An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Galaxy of Terror (Blu-ray) (BD) Galaxy of Terror (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Galaxy of Terror (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 229.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 21/2-2022

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. New World Pictures - 1981
USA - Farve - 81 min
Ønskeliste
GysScience FictionRum-film
Filmens specifikationer
Original titel: Galaxy of Terror
Instruktør: Bruce D. Clark
  Roger Corman
Medvirkende:
Cabren  Edward Albert
Alluma  Erin Moran
Kore  Ray Walston
Ilvar  Bernard Behrens
Baelon  Zalman King
Ranger  Robert Englund
Dameia  Taaffe O'Connell
Quuhod  Sid Haig
Trantor  Grace Zabriskie
Cos  Jack Blessing
Vis alle medvirkende...
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  England Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Uden danske tekster

Tekster: Engelsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 5

Gennemsnit: 6.2 ud af 10

Du kan også stemme.   


Galaxy of Terror

Roger Corman står bag denne ambitiøse, men stadig billige science fiction film, der låner mere end en lille smule fra Ridley Scotts klassiske Alien.

I et futuristisk samfund i et fjernt hjørne af galaksen sender den mystiske The Master en ekspedition af sted til planeten Morganthus for at finde spor efter et rumskib, der stødte på et fremmed væsen. Redningsrumskibet Quest lander på den uhyggelige planet, hvor besætningen finder vraget fra det nedstyrtede rumskib, men de finder også en besynderlig pyramideagtig konstruktion. De går i gang med at undersøge pyramiden, men det skulle de aldrig have gjort!
David

Brugerne skriver om Galaxy of Terror (Roger Corman):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 15. oktober 2018
Rædslernes planet
Et rumskib lander på en ukendt planet for at bjærge resterne af en anden ekspedition, men der opstår komplikationer, da fartøjet bliver beskadiget. Undervejs bliver de klar over, at de ikke er alene og snart begynder de at blive dræbt af forskellige slags monstre på planeten. Til trods for nogenlunde effektarbejde og rimelige skuespillere (man ser blandt andre Robert Englund, Ray Walston, Sid Haig og Grace Zabriskie), så formår filmen ikke at blive nogen særligt virkningsfuld rumgyser, primært fordi den simpelthen bare er for kedeligt udført. Desuden finder den ikke balancen (hvis det eller er tilstræbt?) mellem humor og gys. Efter en kasse bajere er det muligt at filmen kan kaste mere af sig, men hvis man er pinligt ædru vil man næppe more sig meget.

Anmeldt af Monkeyman, København S 13. juni 2012
In space no one can hear you laugh!
Før manuskriptforfatteren Dan O'Bannon fik store producere fra Hollywood til at se på hans lille manuskript, der hed "ALIEN", ja da var det meningen at det var kongen af camp & cheesy, Roger Corman og hans lille studie, der skulle lave den ulitimative monsterfilm over dem alle. Men det skete aldrig, og i stedent for blev "ALIEN" en dyr mainstream-film, der tjente godt med penge ind og skabte det vi kalder for en fremtidig franchise.

Så taget i røven og lidt skuffet, ja der ville gamle Roger Corman også vise, at han kunne lave noget der var ligeså godt, og resultatet er "Galaxy of Terror".
Filmen er en slags "ALIEN"-rip off, men der er også noget pre-"Event Horizon" over plottet, og det kan der sagtens komme noget fornuftigt ud af... men desværre, så forbliver disse juleønsker oppe i en hovedet, da jeg langt fra vil kalde filmen for fremragende.
Men, på den anden side... den er lavet er Roger Corman, og selvom jeg respekterer manden og har grint højlydt til mange af hans film, så er dette bestemt ikke hans bedste low budget triumf!

Dog så er der mange interessante mennesker, der er involveret i denne produktion.
Kigger man på listen af skuespillere, så finder man Horror/Kult-legender som Sid Haig og Robert Englund... og filmens ´´production designer´´ er ingen ringere end Jamens Cameron ("Aliens" & "Terminator"), der hel klart har tilført "Galaxy of Terror's" bedste bidder, med et rimelig flot set-design og nydelige old school effekter, der med garanti vil give dig våde drømme, hvis man er inde med sådan noget godt ``SHIT´´, som vor... ja, jeg var ved at sige... vor mor lavede det!

Monstrene i filmen er ikke til kimse af... vi har noget der ligner insekter og så har vi en kæmpe orm, der nyder at rive tøjet af sine ofre og voldtage dem indtil de opnår en dødelig orgasme, der vil få en thailandsk massagesalon på Vesterbro til at ligne en vuggestue!
Ja, der er skam masser af grine af... men filmen får mig ikke til at give den en højere karakter. Èn af årsagerne kunne f.eks. være soundtracket, der lyder som om at komponisten er faldet død om og landet på en billig synthesizer... og tag ikke fejl, abemanden kan godt lide elektronisk musik, men dette er mere en pinsel end en nydelse for øret.
Og igen, så er plottet ikke stabilt og slutningen var særdeleshed flad, selvom det var meningen det skulle være det helt store twist, der ville efterlade publikum chockeret!

Er man HARDCORE fan eller samler af Roger Corman produkter, ja så ville det være synd at springe et køb af denne film over, men ellers foreslår jeg at du nok prøver at lede efter bedre og sjovere b-films rip off!!!

Ret din egen anmeldelse af Galaxy of Terror (Roger Corman) - klik her

Start en debat om filmen Galaxy of Terror (Roger Corman) - klik her

Start en debat om denne udgave af Galaxy of Terror (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45