An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Death Proof (2-disc) (DVD) Death Proof (2-disc)

WENC80388 / UPC# 796019803885

Death Proof (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Dimension Films - 2007
USA - Farve - 114 min
Ønskeliste
ActionGysSkræk
Filmens specifikationer
Original titel: Death Proof
Instruktør: Quentin Tarantino
Medvirkende:
Stuntman Mike  Kurt Russell
Abernathy  Rosario Dawson
Arlene  Vanessa Ferlito
Shanna  Jordan Ladd
Pam  Rose McGowan
Jungle Julia   Sydney Tamiia Poitier
Kim  Tracie Thoms
Lee  Mary Elizabeth Winstead
Zoë   Zoë Bell
Earl McGraw   Michael Parks
Vis alle medvirkende...
Stikord: Grindhouse Presents
Biler / biljagt
Psykopat
Seriemorder/Massemord
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Ja Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
  Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 25

Gennemsnit: 8.4 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David
Thomas
Lars

Death proof entertainment!

Quentin Tarantino har med Death Proof lavet sin hyldest til grindhouse-genren. Den indeholder både en simpel og ligetil handling, masser af vold, blod og lækre babes, som en ægte grindhouse-film skal.
     Den går i al sin enkelthed ud på, at tre kvinder går i byen for at drikke sig fulde, møde fyre og skaffe noget pot. Indimellem alt dette møder de Stuntman Mike (Kurt Russel), som med sin karakter skaber de postmoderne træk i filmen, som Tarantino er så kendt for at tilføre. Stuntman Mike er en mand, der elsker at forfølge og drille smukke kvinder, inden han slår dem ihjel med sin ’death proof’ bil.
     Senere møder vi 4 nye kvinder, som bliver Stuntman Mikes næste mål. De finder en annonce med en bil, der er til salg, og de beslutter sig for at tage ud for at prøvekøre bilen. De tre af dem tager af sted i bilen for at lege en farlig leg på en åben vej, og her møder de den sindsforvirrede Stuntman Mike, som vil gøre livet surt for dem.

I alt er der 8 kvinder, som møder Stuntman Mike, og de er hver især meget forskellige. Både i udseende og personlighed, så der er noget for enhver smag. Dette viser rigtig godt, hvordan filmen er lavet for at tiltrække mest muligt publikum, som en grindhouse-film jo skal. De to sekvenser, der udspiller sig i filmen, starter begge med at spille meget på sex, og derefter er det de voldelige aspekter, der spiller ind. Iblandt dette er der masser af farvefejl og klippefejl for virkelig at få det til at ligne en lav-budget-film. Det er meget simpelt og ligetil, men det er rigtigt underholdende og morsomt.

Tarantino har rigtig nok kastet sig over noget nyt denne gang, men man er aldrig i tvivl om, at det er en Tarantino film. Der er masser af flot filmteknik, lange dialoger, masser af postmodernisme og særpræget skuespil. Death Proof er uden tvivl Tarantinos dårligste film, men det beviser bare, hvor genial manden er.
Thomas

Specielt om denne udgivelse:

 • 113 minuters versionen af filmen
 • Featuretter:
  • Finding Quentin’s Gals
  • The Guys of Death Proof
  • Kurt Russell as Stuntman Mike
  • Introducing Zoe Bell
  • Quentin’s Greatest Collaborator: Editor Sally Menke
 • Trailer til stunt-dokumentaren Double Dare
 • Plakat galleri

Brugerne skriver om Death Proof:

Anmeldt af lookalot, København K 30. marts 2010
endeløs tomgang
Endnu en laaaaangsom film af b-films-dampbarnet Tarantino.
Kurt Russel gør det godt, men han har for lidt spilletid, og filmen går i laaaaange perioder i endeløs tomgang. Man havde håbet på meget mere "Drive" i filmen!

Derimod er Tarantino´s legekammerat Robert Rodriguez´ film Planet Terror en glimrende film, der formår at underholde bravt fra start til slut.


Anmeldt af Romeo, Slagelse 13. november 2009
Ja ja da
Quentin Tarantino og Robert Rodriquez de er lidt som Mary Kate og Ashley Olsen de kan ikke lave et filmprojekt hver for sig, og hvis de gør ja så lykkedes det stort set ikke alligevel. Og jeg håber at det er et meget ondt rygte at Robert Rodriques har i instruktørstolen til den nye "Predator(s) Grunden til at jeg håber dette er usandt er da jeg så "From dusk till dawn" nægtede jeg at tro at man kunne levere så dårlige effekter til en film, jeg korsede mig gevaldigt. Men okay Death Proof er som den er og Fru Tarantino har sikkert ydet sit bedste og igen skal han desværre give sig selv en rolle ja det er ærgerligt det er udelukkende opmærksomheden da manden ikke bidrager til noget som helst i sine roller næ han er der bare og det må vi bære over med så længe han har tænkt sig at ødelægge sine film med sin nævenyttige og ligegyldige indblanding

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 21. september 2008
Anmeldelse af Death Proof... Gend-Besøgt
Death Proof Jeg ved det ikke.... findes der nogen instrutør, der er blevet diskuteret mere 'end Quentin Tarantino?... Måske - dont' know.
Og det' er da heller ikke uden grund. Manden har Aldrig! lavet en dårlig film... Jackie Brown - siger du?.. Jackie, var ikke dårlig -det var bare Tarantinos svageste.. Og selv 'en "dårlig" Tarantino-film, er stadig en rimelig fed film oplevelse!.
Men nu gælder det "Grindhouse".. Quentin Tarantino, og hans efterhånden rimelige trofaste partner i forbrydelser på de hvide læred - Robert Rodriguez, har i den her' omgang kastet sig over en genre.. En' genre, der sørgeligt nok langsomt blev "dræbt" af større, og større produktioner. Film-selskaber der satser mere på den "pæne" ende, af underholdningen - og ikke som i gamle dage hvor man lavede film, bare for den sags skyld.. AT LAVE FILM!.
Det var også den gang, hvor plakaten var Cool!.. den' var faktisk tegnet, og mange gange fyldt med Damer, Guns, store Negere med Fucked up afro's, og en eller anden skurk i bag-grunden, helst med solbriller - gerne skaldet.
De her film gik jo i de små biografer - her hjemme, mest på Vesterbrogade (City Bio var en af dem), og tid efter anden - blev de mere og mere slidte.. tit, og ofte var de blevet splejset sammen op til flere gange for at holde lidt længere, og stadig være i stand til at indtjæne den lille biograf-ejer 'en ekstra skilling.
Det er så her' QT og RR prøver at tage os tilbage til... Og efter min mening, kunne de ikke være gjort bedre!. Tarantino blænder op for "Death Proof" - og straks, kan man nærmest lugte de slidte træ-gulve, og det røde stof på de gamle stole med armlæn. Musiken buldre der ud af, den sorte død på 4 hjul drøner igennem den øde Amerikanske landevej, og 'en af de kvindelige hoved-roller skal tisse... ja i de her film går folk nemlig også på potten (og ryger den).
Men.. nu' er det jo ikke nogen Tarantino-film, uden at tingne er lidt anderledes... her får vi nok lidt mere dialog end' hvis det havde været en af de gamle "Grindhouse-film" - Men Det!, mine venner.. gør absolut heller ingen ting - for er der' noget Mr Q. også mestre - så er det "dialog" (hvem husker ikke - I am the Foot-Fucking Master!).
Så her bliver vi introduseret til en flok kvin-folk.. vi hygger os, vi kæler, vi høre noget virkelig fed musik.... Og WHAM!!!.. Death Proof (sort Amerikaner-slæde med en bitter Stuntman-Mike bag rettet) - Pløjer! ind i gennem den lille røde bil, med vores 4 - på det tidspunkt kvindelige hovedroller.. Og efterlader en hver tilskuer med åben mund, og FUCK! mig 'et fedt bil-crash... Det her' Bil-Crash er så fedt, at det bliver vist FIRE! gange - En vinkel pr offer.
Og her, er vi altså kun nået halvejs!.. Efterfølgende, bliver vi så præsenteret for en ny flok "Bitchez"... Men den her gang HomeBoy! - er der helt! andre Boller på suppen. Det' eneste sted de her kvins tager den liggende.. er på køleren, af "White Lightning" med 200 kilometer i timen!, og den her gang - får Kurt-FUCKING!-Russel mere "Fun" end' han havde regnet med... Og 1 - 2 - 3.. Vi får os en "Car-Chase-film".. En' af den slags Burt Raynolds ville "Blowe" en producer for at få en bid af.
Jo jo - "Death Proof" er bestemt et "Wild-Ride"!, og pigerne er et kapitel for sig selv.. Heldigvis kan man næsten kun få fat i "Directors Cut", og her' ville det være dumt.. IKKE! at pause, hvis man skal lave flere pop-corn - især under den famøse Lap-dance scene ;) ...... Huj-juj-juj "Death Proof" er kommet for at blive!.

