An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Hand, The (Blu-ray) (BD) Hand, The (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Hand, The (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 279.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 25/5-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Orion Pictures - 1981
USA - Farve - 104 min
Ønskeliste
DramaGys
Filmens specifikationer
Original titel: Hand, The
Instruktør: Oliver Stone
Medvirkende:
Jonathan Lansdale  Michael Caine
Anne Lansdale  Andrea Marcovicci
Stella Roche  Annie McEnroe
Brian Ferguson  Bruce McGill
Doctress  Viveca Lindfors
Karen Wagner  Rosemary Murphy
Lizzie Lansdale  Mara Hobel
Sheriff  Pat Corley
Bill Richamn  Nicholas Hormann
Doctor  Ed Marshall
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  USA Blu-ray pladen har regionalkoden A.Region:

Uden danske tekster

Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 3

Gennemsnit: 5.3 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Hand

Oliver Stones film nummer to er ikke helt som hans øvrige. Denne bizarre og underligt, til dels også ufrivilligt, komiske gyser handler om en vittighedstegner (Michael Caine), som har både alkohol- og ægteskabsproblemer. Disse bliver ikke mindre, da han mister sin ene hånd i en trafikulykke, og hånden praktisk talt forsvinder. Efter nogen tid får hånden sit eget liv og begynder at dræbe hver eneste person, som gør dens tidligere ejermand ophidset og vred.
Peter S

Brugerne skriver om Hand, The (Oliver Stone):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 30. oktober 2009
Drab i en håndevending
Oliver Stones meget udskældte gyser er faktisk ikke så dårlig som sit rygte. Selvom der på ingen måde er tale om noget exceptionelt, og man ganske rigtigt sidder og griner lidt af det hele, så er det som en psykologisk thriller faktisk helt effektivt i perioder. Historien er ikke helt ude i skoven, og der er noget "Twilight Zone" over det hele. Faktisk minder det om et udvidet afsnit fra den gamle serie, og derfor må det hele også siges at være trukket lidt for langt. Michael Caine er som sædvanligt overbevisende i hovedrollen som tegneserieforfatteren.

Anmeldt af lookalot, København K 13. september 2009
Hand-job - med scene-hinde-skede-betændelse og fantomsmerter
Her er en film som er så dårlig at det rent faktisk går hen og blir mordsomt! Det blir endnu sjovere, når man ser hvem der har instrueret og skrevet den (adapted screenplay af Oliver Stone), og selvfølgelig medvirker i den! (Oliver Stone har en cameo, som bums der bliver kvalt af Hånden!).
Endvidere:
Musik af James "Titanic" Horner, Carlo "E.T." Rambaldi har Håndteret speciel effects (læs:hånden), DP af: King Baggot(II)(Cheech & Chong´s Next Movie,(1980)), Richard Marks har klippet,(supervising Editor på Apocalypse Now(1979). Måske lige på nær King Baggot(II), alle sammen meget talentfulde filmfolk.


Ps: set på en meget slidt VHS-Kassette. Jeg ser at denne dvd-udgivelse, kommer med kommentator-spor med Oliver Stone, så kan man måske få at vide om det var "Hånden" selv (af egen fri vilje!), der udførte de kriminelle handlinger, eller om det hele foregik oppe i hovedet på Michael Caine? Hmmm...Måske, måske han havde en håndlanger til at hjælpe sig!?.... eller, eller....! Efterhånden ved jeg snart ikke hvad jeg skal tro! Men en vellykket film, dét er det ihvertfald ikke. Stone kan ikke finde ud af om han vil seriøst drama eller "tegneserieterror".

ps.Michael Caine gør det ellers rigtig godt, men selv ikke HAN, kan redde HÅNDEN!

ps.Stone instruerede ikke i 5 år efter dette handicappede makværk, hvilket er forståeligt nok, men han skulle vende meget stærkt tilbage med sin næste film!

Jeg gir den 2 stjerner som gyser-komedie.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. februar 2008
Når den ene hånd ikke ved...
...hvad den anden foretager sig!

Familiefar, Johnathan Landsdale, mister hånden ved en trafikulykke. Trods eftersøgning kan den ikke findes og sys på. Da han er tegner, så har han reelt mistet sit levebrød og må skifte profession til lærer. Forholdet til konen knirker, så han flytter til Californien og hun til New York, men ting og sager sker rundt om Jonathan, folk dør og den gamle hånd er tilsyneladende involveret og da konen kommer over med deres datter til Californien, så begynder begivenhederne at tage fart. The Hand er en OK gyser uden de helt store splatorgier. Den søde Andrea Marcovicci som Johnathans kone og Michael Caine som Johnathan er med til at gøre dette til en seværdig film.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. oktober 2007
Når det hele ta'r overHÅND
Lille og effektiv gyser af Stone, som giver en interessant crazy historie og smider det hele over på Michael Caine, som har hovedrollen. Men du skal ikke forvente total skærk og rædsel i 104 min. Slutningen var meget åben.... så man må selv forstille sig, hvilken ende filmen skal ha', og det sætter jo hjernen i frigear.

Ret din egen anmeldelse af Hand, The (Oliver Stone) - klik her

Start en debat om filmen Hand, The (Oliver Stone) - klik her

Start en debat om denne udgave af Hand, The (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest