An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Udgået - kan ikke leveres mere

And Now for Something Completely Different


Udgivet 3. august 1999 af Cinema Club CC7324 / UPC# 5014138273262

Billedet er på vej

Salg i Laserdisken af denne vare
er forbudt af kulturministeriet og
NTC Film.

Bestil i stedet hos Movie World ved
at klikke på den grønne kurv herunder.

Klik her for information om
kampen for kulturel frihed.

Bestil varen i Laserdisken!

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 12

Gennemsnit: 8.3 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
Mogens

Og nu til noget helt andet...

Vi har alle vore favoritscener fra Monty Python's Flying Circus - og du kan være helt sikker på at opleve dine her. Såsom "The Dead Parrot", Nudge, Nudge", "Upperclass Twit-of-the-Year Competition" eller "The World's Deadliest Joke" osv.
    Dette var Python-holdets første succes i biograferne. Sammenlagt har galningene håndplukket 28 uforglemmelige højdepunkter fra TV-succesen for siden at indspille dem på ny. Du har set dem alle før, men du kommer til at se dem igen og igen.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om And Now for Something Completely Different:

Anmeldt af Monkeyman, København S 6. december 2008
På slap line
Kan for det meste godt li' den skøre og gakkede sorte humor, der så elegant pryder Monty Python universet. Og selvom jeg da grinte undervejs i ''And Now for Something Completely Different'', så var der momenter, hvor jeg tabte tråden.

Anmeldt af FilmHistorie, Klarup 2. marts 2006
Kult Monty Python-film
Jeg må sige, at min yndslings-Monty-Python-film er "And Now For Something Completely Different".
Egentlig kunne jeg bedst lide at have den på VHS, fordi jeg så havde en undskyldning for at se hele showet, selvom det bare handlede om én enkelt sketch - men så kom DVD-udgaven og man kunne bare skifte kapitler...
Men den fortjener nu alligevel at købes på DVD. VHS-båndet slides og billedet var i forvejen ikke for godt.

Showet tilgengæld er i topform lige meget hvilken kvalitet, man måtte se det i... for man kan ikke komme udenom, at nogle af sketch'ene er en kultstatus værdig.
Der er de sketchs, som alle husker - "Nudge, Nudge", "Dead Parrot", "I'm a Lumberjack", etc. - men samtidig er der også dem, som ingen nogensinde heldigvis har hørt om, hvis man ikke er over-Monty Python-fan, da. Og på den måde - ved at citere disse - kan man næsten afprøve, om man står overfor en "rigtig" fan.
Blandt mine favoritter er den indledende "How Not To Be Seen" og den efterfølges af den mindst lige så geniale (læs: gakkede) sketch om manden med en båndoptager skjult i næsen - efterfulgt af manden med en båndoptager skjult i sin brors næse.
Desuden præsenteres John Cleese også i sin rolle, som ekspeditionslederen, der ser dobbelt - han vil bestige de to Kilimanjaro-tinder og skal dertil bruge folk.
Så er der den lidt længere og hysterisk morsomme sketch om manden, der finder på verdens sjoveste vittighed og dør bogstaveligt talt af grin. Hans mor finder dernæst vittigheden, læser den og dør af grin ligeså. Snart bliver også vittigheden brugt i Anden Verdenskrig imod Hitler, hvor soldater bliver sat til at oversætte vittigheden til tysk (de får ét ord hver - ham, der ved et uheld får to, bliver indlagt).
Men den absolutte bedste sketch, der præsenterer samtlige medlemmer af Python-gruppen (vist også Terry Gilliam, mener jeg) er "The Dirty Fork", der (som titlen antyder) handler om en snavset gaffel på en dyr restaurant.

Men lad os bare indrømme, at Monty Python's magi næppe kan beskrives med ord.
Personligt holder jeg på, at dette er deres bedste film, eftersom jeg godt kan lide, når de bare laver korte sketchs (ligesom de normalt gjorde det i "Monty Python's Flying Circus"), hvorimod deres andre film tit ikke virker så imponerende på mig - lad "The Meaning of Life" være undtagelsen.
For selvom "And Now For Something Completely Different" er lidt plat i nogle situationer (specielt hen imod slutningen) er den tilgengæld VIRKELIG SJOV, når den er sjov.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 27. januar 2005
Python-mix
Denne film er kun for dem der ikke vil investere i mega-boxen! Det er af gode grunde kun en mundsmag og derfor helt utilstrækkeligt. Men som en kompromisløsning for dem der ikke har råd (eller bare er en omgang lusede, ryggesløse og forræderiske amøber og snoaber!), så er det en god investering.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 6. oktober 2004
de bedste eller?
Det er filmen som bygger over de "bedste" sketches fra Python-drengene! Men er det virkeligt det - Det mener jeg ikke. Jeg synes klassikere som hos ostehandleren og de læger som studere et fårs atonomi er alt for fede sketches til at udeblive!
Men humoren er der ihvertfald, og det er stadig et must på min DVD-hylde! Skål for Monty-drengene!

Ret din egen anmeldelse af And Now for Something Completely Different - klik her

Start en debat om filmen And Now for Something Completely Different - klik her

Start en debat om denne udgave af And Now for Something Completely Different - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest