An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith (2-disc) (DVD) Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith (2-disc)

Udgivet 1. november 2005 af 20th Century Fox FOX2230310 / UPC# 024543203094

Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Lucasfilm - 2005
USA - Farve - 140 min
Ønskeliste
ActionAdventureScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith
Dansk titel: Stjernekrigen III: Sith-fyrsternes hævn
Instruktør: George Lucas
Medvirkende:
Obi-Wan  Ewan McGregor
Anakin Skywalker  Hayden Christensen
Senator Amidala  Natalie Portman
Emp. Palpatine   Ian McDiarmid
Mace Windu  Samuel L. Jackson
Count Dooku  Christopher Lee
C-3PO  Anthony Daniels
R2-D2  Kenny Baker
Chewbacca  Peter Mayhew
Yoda   Frank Oz
Vis alle medvirkende...
Stikord: Star Wars
Futuristisk
Rumskibe / Rumfart
Rumvæsen / Alien
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Ja Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Ja Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
Ja DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD-EX 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 307

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Mogens
Lars

The saga is complete

Tonerne til det velkendte tema fader langsomt ud. En tekst glider ud i mørket og efterlader en tom stjernehimmel. Et øjeblik går, så fanger kameraet et rumskib, og endnu en Star Wars film er begyndt. Men denne gang er følelsen anderledes. Dette er ikke bare den foreløbigt sidste Star Wars film, det er også afslutningen på den "nye trilogi" af film, der er blevet modtaget med noget blandede følelser af fans og menige Star Wars seere.

Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith skal danne bro mellem den gamle trilogi og den nye. Udover at filmen dermed skal skræve over 28 års filmhistorie, skal den også binde en sløjfe på Star Wars mytologien, og der er meget, der skal nås. Den naive, magtfulde jedi-ridder Anakin Skywalker skal forvandles til den maskerede skurk Darth Vader. Skywalker-tvillingerne, der jo danner grundlaget for den oprindelige trilogi, skal fødes. Vi skal have forvist Yoda til Dagobah, Obi-wan skal til Tatooine, alt imens Imperiet overtager magten i universet. Så er der også de nye skurke som Count Dooku og General Grievous, der skal af med knoppen, for vi ved jo, at de ikke overlever til Episode IV. Det er meget at nå i én film, specielt for en ambitiøs filmskaber som George Lucas, der med stor teknisk viden og lidt mindre kunstnerisk talent ikke altid får afviklet sine historier lige elegant.
     Derfor er det også overraskende, at Revenge of the Sith fungerer så godt, som den gør. Det er, som om alle brikkerne falder på plads med denne film. Filmen åbner med et imponerende slag i rummet, der overgår den klimatiske kamp i Return of the Jedi, og den bliver bare bedre og bedre.
     Det, der først springer i øjnene, er, at Revenge of the Sith er en hel del mørkere end sine forgængere. Den brutale nedslagtning af jedi-ridderne er nok den mest barske sekvens, Lucas nogensinde har filmet. Folk dør til højre og venstre, mens de skriger - det har de aldrig før gjort i Star Wars universet! Værst er dog scenen, hvor Anakin bliver dødeligt såret i sin kamp med Obi-wan, der samtidig er sagaens flotteste duel. Det er godt nok ikke for børn og sarte sjæle! Igennem hele filmen ligger den mørke side af Kraften og lurer i baggrunden, ikke mindst takket være Ian McDiarmid, der åbenlyst nyder at forvandle den pæne politiker Palpatine til den modbydelige Kejser. Han leverer filmens bedste præstation.

Efterhånden som vore helte (og skurke) bevæger sig tættere og tættere på deres uundgåelige skæbne, bliver filmens design langsomt ændret, så det ligner noget, vi kender fra den oprindelige trilogi. Samtidig med at der bliver bundet en sløjfe på historien, bliver der således også bundet en sløjfe på den visuelle del af trilogierne, og når filmen slutter, er det svært ikke at få lyst til at sætte Star Wars: Episode IV på og bare køre videre. Det er næsten Lucas' største triumf, for det betyder jo, at han imod alle odds har haft held til at føre de to trilogier, der ellers var så forskellige, sammen til en helhed.
     I 22 år har vi spekuleret på, hvordan den heltemodige Anakin Skywalker blev til Darth Vader. Nu har vi endelig svaret. Kan det leve op til forventningerne? Både ja og nej. De nye Star Wars har ikke samme magi som de gamle, men hvordan skulle de også kunne få det? De er lavet i en anden tid, de er produkt af en anden filmindustri. Det sug, man fik i maven, da man første gang stiftede bekendtskab med Star Wars, kommer ikke igen. Men Revenge of the Sith bringer os tættere på at genopleve den fornemmelse end nogensinde før.

