An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

2012 (4K UHD & Blu-ray) (UHD) 2012 (4K UHD & Blu-ray)

af Sony Pictures UHDR60620 / UPC# 5050630062027

2012 (4K UHD & Blu-ray) (UHD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Columbia Pictures - 2009
USA - Farve - 158 min
Ønskeliste
ActionDramaThrillerScience FictionKatastrofefilm
Filmens specifikationer
Original titel: 2012
Instruktør: Roland Emmerich
Medvirkende:
Jackson Curtis  John Cusack
Kate Curtis  Amanda Peet
Adrian Helmsley  Chiwetel Ejiofor
Laura Wilson  Thandiwe Newton
Carl Anheuser  Oliver Platt
Gord. Silberman   Tom McCarthy
Charlie Frost  Woody Harrelson
President Wilson  Danny Glover
Noah Curtis  Liam James
Lilly Curtis  Morgan Lily
Vis alle medvirkende...
Stikord: Futuristisk
Jordens undergang
Naturkatastrofe
Overlevelse
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
4K UHD-pladens specifikationer
Oprindelse:  England 4K UHD-pladen har regionalkoden 0.Region:

Uden danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 32

Gennemsnit: 7.9 ud af 10

Du kan også stemme.   


2012

John Cusack er den fraskilte far, der forgæves prøver at holde kontakten til sine børn. Chiwetel Ejiofor er videnskabsmanden, der opdager, at jorden snart vil gå under. Og Roland Emmerich er instruktøren, der sørger for, at vi har pladsen på første række, når det hele uundgåeligt går galt.

Ikke overraskende er alle sejl sat til når Roland Emmerich endnu en gang ødelægger civilisationen, som vi kender den. Vi ved, hvad der venter os: En håndfuld stereotype karakterer, hvis banale hverdags konflikter bliver sat i relief af en større katastrofe. De bliver spillet af en række kendte skuespiller, der næsten er stjerner. Vores helt er en A-liste skuespiller, som vi altid kan regner med, men som vi ikke har set i et stykke tid. Den rigtige hovedrolle bliver dog spillet af effekterne. Masser af storslåede over-the-top effekter, der får til opgave at ødelægge alle kendte landemærker indenfor rækkevidde. De absurd flotte visuelle effekter er det man skal fokusere på her. Kvaliteten af disse effekter er overrumplende og de er dybt troværdige. Man tror måske man har set alt det seje i traileren, men bare rolig, der er masser af guf, man ikke har set et eneste klip fra før.
David

Brugerne skriver om 2012 (Roland Emmerich):

Anmeldt af Holliday, Aalborg 12. juli 2011
Katastrofe nummer 2012
Lad det være sagt med det samme. 2012 er Emmerichs bedste film længe! Men efter en fantastisk flot (og heftig) ødelæggelse af bl.a. L.A. hvor det svært ikke at sidde på stolekanten og gispe wow! Så går det desværre hurtigt samme vej som med stort set samtlige andre af hans film, og det er ned ad bakke. For endnu engang beviser tyskeren til fulde, at når støvet har lagt sig, at hverken historie eller figurer har noget som helst at bidrage med. Spillerne overlades hjælpeløst til sig selv i gåsegang indtil næste CGI scene indfinder sig og giver filmen kunstigåndedræt. Kunstpauserne mellem mellem disse er så handlingslammet og tæer krummende, at en middelmådig Morten Korch produktion sagtens kan matche sig når det kommer til persongalleri, konflikter, kompleksitet og historieafvikling. Kunne man da bare få en special edition udgivelse hvor man kun får ødelæggelsesscenerne. Se, det ville være fremskridt. Hvad mon i øvrigt hans næste film skal handle om? Forsikringsselskaberne holder vejret i spænding.

Anmeldt af lookalot, København K 10. juli 2011
Ark Communications Officer: We've lost communication with the White House, sir.
Flotte effekter, flad historie, flade karakterer, Cusack som action helt? - come on!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 25. februar 2011
Underholdningssensationskatastrofefilm
Det var ikke med de helt store forventninger at jeg naermede mig dette seneste Emmerich-epos, men han er faktisk sluppet rigtig godt fra det og filmen er ihvertfald paa et noget hoejere niveau end "The Day After Tomorrow". Maaske haenger det sammen med, at instruktoeren har valgt at velsigne sin film med en forloesende humor, som er med til at give katastroferne lidt luft under vingerne. Samtidigt forsoemmer han ikke at paapege, at tiden er knap uanset om jorden kollapser til naeste aar eller ej og at vi goer bedst i at samarbejde. I sidste ende er det dog de forbloeffende special effects der stjaeler showet - man har ikke set noget saa vildt paa film i mange aar! Slutningen er rimeligt nervepirrende og virkelig godt sat i scene. Emmerich har endelig bedrevet en egentlig god film.

Anmeldt af CT, Vanløse 6. september 2010
Vi bygger da bare en ark....
Emmerichs humanistiske katastrofe-fortælling kammer over i rørstrømske appeller om sameksistens på tværs af landegrænser og racer for at redde selve menneskeheden.

