An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Superman: Ultimate Collector's Edition (13-disc) (DVD) Superman: Ultimate Collector's Edition (13-disc)

Udgivet 28. november 2006 af Sandrew/Metronome DDVDSY10109 / UPC# 7321970101096

Superman: Ultimate Collector's Edition (13-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Warner Bros. - 1978-2006
USA - Farve
Ønskeliste
ActionFamiliefilmEventyrAdventureScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Superman: The Motion Picture Anthology
Instruktør: Richard Donner
  Richard Lester
  Sidney J. Furie
  Bryan Singer
Medvirkende:
Superman 5  Brandon Routh
Lex Luthor  Kevin Spacey
Lois Lane  Kate Bosworth
Richard White  James Marsden
Perry White  Frank Langella
Superman 1-4  Christopher Reeve
Jor-El  Marlon Brando
Lex Luthor  Gene Hackman
Otis  Ned Beatty
Perry White  Jackie Cooper
Vis alle medvirkende...
Stikord: Superman
Based-on-a-comic
Superhelt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 25

Gennemsnit: 9.6 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Lars

Superman: The Motion Picture Anthology

Superman The Movie

Vi følger den fantastiske historie om Superman, der kommer til Jorden, efter at hans hjemplanet, Krypton, er eksploderet. Han antager dæknavnet Clark Kent og møder superskurken, Lex Luther, i en superkamp, som får hele Jorden til at ryste!

For at være i stand til at lave et superprojekt som dette må alt være super. Filmens superbudget var langt det største i historien, og folkene bag filmen de største: instruktøren Richard Donner (Lethal Weapon 1-4) var meget hot efter horrorhittet The Omen (1976), og manuskriptforfatterne Mario Puza og Tom Mankiewicz havde stået bag The Godfather og tre James Bond-film. Foruden Christopher Reeve i titelrollen finder vi på rollelisten Gene Hackman som Lex Luthor samt Oscar-vinderen Marlon Brando, der fik ca. 20 mio. kroner for sin rolle som Jor-El. Af alle medvirkende blev hele 12 Oscar-nominerede og var med til at gøre dette til superfilmen over alle superfilm.

Bemærk: Superman: The Movie findes i tre versioner:
  • Original Theatrical Version: ca. 144 minutter
  • Expanded Special Edition: ca. 151 minutter
  • Extended Cut - TV Version: ca. 188 minutter (ikke inkluderet i denne boks)
Superman II

De tre forbrydere med superkræfter fra Planet Krypton (Terence Stamp, Sarah Douglas og Jack O'Halloran) er sluppet fri fra fangenskab i Phantom og planlægger nu at overtage herredømmet over Jorden, samtidig med at Superman (Christopher Reeve) har besluttet sig for at erklære Lois Lane (Margot Kidder) sin kærlighed. Gene Hackman (som Lex Luthor) er også tilbage, og det samme er flere andre fremragende skuespillere. Richard Lester instruerer, og de visuelle effekter forbløffer og fryder! Superman II redder din dag - uanset hvilken dag, du ser den!

Superman III

Superman er blevet en superskurk. Fuld og uigenkendelig flyver han omkring i verden og laver ballade. Han retter det skæve tårn i Pisa op - til alle turisters fortvivlelse - og puster den Olympiske ild ud. Desuden er han blevet interesseret i en blond bimbo.
    Bag alle forandringerne står Webster og datageniet, Gorman, - og frem for alt lidt Kryptonit, bjergarten, som får vor trikotklædte helt til at opføre sig helt anderledes end normalt. Med Superman sat ud af spillet og et datageni, der kan manipulere vejret og skabe orkaner og jordskred Jorden rundt, kan Webster nu tage verdensmagten.

Superman IV: The Quest for Peace

Ikke blot bærer Christopher Reeve superheltekappen for fjerde gang – han har også bidraget til udformningen af filmens kontroversielle tema: kernefysisk nedrustning.
    For at gøre verden til et tryggere sted for dem, som handler med kernefysiske våben, skaber Lex Luthor (Gene Hackman) en ny hjælper, som skal udfordre manden af stål: den stråle-bevæbnede Nuclear Man (Mark Pillow). De to rivaler brager sammen i en eksplosiv historie, hvor Superman redder Frihedsgudinden, standser et vulkanudbrud fra Etna og genopbygger Den Kinesiske Mur!