Måske kommer der flere film. Måske går Lucas endnu en gang tilbage og ændrer i filmene. Måske ender han med at ødelægge det hele og gøre Revenge of the Sith til en sød lille film. Men som den står nu, er den en værdig afslutning på historiens mest indflydelsesrige filmserie. Det vil løbe enhver Star Wars fan koldt ned ad ryggen, når Kejseren udtaler de udødelige ord...

"Henceforth, you shall be known as Darth... Vader!"

Husk også...
Star Wars, Episode I: The Phantom Menace
Star Wars, Episode II: Attack of the Clones
Star Wars Trilogy, Episode IV-VI
David

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1: Filmen
 • Produceret direkte fra den originale digitale optagelse
 • Kommentarspor med George Lucas, producer Rick McCallum, animation supervisor Rob Coleman, F/X supervisors John Knoll & Roger Guyett
 • Audio: Engelsk DD5.1 EX (+ fransk og spansk dubbing)
 • Undertekster: Engelsk
Disc 2: Special features
 • Helt ny dokumentar i spillefilmslængde: Within a Minute - den mest detaljerede baggrundshistorie om filmens tilblivelse, der nogensinde er lavet. Her vises det, hvad der helt præcist skal til for at lave et minuts film, helt ned til den mindste detalje.
 • Featurette: The Chosen One - portræt af Anakin Skywalkers forvandling til Darth Vader
 • Featurette: It's All for Real - vær med til den ekstreme træning, der lå bag de åndeløst spændende Jedi-kampe i sagaens 6 kapitler
 • Fraklippede scener, med introduktion af George Lucas og Rick McCallum
 • Episode III web dokumentar i 15 dele.
 • Musikvideo'en A Hero Falls af John Williams
 • Biograftrailere og 15 TV-spots
 • Biografplakater og andre trykte kampagner fra hele verden
 • Aldrig tidligere vist fotogalleri
 • Adgang til X-Box spilbar demo med to hele testbaner fra det nye Star Wars Battlefront II videospil samt Star Wars - Battlefront II og Star Wars - Empire at War trailers
 • DVD-ROM weblink til mere eksklusivt Star Wars materiale

Brugerne skriver om Star Wars, Episode 3: Revenge of the Sith:

Anmeldt af Nikolaj, Nørre Alslev 10. oktober 2016
Sådan skal det gøres!
George Lucas formår(Trods enkelte irritationer at blænde 1-2-3 sammen med 4-5-6 på fornemmeste vis. Revenge of the sith er igen et mesterværk. Kejser Palpatine er igen hver at nævne, han er fremragende, manipulerende, selvisk, intelligent og dybt skræmmende. George Lucas formåede især i 1-2-3 plus Clone Wars, at skabe et skræmmende realistisk verden, som direkte er taget inspiration af den virkelig verden. Og da han så samtidig i hver film, har skabt en historie, som er ny og interessant på hver sin måde. Revenge of the sith er den mest psykologiske i serien, overgår lige lidt Empire og jedi på det punkt. Samtidig formår han stadie at lege intelligent med karakterene, universet, the force og action delen, plus speciel effekts. Eneste minus Palpatine vs Windu duel: Dårlig CGI effekter plus Ians ansigt, lidt for hurtigt bliver Anakin ond efter duellen med Dooku, og General Grevius er lidt for tegneserie agtig. Men det er små-ting, og ikke nok til at ødelægge et velskabt mesterværk.

Anmeldt af HenryFonda, Charlottenlund 17. december 2015
Meget skuffende dårlig og ikke værd at se
Sith-Fyrsternes Hævn er heller ikke god, den har ligesom sine to forgængere tyndt manustrikpt og har mange dårlige replikker og elendigt skuespil. Og endnu engang den elendige, tame romantik mellem Anakin og Padme, som begge spiller elendigt og også er for unge i deres roller, de burde i virkeligheden have været blevet spillet af nogle andre. Og ligesom de to forgængere er den her film også dårligt lavet. Og ikke engang skurken Palpatine er noget værd og er slet ikke skræmmende eller perfekt som han var i den originale trilogy. Jeg anbefaler at man glemmer alt om de nye Star Wars film og ser de gamle i stedet.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. december 2015
Kraftens mørke side
Spoilers ahead!
Der sker mere i del III end i de to forgående episoder og der er knald på fra starten. Det er også en mere dyster og brutal film, hvor kraftens mørke side viser sit grimme og forføreriske ansigt. Karaktererne fra de to forrige er tilbage og dennegang kommer det til opgør mellem jedi-ridderne og en korrupt kansler, som besidder den mørke side. Der er storslåede slagscener af den drabeligste slags og der gås til stålet. Hvem kan stole på hvem og hvem smeder rænker, hvem er de gode og de onde? Disse og mange andre spørgsmål besvares her i del III, hvor Yoda får kam til sit hår, da han er oppe imod den korrupte senator med en usædvanlig stærk mørk kraft. Voldsomt store, flotte væg-til-væg special effects. Masser af lyssværdsfægtescener og andre jedi-kunster. Stærke jedier kan sågar påvirke andre på en måde der minder om Scanners. I en finale scene kæmper Obi-Wan på et svævefartøj over flydende lava med et gigantisk lavavandfald i baggrunden. Vi bevæger os et nøk op fra toeren til 3 stjerner.

