An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Planet Terror (2-disc) (DVD) Planet Terror (2-disc)

WENC80387 / UPC# 796019803878

Planet Terror (2-disc) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Denne vare føres
ikke i Laserdisken.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Dimension Films - 2007
USA - Farve - 105 min
Ønskeliste
ActionGysSkrækScience Fiction
Filmens specifikationer
Original titel: Planet Terror
Instruktør: Robert Rodriguez
Medvirkende:
Cherry Darling   Rose McGowan
El Wray   Freddy Rodríguez
Abby   Naveen Andrews
Lt. Muldoon   Bruce Willis
Sheriff Hague   Michael Biehn
Dr. William Block   Josh Brolin
Dr. Dakota Block   Marley Shelton
Earl McGraw   Michael Parks
Ramona McGraw   Jerili Romeo
Deputy Tolo   Tom Savini
Vis alle medvirkende...
Stikord: Grindhouse Presents
Varulv
Videnskabsmænd
Zombie
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  NTSC DVD-pladen har regionalkoden 1.Region:
Oprindelse:  USA
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Ja Documentary Music score
Ja Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Ja Deleted scenes
Antal plader: 2Denne udgivelse indeholder 2 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 5.1
Engelsk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
2,35 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 21

Gennemsnit: 8.7 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Thomas
Lars

Planet Terror:

Planet Terror er Robert Rodriguez' halvdel af Grindhouse dobbelt-filmen, som han lavede i fællesskab med Quentin Tarantino. "Grindhouse" er begrebet, der bruges om en bestemt type biograf, der viste film af en mere slimet karakter, og hvor man efter betalt entré kunne blive siddende lige så længe, man ville. Det er også en betegnelse, der dækker over B-film-genrer som Blaxploitation, Sexploitation, Mondo, Splatter og Giallo. Genrer, som både Tarantino og Rodriguez har dyrket igennem deres opvækst og ungdom. Rodriguez har med Planet Terror skabt sit bud på en Grindhouse-film.

Et biologisk våben-eksperiment, kaldet DC2, bliver sluppet løs, da militærløjtnanten Muldoon (Bruce Willis) mødes med videnskabsmanden Abby (Naveen Andrews) for at købe tønder fyldt med det giftige stof. Stoffet spreder sig over den nærliggende by i gasform og forvandler folk til frådende zombier. Samtidig har stripperen Cherry Darling (Rose McGowan) opsagt sit job og støder på sin ex-kæreste El Wray (Freddy Rodríguez). Gensynet er noget koldt, men da omstændighederne bliver mere og mere drastiske, må de arbejde sammen med en lille gruppe af mennesker, der endnu ikke er blevet smittet af DC2.

Planet Terror er intet mindre end fantastisk underholdning. Rodriguez bruger utallige virkemidler for at genskabe følelsen af at sidde i en skummel 70'er-biograf: Ridser i billedet, huller i lyden osv. At sige, filmen er ulækker, er noget af en underdrivelse. Der er folk, der taber deres ædlere dele, når forrådnelsen sætter ind, andre får bylder på tungen, der eksploderer i materie, og der er blod, afhuggede lemmer og andet godt. Alt er selvfølgelig så overdrevet, at det har en humoristisk effekt, og latteren presser sig konstant på. Filmens mange påfund er også fantastiske, såsom at konstant inhalation af giftgassen holder sygdommen nede; at Cherrys afhuggede ben bliver erstattet af en maskingeværkanon, som hun i bedste stripperstil kan svinge rundt i alle tænkelige vinkler; og El Wray, der optræder som en latino Bruce Lee og uddeler ørefigner og one-liners i ét væk.

Hvis man søger en god aften i B-film-land, leverer Robert Rodriguez varen i allerbedste stil.

Dennis

Specielt om denne udgivelse:

 • Kommentarspor med Robert Rodriguez
 • Slettede scener
 • 10-Minute Cooking School
 • 10-Minute Film School
 • Makeup and Stunt Effects featurette
 • Badass Babes featurette
 • Renegade Guys featurette
 • Costumes and Production Design featurette
 • International trailer

Brugerne skriver om Planet Terror:

Anmeldt af lookalot, København K 30. marts 2010
Robert Rodriguez har formået at lave en glimrende film. Der holder hvad den lover. TAK for dét! Folk der IKKE er til "genren" med blodtørstige zombies, afrevne lemmer og tonsvis af blod, trashy-dialog og handling, bør nok holde sig langt væk fra denne Planet Terror, men det gør de vel også i forvejen! Uanset hvad, så vil de fleste Fans af ovennævnte elske den.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 20. juni 2009
Grindhouse Zombies
Stående bifald til Tarantino for at ruske op i en gammel filmtradition, og man føler næsten at man sidder i én eller anden obskur biograf i en skummel sidegade engang i 70´erne. Og det er virkelig morsomt med den "coming attraction" der er lagt ind i starten af filmen! Det hele er jo bare "over the top" fra start til slut, og det er kolossalt underholdende, men det går også en smule i selvsving til sidst. Den bedste scene er nok dér hvor Tarantino kommer galt afsted! Men læg også mærke til Brolins forrykte læge - det bliver vel næppe mere B-film!

