An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Black Christmas (Remake)  (DVD) Black Christmas (Remake)

Udgivet 27. november 2007 af Nordisk Film 1520731 / UPC# 5708758666602

Black Christmas (Remake)  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2006
USA - Farve - 95 min
Ønskeliste
GysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Black Christmas
Instruktør: Glen Morgan
Medvirkende:
Kelli Presley  Katie Cassidy
Melissa Kitt  Michelle Trachtenberg
Leigh Crosby   Kristen Cloke
Lauren Hanon  Crystal Lowe
Dana Mathis  Lacey Chabert
Heather Lee  Mary Elizabeth Winstead
Kyle  Oliver Hudson
Ms. MacHenry  Andrea Martin
Megan Helms  Jessica Harmon
Billy Lenz   Robert Mann
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jul, julemænd & nisser
Julegyser
Remake / reboot
Seriemorder/Massemord
Sort humor
Teenagers
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 8.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


Terror is Coming Home for the Holidays

Tekst fra pressematerialet:

Julen bliver blodig i år. Der er noget, der rumsterer på loftet. Og det er ikke nissen!
    For mange år siden blev Billy Lenz låst inde af sin psykotiske mor, og da han slap fri slagtede han moderen og hendes nye familie. I dag er Billy forsvundet. Og på adressen, hvor massakren fandt sted, går seks søstre og deres enlige mor den søde juletid i møde. Men der er en juleoverraskelse på vej, som de ikke har ønsket sig. Billy er tilbage. På jagt efter en ny familie at fejre højtiden med.
    Gør dig klar til et juleeventyr, der er så langt fra Grinchen og Disneys Juleshow, som man kan komme. Black Christmas er et remake af Bob Clarks kultgyser fra 1974, og der lagt i ovnen til en makaber gang julekonfekt!

Laserdiskens omtale:

Efter mange års brutal mishandling fra sin families side bryder unge Billy Lenz, der i forvejen er metalt ude af balance, totalt sammen og slår dem allesammen ihjel. Dernæst fortærer han dem, én efter én. Mange år senere er selvsamme families hus omdannet til et hjem for kvindelige studerende, og en gruppe af husets beboere udveksler gaver og minder lige op til jul. Juleaften stikker Billy af fra galeanstalten og sætter kursen mod sit hjem, fuld af mordlyst.
Peter S

Specielt om denne udgivelse:

  • Ingen special features nævnt på omslaget
  • Audio: Engelsk DD5.1
  • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk (undertekster kan fravælges)

Brugerne skriver om Black Christmas (Michelle Trachtenberg):

Anmeldt af Holliday, Aalborg 11. januar 2008
It's a sad, sad Christmas
'Bevar originalerne, drop kopierne' står der bag på bl.a. denne dvd. Det burde filmens producent havde tænkt over en ekstra gang!

Når der ikke er flere gamle horrorfilm at genindspille, lukker butikken! Det skulle man efterhånden tro, vil blive konsekvensen hvis man kigger på listen af remakes, som der skamløst er kastet i nakken på publikum i de senere år. "The Fog", "Dawn Of The Dead", "Halloween", "When A Stranger Calls", "The Amityville Horror", "The Hills Have Eyes", "The Texas Chainsaw Massacre" og "The Omen" er kun bunden af plasmablod recycle posen, også er der ikke engang sagt et bøvs om alle de asiatiske remakes. Genren skriger om noget på ja…nyt blod!

Indsprøjtningen med frisk blod kommer i hvert fald ikke fra Glen Morgan og hans udgave af Bob Clarks klassiker, for mangen til talentløst lort, skal man hvis eje mere end 90 % af aktierne i Synoptik for blot at kunne skimte omridset af. Morgans udgave balancer usikkert på kanten af at være helt idiotisk også grinagtig. Manden har fjernet alle de effektfulde virkemidler som Clark serverede med stor elegance og effekt. Morgan har tidligere produceret "Final Destination 3" og instrueret et afsnit af "X Files", havde han bare ladet det blive ved det. Bl.a. præsenterer han nu publikum for en forhistorie så obskur, at det er svært at vide om man skal græde eller grine, men én ting opnår han da: At afmystificerer morderen og give ham både motiv og motivation og med den striptease står Morgan nu helt nøgen tilbage. Et af de uhyggeligste aspekter ved originalen var nemlig, at man netop ikke kendte grunden, eller årsagen til rædslerne. Der var ingen trøst eller beskyttelse at finde i den viden.

Trøst er der eller ikke meget af finde af for horror aficionados her, end at det stadig er tilladt at købe originalerne og nyde dem igen og igen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. juni 2007
Jule Slasher
Ikke særlig god, men der sker da noget hele tiden.
Forhistorien er meget god, resten af filmen slæber derimod et langt brunt spor i julesneen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 26. juni 2007
Jule Slasher
Ikke særlig god, men der sker da noget hele tiden.
Forhistorien er meget god, resten af filmen slæber derimod et langt brunt spor i julesneen.

Anmeldt af silva23, Kalundborg 22. april 2007
Spild af tid
spild at penge at købe denne film, da det overhoved ikke minder om en gyserfilm, men nærmest en dårlig gyserkomdie.

Ret din egen anmeldelse af Black Christmas (Michelle Trachtenberg) - klik her

Deltag i debatten om filmen Black Christmas (Michelle Trachtenberg) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Black Christmas (Remake)
Falkbøll

Black X-mas (Remake)
Se alle titler her
Sendt 2008/01/11 11:48:17 IP: Logget Svar...

Og mere re-make lort på vej...

the Thing, Friday the 13th, Suspiria.... ja SUSPIRIA!! Kraft-Helvede!!!, jeg sværger ved Bubba - hvis de rør EVIL DEAD!, så bliver der splittet kranier!. (måske ikke, helt men alligevel).
Ja Hollywood er efter hånden blevet verdens-mestre til at fist-fucke sig selv, og belive you me... det' er ikke så nemt. Det er sørgeligt at når vi snakker horror, så er der ikke nogen respekt - for mange nye instruktøre i USA er det en "lædt" mulighed til at komme ind i film-verdenen, tag Sam Raimi, og peter Jackson.. hvad laver de nu?, film med fe'er, og flyvende drenge, med spinnelvæv ud af ærmerne... Kom nu Hollywood! Røv-pul CASABLANCA, eller the GODFATHER - i dare du...
forresten ikke helt så enig med overstående anmeldelser af Black Christmas - kan sagtens anbefales til folk/half-geeks/stoners, eller bare folk der vil ha nogen gode splatter-gags, og lidt retro horror humor. 3 stjerner her fra...
Holliday

Sendt 2008/01/11 14:57:45 IP: Logget Svar...

Ja, bøtten er ikke helt tom endnu...

og der er ganske få succes oplevelser på kontoen: Halloween, Dawn of the Dead, The Hills Have Eyes, uden nogen af dem dog overgår originalerne. Ang. Black Christmas, så burde Morgan udfører åben hjerte kirugi, uden videre baggrund, der vil han gøre mindre skade
Monkeyman

Sendt 2008/01/12 18:46:06 IP: Logget Svar...

Remakes

Selvom jeg ikke er vild med remakes, så syntes jeg personligt at Dawn of the dead , The hills have eyes og Motorsavsmassakren var nogle pænt voldelige og underholdende remakes.


Falkbøll

Sendt 2008/01/13 23:08:19 IP: Logget Svar...

altid udtagelser....

helt klart Monkey... Har dem selv alle sammen (dem du nævner) - kunne ikke finde på at have titler på hylden, jeg ikke gad at se igen. Selv Amityville, var en pæn re-make. Det er lige som med torske fiskeri, der burte være en kvote for hvor mange af slagsen de måtte lave om året.
Selv om jeg syntes at re-maken, af Chainsaw var godt underholdende - var jeg stadig, sådan lidt.. hvorfor??? - nogle af de titler vi nævner, er jo Helt! igennem perfekte film, og holder evigt - så hvorfor... pga PENGE, de giver penge i banken. Og derfor!, er det ikke helt i orden.
Jeg kan bedre forstå man tager en SH-film, eks Night of the Living Dead. Fordi mange mennesker vender totalt ryggen til lige så snart at vi snakker SH, og de fleste SH film, er pænt gamle.. og så er det måske meget sjovt at se hvad moderne film-kunnen, og teknologi kan stille op med de eventuelle titler.
Men ja Re-makes er en sjov størelse... den absolut mest oversete re-make af alle dem jeg har på hylden, er Tom Savinis : Night of the living dead, også pga Tony Todd's skuespil - SUPER NICE!. Har i andre et bud på den mest oversete re-make, så fyr den af..
Soul Calibur

Sendt 2008/01/22 20:06:52 IP: Logget Svar...

mere re-make på vej jar lort!

og det sker også for hellraiser
Falkbøll

Sendt 2008/01/22 23:52:47 IP: Logget Svar...

Ja Hellraiser...

De skulle skamme sig - Hellraiser ligner en mill stadig. men igen en horror.. lad os bolle den i røven. De er bedre til det med komedierne, som der ellers også bliver lavet en del re-makes af, der tager man fat i nogen, der ikke havde den største succe.. eller bare temmelig gamle film - eks. Pink Panther, den med Jim Carry, og hende der - jeg kan simpelthen ikke huske titlen (den var så dårlig), den nyeste med Stiller - er det heartbreak kid den hedder? osv. det er en meget underlig verden vi lever i........

Start en debat om denne udgave af Black Christmas (Remake) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45