An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Resident Evil: Apocalypse (2-disc) (DVD) Resident Evil: Apocalypse (2-disc)

Udgivet 28. december 2004 af Columbia/TriStar CTR03795 / UPC# 043396037953

Resident Evil: Apocalypse (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Screen Gems - 2004
England - Farve - 93 min
Ønskeliste
ActionGysThrillerScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Resident Evil: Apocalypse
Instruktør: Alexander Witt
Medvirkende:
Alice  Milla Jovovich
Jill Valentine  Sienna Guillory
Carlos Olivera  Oded Fehr
Major Cain  Thomas Kretschmann
Angie Ashford  Sophie Vavasseur
Peyton Wells   Razaaq Adoti
Dr. Ashford  Jared Harris
L.J.  Mike Epps
Terri Morales  Sandrine Holt
Nemesis  Matthew G. Taylor
Vis alle medvirkende...
Stikord: Resident Evil
Based-on-a-game
Kannibalisme
Overlevelse
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Ja Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
 
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Special DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 74

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Resident 2

Alice (Milla Jovovich) har overlevet kampen mod supercomputeren The Red Queen og dens forsøg på at sprede en ukontrollabel, dødbringende virus til, i første omgang, Umbrella-organisationens forskningsanlæg og hovedkontor, derefter til den nærtliggende by, Raccoon City. Umbrellas bio-genetiske eksperimenter er kort sagt løbet løbsk. Det betyder til syvende og sidst, at byen med alle dens indbyggere må udslettes. Den frygtelige virus sniger sig ind i menneskers kroppe og forvandler dem i løbet af kort tid til zombier med udpræget menneskeædende kostvaner.
     Det meste af byen er efterhånden smittet af denne moderne udgave af Den Sorte Død, og Alice, som netop er sluppet ud af Racoon Citys hospital, opdager til sin skræk, at myndighederne har forseglet den dødsdømte by. Ingen kan komme ind til eller forlade byen. Umbrella-organisationen forsøger dog fortsat med den moderne kommunikationsteknik at styre begivenhederne.
     Desværre har en af Umbrellas betydningsfulde forskere, Dr. Ashford (Jared Harris), en datter, Angie (Sophie Vavasseur), som, trods redningsforsøg, er strandet i Racoon City. Hvis han skal arbejde videre for organisationen, skal hans datter findes og reddes. Det er hans krav.
     I den virusbefængte by er der en lille gruppe outsidere, som ikke er smittede. Anført af Alice tæller den bl.a. Jill Valentine (Sienna Guillory), forhenværende medlem af Umbrella-organisationens elitekorps S.T.A.R.S., og en leder fra selv samme gruppe, Carlos Oliveira (Oded Fehr). De er i en voldsom, nærmest håbløs kamp mod tiden, mod tidspunktet for byens totale udslettelse og mod lederen af Umbrella, major Cain (Thomas Kretschmann), som stadig er en mand med udstrakt kontrol over begivenhederne og en mand, der har et hemmeligt våben i det dødbringende uhyre: Nemesis. Alice og hendes gruppe har måske en chance, hvis de kan finde lille Angie i live, og hvis de i øvrigt selv kan holde sig fri af den umiddelbare smitte, der gemmer sig bag hvert hjørne og i hver en blodtørstig zombie i Racoon City.
Tekst fra pressemateriale

Specielt om denne udgivelse:

Disc 1:
 • Kommentarspor med instruktøren Alexander Witt, producer Jeremy Bolt og executive producer Robert Kulzer
 • Kommentarspor med skuespillerne Milla Jovovich, Oded Fehr og Sienna Guillory
 • Kommentarspor med forfatteren Paul W.S. Anderson og producer Jeremy Bolt
 • Previews
Disc 2:
 • 20 fraklippede scener
 • Cast Outtakes
 • Mike Epps bonus outtakes
 • Featurette: Game Over: Resident Evil Reanimated - Making-of i 6 dele
 • Featurette: Corporate Malfeasance
 • Featurette: Game Babes
 • Featurette: Symphony of Evil
 • Plakat galleri

Brugerne skriver om Resident Evil 2: Apocalypse:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 22. juni 2021
Zombie infektion af Racoon City
2. ombæring, foregår handlingsmæssigt i forlængelse af 1'eren og zombieinfektionen undslipper fra The Hive ud i Racoon City, Umbrella Corporation forsøger at inddæmme og skjule sandheden og Umbrellas egen elitekorps finder ud af at de kan undværes. Det er de smukke og handlingskraftige kvinder, Jill Valentine (Sienna Guillory), som forresten er en tilbagevendende figur i filmserien og hun er fantastisk og Alice (Milla Jovovich) i en særdeles fysisk krævende rolle, der er drivkraften bag filmen. Dennegang overlader P.W.S. Anderson instruktørstolen til Alexander Witt, hvis eneste spillefilminstruktionscredit dette er. Men han gør det godt, særdeles godt endda, der er masser af enestående flot action, spænding og en medrivende historie. Selv den slemme humanoide dræbermaskine, Nemesis (Mathew C. Tayler), får her et menneskeligt ansigt. Det er ikke helt nemt at gætte hvem der kommer til at overleve og jeg vil sågar påstå, at filmen er intelligent og den har en særdeles interessant og overraskende finale. Filmens creature effects og spfx i øvrigt er førsteklasses.
Jeg så den for omkring 15 år siden og var spændt på hvor godt den holdt. Jeg huskede den som værende særdeles god og gensynet bekræfter det. Også at det er en film med flere slidlag. Er man tilhænger af franchisen, behøver man næppe nogen tilskyndelse til at se den, den e bare fantastisk.
Med stramt fortalte 93 min uden pusterum og lufthuller er dette værk der er tæt på 4 stjerner.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. oktober 2012
The Raccoon City Incident
Fundamentalt set bare et remake af den første film og følger stort set den samme opbygning, men er ellers næsten helt umuligt at danne sig et overblik over. Men ellers er der masser af zombier, et par inficerede dobermans og Milla der klarer ærterne hele vejen igennem til stor frustration for en anden dåse, spillet af den småfrække Sienna Guillory (hun smider desværre ikke tøjet!). Ikke megen mening og generel sammenhæng men effekterne kan sandelig også fastholde interessen. Men man sidder med fornemmelsen af at befinde sig midt i et computerspil.