Anmeldt af Holy diver, Skive 11. december 2015
Ufatteligt lort.så nemt kan man beskrive den
Ufatteligt lort.så nemt kan man beskrive den

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 8. januar 2015
Episode 3
Episode 3. Sith-fyrsternes hævn - Klonkrigene har nu varet i over 2 år. Og Anakin lider af et bestemt gentagende mareridt, og det går op for ham at han kan forudset Padmé/kones død – som er gravid, det bliver senere til Luke og Leia.
Og for at forhindre denne forudset fremtids begivenhed, vender Anakin sig til den mørke side og forvandler sig til et ondt koldt monster ved navn Darht Vader. Sammen med hans nye lærermester og tidligger Kansler Sen Papatine (Darth Sidious), vil de begge tage magten og bygge deres nye onde empirere op.
Syntes at synet og balancen af hvad der er forskelligt på den lyse og mørke side er vildt gribende, man bliver helt slugt ind i universet og er helt væk.
Nok en af de mest fuldende star wars film til dags dato, for når "Order 66" ruller ind sider man helt ude på kanten af sofa stolen. Og jeg elsker scenen som da Anakin møder Padmé på planeten Mustafar og Padmé lige har fundet ud af at hun har mistet ham "I don't know you anymore, anakin you're breaking my heart".
Et fantastik mesterværk med en super handling, en stor rejse der fortjener hæder og rosende ord perfekt punktum.

Anmeldt af Allan Duedal, Vejle 2. august 2011
Genial
Jeg har nok set Episode III 15 gange nu, syntes den er rigtig god og giver svar på de ting man stillede ? ved, og mere til, men det kommer jeg tilbage til.
Er bestemt ikke enig med Nico i at Lucas kommer nemt om ved Anakins overgang til The Darkside det starter jo allerede i Episode II, med hans mors død "One day, I will become the greatest Jedi ever. I will even learn how to stop people from dying" quote Anikan Skywalker Episode II. Er heller ikke enig med HenryFonda i at Episode I og II er dårlig og god nok, når man ser dem lige efter hinanden er de genialt skruet sammen, det kommer jeg også til omlidt Da jeg så Episode III første gang syntes jeg at den var rigtig god men da jeg havde set den et par gange mere var den Fantastisk og nu kommer jeg til de ting man ikke ventede at få svar på, hvis man ser og lytter grundigt efter, får man en anelse om hvordan Anakin blev til, eller hvem der er hans "far" og at alt hvad der er forgået i Episode I, II, og III højst sandsyneligt har været en del af Darth Sidious plan, lige fra at Anakin blev fundet på Tatooine og bragt til Coruscant (by planeten), hvor han kan holde øje med ham "And you, young Skywalker, we shall watch your career with great interest" quote Palpatine Episode I til han bliver Darth Vader i Episode III.

May the Force be with you all.

Anmeldt af jona, Køge 16. december 2008
Sådan, Lucas! Det her er et mesterværk!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 10. oktober 2007
Enden er hæftet
Der er faktisk flere positive ting at sige om rosinen i pølseenden (eller hvordan det nu er med en film nr. 3 ud af 6?!?). Lucas lægger ud for fuld udblæsning og lader aldrig historien hvile på laurbærene, men han tvinger den stadigt videre, desværre også ofte på bekostning af overblikket. Teknisk set er filmen en kæmpebedrift og ingen af de øvrige film kan være med. Og Lucas ved igen hvad han skal bruge sit store budget til. Han har nogle idéer, og han skejer ikke unødigt ud. Der er også blevet plads til lidt velplaceret humor og ikke så meget af den malplacerede som Episode II nærmest flød over med. Og endelig viser Lucas i den sidste halve time, at han kender sit univers godt nok til at runde filmen af, så man næsten får lyst til at se Episode IV lige bagefter.
På negativsiden må det til gengæld bebrejdes manden, at han trækker alt for meget politik ind. Et ord som demokrati er i min horisont ikke særligt velvalgt i et fantasyunivers, men verden er nok blevet for kompliceret til at man kan holde kategorierne så skarpt adskilt mere. Jeg synes bare ikke det passede ind. Og så lærer jeg nok aldrig at forstå, hvad en mand som Samuel L. Jackson laver i disse film? Han ser virkelig ud som om han er gået ind på det forkerte set! Undskyld, Sammy, men dit register omfatter bare ikke den type film her!
Men alt i alt er filmen vel den næstbedste af de tre.

Anmeldt af Monkeyman, København S 8. august 2007
Revenge of the GIANT SHIT
Så fik vi endelig en afslutning, men i stendent for at fejre det med champagne og kaviar, så har jeg taget en lunken gravøl og en pose gamle flæskesvær.

At se "Episode III: Revenge of the Sith" var ligeså belastende, som at se den forgående film.
Igen er det effekterne der med nød og næppe hiver filmen op på en hel stjerne, da George Lucas har valgt at ligge en stor dramaturgisk lort i hans egen rumsaga, dels fordi manuskriptet er skrevet med venstre hånd og så er skuespillet under al kritik.
Jeg tror ikke på at Lucas har haft hjertet med, da han påbegyndte at lave den nye Star Wars triologi, da de nye Star Wars film er så ringe skrevet at jeg må gå ud fra at Lucas har haft én af sine mange depressioner, da han skrev manuskripterne. Dialogerne og replikkerne er nogle steder nede på det nederste barneniveau, hvilket er dybt dybt chockerende.
Desuden er der ikke meget der giver mening, hvis man skal tag de udsagn man fik fra de originale film.... f.eks. så skulle Anakin være langt mere kraftfuld og stærkere end Obi-Wan, men da de to mødes til den alt overskyggende lyssværdkamp, så må jeg sige at Obi-Wan ikke har forbandet svært ved at nedkæmpe sin lærling, der burde ha' været en langt mere skræmmende modstander.
Desværre er rollen som Anakin igen faldet til den komplet umodne Hayden Christensen, der efter min mening overhovedet ikke har nogle talenter og derfor ikke burde have spillet rollen. Umoden kan man også sige Natalie Portman var... hun er ikke troværdig og spiller derfor langt langt under hendes oprigtige niveau. Både Christensen, Portman & Ewan McGregor, er desuden uden også alt for unge i deres roller, som jeg mener burde ha' været spillet af andre. Resten af de medvirkende virker ikke helt til stede... faktisk heller ikke Ian McDiarmid, der har den mest interessante rolle som Palpatine aka Kejseren aka skurken.... end ikke Darth Vaders tilstedeværelse fik mine nakkehår til at rejse sig, hvilket må siges at være et dårligt tegn.

Jeg er en meget skuffet Star Wars fan, og derfor må jeg desværre konkludere at George Lucas'es nye Star Wars triologi ikke burde stå i min filmsamling... jeg har skaffet mig af med de tre film, og ved ikke om jeg nogensinde vil se dem igen.
Min anbefaling lyder derfor: Se de gamle og glem de nye!

Anmeldt af Allan, Kalundborg 9. oktober 2005
Mesterværk
Med de tre prequels, Episode I, II og III, har George Lucas skabt en flot forhistorie til Episode IV, V og VI. Og "Episode III: Revenge of the Sith" må siges at være det perfekte bindeled mellem de nye prequels og den gamle trilogi.

Egentlig elsker jeg alle 6 film i serien og finder, at de er mesterværker, men hvis jeg skal udnævne de 3 bedste, må det (i tilfældig rækkefølge) blive "Attack of the Clones", "Revenge of the Sith" og "The Empire Strikes Back", for det er disse tre der er mest følelsesmæssigt engagerende i kraft af mere dybde i persontegningen og en mere nuanceret skildring af konflikten mellem godt og ondt. Der er så mange positive og overraskende drejninger og nye aspekter i forhold til de andre tre film, som er mere "ligeud ad landevejen" (eller konventionelle, om man vil), både mht. karaktererne og plottet. Af interessante nye ting i "Revenge of the Sith" vil jeg nævne den yderst velskrevne scene mellem Anakin Skywalker og kansler Palpatin fremhæves - Palpatins underfundige ræsonnementer kombineret med hele den rolige stemning der hersker i scenen er intet mindre end genialt lavet - jeg mindes ikke en lignende "ond" scene i nogen anden Star Warsfilm. Og så påstår nogle kritikere, at Lucas ikke kan skrive god dialog???!!! Også Anakins drømmesyner er noget nyt, idet vi denne gang får billeder på, så vi ser det han drømmer. Og scenen hvor Anakin kigger ud over byen i retning af sin elskede Padmes bolig, mens Padme kigger over mod Jedi-templet hvor HAN står - begge naturligvis uden at kunne se hinanden pga. den store afstand, men disse billeder, den stemning og den musik!! Det er til at få gåsehud over og det er - omend kun til dels - nytænkning i forhold til tidligere Star Wars-film. ... Skulle nogen synes, at det ligger FOR langt væk fra deres forudfattede mening om hvad en Star Wars-film må indeholde, så husk på scenen fra "The Empire Strikes Back" hvor Lucas hører sin far Darth Vader tale til sig, selvom de er langt væk fra hinanden. Darth Vader kigger ud i det tomme rum og sender telepatiske tanker til Luke, der opfanger dem og hører dem, mens der krydsklippes mellem dem, ligesom der gøres i scenen med Anakin og Padme.

En anden ting er, at jeg elsker den veloplagthed og legeglæde hvormed Lucas og co. har lavet såvel den indledende kamp i luftrummet over Coruscant som Obi-Wans duel med Grievious - det er lavet på en måde, så man kan se med helt friske øjne på scenerne, og det til trods for, at kampe i luftrummet eller dueller med (lys)sværd ikke ligefrem er noget nyt for os publikum længere - her i år 2005.

Efter min mening gør episoderne I, II og III faktisk episode IV, V og VI til bedre og mere episke film, fordi der føjes så mange nye aspekter til. Episode I, II og III er én lang rejse mod Kraftens mørke side. Alt går galt. Episode IV, V og VI er derimod en rejse mod den lyse side: alt ender godt eller bliver godt igen. Den mere mørke og dystre tone i de tre prequels gør dem på sin vis mere interessante end den gamle trilogi, men da alle seks film jo hører uadskilleligt sammen, kommer fuldendelsen af familiesagaen om far og søn episode IV, V og VI til gode. Desuden besad "The Empire Strikes Back" allerede i forvejen en forholdsvis mørk tone, idet næsten alt jo gik galt for heltene i denne film. Star Wars-universet er desuden blevet udvidet rent geografisk, og sammen med uddybningen og levendegørelsen/filmatiseringen af de overordentligt væsentlige detaljer om fortiden, som Yoda, Obi-Wan og Darth Vader fortæller os om i den gamle trilogi, gør dette de tre prequels til et overordentligt vigtigt stykke moderne filmhistorie.

"Revenge of the sith" har ligesom sine to forgængere flot skuespil af Hayden Christensen, Ewan McGregor, Ian McDiarmid og Natalia Portman m.fl. Christensen leverer en flot, flot præstation i rollen som Anakin/den kommende Darth Vader. Både han og de andre leverer intenst skuespil, som plottet naturligt nok også giver rig lejlighed til - det handler om en god mand der bliver ond, om brudt venskab og ulykkelig kærlighed, om tab og sorg. I betragtning af at det "bare" er et eventyr, virkede det faktisk ganske stærkt at se denne tragedie udfolde sig i det sidste kapitel af Lucas' livsværk.

Overall må jeg sige, at den måde hvorpå Lucas i sit fine manuskript har ladet plottet i Episode III knytte forbindelsen mellem Episode I-II fra 1999/2002 og den gamle Episode IV fra 1977, kun kan aftvinge stor respekt: Det er en ren fryd at se!

Kritikken af dialogen i "Revenge of the Sith" og dens to forgængere må siges at være skudt helt ved siden af, eftersom der tales på akkurat samme måde i den gamle trilogi. I et eventyr SKAL replikkerne lyde sådan. Om det er de mere muntre letbenede replikker eller det er de mere højttidelige replikker, så er de jo præcist som de skal være. Det samme med skuespillet: Figurerne i de tre prequels er ligesom i den gamle trilogi ret to-dimensionelle, fordi der er tale om ærketyper, ja, universelle figurer, som vi alle kan genkende og forholde os til. ... Vil man have dybt skuespil med hverdagsrealistisk præg, bør man nok finde sig en eller anden film af Ken Loach i stedet for.

Det her er eventyr, og som sådan er det handling og dialog på eventyrets præmisser.

Anmeldt af DannX, København SV 29. september 2005
Det er nu mere et svar til Karina - og alle andre der har sagt det samme. Du skriver: "Obi Wan siger til Luke, at han blev trænet af Yoda, men det gør han så ikke alligevel." Well, der er 20 år ca. imellem Ep. 3 og 4, kunne det ikke tænkes, at Obi Wan måske i mellemtiden har opsøgt Yoda og fået ekstra træning?
"Leia siger, hun kan huske sin mor, men det er da godt klaret, hvis moren dør umiddelbart efter fødslen." Well, denne er jeg træt af. I Ep. 6 spørger Luke Leia om hun kan huske sin mor. Well, hvis hun er opvokset hos plejeforældre siden hun var spæd, så VED hun ikke hun har en biologisk mor, og DERFOR kan hun huske sin "mor"...! Hvor svært er dét nu lige?
"Og der er ´bare for mange af den slags." Øh, nej, det er der ikke. Kom gerne med flere eksempler, hvis de er der?

Men jeg synes at filmen er fed, og binder på fornemste vis de to trilogier sammen. Eneste minus er, at det nu definitivt er slut med Star Wars.

Anmeldt af Rasmus, Aalborg SØ 25. juli 2005
Bedre End Forventet
Efter at have set Phantom Menace og Attack of the Clones havde jeg ikke de store forventninger til denne film. Derfor blev jeg positivt overrasket, da den faktisk viste sig at være ok. Historien er klart bedre end i de to første dele af den nye trilogi, og Jar Jar Binks dukker ikke op og ødelægger det hele. Alligevel er det dog vigtig at understrege, at der ikke er tale om noget mesterværk. Manuskriptet er dårligt, og Hayden Christensens skuespil er ikke overbevisende. På trods af disse indvendinger, vil jeg dog alt i alt godkende Lucas' indsats.

Anmeldt af Karina, Søborg 23. juli 2005
Den trak op, men...
3'eren trak klart resten af de nye star wars film lidt op og var i det store hele langt mere i stil med, hvad jeg havde forventet. Især begyndte Ewan McGregor at ligne Alec Guiness, og det var ret fedt. Men hvor er jeg dog usigelig træt af alle de fodfejl, der er blevet begået i de tre film. Hvorfor beder man ikke et par nørder gennemse manuskripterne? Der er bare for mange ting, der ikke passer med det, der bliver sagt i den oprindelige. Obi Wan siger til Luke, at han blev trænet af Yoda, men det gør han så ikke alligevel. Leia siger, hun kan huske sin mor, men det er da godt klaret, hvis moren dør umiddelbart efter fødslen. Og der er ´bare for mange af den slags. Jeg kan slet ikke forstå, at det er Lucas selv, der har lavet det. Mand, det lugter af "Jeg havde engang en ide, og nu kan jeg tjene flere penge på den".

Anmeldt af Chesney, Brædstrup 28. maj 2005
Havde håbet men ...
Meget kan man sige om "Star Wars : Revenge of the Sith" men god er ikke ordet. Dialogerne er simpelthen de værste jeg længe har hørt, utroligt man kan slippe afsted med at realisere et så tyndt manuskript.

Lucas har virkelig begravet Star Wars efter indspilningerne af de 3 seneste. Det er intet mindre end svært at leve sig ind i filmens univers når alle dens hovedpersoner spiller som var det årets lokale sommer-revy.

" I love you - I love you even more " " I loved you Anakin - I hate you " " May the force be with you - yes may the force be with you too " for bare at tage et par af filmens dialoger, ikke de mest oprivende samtaler mellem to personer man kan forestille sig. Filmen er jo totalt blottet for subtext.

Det kan godt være at Mark Hamill ikke var en Oscar værdig i den gamle trilogi, men hans præstation er jo nærmest verdens-klasse til sammenligning med hvad Hayden Christensen hiver frem fra kappen.

Den nye Star Wars film byder også på alt for mange unødvendige CGI effekter, og en stor del af dem er direkte dårlig animeret, fx. kæmpe øglen som Obi Wan skal forestille at ride rundt på. Kamp-scenerne derimod er flotte og intense, specielt lys-sværd duellerne er fint iscenesat, timingen er der og der er tilmed et godt flow.

... ellers synes jeg ikke der er mere at sige end at de 3 gamle Star Wars film altid vil være toppen af Sci Fi. De nye ? tja ... der er vist lang vej op !

Anmeldt af Nico, Holte 19. maj 2005
Fantastisk.
 Star Wars, Episode 3: Revenge of the Sith Jeg er helt fuldstændig enig bigmac :) det eneste jeg synes var lidt forhastet er Anakin's forførelse til den mørke side.. men okay Palpatine har jo ligesom også fået plantet frøet i Anakin og nu skulle det bare have lov til at gro, så det var jo kun spørgsmål om tid. :)

Men fantastisk film og som bigmac siger,drop alle de piratkopier og se den i biffen og derefter vent på original dvden.. ;) ;)

May the force be with you all. :)

EDIT:

R lige kommet hjem fra at have set den anden gang. Se den en ekstra gang .. den er faktisk bedere anden gang .. selvom det ikke er til at tro. :) den er fantastisk første gang .. men anden gang er den helt overvild genial fantastisk. :)

Billedet jeg har postet er et production billed af Anakin der dræber Shaak Ti i Jedi Templet.Scenen nået ikke med i biografversionen, men lad os håbe at det bliver den ekstra scene de tilføjer i filmen på dvden (og hvis ikke så ihvertfald som deleted scene) .. ligesom de har tilføjet en ekstra scene på The Phantom Menace dvden, og Attack Of The Clones dvden. :) :)

Anmeldt af bigmac, Skørping 10. maj 2005
Den største afslutning overhoved
Star Wars epIII - Revenge of the sith, slår alle rekorder den er på engang fyldt med stærk action, dogfights, lyssværdsdueller og på samme tid formår den at genskabe den magi som gjorde de gamle film så fantastiske.
Historien er helt unik, den er det perfekte bindeled mellem epII og epIV da den med stærk fortællerstil beskriver anakins forførelse til den mørke side og grundlagene for de valg som bliver hans undergang.

Jeg vil ikke fortælle mere, blot anbefale den på det kraftigste, og så for vi selvfølgelig den ultimative duel immellem anakin og Obi-Wan en duel som der er blevet set frem til siden Darth Vader sagde "I feel a precence, a precence I havn't felt since..."

Jeg græd da Jedierne blev udrydet, drabet på Windu ramte som en sten, men alle SW-fan vil vide at det er uundgåeligt.

Husk dog at film skal ses i biografen og ejes på org. DVD bagefter, ingen downloadning af dårlige kopier eller lig.

May the force be with you, always.

Ret din egen anmeldelse af Star Wars, Episode 3: Revenge of the Sith - klik her

Deltag i debatten om filmen Star Wars, Episode 3: Revenge of the Sith - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Star Wars, Episode III
tobiasbs

Star Wars, Episode III: Revenge of the  Sith (2-disc) (Blu-ray) Star Wars, Episode III: Revenge of the  Sith
Se alle titler her
Sendt 2004/04/14 13:14:59 IP: Logget Svar...

EPISODE III PÅ DVD

Nu er der godt et år til, at den sidste film i Star Wars sagaen endelig kommer ud d. 19 maj 2005. Filmen er godt i gang i Post Production, de sidste scener er blevet optaget, og skulle holde tidslinjen.

Måske endda bedre end man kunne have forventet! Ifølge www.theforce.net, har Lucasfilm allerede hyret folk til, at skulle gå igang med at fremstille Episode III DVD'en, et helt år før filmen overhovedet har fået premiere. Folkene skulle efter sigende arbejde på DVD'en de næste 14-16 måneder, indtil DVD'en endelig er klar til at komme på markedet - på et tidspunkt i perioden september-november 2005.

Nu har vi så ikke kun selve biografturen at glæde os til næste år, men også filmens udgivelse på DVD.

Vi venter med spænding


Sendt 2004/07/26 21:22:29 IP: Logget Svar...

Nu er den navngivet

Star Wars: Episode III er blevet navngivet ved dette års Comic-Con i San Diego, hvor Steve Sansweet (fan relations chief for Lucasfilm) fremviste en t-shirt påtrykt titlen:

Star Wars: Revenge of the Sith.

Venter stadig med spænding...
Nico

Sendt 2005/01/05 11:22:42 IP: Logget Svar...

4 måneder & 14 dage til Revenge Of The Sith får worldwide release..

Til at starte med....Happy newyear

Fanme så,jeg troede aldrig vi skulle nå ind i 2005 (the year Of The Sith, hehe) Så er vi endnu tættere på official worldwide release, det bliver mere og mere spændende. Især med alle de fede ting man efterhånden har set på Hyperspace & rundt omkring,med hensyn til leaked material og sådan
jensen

Sendt 2005/02/01 17:35:48 IP: Logget Svar...

Den får premiere den 19 maj i hele verden. Jeg håber på at den så udkommer til jul på dvd så Star wars samlingen kan blive komplet.
Nico

Sendt 2005/02/05 09:35:05 IP: Logget Svar...

Den får ikke premiere d 19 verden over .. nogle lande har d. 18 og nogle d. 20. Vi havde d. 18 til at starte med men det blev ændret til d. 19. http://www.starwars.com/episode-iii/release/theater/news20050128.html
Nico

Sendt 2005/02/20 13:28:00 IP: Logget Svar...

Ikke engang 3 måneder til jubiiiiiiiiii

Det er ikke til at tro ... efter at have gået og ventet med længsel,og indimellem følser af at de aldrig ville blive færdig med filmen,er det snart ved at være tid til at vi skal være vidner til Jedierne's downfall på det store lærred. Siden der kun er 28 dage i den her måned er der ikke engang 3 måneder til før filmen har premiere.
Lige en lille reminder til jer allesammen, den fulde trailer udkommer næste måned, rygtet til den 11 marts.