Superman Returns

En helt for det nye årtusinde. Og det var i sidste øjeblik, fordi der er sket meget på kloden i de fem år (som virkede meget længere for hans filmfans), hvor Superman besøgte sin fødeplanet. Verden er gået videre uden ham. Lois Lane er nu forlovet, har både en søn og en Pulitzer-pris for "Why the World Doesn't Need Superman". Og Lex Luthor har en plan, der vil koste millioner – nej, milliarder – af menneskeliv.
    Filmskaberen Bryan Singer (The Usual Suspects, X-Men) giver os den Superman, vi vil have. Han holder vores elskede legende i hævd, samtidig med at han giver den en stærk, ny drejning. Brandon Routh er perfekt i superheltens røde kappe, og han står i spidsen for en stjernebesat rolleliste med bl.a. Kate Bosworth som Lois og Kevin Spacey som Lex. Filmens actionscener - lige fra himmelhøje livtag med en nedstyrtende jumbojet til det endelige opgør, der ryster kontinenterne - giver udtrykket "Wow" en helt ny mening!

"Jeg er altid lige i nærheden", siger Superman til Lois. Og det er vi alle sammen glade for.

Specielt om denne udgivelse:Brugerne skriver om Superman: The Motion Picture Anthology:

Anmeldt af Tiggara, Slagelse 22. maj 2008
This is, a plain no, it´s Superman
Denne giga ultramative Superman Collectors Edition box er med alle 4 Supermand film, her møder vi Clark Kent, der spilles af Christopher Reever.
Hans mor og far lægger ham i en transport rumskib, og sender ham ud i rummet, kort tid efter springer hans hjem planet Krypton i luften, han lander på jorden, hvor han møder sin nye pleje forældre.
Han vokser sig stor og stærk, og lægger hurtigt mærke til at han er anderledes en andre mennesker, og da han er bliver ældre finder han ud af alle hans hemlige super krafter.
Og kort tid efter at stedfaderen dør, flyver Clark asted, for at søge nye højder, hans vej fører ham til New York, hvor han bliver ansat som jornalist, her møder han den nysgerig og mækværdige Louise Lane der spilles af Margrot Kidder.
Hun bliver hans store kærlighed, dette forvikler ham ud i store problemer, og det bliver især ikke bedere da hans største fjende Lex Luthor, spillet af Gene Hackman dukker op.
Og han må derved selv tage sagen i ejen hånd, for at beskytte alle de mennesker han er kommet til at holde af, samt hans store kærlighed, men det er ikke nemt når der dukker flere og flere skuke op, især når de også har super kræfter, eller når man kæmper mod tid og sig selv, eller at han er blive tappet for kræfter op til flere gange af grøn Kryptonit.
De 3 første film er nogle stor slående mesterværker, derefter begynder det at blive tam underholdning.
Men man må sige at indstruktøren Richard Donner og hans Team, har gjordt et kæmper stykke arbejde med at få Reever,s flyve ture til at se så raelt ud så muligt, og man må sige at det til dels lykkes, på tros af års talet den første blev lavet i.
Geniale film og musik, man føler sig vikelig i live når man genser alle de fem film.
Den nyste med Brandon Routh er der ved kedelig og overhovde ikke gennem tænkt.

Denne udgave er fyldt med 20 timers ekstra martriale, med blandt andet de gode gamle Superman tengefilm fra 30-40, erne, ellers en kanon box kan godt anbefaldes.


Anmeldt af Ole Pedersen, Viborg 2. april 2007
Bryan Singer's Video Journal her
kun en der kan fylde en rolle som superman og det er self Christopher Reeve

Director Bryan Singer's Video Journal som tavligt kun er inkluderet på region 1 kan downloades her :

http://www.mefeedia.com/feeds/13875/

Med venlig hilsen
Christopher Reeve worshipper aka Cultura


Ret din egen anmeldelse af Superman: The Motion Picture Anthology - klik her

Deltag i debatten om filmen Superman: The Motion Picture Anthology - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Superman: Ultimate Collector's Edition
vandelay

Superman: 5-Film Collection (1978-2006) (5-disc) Superman: The 5 Film Collection (5-disc) (Blu-ray) Superman: The Motion Picture Anthology  (5-disc) (Blu-ray) Superman: 5-Film Collection  (1978-2006) (5-disc)
Se alle titler her
Sendt 2006/09/30 13:28:25 IP: Logget Svar...