Det kunne vi godt være sparet for i det, der langt hen ad vejen er en vellykket katastrofefilm med både humor, spænding og bjergtagende special-effects - Emmerich forstår sig på det med at smadre nationale klenodier verden over. Peterskirken står også for skud - og det er nok ikke helt tilfældigt, når vi ser revnen i Det Sixtinske Kapel slå ned mellem Adams hånd og Guds hånd i Michelangelos Skabelsen.

Nej, Gud er der ikke i instruktørens univers - jo, verdens religioner men hvilken forskel gør de dybest set, når naturen sætter sine kræfter ind - for der står jo intet bag naturen. Nej, det der kan frelse os er menneskets egen opfindsomhed, tekniske snilde og forudseenhed.

Vi bygger bare en ny ark….Men der er uheldigvis ikke plads til alle, og så trækker filmen ud i endnu tre kvarter.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 26. august 2010
En ordentlig omgang
CGI effekterne er så overordentligt flotte og deres anvendelse overdreven i en grad, så man ind imellem må overgive sig. Kun Emmerich kan fremtænke så megen katastrofe og så lidt handling. Og reelt set er filmen faktisk frygtelig kedelig. Men billederne er flotte. Måske burde den kun have haft en halv stjerne? Men den får fler' fordi man sidder og bliver ved at glo på lortet.

Anmeldt af richthofen, Valby 18. august 2010
Ak ja mere CGI Emmerich
Altså jeg har i den grad absolut intet imod film med CGI, men det skal inkorporeres i et godt og velspillet plot.

Dette her er Hollywood af værste skuffe!

CGI teknisk flot håndværk. Men resten af filmen er en kvalmende omgang kliché crap, som kun store Hollywood studie penge og gamle Roland kan lave det. Det er så kvalmende og amerikaner sentimentalt, at jeg ikke engang kan fornøje mig med effekterne for jeg sidder og bliver sur og tvær på filmen, fordi den er alt det, og oven i købet mere til, som jeg forventede filmen højest sandsynlig ville være! Især når gamle Roland er bag rattet.

Hvorfor fanden så du så filmen? Jaeh, godt spørgsmål!

Har Emmerich nogensinde lavet bare en nogenlunde god film?
Anmeldt af Magssanguaq, Uummannaq 23. marts 2010
God underholdning, men....
Emmerich har lavet mange gode film indtil videre, men jeg blev ikke overbevist af den film. Der er masser af gode scener og flotte C.G.I.'s - men, man kan mærke at Hollywood endnu en gang har overdrevet med genren - som altid!! Jeg forventede ellers en anderledes film end den version - men, jeg blev skuffet af resultatet! Desvære.......ellers en helvedes god emne!!

Anmeldt af John Sørensen, Sønderborg 13. marts 2010
alt for overdrevet
havde roland lavet filmen fot 10 år siden havde jeg jublet men jeg hader heroiske ala armagedon det var sgu bedre ay det havde været en film om maya indianer og deres historie om deres kalender der udløber i 2012 stedenfor en film med masser af overdrevet effekter og fucking helte

Anmeldt af Extract, Dyssegård 21. februar 2010
Superspetakulært
2012  (Roland Emmerich) Roland Emmerich har specialiseret sig i katastrofefilm og hans seneste, 2012, er superspetaktulær, intet mindre! En undergangskatastrofe rammer Jorden. Rent videnskabeligt er det selvfølgelig rent gak-gak-gak. Men Emmerich spinder en lang ende om sin dommedagsfantasi med de flotteste og mest fantastiske spfx set i nogen katastrofefilm til dato. Filmen har kostet KNAPPER. Skuespilspræstationerne er på det jævne, med nogle få undtagelser, heriblandt vores egen Zlatko Buric som den overvægtige russiske mangemilliardær Yuri Karpov, han levere filmens bedste præstation. Amanda Peet i den kvindelige hovedrolle er dog et kedeligt reps. Så er jeg mere til den søde Thandie Newton som den amerikanske præsidents voksne datter. John Cusack er også lovlig fersk i helterollen. Det formår dog ikke at ødelægge oplevelsen for mig, det er et fantastisk show med destruktion i den helt store skala, jeg tog mig selv i at holde fast i stolesædet da jeg så den under flere af scenerne. Vil du se store skuespilspræstationer: Se en Meryl Streep film! Man ved hvad man får, når man ser en Emmerich film, og især, hvad man ikke får. Går man med på de præmisser, så er der den flotteste katastrofefilm i vente der nogensinde er lavet. Men lur mig om det ikke bliver overgået om nogle år...af Roland Emmerich.

Anmeldt af Monkeyman, København S 7. december 2009
Til helvede med det hele
Efter at have gjort Jorden til et globalt køleskab i ''The Day After Tomorrow'', synes filmens instruktør Roland Emmerich at det ikke var godt nok. NEJ, nu skal hele Jorden smadres synder og sammen, og det kan ikke gå hurtigt nok. Så her lander ''2012'' på dommedagsbordet.

Er dette så den ulitimative katastofe film? Både ja og særdeleshed nej. For der skal ikke herske et sekunds tvivl om at hvis man ser på den tekniske del, altså computereffekterne, så er dette måske det ypperligste man til dag dato kan producere og lave. Og det er sandelig en fornøjelse at se verden bukke under for moder naturs hævngerrige kræfter, og der er så sandelig heller ikke sparet på destruktions skalaen, som er helt oppe og toppe hér.
Men plot/historie mæssigt, så er dette virkelig en brøler af en hidtil næsten uset kaliber. Manuskriptet er fyldt til randen med amerikansk sødsuppe og masser af såkaldte Titanic-øjeblikke, hvor man nok mere griner, der hvor det skulle grædes.
Man tag sig til hovedet flere gange over de horrible replikker og betroelser, der har et langt mere ødelæggende omfang, en selve Jordens undergang.

Og så er John Cusack da også medlem af verdens mest heldige familie, der gang på gang undervejs i løbet af 2 1/2 time, når lige at komme væk fra den ene katastrofe til den anden.... og det bliver lidt trættende at kigge på, hvis ikke umådelig irriterende.
Så JA!, ''2012'' er helt igennem en frygtelig film, der kører på alle klichéerne. Men der er nu alligevel et lille håb, og den ene del består af vores egen Zlatko Buric fra ''Pusher trilogien'', der skræmmende nok er filmens højdepunkt sammen med de flotte CGI effekter. Buric er og har altid været et sjovt bekendskab, og her fyrer han den godt af. Den anden del består også af en anden sjov herre, hans navn er Woody, efternavn Harrelson. Han er faktisk ret morsom som en udadtil skrupskør radiovært/aktivist, der har en ulystelig trang til syltede agurker. Ærgeligt var det, at han ikke kunne være så meget med i filmen, med han bad vidst hurtigt Hr. Emmerich om, at skille sig af med figuren på den mest festelig måde.

Så alt i alt har vi altså en film, med ligegyldige papfigurer, en handling der forudseligt nok stinker og er tilsmasket i diverse klichéer med al for stærke kristne undertoner (især til sidst).
Der er altså kun tre grunde til hvorfor man skulle aflurer denne film: 1. Zlatko Buric, 2. Woody Harrelson og 3. De så flotte og tydelige ikke al for billige effekter.

Resten er en by i Rusland!

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 25. november 2009
2012..............................OH SHIT!.
2012  (Roland Emmerich) Lad mig sige det sådan her'.. '2012' Tørre RØV! i ALT 'hvad du har set, af (bør synges) "it's-the-end-of-the-world-as-we-know-it".. film.
Vi måtte! se 'den.. Det er familliens Nr 1 fælles favorit genre. At se jorden gå under - Skylle det ned med Cherry Cola, og æde pop-corn til.
Efter af ha "Googlet" rundt på You-Tube ude i de sene natte timer, og nogel gange efterfølgende stået med en "pind" ude i haven, og kikket op på stjerne-himlen, overbevist mig selv om, at DEN stjerne der'.. bevæger sig HELT SIKKERT!. - Så ved jeg godt du tænker "hvad ER det for en Pind Falkbøll står med?".. Men lad den nu ligge.

Sandheden er jeg Elsker! "konspirations teorier".. UFO'er, Måne landingen, JFK, Rosswell, Aria 51, osv osv. Men 'et eller andet sted... ikke så meget liiige 'den med, at jorden skulle gå under i 2012 - har jeg hele tiden syntes, at den var en anelse kedelig. Måske "lidt" for depri?.. Blev faktisk lidt overrasket over at nogle ville lave en film omkring hele teorien.
Men hvis nogle skulle? - så hvem andre end' Roland Emmerick?. - Og 100 procent! Roland gør det godt!.. Sjældent har jeg/famillien, set så spændende en strimmel. Jeg sad - op til flere gange med knyttede næver i PURE "Thrill-Ride-Coma!".

Og dog!.. den største overraskelse - var, at vores alle sammens favorit DANSKE! Gangster Boss.. Zlatko Buric! havde en rimelig stor Bi-rolle!.. Hvorfor HELVEDE! står han ikke øverst på jeres rolle-liste Laserdisken? - Nu Må I Kraft-Edme' STRAMME OP!!. (Nå - men, det kan jo rettes ikk ;)

Ud over Woody Harrelson, levere Zlatko faktisk det 'Ene, at to Rigtige gode grin.. "2012" indeholder!. - Way to GO Zlatko!..
Så glem ALT om hvor' Cheazy, eller what the Fuck! '2012' skulle være eller ikke... LORTET SKAL BARE LANDE PÅ BLUE-RAY HYLDEN!, og helst inden..... Øh - 2012.

Ret din egen anmeldelse af 2012 (Roland Emmerich) - klik her

Start en debat om filmen 2012 (Roland Emmerich) - klik her

Start en debat om denne udgave af 2012 (4K UHD & Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45