Udgivelsesdatoen på filmen er kl.00.00 natten imellem d.18 & 19 så ja det er sådanset den 18, from a certain point of view .. Jeg håber min trofaste Star Wars makker har tid til at drøne med ind og se den første forstilling.

[*Jeg håber på at den så udkommer til jul på dvd så Star wars samlingen kan blive komplet.*]

TPM & AOTC dvderne udkom hvist engang i November .. jeg vil stærkt gå ud fra at det samme gælder Revenge Of The Sith
Nico

Sendt 2005/05/19 06:00:56 IP: Logget Svar...

Genial,perfekt og fremragende slutning på det hele

Ja så er det jo slut..men hold da fest en cool slutning på det hele George your a genius. og ja .. det er selvfølelig James Earl Jones der ligger stemme til Darth Vader i dragten,det kan tydeligt høres.Der var jo lidt tvilv men den tvilv er overstået nu
Nico

Sendt 2005/07/07 09:14:15 IP: Logget Svar...

Dvd 8 November.

http://www.usatoday.com/life/movies/news/2005-07-04-dvd-holiday-releases_x.htm

Summer films: Sales bells ring
By Thomas K. Arnold Special for, USA TODAY
Look for many of the summer blockbuster movies — even ones that haven't opened in theaters yet — to arrive on DVD in time for holiday shopping.

Robots, featuring Ewan McGregor and Robin Williams, arrives Sept.20.
20th Century Fox/Blue Sky Studios

As video marketers seek to maximize the momentum from theatrical campaigns, movies are coming to video a lot sooner than ever, in about four months, down from six months just a few years ago, according to The DVD Release Report.

That means most of the summer movies will be in stores as holiday shoppers head to the mall.

"The progression from a summer theatrical release to a holiday video release is a well-worn path," says industry analyst Tom Adams, president of Adams Media Research. "Even late-summer releases will be out in time for the holidays."

The year's No. 1 movie so far, Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith, is expected to arrive in stores Nov. 8. That was the same week that top sellers Shrek 2 and Finding Nemo came out in previous years.

Other movies that will be released for holiday sales, although no dates have been announced, include The Longest Yard, The Amityville Horror and Cinderella Man.

Also likely to be released in the fourth quarter of this year: War of the Worlds, Madagascar, Mr. & Mrs. Smith, Fantastic Four, Bewitched, Kingdom of Heaven, The Interpreter and Batman Begins.

Other releases aimed at gift buyers include:

•The Hitchhiker's Guide to the Galaxy, Sept. 13.

•Robots, Sept. 20.

• Last year's holiday hit, Polar Express, Nov. 22.

"The fourth quarter is going to be wildly competitive," says Craig Kornblau, president of Universal Studios Home Entertainment.
vandelay

Sendt 2006/11/14 14:43:39 IP: Logget Svar...

Star Wars III = Makværk!!!

I disse dage er der "Star Wars" kavalkade på 3+, og selvom jeg selv ejer filmene i diverse udgaver, ansporede det mig alligevel til at gøre visse betragtninger. Efter at have set de første 20 minutter af "Episode V" (den klart stærkeste film i serien), satte jeg "Episode III" på, bare lige for at sammenligne. Kort inde i filmen måtte jeg konkludere, at Lucas har fejlet på alle punkter. Væk er den medrivende stemning af eventyr. Væk er de tiltalende figurer og opfindsomme drejninger af plottet. Væk er den kækhed og friskhed der var kendetegnende for de gamle film. Istedet ser vi et gumpetungt maskineri af (overraskende) dårlige effekter, der på den lille skærm ligner en ringe animeret dino-dokumentar på Discovery Channel. Skuespillerne har intet at arbejde med. Deres præstationer er tunge og ringe. Historien slæber sig afsted og er virkelig dårligt skruet sammen. Lucas skulle have overladt manuskript og instruktion til nogle andre, ligesom han gjorde med "Episode V og VI". Eller også skulle de nye film aldrig have været lavet!
Holliday

Sendt 2006/11/14 15:31:18 IP: Logget Svar...

Yoda:

"I'm able to detect subtle emotional changes in someones personality like fear but i was somehow unable to decect a conspiracy involving 200.000 storm troopers and every one in the entire fuckin' republic!".

Deltag i debatten om denne udgave af Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith (2-disc) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Star Wars, Episode III: Revenge of the Sith (2-disc)
Nico


  Se varen her
Sendt 2005/08/15 13:11:02 IP: Logget Svar...

Kode 2 versionen?

Hvornår kan man forvente at den kommer ud i kode 2 på dvd? Det er vel (som det plejer) samme dato som kode 1 versionen, eller hvad??

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45