An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Den tredje bølge  (DVD) Den tredje bølge

Udgivet 8. juni 2004 af Sandrew/Metronome DVD3449 / UPC# 5706550034490

Den tredje bølge  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Sonet Film - 2003
Sverige - Farve - 114 min
Ønskeliste
ActionThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Den tredje vågen
Dansk titel: Den tredje bølge
Instruktør: Anders Nilsson
Medvirkende:
Johan Falk  Jakob Eklund
Rebecca  Irina Björklund
Devlin  Nicholas Farrell
Kane  Ben Pullen
Helén  Marie Richardson
Dauphin  Sylvester Groth
Sellberg  Lennart Hjulström
Stevens  John Benfield
Sörensen  Robert Giggenbach
Nina  Hanna Alsterlund
Vis alle medvirkende...
Stikord: Johan Falk
Mafia
Politi
Politik / Politisk
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Svensk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 11

Gennemsnit: 9.0 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole

Den tredje bølge

Da Johan Falks gamle chef i det svenske politi, Sellberg, bliver ansat som leder af Europols specialafdeling for organiseret kriminalitet, lægger han ikke fingrene i mellem. Han advarer den fremmødte presse om, at hele verdensøkonomien er ved at bliver overtaget af kriminelle, der er begyndt at investere i rigtige firmaer og endda banker. Det vil ske, konstaterer han tørt, i tre bølger. Vi er nu i den tredje og sidste bølge, og kampen mod den organiserede kriminalitet er vigtigere end nogensinde.
     Efterfølgende tager Sellberg kontakt til sin gamle "yndlings"-betjent Johan Falk. Johan har ikke arbejdet i det år, der er gået, siden han sagde op ved politiet. Han har ikke meget tiltro til politiet mere, men siger ja til at mødes med Sellberg alligevel af respekt for sin gamle mentor.
     Samtidig - et sted i Europa - åbner finanskvinden Rebecca ved en fejl et brev adresseret til sin kæreste Kane, og pludselig går det op for hende, at han er dybt involveret i økonomisk kriminalitet og menneskesmugling. Hun beslutter sig øjeblikkeligt for at forlade ham og afsløre alt, hvad hun ved. Hun tager direkte kontakt til Europol og arrangerer et møde med den nye chef. Men Kane vil ikke give slip på sin udkårne og sender sine folk efter hende!
     Således er der lagt i ovnen til det helt store drama. Johan mødes med Sellberg på en lille restaurant. Kort tid efter dukker Rebecca op, og i hælene på hende er Kanes håndlangere. Der udbryder skyderi, og Johan må stikke af med kuglerne flyvende om ørerne og Rebecca på slæb...

Den Tredje Vågen er den foreløbigt sidste og bedste af filmene om den svenske super-strømer Johan Falk. Filmen går over stok og sten og har hele Europa som sin legeplads. Vi er i London, Haag og München, skuespillerne er svenske, franske og engelske. Der er virkelig tale om en storfilm med internationalt præg. En politisk globetrotterfilm i stil med James Bond eller Mission Impossible kogt ned til et realistisk niveau, der rent faktisk får historien til at virke troværdig.
     Skyderiet i starten af filmen er et godt eksempel på filmens stil, der ikke bare består af en endeløs serie af klip, hvor alle skyder på hinanden uden at ramme noget. I stedet er actionscenerne stramt skruet sammen uden noget gejl - andet end en enkel velplaceret slowmotion optagelse - og overraskende voldelig. Når folk bliver skudt, så bliver de skudt i hovedet, så blodet sprøjter til alle sider!
     Hele tredje akt er én stor imponerende actionscene, der udspiller sig i München, mens byen er ved at gå op i flammer på grund af demonstrationer mod et EU topmøde. Midt i et virvar af flammende biler, horder af kampklædte politifolk og vilde demonstranter forsøger Falk at få skurkene ned med nakken, men det hele udvikler sig til et blodigt gidseldrama. En scene, der uden problemer kan måle sig med det, Hollywood kan byde på. Det kan resten af filmen også.

Johan Falk trilogien:
David

Brugerne skriver om Johan Falk: Den tredje vågen:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 19. september 2008
Organized Crime
Her er et svensk forsøg på at gøre det som ingen danske filmfolk indtil videre har turde binde an med i nyere tid: at lave en klassisk opbygget genrefilm med internationalt tilsnit. Filmen har ganske vist sine urimeligheder, specielt til sidst bliver det hele lidt overdrevent. Plothullerne er også legio, og de medvirkende springer fra det ene land til det andet i løbet af kort tid. Men det betyder ikke rigtig noget, for filmen er møgunderholdende hele vejen igennem. En rigtig god idé at sammensætte et cast af skuespillere fra flere lande - det giver en indre spændstighed som automatiskk styrker filmen. Det eneste man vel egentlig kan kritisere den for er, at den mest af alt virker som en vellavet spændingsfilm for TV og mindre som en biofilm.

Skriv din egen anmeldelse af Johan Falk: Den tredje vågen - klik her

Start en debat om filmen Johan Falk: Den tredje vågen - klik her

Start en debat om denne udgave af Den tredje bølge - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45