Anmeldt af lookalot, København K 20. august 2010
Den første var langt mere underholdende!

Anmeldt af Frank Løvkvist, Tjele 3. marts 2008
Resident Evil... here i come
jeg er så meget til resident evil. jeg elsker spillene og jeg er helt vild med de film der er kommet ud af dem :) Jeg kan kun få for lidt af Resident Evil Universet.

Nu også med et drys af Nemesis. det bliver ikke meget bedre.

Anmeldt af Kasper, Aalborg SV 10. januar 2008
Resident Evil: Apocalypse
Godt nok har barske Alice (Milla Jovovich) undsluppet Racoon City Medical Facility, men hele byen viser sig at være smittet og dermed befolket af rigtige sultne zombier. Sammen med en gruppe andre overlevende forsøger hun at kæmpe sig ud af ruinerne med det modbydelige monster Nemesis lige i hælene.

Det eneste plus i filmen er nok roboten "Nemesis" med maskingeværet, ellers synes jeg ikke der er så meget mere at komme efter.


Anmeldt af Monkeyman, København S 6. juli 2007
Tempoet er højt i 2'erne, men plathedsniveaet var endnu højere. Den første var meget meget bedre, den her film har bare ingen stil.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 14. april 2005
jeg kan ikke tage de andre anmeldelser seriøst. Men igen, action i højt tempo med en historie som sutter og et cast som gør ondt helt ind i hjertet! Hvem er instruktøren igen???

Anmeldt af Bimmerfan, Nørresundby 18. februar 2005
Den bedste film i hele 2004
Den fedeste film i hele 2004 jeg har set, meget forskel i forhold til 1' eren, flere monstre, minder mere om spillet Resident Evil 3 Nemesis og Code Veronica, og det aller vigtigste Nemesis er med!!!!!!!!!! Men selve Europa regionen mangler en disk mere som i den amerikanske version der er 2 disc mere ekstra materialle og spænding, det er hvad der mangler i den Europæiske version af DVD'en

Udgaven er perfekt ingen kommentar


Anmeldt af 31. januar 2005
Fejlagtig handlings beskrivelse ??
Med mindre den første film er en anden end den jeg selv har set så er her altså sket en smutter i handlings beskrivelsen. Jeg har set begge film, og kan ikke huske om det var Milla Jovovich som spillede Alice, men jeg synes begge 2 var gode. Filmende kan jo ikke gøre for at en eller anden beskriver handlingen forkert.

Derfor synes jeg den skal have en karakter på 3.

Anmeldt af jasonx, Tønder 20. december 2004
nemesis perfekt genskabt fra spillet
Resident Evil 2: Apocalypse jeg er totalt enig med karsten fed film for alle pengende

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 28. september 2004
NEMESIS KICKS ASS!!!
Apocalypse holder hele vejen - endnu engang bliver man gladeligt overrasket over hvad de har gjort med historien. Efter den første halve time, har du fået mere action end tre Rambo film til sammen, Milla Jovovich er total for lækker! - Hold da SHIT!. Den lykkedes hele tiden at beholde friskheden - både i kameravinkler, og i historien. Og når Nemesis kommer trampende med en rakket-rampe i den ene hånd, og en Gatling-gøb i den anden - Så er der dømt Hammer-time! - Det ER for Vildt! - Bare kom med Nr. 3....og 4

Ret din egen anmeldelse af Resident Evil 2: Apocalypse - klik her

Deltag i debatten om filmen Resident Evil 2: Apocalypse - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Resident Evil 2: Apocalypse
Bimmerfan

Resident Evil:  Apocalypse Resident Evil: Apocalypse (Steelbook) (Blu-ray) Resident Evil: Apocalypse (4K UHD)
Se alle titler her
Sendt 2005/02/18 17:04:00 IP: Logget Svar...

Den fedeste film i hele 2004 i året

Den fedeste film i hele 2004 har jeg set, meget forskel i forhold til 1' eren, flere monstre, minder mere om spillet Resident Evil 3 Nemesis og Code Veronica, og det aller vigtigste Nemesis er med!!!!!!!!!!

Start en debat om denne udgave af Resident Evil: Apocalypse (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45