An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Shallows, The (4K UHD) (UHD) Shallows, The (4K UHD)

af Universal (DK) 52GSU3100007 / UPC# 7330031000070

Shallows, The (4K UHD) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2016
USA - Farve - 86 min
Ønskeliste
ActionGysThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Shallows, The
Instruktør: Jaume Collet-Serra
Medvirkende:
Nancy Adams  Blake Lively
Carlos  Óscar Jaenada
Surfer  Angelo Josue Lozano Corzo
Dad  Brett Cullen
Chloe Adams  Sedona Legge
Boy  Pablo Calva
Stikord: Hajer
Mexico
Overlevelse
Surfing
Under vandoverfladen
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 6.8 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Shallows

Efter at have mistet sin mor, forsøger den unge medicinstuderende, Nancy Adams (Blake Lively) at bearbejde sin sorg med ensomhed og fordybelse. Så stik imod al fornuft tager hun alene ud for at surfe i den meget øde og afsides bugt, der var hendes mors absolutte yndlingssted i hele verden. Derude er der kun hende, bølgerne og ingen andre mennesker så langt øjet rækker. Men under overfladen venter rædslen i skikkelse af en gigantisk hvidhaj, der også har gjort krav på bugten med dens uudtømmelige spisekammer. Og lige nu har den udset sig Nancy på surfbrættet, oppe på overfladen.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Shallows, The:

Anmeldt af lookalot, København K 20. september 2021
Kvinden & Hajen
Shallows, The Simpel men rimelig effektiv haj-gyser med en absolut akut sexet 29 årig velspillende (gravid - med sit andet barn under optagelserne! øøh dét lød forkert!) smuk Blake Lively, som jo er kone til skuespilleren Ryan Reynolds. Det trækker dog ned i karakteren at filmen er noget urealistisk. Men fin underholdning det meste af tiden. Ps: En stor skam at lækre Blake Lively også har valgt at få ulækre silikonebryster! Nå, det er jo IKKE MIG der skal ligge og rode med dem! ;o)

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 31. august 2017
Hvid haj ved badestranden.
Jaume Collet-Serra har tidligere vist, at han kan montere en spændingsfilm, så vi følger med i eskapaderne, selvom en efterfølgende analyse viser, at vi har befundet os et par timer meget langt borte fra virkeligheden. Det er netop det, film kan.
Her fortæller han en historie med virkemidler så tilpas doserede, at vi igen villigt lader os rive med, også når billederne et par gange bobler lidt over af ren fortællebegejstring. Der økonomiseres med billederne og tiden, så filmen opnår en fornem og tæt rytme. Fotograferingen er flot og tilpas beskrivende, og der stilles for det meste skarpt på den velspillende og appetitligt udseende Blake Lively. Resultatet af alle anstrengelserne - og de er mange, når der filmes hovedsagligt i og på vandet - er en effektiv suspencefilm og en god gang underholdning i fin håndværksmæssig udførelse, der er på nippet til den tredie stjerne.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. august 2017
Hajbugten
Overraskende medrivende suspenser om en ung kvinde (spillet af den smukke Blake Lively) der tager ud at surfe et sted på Tijuanas kyst for at komme sig over moderens død. Men hun får ikke megen tid til at slappe af, for en stor hvid haj har invaderet bugten og er meget opsat på at sætte tænderne i hende. Godt flow og ikke helt forudsigelig genereres den nødvendige spænding og selvom CGI-arbejdet lader noget tilbage at ønske, så er det faktisk en helt effen film med gode detaljer der underbygger historien endnu mere. Kan helt sikkert godt anbefales.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 1. september 2016
Pigen mod hajen
Shallows, The Blake Lively er surferpigen Nancy, der kommer til en hemmelig strand i Mexico for at surfe. Det er en lavvandet bugt med høje bølger. Men der er skyllet en død hval ind på koralrevet. Desværre tiltrækker den en stor fæl haj, som tilføjer Nancy et grimt sår på benet og hun ender på et klippeskær i bugten, mens hajen patruljerer. Ganske velfungerende og stramt fortalt lille haj-thriller, omend effekterne ikke altid er lige gode. Med Blake Lively alene i det meste af filmen, sammen med en havmåge med vingeknogle der er gået af led. Og så er Blake Lively bestemt ikke hård ved optikken.

Ret din egen anmeldelse af Shallows, The - klik her

Start en debat om filmen Shallows, The - klik her

Start en debat om denne udgave af Shallows, The (4K UHD) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45