An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

De Utrolige (2-disc) (DVD) De Utrolige (2-disc)

Udgivet 21. marts 2005 af Buena Vista (DK) DVD31242410 / UPC# 7393834500208

De Utrolige (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Pixar Animation - 2004
USA - Farve - 121 min
Ønskeliste
ActionFamiliefilmKomedieComputeranimation
Filmens specifikationer
Original titel: Incredibles, The
Dansk titel: De Utrolige
Instruktør: Brad Bird
Medvirkende:
Bob Parr  Craig T. Nelson
Helen Parr  Holly Hunter
Lucius Best  Samuel L. Jackson
Buddy Pine  Jason Lee
Bomb Voyage   Dominique Louis
Mrs. Hogenson   Jean Sincere
Jack Jack Parr   Eli Fucile
Jack Jack Parr   Maeve Andrews
Gilbert Huph   Wallace Shawn
Dashiell Parr   Spencer Fox
Vis alle medvirkende...
Stikord: Walt Disney
Pixar Animation
The Incredibles
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med dansk tale

Tekster: Dansk
Engelsk
Sprog: Dansk
Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 87

Gennemsnit: 9.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens
Thomas
Lars

The Incredibles

Det er gået ned ad bakke siden Bob Parr alias Mr. Incredible var verdens sejeste superhelt. 15 år senere lever Bob under beskyttelsesprogram som halvfed forsikringsmand sammen med sin kone og deres tre børn. Men Bob bliver hevet ud af sin anonyme identitet for at bekæmpe en ny superskurk, der truer hele verden. Pixar har fået endnu et kæmpe hit med denne fantastiske film, der tager gas på et hav af superhelte film, og endnu engang er der både noget for voksne og børn.
Christian E.

Brugerne skriver om Disney Pixar #6: The Incredibles:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 5. juni 2013
Tilværelsens ulidelige lethed
Disney Pixar  #6: The Incredibles Disney Pixar  #6: The Incredibles Livet er ikke lutter lagkage - og da slet ikke hvis man er superhelt med superkræfter. Ikke nok med at de slider og slæber fra morgen til aften med at redde folk og fæ ( - eller katte i ned fra træet i det mindste!), de bliver også retsforfulgt af borgere der ikke ville reddes fra at begå selvmord mm. Enden på dét bliver at at superheltene bliver fyret og får forbud mod at udnytte deres superevner. Så skal de finde sig et 9 til 5 job og forsøge at tilpasse sig samfundets spændetrøje. Vores hovedperson Bob Parr, Hr. Utrolig, er bjørnestærk og stor og stærk, han kravler ind i sin alt for lille økonomibil og kører på arbejde hvor han sidder som en burhøne i sin cubical og skal gøre det han hader allermest: Finde på måder at undgå at udbetale penge til nødlidte forsikringstagere, når han så "kommer til" at fortælle de nødlidte om en formular de kan udfylde for at få deres rimelige krav igennem, så står han til skideballe på chefens kontor - naturligvis er chefen et røvhul! Hr. Utrolig er gift med elastikpigen Helen og de har 3 superbørn der naturligvis skaber superproblemer. Men netop som alt ser så gråt ud for Hr Utrolig bliver han hyret af en hemmelig efterretningstjeneste og så kommer superevnerne i brug, mere skal ikke røbes!
Mindre børn vil sikkert kede sig bravt under filmens første del hvor voksenhumoren er altdominerende. Til gengæld vil alle more sig fortræffeligt under den meget hæsblæsende anden del, hvor alle familiemedlemmerne får brug for alle talenterne. Filmen er kanonflot lavet, det er virkeligt noget der sætter Disneys nyere bovlamme produktioner så eftertrykkeligt til vægs!
Filmen er Frarådet under 7 år og mit gæt er at filmen med sine små 2 timers spilletid er for lang for den aldersgruppe. En del af voksenhumoren går da også hen over hovederne på de små. Men for resten af familien, voksne, unge og gamle er der en utrolig oplevelse i vente. Find Nemo var mest rettet mod de små, denne er til gengæld mest rettet mod de unge og voksne og Pixar skal have tak for modet til ikke at forfalde til en gang Disney sødsuppe. Se den igen og igen, dette er en film enhver filmentusiast bør eje, dette er en født klassiker!


Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. januar 2008
Super utroligt!
Jeg har aldrig været specielt vild med Pixar´s film. Ofte er historierne alt for tynde og animationen er - selvom den er teknisk imponerende - noget udvendig og ikke til megen hjælp for det samlede indtryk. Man ser det mange steder i deres film, synes jeg. Men her er det anderledes. Selvom filmen har et par set-backs, så kommer den efter det, og opfindsomheden er faktisk ret stor. Desuden har filmen et ægte energisk tempo og en god historie og morale. Den skal ses igen med stor fornøjelse!

