An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Sopranos, The:    The Complete Series (Blu-ray) (BD) Sopranos, The: The Complete Series (Blu-ray)

Udgivet 8. september 2014 af Warner Bros. (DK) 1000507236 / UPC# 5051895381113

Sopranos, The:    The Complete Series (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. HBO - 1999-2007
USA - Farve
Ønskeliste
DramaKriminalfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Sopranos, The
Instruktør: David Chase
Medvirkende:
Tony Soprano  James Gandolfini
Dr. Jennifer Melfi  Lorraine Bracco
Carmela Soprano  Edie Falco
Chris Moltisanti   Michael Imperioli
Corrado Soprano  Dominic Chianese
Silvio Dante  Steven Van Zandt
Paulie Gualtieri  Tony Sirico
Anthony Soprano  Robert Iler
Meadow Soprano  Jamie-Lynn DiScala
Adriana La Cerva  Drea de Matteo
Vis alle medvirkende...
Stikord: Familierelationer
Gangster
Mafia
Natklub
Utroskab
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Lars

Det nye årtusindes Godfather...

Både anmelderne og seerne roser The Sopranos – serien om en moderne gangsterboss – til skyerne. Serien har vundet en Emmy og en Golden Globe Awards, og tempoet er højt, konflikterne voldsomme og humoren kulsort. The Sopranos fænger fra første færd og slipper dig ikke igen.

Presset fra både hans egen familie og mafiafamilien slider hårdt på mafiosoen Tony Soprano (James Gandolfini) fra North Jersey. Et anspændt ægteskab, oprørske børn, en giftig mor, Livia (Nancy Marchand), samt en ustyrlig nevø, Christopher (Michael Imperioli), der har travlt med at blive en mand af format, er kun nogle af Tonys problemer. Da han begynder at blive plaget af blackouts og angstanfald, søger han derfor hjælp hos en psykiater.
    Dette er det sidste, man ville forvente af en mafiaboss, eftersom enhver, der bryder mafiaens tavshedsløfte, Omertá, er så godt som død.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Sopranos, The (TV-serie):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 2. september 2014
The Gangsters

1. sæson ***1/2

Allerede fra den første dag afsnit nr. 1 rullede over skærmen i foråret 2000 var man fanget ind. Det er en genial serie! Helt ud fremragende lavet!

2. sæson ***1/2

Anden sæson er måske nok en smule tynd på ydre handling. Til gengæld introduceres vi for nogle flere karakterer og Tonys forhold til familien tegnes mere op. Derudover bydes der på mere grov humor end i første sæson. Det er stadig fremragende!

3. sæson ***

I tredie ombæring af én af de mest sexede TV-serier fra nyere tid rykker FBI tættere på, modsætningsforholdet mellem familierne trækkes op, og Tony Soprano bliver stadigt mere presset fra alle sider. Desuden introduceres vi for én af seriens mest afsporede karakterer, nemlig Ralph Cifaretto - spillet til perfektion af Joe Pantoliano. Sæsonen byder iøvrigt på en meget original likvidering: Burt Youngs hostende attentat på ordre fra bossen. Meget fikst udtænkt.

4. sæson ***

"The Sopranos" kommer ind i lidt dødvande i fjerde sæson - man siger jo også som regel at en serie topper i tredie sæson. Der er for mange nye handlingstråde og de introduceres en smule diffust allerede fra første afsnit. Der er ikke den samme skødesløse elegance som kendetegnede de første tre sæsoner, og en overgang virker det faktisk som om serien står stille. Men det er i sidste ende stadig spændende, og man sidder klistret til skærmen og følger begivenhedernes gang. Gandolfini er helt igennem fremragende, men alle spiller godt!

5. sæson **1/2

Sæsonens første halvdel minder i betænkelig grad om hele fjerdes lettere stagnation og potentielle repetioner. Men midtvejs kommer der virkelig kul på, og man er med igen! En masse højdepunkter og der bydes bl.a. på en flot filmet drømmesekvens, hvor Tony Sopranos gradvise opløsning illustreres. Sandhedens time nærmer sig for T. og Co. Crime does´nt pay!

6. sæson **1/2

Selvom seriens sjette sæson indledes med en række lovende plottråde, så forløses de kun i begrænset omfang, ihvertfald i denne første del. Tony Soprano´s forvandling er langt det mest interessante aspekt, men der er også andre ting der fastholder interessen. Men der mangler generelt fremdrift og der er ikke meget decideret action heller, og det er noget der ikke længere kan kompenseres for med det fremragende skuespil. Man ser nu tydeligt, at serien for alvor går i tomgang og at den er blevet holdt kunstigt i live igennem længere tid. Efter min mening er der ingen tvivl om, at den ville have kunnet klare sig med fem sæsoner, hvis forfatterne havde udvist noget mere selvdisciplin.
Sidste episode åbner dog op for en spændende afslutning, men lad os nu se...

The Final Chapter ***

Langt om længe hæftes der ende på den noget for lange gangsterkrønike, og der er tale om en ganske anden og mere disciplineret anden del. Der sker en masse og der sker en masse rystelser som driver begivenhederne frem til en slutning, der er ganske klogt udtænkt. Hvis man var bekymret over første dels ret svævende form, så kan man roligt se frem til afslutningen der lander på den rette node. Jeg tror ikke at den kunne være rundet bedre af.

Anmeldt af Renolten, Frederiksberg C 31. maj 2003
Køb lortet!
Det holder og kan ikke alle end at anbefales!

Ret din egen anmeldelse af Sopranos, The (TV-serie) - klik her

Start en debat om denne udgave af Sopranos, The: The Complete Series (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45