Superman som vi aldrig har set ham før!

Dette her bliver for vildt! En boks med alt hvad hjertet kan begære. Jeg var blandt dem der for nogle år siden var lidt skuffet over de danske udgivelser. Her får vi det hele. Den originale film i original release, samt den nu fire år gamle special edition. "Superman II" i original release samt Donners længe ventede udgave. "Superman III" og "IV" + "Superman Returns". Dokumentarer og masser af commentaries. Der er ingen undskyldning for ikke at købe denne her boks. Sådan skal det gøres!!!
Dragon Furry

Sendt 2006/10/02 19:43:53 IP: Logget Svar...

Skal man da havde... måske?

Den udgave af Superman II som oprindeligt udkom på DVD(samme version i NTSC og PAL) manglede en del scener fra den version jeg første gang så på TV. Bl.a. en hvor en af superskurkene slår en lille dreng ihjel da han ridder efter hjælp, en bid af slutningen hvor man ser superskurkene, efter de er blevet normale, bliver ført væk. Samt nogen andre små scener.
Er det den rigtige udgave der er med i denne boks?
vandelay

Sendt 2006/10/02 21:09:50 IP: Logget Svar...

Svar omkring Superman II:

Ja det er den rigtige udgave...og mere til. Tilbage i slutningen af 70'erne blev filmens instruktør, Richard Donner, fyret af producenterne bag Superman filmene. På dette tidspunkt havde Donner skudt omtrent 80% af Superman II, idet 1'eren og 2'eren blev filmet samtidigt som én stor film. Richard Lester tog over og færdiggjorde filmen. Men ikke bare det. Han blev tvunget til at lave filmens start om, samt lave nogle ekstraoptagelser til opgøret mellem Superman og de tre forbrydere i Metropolis. Ydermere tog han en del af de scener om som Donner allerede havde optaget (af grunde der ikke kendes). Som tommelfingerregel kan man være sikker på (når man ser den dvd-udgave der udkom for nogle år siden, og som er den officielle biografversion) at alle scenerne med Gene Hackman, og næsten alle scenerne med Terence Stamp (General Zod), er lavet af Donner. Det meste af starten (det med terroristerne i Paris), samt måden hvorpå Lois Lane opdager at Clark Kent er Superman (scenerne ved Niagra Falls i Canada) er lavet af Richard Lester. Ydermere er scenen hvor der tre forbrydere puster Metropolis på den anden ende, skudt og digtet til af Lester. Marlon Brando blev totalt sakset fra filmen (fordi han opponerede imod produncenternes behandling af Donner, og efterfølgende fik sin advokat til at kræve at alle optagelser hvor han medvirkede, samt al dialog hvor han indgik, ikke måtte bruges i Superman II), ligesom de mere voldelige episoder af filmen også fik kniven. Omtrent seks år senere kommer der så en udvidet udgave, hvor en del ekstrascener bliver indsat; den vises på canadisk tv og senere i Europa. I Danmark vises den omkring 1985-86. Det er denne udgave der tydeligvis hentydes til i ovenstående indlæg. Her er indsat flere mindre scener, men der er altså ikke nogle banebrydende ændringer. Starten er stadig den samme, Brando er stadig fraværende fra filmen og Lesters touch er stadig tydeligt. For omtrent fem år siden kom det så frem, at man arbejdede på at få tilladelse til at lave en "Donner-version" af Superman II. Det var samtidigt med at man forberedte den Special Edition af Superman-the movie som udkom i 2001. Det er blandt andet denne Donners version der er med i dette boksset. Her har klipperen Michael Thau, som man måske kender fra nogle af de fremragende dokumentarfilm der var ekstramateriale på Superman-the movie, forsøgt at stykke filmen sammen således at den kommer så tæt på Donners vision som muligt. Her er Brando tilbage i filmen og der er en længe ventet scene mellem ham og Christopher Reeve. Det er svært helt præcist at vide hvordan denne udgave ser ud, endsige hvilke scener der erstatter hvilke, mestendels fordi projektet har været omgærdet af en del mystik. Men spændende bliver det i al fald. Denne boks kan meget vel blive årets udgivelse, med den nye Superman Returns og Superman II - the Donner Version som perlerne i samlingen.
Stoney

Sendt 2006/10/03 20:58:46 IP: Logget Svar...

Udkommer dette 14 disc boxset i Danmark??
vandelay

Sendt 2006/10/05 18:29:21 IP: Logget Svar...

Ja, Superman boksen...

... udkommer i Danmark. Med danske undertekster naturligvis og hele svineriet. Happy days...!
Stoney

Sendt 2006/10/05 19:38:41 IP: Logget Svar...

Er du sikker? Hvor er det bekræftet henne? Laserdisken ser ikke ud til at vide det endnu.
vandelay

Sendt 2006/10/05 20:42:18 IP: Logget Svar...

Tjek Superman boksen ud på...

... cdon.com. Søg under "Superman" og så kommer boksen frem, sammen med alle de andre hits. De tager 779 kr.
Stoney

Sendt 2006/10/06 17:06:49 IP: Logget Svar...

Tak for info'en! Men jeg er lidt forvirret!
Der er "kun" 13 discs ifølge cdon.com's informationer. Og billedet viser en anden box. Men klikker man på "Se Bagside", så ser man 14 disc versionen med den korrekte box.

Hvilen er det? Og hvis det er 13 disc versionen vi får, hvad mangler så??

DocBrown

Sendt 2006/10/06 23:58:29 IP: Logget Svar...

Stoney> Der mangler højest sandsynligt ikke noget, der er sikkert bare sparet 1 disc pga PAL-speedup (hastighedsforskellen mellem NTSC og PAL, PAL er hurtigst).

Jeg har ventet hele mit liv på denne boks
bonecrusher99

Sendt 2006/10/07 00:03:56 IP: Logget Svar...

jeg mener at havde læst at forskellen på reg 1 og 2 er at der kommer en ekstra disk på reg. 1 med director Bryan Singer’s video journal
Stoney

Sendt 2006/10/10 17:56:45 IP: Logget Svar...

Ja, det er Bryan Singer's EXTENDED Video Journals. Hmm, hvorfor må vi ikke få dem?

DVD Features:
14 disc-set includes:
Superman: The Movie (Four-Disc Special Edition)
Superman II: The Richard Donner Cut
Superman II (Two-Disc Special Edition)
Superman III (Deluxe Edition)
Superman IV (Deluxe Edition)
Superman Returns (Two-Disc Special Edition)
Bryan Singer's Journals (Extended Edition)
Look, Up in the Sky!: The Amazing Story of Superman
You Will Believe: The Cinematic Saga of Superman
vandelay

Sendt 2006/10/11 18:20:36 IP: Logget Svar...

Superman Boks:

Jeg regner da bare med at Bryans Singers Videojournals er ekstramateriale på Superman Returns. Iøvrigt skulle der ikke mangle noget på den danske udgivelse, så vidt vides.
Stoney

Sendt 2006/10/15 11:34:00 IP: Logget Svar...

Hvad så, Laserdisken? Er der snart nyt om den danske udgivelse?
Niels Ole Pedersen (Laserdisken)

Sendt 2006/10/24 22:29:26 IP: Logget Svar...

Ultimate Collector's Edition på dansk

SÅ er den oprettet på sitet som dansk udgivelse. Det er korrekt, at region 2-udgaven indeholder én disc færre end region 1. Vi er endnu ikke helt klar over, om der er flere features på region 1, eller om alt materialet kunne presses ned på 13 discs pga. PAL-speedup. Vi forsøger at finde ud af det og lægge informationen ud snarest muligt.
jaislarsen

Sendt 2006/10/25 12:49:28 IP: Logget Svar...

En fuser...eller?

Først kunne jeg næsten ikke få armene ned, men så konstaterede jeg at det kun er "Superman Returns" der er i anamorphic widescreen. De fire gamle film er i 4:3 (1.33:1). Ret mig hvis jeg tager fejl (det håber jeg, at jeg gør), men betyder det, at jeg ikke får det optimale ud af en forevisning på 16:9 projektor?
robertm1912

Sendt 2006/10/25 17:04:02 IP: Logget Svar...

Nok ikke en fuser

Jeg ved ikke, hvor du har dine oplysninger fra, men Warners egen hjemmeside har følgende oplysninger:

Ultimate Collector's Edition:
Der er ingen oplysninger om billedformat, men der er følgende oplysninger om de enkelte film, der udgives separat samme dag (mon ikke det er det samme i boksen?):

Superman, The Movie: Special Edition (DVD) (4-Disc):
Screen Aspect:
Original Aspect Ratio - 2.40
Widescreen [16:9 Transfer]
Sound Quality:
English: Dolby Surround 5.1 -
English: Dolby Surround Stereo 2.0

Superman II: Special Edition (Dbl DVD):
Screen Aspect:
Original Aspect Ratio - 2.40
Widescreen [16:9 Transfer]
Sound Quality:
English: Dolby Surround 5.1 -
English: Dolby Surround Stereo 2.0

Superman II: Richard Donner Cut, The (DVD):
Screen Aspect:
Original Aspect Ratio - 2.40
Widescreen [16:9 Transfer]
Sound Quality:
English: Dolby Surround 5.1

Superman III: Deluxe Edition (DVD):
Screen Aspect:
Original Aspect Ratio - 2.40
Widescreen [16:9 Transfer]
Sound Quality:
English: Dolby Surround Stereo 2.0

Superman IV: Deluxe Edition (DVD):
Screen Aspect:
Original Aspect Ratio - 2.40
Widescreen [16:9 Transfer]
Sound Quality:
English: Dolby Surround Stereo 2.0

Underligt nok, så har de ingen oplysninger om Superman Returns!
jaislarsen

Sendt 2006/10/25 17:45:25 IP: Logget Svar...

Jeg takker...

...slår koldt vand i blodet og vælger at sætte min lid til dig og Warner.

Jeg gik på cdon.com og søgte på boksen og under billedformat stod der:
Widescreen (2.35:1)
4:3 (1.33:1)
Da jeg så gik ind under filmene individuelt var det de fire gamle der var med 4:3 (1.33:1)
De skriver videre at Superman the Movie er i mono, at II, III & IV er i stereo mens det kun er Superman Returns er dolby digetal 5.1

- men jeg håber da inderligt, at det forholder sig som du skriver.

OPDATE: cdon.com har erkendt at de har lavet en fejl; boksen som de sælger er i 16:9 - og alt er dermed i den skønneste orden.
Laserjo

Sendt 2006/11/03 01:33:36 IP: Logget Svar...

Så kan jeg da lige fortælle at jeg har læst at Superman Sp og Superman 2 the Donner cut også udkommer på HD og Blu-Ray DVD.
Det bliver for vildt.

Tjek dette link.

http://www.dvdactive.com/news/releases/high-def-superman.html
DocBrown

Sendt 2006/11/19 20:56:43 IP: Logget Svar...

HD-DVD og Blu-Ray

Har bestilt denne boks i R1 fra Amazon, da den jo fandme næsten er halv pris i forhold til R2 her. Kommer ind ad døren 1/12, og glæder mig som en lille unge.
Kunne dog godt tænke mig at have HD-versionerne også, så har et par spørgsmål:

1. Kommer denne box også som HD (i enten HD-DVD eller Blu-ray eller begge dele), eller må man nøjes med de enkeltudgivelser som kommer i HD samtidig som SDVD udgivelserne?

2. Er lidt i tvivl om hvilken en af formaterne jeg skal købe i (hælder mest til HD-DVD af uforklarlige årsager dog), men er der nogen direkte kvalitetsforskel på de to formatudgivelser af Superman filmene? Altå begge formater er i 1080p og har Dolby Digital +, så der er vel i realiteten ingen mærkbar forskel om jeg køber dem på HD-DVD eller Blu-ray ?
Det Burde Være forbudt At Sælge VHS Og Snart Dvd'er

Sendt 2006/11/23 12:27:18 IP: Logget Svar...

supeman

når de endelig var igang, kunne de så ikke ha smidt supergirl filmen der på
det kunne da ikke ha skadet
vandelay

Sendt 2006/12/03 22:28:12 IP: Logget Svar...

Superman vender tilbage...!!!

Denne udgivelse holder fandme! Har lige set Donner's version af "Superman II", og på trods af enkelte mindre fejl, holder den vand! Dokumentarfilmene "Look up in the sky" og "You will believe" er et must for Superman fans. Denne boks var så alligevel ventetiden værd. Julen bliver tilbragt på Krypton...!
Lars (Laserdisken)

Sendt 2007/01/11 13:26:27 IP: Logget Svar...

Disc 14

Denne disc, som kun er på Reg 1 / NTSC versionen. Indeholder Director Bryan Singer's Video Journal.
Denne feature er ikke på Reg 2 / PAL versionen.

Start en debat om denne udgave af Superman: Ultimate Collector's Edition (13-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45