An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
FAQ
Sitemap

Universal Soldier: The Return (Blu-ray) (BD) Universal Soldier: The Return (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Universal Soldier: The Return (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 199.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 9/11-2020

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. TriStar Pictures - 1999
USA - Farve - 82 min
Ønskeliste
ActionAdventureScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Universal Soldier: The Return
Instruktør: Mic Rodgers
Medvirkende:
Luc Deveraux  Jean-Claude Van Damme
S.E.T.H.  Michael Jai White
Erin Young KTXD  Heidi Schanz
Dr. Dylan Cotner  Xander Berkeley
Cpt. Blackburn  Justin Lazard
Maggie  Kiana Tom
General Radford  Daniel von Bargen
Sergeant Morrow  James Black
Hillary Deveraux  Karis Paige Bryant
Romeo   Bill Goldberg
Vis alle medvirkende...
Stikord: Universal Soldier
Bomber og eksplosioner
Militær / soldat
Robot/cyborg/androide
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 13

Gennemsnit: 6.2 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Lars

Universal Soldier: The Return

Vil du ha’ smæk for skillingen, så led ikke længere. I første del blev det svenske muskelbundt Dolph Lundgren begravet for evigt, men "The Return" byder på endnu flere hårdt pumpede omvandrende dræbermaskiner. Luc Deveraux er 100% menneske igen og den eneste, der kan stille noget op, da supercomputeren SETH, der styrer UniSoldaterne, beslutter sig for at gå egne veje og tage hævn over sine skabere. SETH tager skikkelse af en stor, sort, bad motherf***, og sammen med et talstærkt team af kampklare UniSols går han i gang med at destruere og dræbe. Deveraux har nu en datter, der naturligvis bliver kidnappet osv., og der er da også et par barmfagre babes, så det hele ikke drukner i blod og mandesved.
    Universal Soldier: The Return er ganske gedigen underholdning, hverken værre eller bedre end den første; dog skal det påpeges, at der er knald på hele vejen, og spilletiden er dermed også prisværdig kort.
Niels Ole

Brugerne skriver om Universal Soldier: The Return:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 9. oktober 2009
Forsvarets rygrad
Ganske underholdende bubblegum-flick med masser af gang i den. Da supercomputeren SETH begynder at øøhh tænke selv, sætter det en lavine af ulykker igang på forsøgscentret, og snart render der en masse unisoler rundt og er fuldkommen ude af kontrol. Van Damme bliver tilkaldt og prøver at få skovlen under dem. Ikke værst lavet med masser af brutale he-man slagsmål og andre former for hård vold. Der bliver skudt med automatvåben stort set hele tiden, og filmen står i det hele taget aldrig stille. Èn af mandens bedre film.

Anmeldt af René, Åbyhøj 22. september 2007
Jean-Claude Verdammt
Med denne anmeldelse vover jeg mig nu frygtløst ind i løvens hule .....

Jeg indrømmer gerne, at det slet ikke er for kamp-scenernes skyld, hvis jeg ta'r en chance med en Steven Seagal- eller Jean-Claude van Damme-film. Det er udelukkende for underholdningens skyld. Skråt op med, om cirkelsparket eller karate-hugget er korrekt udført, eller ej. Det rager mig en papand. Jeg synes dog, at denne film får en vel hård medfart af jer andre anmeldere. Hvad havde I dog forestillet jer - eller forventet jer af den? Shakespeare-teater?

Indrømmet: hverken Steven Seagal eller Jean-Claude Verdammt er de fødte skuespillere, men jeg synes nu at sidstnævnte trods alt gør det ganske hæderligt i denne film, som har mange af dé ingredienser der, skal til for at lave en underholdende actionfilm: Skyderi med over-dimensionerede håndvåben, eksplosioner 'en masse', slagsmål/tju-bang, lidt humor - samt en passende portion klædelig selvironi fra Jean-Claude. Og så mestrer han jo også hel del flere ansigtsudtryk end Stevie-boy, hvis ansigts-muskler synes at være delvist lammede p.g.a. manglende træning af dem. ;)

"Universal Soldier: The Return" leverer efter min mening varen, i en 82 minutter kort, uforpligtende action-film man heldigvis ikke behøver at reflektere særlig meget over bagefter. Jeg var i al fald ikke skuffet, og netop denne film har jeg aldrig haft det særlig svært med. Er jeg så dermed en van Damme fan? Det ved jeg ikke. Jeg ved bare, at jeg ejer fire film med manden, som jeg godt ka' li' at se: "Universal Soldier", "Universal Soldier: The Return", "Time Cop" og "The Replicant".

Anmeldt af Kasper, Aalborg 21. september 2007
Universal Soldier: The Return
Efter at være kommet væk fra sin blodige fortid, lever soldaten Luc Deveraux nu som enlig far. Han rådgiver et projekt, hvis formål er at udvikle døde soldater til sofistikerede supersoldater, men noget går galt?. Supercomputeren SETH udvikler sin egen hjerne og planlægger sammen med en hel hær af supersoldater at tilintetgøre Luc. Men sammen med journalisten Erin og makkeren Maggie tager Luc Deveraux kampen op.

"Universal Soldier: The Return" er efter min mening, den værste film jeg har set til dato, med Jean-Claude Van Damme.
En film jeg synes man skal holde sig langt fra.

Anmeldt af Monkeyman, København S 23. august 2007
2'er med flop i
Ja... jeg kan godt hengive mig selv til de mest useriøse og way out film... men 2'er til den herlig "Universal Soldier", er alt andet end godt. Filmen er ligeså slinger og ujævn som dens forgænger... men mens den første film, kunne få noget grotesk godt underholdning ud af noget som måske ser elendigt ud på papiret, så er "Universal Soldier: The Return" et stykke betændt gang myllerbæ, der kører helt ud over kanten.

Og selvom filmen har et usædvaneligt højt tempo og en underholdnings værdi, der lyser ild rødt... så er dette useriøst på den helt forkerte måde, hvis du spørger mig!

Jeg råder dig til at blive ved 1'eren, imens du helt og holdent bør overveje, om du tør give dig i kast med dette makværk.

Ret din egen anmeldelse af Universal Soldier: The Return - klik her

Start en debat om filmen Universal Soldier: The Return - klik her

Start en debat om denne udgave af Universal Soldier: The Return (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest