An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege  (DVD) Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege

Udgivet 16. februar 2010 af Another World AWE0223 / UPC# 5709498012230

Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse.
USA - Farve - ca. 60 min
Ønskeliste
DokumentarErotikLate Night
Filmens specifikationer
Original titel: Great Sex for a Lifetime
Dansk titel: Vidunderlig sex
Stikord: Instruktionsvideo
Sex
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


Vidunderlig sex

The Sinclair Institute, som står bag denne serie af film, blev grundlagt i 1991 med det formål at hjælpe par med at forbedre deres kærligheds- og sexliv. Instituttets film indeholder detaljerede og stimulerende sexscener, der giver seeren ny indsigt i erotikkens muligheder. Instituttet arbejder sammen med internationalt anerkendte eksperter inden for parterapi, sex og samliv. Disse medvirker til at skabe unikke instruktionsfilm af høj kvalitet for par i alle aldre - par, der ønsker at lære sig at kommunikere deres seksuelle behov og opnå en større seksuel nydelse.

Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

Fantasifuld Sex med erotisk legetøj og sexlege udvider din seksuelle horisont, og viser dig, hvordan du med fokus på kreativitet og variation kan forbedre og styrke dit sexliv. Gennem eksperimenterende aktiviteter med vægten lagt på erotiske voksenlege og forskellige typer af sexlegetøj gives der mulighed for, at du og din partner kan finde frem til det, der netop opfylder jeres behov.


Brugerne skriver om Great Sex for a Lifetime (The Sinclair Institute):

Anmeldt af Mesut, Hellerup 24. august 2010
Jeg Mesut kan lide det SEX JA!TAK JO! Og det mene jeg med ALT SEXEN nesten når jeg sige det selv må nu! Aldrig kræsent jeg vært med det da-SEXEN SKØNT JO DA ALTID ER!!!! VEL IK? JO TAK SIGER MESUT OSSE DA!
Mesut altid klar til god ide da. Dette filmen mange ideer gode have den! Jeg derfra anbefalde min beste kan gi dig til dette filmen dokumentæren om aldrebæste FANTASSIFYLDTE SEX: MED EROTIKSKE LEJETØJ OG SEXUELLEJE!!!! Jeg købt mange udstyrt nu efterhånnen med dildoen i alle udgeværne da osse: kinki kong stor stor dildoen med motoren i jo osse og hestepisket med hånjern da og maske da osse i læder vel nok jo-og konen min henne bare ÆLSKE DET DA VEL NOK HUN GØRE JO OSSE!!! Jeg Mesut altit nye ting påfinne til henne-og alle er det da osse beste for sexet livet vores! Dette filmen har beste mange gode ideer har til ALLE DA VEL NOK JEG TROR DA!!!!!? Jeg sige til dig min ven hør på Mesut hvad han her nu sige til alle dig- du skal gøre konen og kærsten dine glad med overaskelset når postmenden komme til dig med lille pakke med dildoet i til starte op med det samme jo osse. Tro på mig nu du her- hun vil altid for det ÆLSKE dig osse og du masse kussen få på dig selv hverdagen osse! Ligsom Mesut!
Jeg kun 3 i stjernen give da osse vel nok jo-det godt filmen men der ku osse da vært med flere skønne kvinde der avprøve lejetøjet da!

Tak alle fra Mesut

Skriv din egen anmeldelse af Great Sex for a Lifetime (The Sinclair Institute) - klik her

Deltag i debatten om denne udgave af Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Fantasifuld sex: Med erotisk legetøj og sexlege
René


  Se varen her
Sendt 2010/08/24 22:11:39 IP: Logget Svar...

What's on a Man's Mind?

Jeg har altså lidt på fornemmelsen, at anmelderen af denne DVD nok primært interesserer sig for en ganske bestemt type "action-film". Nærmere betegnet dén slags 'action', der oftest finder sted på et sengelagen.

De 3-4 af hans anmeldelser som jeg indtil videre har læst, synes i al fald at understøtte teorien. Men som sagt er det kun en ganske svag fornemmelse.
wkw@balbonet.dk

Sendt 2010/08/25 18:18:15 IP: Logget Svar...

Navne på havne

Fornemmelsen kunne også fortsætte i sprogbruget og "skriveatmosfæren", har en forbavsende lighed med en hvis Jens Werner - Prøv fks. at læse anmeldelserne af stjernetegnsfilmene. Kan være forfriskende med nogle muntre "opkog" en gang imellem.......tsk tsk.
René

Sendt 2010/08/25 19:16:32 IP: Logget Svar...

Du har vist ret, wwwidescreen:

Sproget i "Mesut's" senere anmeldelser virker faktisk mistænkelig forskelligt fra både skrive- og stave-stilen i "Jens W's" ældre stjernetegns-anmeldelse - især i betragtning af, at brugernavnet er det samme. Det virker nærmest, som om stilen nu er helt bevidst forsøgt tilstræbt at skulle lyde 'nydansk', så at sige.

Vi har muligvis med en lidt useriøs liderbasse at gøre.

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest