An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Ballistic: Ecks vs. Sever  (DVD) Ballistic: Ecks vs. Sever

Udgivet 24. december 2002 af Warner Bros. WHV23416 / UPC# 085392341627

Ballistic: Ecks vs. Sever  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 2002
USA - Farve - 91 min
Ønskeliste
ActionMartial ArtsThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Ballistic: Ecks vs. Sever
Instruktør: Wych Kaosayananda
Medvirkende:
Agent Ecks   Antonio Banderas
Agent Sever  Lucy Liu
Robert Gant  Gregg Henry
Rayne Gant  Talisa Soto
A.J. Ross  Ray Park
Julio Martin  Miguel Sandoval
Agent Harry Lee  Terry Chen
Zane  Roger R. Cross
Agent Bennett  Sandrine Holt
Agent Fleming  Steve Bacic
Vis alle medvirkende...
Stikord: Based-on-a-game
CIA / FBI
Spioner / secret agents
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Fransk
Engelsk
Fransk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Snap Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 8

Gennemsnit: 4.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Søren

Ballistic: Ecks vs. Sever

I denne ekstreme og benhårde actionfilm spiller Antonio Banderas den tidligere FBI-agent med kodenavnet "Ecks" og Lucy Liu hans evige dødsfjende, "Sever".
    Da et dødeligt mikro-mordvåben kommer i de forkerte hænder, og en lille dreng bliver kidnappet som forsøgsdyr, opgiver Ecks og Sever - dog kun midlertidigt - deres uafbrudte kamp mod hinanden og gør fælles sag om at forsøge at uskadeliggøre den egentlige fjende, agent Gant. De to agenter ser bort fra indbyrdes stridigheder og sammensmelter deres kræfter til et hardcare dreamteam, der kan nå - og udrydde - alle mål!
Tekst fra omslag

Specielt om denne udgivelse:

- "HBO First Look" dokumentar
- "Know Your Enemy": Interactive Challenge
- Theatrical trailer

Brugerne skriver om Ballistic: Ecks vs. Sever:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 31. maj 2018
Kaos fra Kaos
Antonio Banderas plejer at være god i actionfilm, ligesom Lucy Liu ("Charles Angels") heller ikke plejer at være alt for dårlig, men her har de begge muligvis lavet deres ringeste film i denne genre. Selv anløbne og platte film skal have noget at byde på, om det så er bare antydningen af spænding, humor eller effekter. Denne film har intet! Den er så lidenskabsløs og uinteressant, at den får Folketingets afslutningsdebat til at virke højdramatisk og nerveprirrende. Underholdende er den på ingen måde, og historien er så forvrøvlet, at selv de dårligste Steven Seagal-film virker komplekse til sammenligning. Det er meget usselt, det hér! Ikke engang eksploderende togvogne og spruttende automatvåben kan vække denne selvdøde produktion til live. Æv!

Anmeldt af Extract, Dyssegård 6. juni 2010
Action med Lucy Liu og Antonio Banderas
Ikke så skeløjet actionunderholdning med den søde Lucy Liu og så Antonio Banderas, masser af flot action men meget tynd historie. Jeg kunne meget godt lide scenen hvor Lucy nedlægger et tactical team med 2 totenschlägere. Jeg følte mig udmærket underholdt.

Anmeldt af René, Åbyhøj 22. marts 2008
Lucy Liu og Antonio Banderas på slap line
.... i en lige-ud-ad-landevejen actionfilm, med en papirstynd handling. Men der er dog tilsat en så tilpas stor portion Martial Arts, slowmotion, skudvekslinger, biljagter, eksplosioner 'en masse', at man alligevel formår at hænge ved, i den knap halvanden time filmen varer. Men ligeså snart rulleteksterne begynder at glide ned over skærmen, er det hele med stor sandsynlighed glemt igen. Man er hæderligt underholdt, men det hele er kun tomme kalorier.

Hele filmen virker snarere som én stor undskyldning for at sprænge biler, togvogne og bygninger i luften. Er Michael Bay muligvis også krediteret som med-producent af filmen?

Anmeldt af Monkeyman, København S 27. december 2007
Ballistic: ringe plot vs. ringe skuespil og ingen sjæl
Jeg elsker film, hvor man bare kan slå hjernen fra og sidde som en zombie, og nyde værker med lille handling og høj underholdnings værdi(f.eks. film som Face/Off og ConAir).

Ballistic har dog også de førnævnte ting, men den har ingen stil, sjæl og et acceptabelt plot. Selvom det farer rundt med eksplotioner og patroner, så for det aldrig nogen indvirkning og falder derfor på jorden. Filmen får sit sidste nådestød iform af kedelig og uinspirerende skuespil fra alle medvirkende.

Too bad, but it's true.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 26. april 2006
Høj eksplosiv!
Advarsel!

Hvis man har lagt ører til at denne film tangerer det pinagtige, bør man ikke lytte efter, for der er åbenbart tale om personer, som ikke (forståligt nok) har haft overskud til at sidde hele filmen igennem.

Ballistic er himmelråbende ringe!

Plottet er udtænkt af personer, som har fået sparket fra Teletubbies, grundet beskyldninger om simplificering af historierne.

Skuespillet? – nej, glem det….

Action scenerne har en realisme og hvad der er endnu værre, stivbenet koreografi, som får Anna Pihl til at virker høj dramatisk og neglebidene.

Ballistic eneste håb er, at den ville falde i kategorien så ringe at det er sjovt. Det gør den ikke, men tager mere form af en nedgroet negl ramt af en fortovs flise i januar.

Ret din egen anmeldelse af Ballistic: Ecks vs. Sever - klik her

Deltag i debatten om filmen Ballistic: Ecks vs. Sever - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Ballistic: Ecks vs. Sever
Max

Ballistic
Se alle titler her
Sendt 2002/12/22 16:37:47 IP: Logget Svar...

Er den virkelig så ringe??

Det er sjældent at hele den amerikanske presse er enige om at en film er så useværdig som denne. Kiggede lige på Rottentomatoes.com, hvor 100% af anmeldelserne kunne berette at det var det værste de nogensinde havde set. Mit spørgsmål er nu blot: Er den virkelig så ringe?
The Prophet

Sendt 2003/01/22 14:07:14 IP: Logget Svar...

JA!

Denne film er frygtelig!

Plottet er ikke eksisterende og et stort rod (på den ufede måde). Skuespillet er latterligt. Instruktionen er svag på næsten alle områder. Action scenerne består af kedelige eksplosioner som man har ingen idé om hvorfor de forekommer og underlige biljagter hvor bilerne forekommer at kører omkring 40 km/t. Koregrafien af slåsscenerne er mildtest talt ringe.

Denne film fortjener virkelig sin bedømmelse på Rottentomatoes.com. Der er en grund til at næsten ALLE anmeldere får kvalmeopstød over denne "film".
Patrick

Sendt 2003/07/18 18:29:58 IP: Logget Svar...

Enig !!!

Selv instruktøren blev krediteret som Kaos.
Det værste er at stjerneskuespillerne roste den så meget under interviews mens produktionen stod på, de var virkelig overbevidst om at de lavede en fed fed actionfilm.
René

Sendt 2006/04/26 14:28:59 IP: Logget Svar...

Hør, jeg er vist blevet blevet "narret"!

Efter at have læst anmeldelser og kommentarer til denne film kunne noget da tyde på, at jeg et par gange har siddet og set denne film - helt uden at have været klar over, at den faktisk var ringe.

Nej, jeg skal ærligt indrømme at jeg ikke tog "Ballistic" for andet og mere, end bare en omgang uforpligtende action-underholdning til en fredag aften i selskab med lidt popcorn, cola og et par gode venner.

Og om jeg følte mig snydt bagefter? Eller følte, at jeg havde spildt tiden?
- Overhovedet ikke! Det var fedt at slå hjernen fra, pleje sin dårlige filmsmag, og ellers bare læne sig tilbage og blive skamløst UNDERHOLDT ........
Holliday

Sendt 2006/04/26 16:17:31 IP: Logget Svar...

Tidsrøver kontra god underholdning

Hej René,

Det varmer mit hjerte at nogle trods alt har fået en eller anden form for oplevelse ud af de 'anstrengelser' der ligger bag ved værket

Nu er smag og behag jo som sagt (og heldigvis) forskellig også i den lettere popgenre. Jeg syn's feks. at Harley Davidson and the Marl Boroman er ganske underholdene, så jeg skal absolut ikke dømme nogen
René

Sendt 2006/04/27 14:11:44 IP: Logget Svar...

Holliday, det bliver værre endnu ......

Jeg har faktisk en tilståelse at komme med: "Ballistic" var langt fra mit eneste fejltrin.

Selv om jeg godt ved, at der blot er tale om dyrt producerede, cliché-fyldte B-film med handlinger, der knager fælt i fugerne .... Og selv om jeg igen og igen er blevet advaret af velmenende venner og bekendte og af filmanmeldelser, så har jeg en svaghed for katastrofe-film à la "Independence Day" og "The Day after Tomorrow". Jeg kan simpelthen ikke gøre for det. Hvis min (manipulerende) filmveninde pludselig en dag siger: "Hør, er det det ikke ved at være længe siden vi har set "Independence Day?", så er jeg omgående - og med største fornøjelse - med på den værste. Vi har nu set filmen sammen to gange.

Holliday, Hvad skal jeg gøre? Du synes i det mindste at være i besiddelse af lidt modstandskraft. Tror du at hypnose-behandlinger evt. vil kunne hjælpe?
Holliday

Sendt 2006/04/27 14:46:46 IP: Logget Svar...

Uha uha...

René det er ikke uden bekymring, at jeg læste dit seneste indlæg. Folk som evt. har skimmet en enkelt anmeldelse eller to igennem af undertegnet, vil vide, at netop Emmerich ikke just er min kop te.

Og mod samme Emmerich ved jeg ikke hvad virker, ingen hypnose eller alternativ behandling, kan afhjælpe en (gys!) glæde ved denne mands film. Et kirurgisk indgreb er måske løsningen? I første omgang mod ens dvdafspiller, kunne være en mulighed. Man kan købe en anti-Emmerich-chip, som ikke bare nægter maskinen at afspille film fra omtalte tysker, men sprænger simpelthen maskinen i stumper og stykker, hvis man alligevel drister sig til at prøve (læs: falder i).

Virker dette tiltag ikke, er der mere dramatiske metoder som kan tages i brug. Men den tid den sorg.

Mht. underlig fascination, så kan jeg ikke se mig fri for, at elske katastrofefilm (helst tv-film, eller miniserie) sen aften/nat. Og aller bedst er det, hvis den sendes med afbrydelser af reklamer på TV3+. – se det er perverst

Mon alle er i besiddelse af en officiel og en uofficiel smagsliste? Som b. la. skildret i ’Nynne’s Dagbog’ med en såkaldt vis frem liste over film man syn’s er de bedste også den virkelige?
Extract

Sendt 2010/06/06 10:34:14 IP: Logget Svar...

Korsriven

Der er en del stykker der har været ude med korsriven overfor filmen. Så ringe er den altså ikke. Den er, sine svagheder til trods, rimeligt underholdende.

Start en debat om denne udgave af Ballistic: Ecks vs. Sever - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45