An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Jersey Girl (Ben Affleck) (uden omslag) (DVD) Jersey Girl (Ben Affleck) (uden omslag)

Udgivet 3. oktober 2006 af Nordisk Film 1572331 / UPC# 5708758664431

Jersey Girl (Ben Affleck) (uden omslag) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Miramax - 2004
USA - Farve - 102 min
Ønskeliste
DramaKomedie
Filmens specifikationer
Original titel: Jersey Girl
Dansk titel: Storbydrømme
Instruktør: Kevin Smith
Medvirkende:
Ollie Trinke  Ben Affleck
Gertrude Steiney  Jennifer Lopez
Maya  Liv Tyler
Gertie Trinke  Raquel Castro
Bart Trinke  George Carlin
Teacher  Betty Aberlin
Bryan   Paul Litowsky
Susan  Jennifer Schwalbach
Greenie  Stephen Root
Block  Mike Starr
Vis alle medvirkende...
Stikord: Familierelationer
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Ja Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
DTS 5.1
Engelsk
Dansk
Norsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 14

Gennemsnit: 9.4 ud af 10

Du kan også stemme.   


Pigen i hans liv (Snoogans!)

Kevin Smith har bygget en karriere på åndssvage film med sex, beskidt inside-snak og skøre påfund, der farer lige hen over hovedet på flere generationer, men nu er han blevet voksen, og han har lavet sin første voksne og følsomme film...

Ollie Trinke (Ben Affleck) arbejder for et stort PR firma, og hans liv kører bare perfekt derudaf. Han har fuldstændig styr på jobbet, og så falder han for den skønneste pige, Gertrud (Jennifer Lopez). De bliver gift og venter hurtigt barn, og før de ved af det, så skal hun pludselig føde. Hun spytter en lille velskabt datter ud, og Ollie kan ikke fatte, hvor heldig han er!
     Men næppe har Gertrud født, før der pludselig opstår komplikationer. Ollie står med sin datter i armene og må blot se til, mens lægerne kæmper for at redde Gertruds liv. Det lykkes ikke, hun dør simpelthen.
     Ollie forsøger at komme sig oven på chokket og samle sit liv sammen igen, så han kan være far for sin lille datter. Men det hele går galt. Ollie bliver fyret og må flytte ud af New York og ind hos sin far, der bor i Jersey. Her forsøger han at glemme tabet af sin elskede og skabe sig en ny tilværelse, der ikke helt ser ud, som han ellers havde planlagt...

Jersey Girl er sådan set en ret almindelig film, en sød, romantisk komedie om at kende de sande værdier her i livet og værdsætte det, man har. Den kunne have lignet en hvilken som helst anden romantisk komedie, men den får lige en drejning, fordi det er Kevin Smith, der står bag kameraet. Der er skruet lidt op for sex-snakken, og så ser han altså nogle situationer, som andre instruktører ikke ville se. Det giver filmen lidt ekstra krydderi, men spørgsmålet er så, om det er nok til at retfærdiggøre dens eksistens?
     Jeg kan godt lide filmen, den er sød, men et eller andet sted så har den ikke mere på hjerte end en gennemsnitlig Julia Roberts eller Meg Ryan komedie. Og hvad angår hardcore Kevin Smith-fans, der syder af håb om at se ham svælge i sine velkendte sjofelheder, så venter der dem en fæl skuffelse. De vil sandsynligvis hade filmen af et godt hjerte. Du tror ikke på mig? Okay, hvad nu hvis jeg siger, at Affleck og hans lille datter kaster sig ud i en scene fra en musical ved skolens talentshow! Really!
     Men selvom vi får lov til at se Affleck fra sin blødeste side, så er han nu forfærdelig charmerende. Det hjælper også, at Raquel Castro, der spiller datteren, er vanvittig sød. Hendes scener sammen med Affleck er guld værd! Noget af det bedste, Smith har lavet (altså mht. de scener, hvor der ikke er prutte- og sexjokes i). Men vi må heller ikke glemme Liv Tyler, der spiller den nye kvinde i Afflecks liv. Hun er smukkere og sødere end nogensinde, og husk på, at filmen mere handler om hendes forhold end Afflecks karakter. Hende der Lopez-pigen er kun med helt i starten.
     Jersey Girl er sådan en slags film, jeg ikke ville tøve med at vise min mor. Det er jo fint nok, sådan nogle skal der også være plads til her i verden, men behøver det at være Kevin Smith, der laver dem?
David

Specielt om denne udgivelse:

  • Samtale mellem Ben Affleck og Kevin Smith (27 min)
  • Bag Kameraet
  • 9 trailers
  • Audio: Engelsk DD5.1 / DTS
  • Undertekster: Dansk, svensk, norsk, finsk

Brugerne skriver om Jersey Girl (Ben Affleck):

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 7. januar 2008
Uægte romance
En romantisk komedie der også vil være alvorligt drama og ikke lykkes med noget af det. Det er sjældent set at en så lovende historie bliver revet så overbevisende fra hinanden af en instruktør der helt sikkert har meget på hjerte, men ingen sans overhovedet har for at formidle det til publikum. Filmen er forloren, utroværdig, falsk sødladen, ucharmerende og fyldt med komplet hjernedød dialog der får skuespillerne til at ligne idioter. Det er umuligt at have sympati for et persongalleri der fremstår som retarderede. Kun den lille pige kan man holde ud, men filmen indfrier intet af det den stiller i udsigt. En voldsomt skuffende film som snyder på vægten, igen og igen og igen og igen.

Skriv din egen anmeldelse af Jersey Girl (Ben Affleck) - klik her

Start en debat om filmen Jersey Girl (Ben Affleck) - klik her

Start en debat om denne udgave af Jersey Girl (Ben Affleck) (uden omslag) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45