rolle i en højprofileret film.

Ret din egen anmeldelse af James Bond 25: No Time to Die - klik her

Start en debat om filmen James Bond 25: No Time to Die - klik her

Start en debat om denne udgave af No Time to Die (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45