Anmeldt af Monkeyman, København S 28. september 2007
THE AMAZING'S
Hel klart én af de bedste animations film og sjoveste. Godt nok er man et voksen menneske, men det er altid sjovt at være barn i godt og vel 2 timer.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 16. juni 2007
To the rescue
En enormt veludtænkt og original film, der formår at tage pis på stort set alt mellem himmel og jord. Det er både sjovt og forfriskende. Sikke en veltegnet variation over den typiske amerikanske familie, denne kvintet er. Det er morsomt og fornøjeligt at se på. Animationen er i top og så er filmen ikke helt uden plot og humor. Rytmen er også god. Det er top-notch Pixar, det her, næsten som om at Disney's tidlige standarder bliver matchet af studiets store succeser og denne perle falder bestemt ikke udenfor den kategori.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 14. december 2006
Samfundskommentar
En animationsfilm med samfundskommentar! det er en behagelig og underholdende overraskelse. Der er lige ved at komme dybde i personerne. Og så forholder filmen sig alligevel ret humoristisk til sit tema - for ikke at tale om animationshåndværket, der er i top. Herlig sag.

Anmeldt af Kristian Mogensen, Slagelse 4. maj 2006
Den bedste af sin slags siden "Shreik"!
"De Utrolige" er noget af det bedste animation jeg har set!...Overgår helt sikkert nyere film som f.eks "Madagascar" og "Ice Age 2" Det er lang til siden jeg har været så begejstret for en pixar film...Humoren er fed, ærgeligt at nogle scener blev strøget!...Den her film skal bare ses...igen og igen!

Anmeldt af René, Åbyhøj 29. december 2005
Ja, den er bestemt ikke kedelig.
Men glem endelig ikke at tjekke ekstra-materialet ud. På Bonus-disken er der nemlig en kortfilm med titlen "Jack-Jack Attack", som giver dig svar på alle eventuelle spørgsmål om, hvad der dog måtte have foregået i familien Parr's hjem, da babysitteren foretog sine - efterhånden mere og mere - desperate opkald til "Elastigirl".

Anmeldt af Jeanett, Odense C 29. december 2005
Super fed!
Må indrømme at jeg slet ikke havde regnet med den var SÅ god... jeg grinte så meget af den film. Super fede jokes, personer - især den lille baby. Nååårre hvor er den sød...

Anbefales på det kraftigste!! Den er virkelig en af årets bedste film!

Anmeldt af Jesper Højland, Suldrup 19. februar 2005
Bedste Pixar nogensinde?
da jeg så Incredibles sad jeg med den her fornemmelse af at det næsten var for godt til at være sandt. Men den ene frydefulde scene afløser den anden, og det lykkes filmen at behandle adskillige ellers tunge temaer (som børneopdragelse, krise i ægteskabet, eksistentialisme mv) uden at blive plat, sødsuppe eller bedrevidende. Med usvigelig timing skifter Brad Bird tempo de få gange der er risiko for stilstand, og scenen får ny energi og retning. Der er længere mellem de lårklaskende grineture end i f.eks. ToyStory2, men til gengæld er humoren konstant. Dialogen er kanon. Incredibles er simpelthen så sindssygt flot. En smule malurt i bægeret: Der er locations, som virker underligt u-detaljerede. Filmen er liiiidt for lang tid om at komme igang. Brad Bird får en ekstra pil op i min bog for at turde lave en animationsfilm MEST for voksne og teenagere.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 20. januar 2005
Det er virkeligt underholdende, dejligt billede af den amerikanske kultur! hehe, jeg grinede min røv i laser! I mine øjne den bedste film fra Pixar! Især efter (i mine øjne "skuffelsen") Finding Nemo...

Ret din egen anmeldelse af Disney Pixar #6: The Incredibles - klik her

Deltag i debatten om filmen Disney Pixar #6: The Incredibles - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Incredibles, The
Dennis26

Incredibles, The (2-disc) De Utrolige De Utrolige (Blu-ray) Incredibles, The (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2005/03/17 23:28:58 IP: Logget Svar...

Nej hvor er den gode det er 4.gang jeg ser den film. Hvis du skal se den nu, for første gang, så lad været at se den på dansk.

Deltag i debatten om denne udgave af De Utrolige (2-disc) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: De Utrolige (2-disc)
krille


  Se varen her
Sendt 2007/06/15 18:18:46 IP: Logget Svar...

de utrolige

det er en syg film men hvisss det er første gang duhhh ser den så se den på engelsk

Deltag i debatten om denne udgave af De Utrolige (2-disc) - klik på "svar"

 Forfatter Emne: De Utrolige (2-disc)
krille


  Se varen her
Sendt 2007/06/15 18:18:46 IP: Logget Svar...

de utrolige

det er en syg film men hvisss det er første gang duhhh ser den så se den på engelsk

vandelay

Sendt 2007/06/15 23:20:05 IP: Logget Svar...

"De Utrolige" er... nej jeg vil ikke skrive det...

Men det ER en fantastisk film. Det er svært og vælge mellem denne, og de to "Toy Story" film som værende det bedste Pixar har lavet. Brad Bird (filmens instruktør) blev opdraget godt da han arbejdede på "The Simpsons".
"De Utrolige" henviser fra alle mulige klassiske superhelte universer, mest tydeligt "The Fantastic Four", men også "Watchmen" har været en inspiration.
Et sandt mesterværk.

P.S.: Dyrk kommentarsporet. Det er virkelig utroligt!

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45