An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ghosts of Mars (DVD) Ghosts of Mars

Udgivet 4. december 2001 af Columbia/TriStar CTR6250 / UPC# 043396062504

Ghosts of Mars (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Screen Gems - 2001
USA - Farve - 98 min
Ønskeliste
GysThrillerScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Ghosts of Mars
Instruktør: John Carpenter
Medvirkende:
Melanie Ballard  Natasha Henstridge
Williams   Ice Cube
Jericho Butler  Jason Statham
Bashira Kincaid  Clea DuVall
Helena Braddock  Pam Grier
Whitlock  Joanna Cassidy
Big Daddy Mars  Richard Cetrone
Inquisitor  Rosemary Forsyth
Michael Descanso  Liam Waite
Uno  Duane Davis
Vis alle medvirkende...
Stikord: Belejring
Bomber og eksplosioner
Girl Power
Krudt og kugler
Monster
Rumvæsen / Alien
Spøgelser / ånder
Tog / Jernbane
Våben / våbenhandel
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Ja Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox Pan & Scan
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 5.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Lars
Søren
Peter J

It's their planet. We are the aliens.

Er der intelligent liv på Mars? Ikke efter at John Carpenter har invaderet planeten! En gruppe betjente skal hente den livsfarlige fange "Desolation" Williams i en lille udørk af en mineby på Mars. Da de ankommer, er stedet forladt, og der er maltrakterede lig over det hele. "Noget" er sluppet ud på Mars! "Noget", der IKKE er glad! Uha-da-da!
    Filmen virker billig i enhver retning (godt hjulpet af Ice Cubes fuldstændige mangel på talent). Den ser ud, som om den er filmet i en grusgrav med nogle papkulisser og et par modeller - og det er den også! Det mest utilgivelige er dog, at filmen lige så godt kunne være foregået i en storby - eller en jungle, for den sags skyld. Carpenter glemmer fuldstændigt, at han er på en fremmed planet. Og det dér med en anden atmosfære...? Det er glemt efter 10 minutter!

Jeg skal ikke udelukke, at filmen vil være fed til en aften med drengene og et par kasser øl. Så kan man sidde og råbe "smid tøjet!", når Henstridge viser sig, og grine af filmens ikke-eksisterende plot. Mere kan den ikke bruges til. På lydsiden finder vi selvfølgelig Carpenters velkendte musik - soundtrack for de tonedøve.
David

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarer af instruktør John Carpenter og skuespillerinde Natasha Henstridge
 • 3 featuretter:
  • Scoring Ghosts of Mars
  • SFX Deconstructions
  • Video Diary: Red Desert Night
 • Filmografier

Brugerne skriver om Ghosts of Mars:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 20. november 2017
Studie i rødt
Ghosts of Mars man ta'r et stk. afdanket horrorfilminstruktør, en isterning, en Natasha Nam-Nam, en up 'n' coming Jason Statham, et par has beens som Pam Grier og Joanna Cassidy og en masse ukendte skuespillere, smider dem ned i en grusgrav og filmer dem gennem et rødt filter og kalder det så for Mars. Smider nogle bedagede miniatureeffekter ind, CGIer var der jo nok ikke råd til, lader den afdankede instruktør lege DJ på lydsporet med elektronisk rock, så får man noget man meget overbærende kan kalde for mindre fremragende. Natasha er nam-nam, Joanna er over the hill. Funktionelt råt futuristisk designet marstog. Vidst noget af det eneste der ikke er skod i den film. Historien om spøgelser på Mars der overtager menneskekroppe er for the birds. Skal man på Mars, så skal det være med Verhoeven.

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 7. februar 2011
Ghost of Mars
Kan ikke forstå hvorfor folk dizzer den så meget ?. For på tros af det halv hjernedøde skuespil der leveres af en totalt B-skuespiller stab har instruktør John Carpenter fået en rigtig velskabt Science-Fiction rumfilm, og drengerøvs film der sparker røv i form af hotte sexie Natasha Henstridge, så formå denne lille mærkværdige film alligevel at underholde på tros af sit lave buget på 28 millioner dollars, og selv dette tager jeg hatten af for.
Og helt ærlig til dem som syntes at den er så urealistisk de burde i den grad sætte sig mere ind i starten da man for klare og tydelige faks på bordet om hvorfor Mars er som den er, for der er jo en grund til at det er en fremtids Science-Fiction film.

Anmeldt af lookalot, København K 29. september 2009
JC på Mars!
Nu ved jeg godt at langt de fleste HADER denne sci-fi-horror-actioner, fra gysermester John Carpenter. Men faktisk er der noget ved denne film jeg godt kan lide. Men man er nød til at slå hjernen totalt fra, og bare se filmen som "guilty pleasure"!

Kommentarsporet med Carpenter og hotte Natasha Henstridge (som siden hendes debut i Species er gået hen og er blevet mor; men ikke er blevet mindre lækker af dén grund, måske bare en anelse mere "rummelig"?), er super underholdende og kan næsten måle sig med, kommentarsporet til Escape From New York med JC & Kurt Russel!

John Carpenter, er selv tydeligvis godt tilfreds med sin Ghost´s Of Mars! Han mener at han inden for sit lille budget har fået leveret varen!

Hvis man skal være ærlig så er Ghosts Of Mars
en af John Carpenter´s dårligste film, men den er ikke uden underholdningsværdi.Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 23. marts 2009
Mareridt i rødt
Komplet rædselsfuld SF-gyser, hvor en mystisk urkraft pludselig bryder frem på den røde planet og forvandler kolonisterne til blodtørstige dræbermaskiner. Absolut intet andet end Natasha Henstridge og - kortvarigt - Pam Grier danner blikfang i denne utroligt kedelige film, hvor sammenhæng og opbygning er fjernet kirurgisk fra begyndelse til ende. Der er stort set ingen dynamik, og i betragtning af hvor meget der sker, så er det en form for bedrift, at det hele lader tilskueren fuldstændig kold.
Det er sørgeligt - og noget foruroligende - at Carpenter er sunket så dybt kunstnerisk og håndværksmæssigt! Hvem skulle have troet at det var muligt efter "Vampires"? Vel ingen ved deres fulde fem. Men det lykkes ham faktisk at overgå sig selv i uformåenhed med denne film. Helt ubegribeligt!

Anmeldt af Monkeyman, København S 27. juli 2007
Helt Ærlig
Af de film som John Carpenter har lavet, må jeg sig at Ghost of Mars er den hidtil dårligste. Mange dårlige og stupide skuespilpræstationer (især Ice Cube), et score der kun indeholder Heavy Metal musik og dertil dårlige effekter. Da jeg kom forbi de længeste 98min i mit liv, sad jeg med åben mund og bare stirrede på tv-skærmen.

Ret din egen anmeldelse af Ghosts of Mars - klik her

Deltag i debatten om filmen Ghosts of Mars - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Ghosts of Mars
Monkeyman

Ghosts of Mars Ghosts of  Mars (polsk omslag) Ghosts of Mars (Collector's Edition) (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2009/09/29 17:46:02 IP: Logget Svar...

GHOST OF MARS, kultfilm???????

Nu strammer vi vist lige bongotrommen en omgang Hr. Lookalot. Du har selvfølgelig ret til at mene, at John Carpenters største makværk gennem tiden, skulle gå hen og blive kult, men jeg må desværre skuffe dig!

For se det øjnene.... filmen har intet at byde på, og har langt fra der skal til for at blive kult.
Mange synes f.eks. at filmen Evil Dead, er det værste lort... men selv de hadere, jeg har talt med kan alligevel godt se kvaliteter i film serien, og det er én af grundende til at EVIL DEAD 1,2 & 3 er et KULTFÆNOMEN !
Tværtimod så tror jeg at der er ingen om 10, 20 eller måske 30 år, der kan huske denne elendige film, som ''GHOST OF MARS'' nu engang er.

Men jeg kan jo også tag fejl, og så bliver filmen måske ligeså kult, som en UWE BOLL film....uhyggelig tanke

Start en debat om denne udgave af Ghosts of Mars - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45