Anmeldt af René, Åbyhøj 2. maj 2008
Afsporet stuntmand
HEY? 70 kroner stykket, for både "Death Proof" og "Planet Terror" på DVD? Ja, så var der vist heller ikke længere noget at betænke sig på: Ned i indkøbskurven med de to DVD'er. (Jeg håber dog ikke, at nogen jeg kender så mig købe de to film henne ved kassen. Hehe)

Two Old Buddies - Robert Rodriquez og Quentin Tarantino - stak en skønne dag hovederne sammen over en fyraftensbajer, eller noget lidt stærkere. Den ene sagde så noget i retning af: "Hey Man, kunne det ikke være lidt fedt, hvis alle de gamle lavbudget-agtige action B-film, som vi dengang sad i små snuskede biografer og aften efter aften labbede i os som fløde, atter kom til ære og værdighed?".
"Yeah, Man!" udbrød den anden eksalteret: "Måske kunne vi også - som en personlig hyldest til genren - hver især lave en film lidt i samme stil, som så skulle indgå i en Grindhouse helaftens-forestilling? Ligesom i de go'e gamle dage?". Tarantino og Rodriquez har sikkert som på tælling drejet hovederne, kigget på hinanden og udbrudt: "Cool, Man! Det gør vi s'gu da bare!".
Som sagt, så gjort.

Tarantino giver os med "Death Proof" sin egen hyldest til 1970'ernes billigt producerede actionfilm. Og i starten af filmen er det også næsten, som at se en gammel slidt filmkopi fra dengang. Tarantino har for en sjælden gangs skyld fraveget sin kære guldformel, og præsenterer os denne gang for en helt lineær film-handling, der er befriende blottet for hans sædvanlige hang til hoppen frem og tilbage i historien og tidsforløbet. Filmen har han til gengæld delt op i to "episoder", der så er blevet kædet sammen af en kortvarig sekvens i sort/hvid:

1) Første del, der er blevet tilført kunstige ridser i filmen og skrat på lydsporet, samt en hel masse små umotiverede hop i handlingen, der sikkert skal illudere sammensplejsninger af en knækket filmstrimmel. Første del fungerer også som en prolog.
2) Og anden del, der i såvel billede- som farvekvalitet ligner en helt almindelig actionfilm fra vor egen tid. Der er også hér, at filmens hovedhistorie ligger gemt. Selv om jeg i starten fandt alle ridserne i filmens første halvdel lidt distraherende at se på, gav det dog efterhånden en eller anden form for mening.

Tarantino giver os i "Death Proof" en historie uden alt for megen kød på, for nu at sige det pænt - men dog indeholdende et pænt kvantum underholdningsværdi. Især i sidste halvdel, hvor instruktøren så slipper tøjlerne. Det vil dog nok ikke være nogen skade til at sætte hjernecellerne på standby-mode, og så ellers bare lade handlingen komme til én. Filmens slutning finder jeg dog dybt åndssvag. Jeg har vanskeligt ved at afgøre med sig selv, om afslutningen skyldtes at instruktøren ikke længere kunne holde sig i skindet, men liiiige skulle nå at få fyret ét eller andet 'Tarantino-agtigt' gylle af inden rulleteksterne. Eller om det snarere skyldes et lidt kluntet forsøg på at slippe ubemærket fra at genbruge idéerne fra en ganske bestemt scene i Russ Meyer's film fra 1965: "Faster, Pussycat! ... Kill! .... Kill!". Det må den enkelte nok hellere afgøre med sig selv.

Lapdance-scenen i første del, er næsten hele filmen værd alene. WAUW, det er heftigt! Kurt Russell er også ganske god som Stunman Mike. Hans forvandling fra sej macho-fyr med situationen under kontrol, til flæbende kryster - da han indser at rollerne er blevet byttet om, og han ikke længere er jægeren - er forrygende. Quentin Tarantino: Du har med "Death Proof" opnået midlertidig syndsforladelse for din skrækkelige "Kill Bill 1 & 2". Nu skal du så bare sørge for også at holde stilen fremover, og ikke hvile på lauerbærrene ...... Og så skal det ellers blive spændende at se, hvad Rodriguez' "Planet Terror" har at byde på.

Anmeldt af Monkeyman, København S 17. april 2008
Psykopatisk stuntmand med nacho's og farlige hestekræfter
Af de to Grindhouse produktioner, så må jeg ærligt tilstå at jeg bedre syntes om Robert Rodriguez'es PLANET TERROR. Kort sagt fordi den var mere underholdende og havde et glimt i øjet. Men derfor betyder det ikke at man bør undgå Quentin Tarantinos DEATH PROOF, også selvom det nok er én af hans mere sløje værker.
Kurt Russel passer fint ind i rollen, som Stuntman Mike, der elsker at dræbe smukke unge piger, med hans dødsikre sort lakerede special byggede stuntbil, der på blodigste og fornemmeste vis flænser og smadre de unge mennesker. Problemet er bare at filmen mest er fyldt med halv kedelig og næsten ligegyldig girltalk, der gør man nogle gange inde i sig selv, for lyst til at spole frem i filmen. Tarantino er mester i at få en almindelig sløj samtale i en film, til at udvikle sig til noget interessant og sjovt, med alle mulige pusse løjerlige ord fra en slangbog eller et glosehæfte, men med disse girltalks er det ikke lykkedes at få succes, det som om Quentin har sprunget over hvor gærdet er lavest.
De sidste 15 min af filmen er absolut det bedste og mest intense del af filmen, der kan få de fleste stunt og bil freaks op af stolen.
Det er tydelig at instruktøren Q.T. har kæmpe forkærlighed til de gamle slidte b-film, der blev vist i små uhumske biografter i New Yorks baggårde, men desværre har Q.T. ikke formidlet at lave en total holbar og solid film, der hædre disse skønne og til tider skrup sindsyge b-film/Grindhouse produktioner.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 2. marts 2008
Girl talk og bilaction
Tarantinos nyeste er en overordentligt snakkesagelig sag med piger i hovedrollerne og så lige Kurt Russel som Stuntman Mike, der har en forkærlighed for at køre piger ihjel, men han finder sin overmand(/dame). Ind imellem serveres der referencer til forgangne tiders drive-in klassikere som Gone In 60 Seconds og Crazy Mary, Dirty Larry. Ind i mellem underholdende og ind i mellem bliver underholdningen sat på pauseknap, når snakkesagligheden tager overhånd.
Rosario Dawsons lapdancescene er et højdepunkt i filmen.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 8. december 2007
Tarantino tænker højt
Hommage, intertekstualitet, referencer, kult, kitsch og andre udtryk er alle labels man kan sætte på Tarantinos film og det er nyt og anderledes hver gang. Men at det nødvendigvis er spændende og underholdende er mere tvivlsomt. Første time af filmen er virkelig fed. Han får etableret en stemning der er så tyk at man kan skære i den, og hans fortællerytme er forbilledlig. Men så fortaber han sig i en masse snak om biler og mærker som sikkert får mundvandet frem hos buffs, men som sløver tempoet. Ja, jeg er sikkert gammeldags og konservativ, men jeg har altså intet imod genrerværker. Men det skal sgu være spændende, og det er "Death Proof" bare ikke hele tiden.
Kurt Russell er skæg som Stuntman Mike.

Anmeldt af Rammy, Kirke Hyllinge 22. oktober 2007
Tarantino du er min helt !
Dette er helt sikkert den fedste film jeg har set siden Pulp Fiction. Kitsch’et kliché, fed musik, den superskarpe dialog, amerikanske bigblock muscle-cars og udpenslet vold - what´s not to like ?! Så tag ind og se den, det er virkelig en film man ikke må glip af !

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 19. juni 2007
Which way are you going, left or right?
Lange, vilde køreture, lange ben, gode røve, fede øser, syrede scener... you name it. Tarantino lader hånt om detaljer som handling, logik, psykologi, rytme osv... men kun tilsyneladende. Han har i den grad styr på sagerne, at vi ender med total overgivelse og en fed film. Billederne og dialogen hersker, og det gør Tarantino også. Men du kommer kun med på denne ride, hvis du tillader din platte side at komme op for luft. Gør det!

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 4. juni 2007
Yeah man!
Tarantino vender tilbage til tidligere standarder(præ Kill Bill) med "Death Proof". Muligvis smører han tykt på for at holde grindhouse-temaet, ved at lægge dårlige klip ind osv. men det er faktisk meget charmerende og forfriskende. Filmen genskaber B- og C filmens stemning og historie rimeligt godt, men det er tydeligt at den er skabt af en mester. Hermed kan der være tale om en ABC-film? Russell er glimrende skurk og pigerne er også gode. "Death Proof" er hårdtpumpet to the max og et adrenalinskud uden lige, samtidig med at den er morsom, over the top og charmerende. Fuck "Kill Bill", Tarantino har måske aldrig været mere stilbevidst og fresh end her. Og så kan man glæde sig til Rodriguez' bidrag..

Ret din egen anmeldelse af Death Proof - klik her

Deltag i debatten om filmen Death Proof - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Grindhouse: Death Proof
René

Death Proof (2-disc)
Se alle titler her
Sendt 2007/06/04 21:27:49 IP: Logget Svar...

Et spørgsmål vedr. Death Proof

.... til dem, der har set den:

Jeg er jo efterhånden nået frem til dén personlige konklusion, at livet er alt for kort til nye Tarantino-film. Med mindre, altså, at han snart begynder at lave nogen film, der ikke bare er kopieret efter konceptet bag alle hans tidligere film.

Så ... i denne splinternye film af Mesteren - 'Death Proof':

- Har han så endelig fået løsrevet sig fra sin kære "succes-formel"?
- Eller er der blot tale om en ny film til samlingen, med en hel masse vilkårlig hoppen rundt i handlingsforløbet. For hvis det sidste er tilfældet, kan jeg lige så godt spare mig selv ulejligheden: Denne gang vil jeg sgis'me gerne OVERRASKES med noget, der er anderledes!

Vil jeg i givet fald blive skuffet? Står menuen stadig på 'déja-vù'?
Kalle Marx

Sendt 2007/06/05 15:11:36 IP: Logget Svar...

Til René vedr. Death Proof

Jeg er, i modsætning til dig, ret vild med Tarantino, men jeg vil prøve at forholdeholde mig objektivt.

På flere punkter er der nyt under solen i Death Proof, på godt og ondt. Dialogen er ikke lige så skarp. Dette er dog IKKE Kill Bill vol. 3! Handlingen er forholdsvis lineær og jeg vil helt sikkert mene at det er en ny side af Tarantino vi ser. Når du siger "nye" Tarantino-film, hvad menes der så?
René

Sendt 2007/06/05 16:40:40 IP: Logget Svar...

Death Proof (fortsat)

Med: "nye film" mener jeg film - lavet senere, end "Kill Bill 2"

Jeg har vist efterhånden har været samtlige Tarantino-film igennem (dog ikke i kronologisk rækkefølge) - inklusive "Kill Bill"-filmene. Dét, der dengang slog mig ved det hele var, hvor ens (og dermed på en måde også 'forudsigelige'), de alle virkede i deres opbygning.

Første gang jeg så det (i "Pulp Fiction") virkede det egentlig fedt nok, anden gang (i "Jackie Brown") også okay. Tredie ("Reservoir Dogs"), fjerde (Kill Bill 1) og femte gang (Kill Bill 2) derimod knap så fedt. Især med "Kill Bill" I & II spekulerede jeg faktisk på, om citronen nu ikke snart havde fået al saften presset ud? Og om ikke det snart var på tide, at han bevægede sig videre og prøvede noget andet - f.eks. en film med en ganske almindelig lineær handling. Evt. bare for afvekslingens skyld.
Kalle Marx

Sendt 2007/06/06 18:44:44 IP: Logget Svar...

Death Proof cont.

Mht. struktur har Death Proof faktisk ikke noget tilfælles med Pulp og de andre. Den indeholder TO forskellige historier, der dog er fuldkommen lineære. Historie nummer to finder også sted efter historie nummer et. Så jeg synes bestemt der er nyt under solen på DET punkt.
René

Sendt 2007/06/06 19:20:45 IP: Logget Svar...

Tak for info!

Okay, 'Death Proof' får en chance.
Falkbøll

Sendt 2007/07/16 17:47:56 IP: Logget Svar...

ville lige tilføje

Death Proof står til en 2 disc special edition - d. 18 sep
og Planet Terror også "2DSE" - en gang i okt.
Hvis man er Horror-hund.. lige som mig selv - Så følger her et rigtigt godt råd.... Fangoria - video chopping list - og så bare skroll der ned af.. men husk lidt køkkenrulle...... Uui - Så lige "Night of the Demons 2" endelig kommer på DVD d. 25 sep. God fornøjelse
jks_ballerup

Sendt 2007/07/23 20:28:08 IP: Logget Svar...

.... til dem, der har set den: rené

NEJ NEJ nu bliver jeg sgu ærgelig renè
dette mesterværk er jo en hyldest til 70 ernes film ...
så det er da muligt man kan sidde i sin varme stue og sige .....det har jeg da set før......????? OG
jeg syndes ikke man skal måle film om det er noget der er blevet set før , men om det er en god historie.....og det syndes jeg bestemt det er ........
og når du nå skriver ( at livet er alt for kort til nye Tarantino-film.) så er der kun en ting at sige
længere nede af gaden viser de charlotte tryllepind
de venligste hilsner jan
René

Sendt 2007/07/23 21:03:10 IP: Logget Svar...

Jo, men indtil det modsatte er blevet bevist

vil jeg nu alligevel bibeholde min skepsis, og mene at "livet er alt for kort .... " og alt det dér. Jeg ved da udmærket, at Tarantino lige er sagen for en masse fans, og fred være med det. Men for mig var "Kill Bill" filmene bare det, der ligesom gjorde udslaget.

Men lad os nu ikke tage sorgerne på forskud. Jeg har jo lovet højt og helligt, at jeg nok skal gi' "Death Proof" en fair chance. Selv om det nok næppe bliver før den udkommer på DVD/Blu-ray/HD-DVD, at jeg får den set.

Jeg kender i øvrigt slet ikke den film, du anbefaler mig at se. Er der noget ved den? Oven på nyere film i magiker-genren, med titler som: "The Prestige" og "Illusionisten", er det vel klart nok, at der også bør komme en med titlen: "Charlotte Tryllepind".
jks_ballerup

Sendt 2007/07/24 13:18:26 IP: Logget Svar...

hej rené

ja men jeg drillede også bare lidt filmen hedder charlottes tryllespin nå men nok om det .......jeg glæder mig til at høre når du har fået set Death Proof
ind til da må du have det rigtig godt
de venligste hilsner jan
ChrisNick

Sendt 2007/11/21 17:01:20 IP: Logget Svar...

Spørgsmål til indhold...

Hvilke "trailere" er der med på denne udgave???

P.S: lad være med at købe de danske udgaver, de er da for dårlige!!!
Moe

Sendt 2008/02/11 14:05:57 IP: Logget Svar...

Blu-Ray udgave?

Jeg har set på http://ecx.images-amazon.com/images/I/51vmxzjE2oL._SS500_.jpg
At der er en tysk blu-ray udgave på vej.
Er der nogen som ved om vi får en dansk blu-ray version?

Start en debat om denne udgave af Death Proof (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45