Anmeldt af Karsten Falkbøll Pedersen, Faxe 22. september 2008
I Like it'................ I Like it'...... a Lot!.
Planet Terror Check on two..... Check, CHECK!.
OK! - tid til 'et virkeligheds tjek.... Lad os se - hvad har vi her?...
Damer.... Nej streg den'... Rigtig HOTTE! Damer!!!.. En af dem har et maskingevær-ben (COOL!).. Fucking Kick-Ass! Zombie action.. Over-the-top Splat i tønde-vis!. nogle af tidens sejeste, og største Kult-skuespillere!.. Pæn Fede! CGI-effekter(og ikke overdrevet brug af dem).. En "Grindhouse" stemning der vil få selv den mest slidts ILSA-film til at ligne "I am Sam".. One-liners, af den næsten hårdeste skuffe... Og for Satan! - jeg var lige ved at glemme Tom Savini der bliver revet "to iti-biti pieces".
Og nu spørger jeg eder'... HVAD EN I HÆLVEDE! MANGLER DU SÅ?!!!.. Lad nu være med at sige H. Bogart op af åen med the African Queen!.. Den må vendte til at det bliver Søndag igen. "Grindhouse" skal ses sammen med dine Buds, gerne et par flasker øl.. jo jo!, - grøn tobak?.. ingen hindring!.
Ingen tvivl - "Planet Terror" er Gude-Guf for Drenge-Røve.. Tarantino og Robert, hiver en sort kanin på Crack op af hatten, og pakker det hele ind i det sødeste gavepapir en' B-films hungrende Exploitaition-Freak kunne ønske sig - krydre det hele med nogle ind-til-vidre "Fake" trailers, og sender os alle sammen afsted til Nirvana for Horror-Haunds.
Så skal Grindhouse - "Planet Terror" & "Deat Proof" psycho-analyseres?... Fuck Nej Habibi! - Her snakker vi Bøf-tatar med et stjerneskud på toppen(for dem af jer' der ikke ved hvad et stjerneskud det er?.. så her : ristet franskbrød med en ny-stegt fiskefilet - ganeret med thousind island-dress, rejer, slik-asparges, citron, og tomat-springer med dild.. virkelig guf - måske lidt caviar?). Den slags, skal man ikke pille i - Nej den' slags skal bare konsumeres.
Velbekommen!

Anmeldt af René, Åbyhøj 3. maj 2008
Så er der B-film!
Robert Rodriguez er med SIT bidrag til Grindhouse-Projektet formentlig væsentlig mere tro imod originalforelægget af gamle slidte B-film, end Quentin Tarantino var det med hans egen "Death Proof".

Og i modsætning til Tarantino, så bibeholder Rodriquez stædigt det slidte film-look 'anno 1972', hele filmen igennem. Dette er både godt og skidt: Godt, fordi det tilfører filmen en illusion af at være den ægte vare fra déngang. Og skidt, fordi nogen sikkert vælger at springe fra, alene af dén grund. Handlingen i filmen er naturligvis fuldstændig forrykt, og fyldt med både splat, plat og pjat, og tæer-krummende dårlige replikker - ligesom formentlig også i mange af de rigtige lavbudget-produktioner fra de gode gamle B-film dage. Det er vanskeligt lade være med at smile ad hyppigt gentagne one-liners, som: "This is useless ability number xx", "I never miss" eller "I looked for my jacket - for TWO weeks".

Jeg indrømmer blankt, at splatterfilm generelt ikke lige er sagen for mig, og at alle "film-ridserne" irriterede mig grænseløst. Alligevel er jeg nødt til at tildele "Planet Terror" 3 stjerner for dens kreative underholdningsværdi. Idéen med at bryde af midt i en elskovs-scene (p.g.a en forsvunden filmrulle, naturligvis), og så fortsætte filmen at helt nyt sted i handlingen er f.eks. ganske pudsigt fundet på. Cherry Darling's måde at undgå et jord-til-jord missil, mens hun ligger på jorden og derpå går i bro ("useless ability no. 66"), er ligeledes ganske smart udtænkt. Og en Gatling Gun som benprotese siger vel næsten det hele.

Men hvis jeg skal være helt ærlig, så kommer "Planet Terror" i mine øjne nu ikke helt på højde med Tarantino's "Death Proof", som af de to film nok altid vil være min foretrukne farorit. Og dog må jeg alligevel erkende, at "Planet Terror" faktisk vandt lidt ved et gensyn. Ikke mindst, fordi filmen denne gang blev genset i Blu-ray udgivelsen, der blandt ekstramaterialet også tæller en 'Clean Version' uden ridser i billedet, eller skrat på lyden. Så er der s'gu noget ved at se filmen!

P.S.: Er man mon en pervers stodder, hvis man synes at Rose McGowan i filmen ser supersexy ud, med et bordben af træ som benprotese?

Anmeldt af Extract, Dyssegård 2. marts 2008
Så god at den burde være bedre
Robert Rodriguez er tilbage på godt nedtrampede stier i From Dusk To Dawn territorium, der er ikke ret meget nyt i Planet Terror. Der går simpelthen for meget spoof i den til at balancen holder. Bruce Willis er sjov som Lt Muldoon. Ligeledes Rose McGowan som stipperen der mister et ben og får maskingeværben i stedet. Bedst er den fake Machete filmtrailer, det er en film man virkelig får lyst til at se. Både Planet Terror og Death Proof burde have været lavet som 70'er periodestykker, så ville vi have haft et vaskeægte City Bio dobbeltprogram.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 27. januar 2008
En del tomgang
Det er nærliggende at sammenligne dette værk med Death Proof, og gør man det, træder en række mangler tydeligt frem: Hvor Death Proof ikke lod sig nøje med at være ren pastiche, men lagde både til og luft til genren, så placerer Planet Terror sig meget mere "loyalt" til sine forlæg, hvorved den mister moment. OK, Bruce Willis er inviteret indenfor med sin ironiske distance, men det er ikke nok til at løfte denne film. Den virker monoton, lang og ideforladt. Bevares, Rose McGowan's skydeben er en god opfindelse, men Rodriguez går ikke efter ideen og får ikke nok ud af den, hverken plotmæssigt eller visuelt.

Anmeldt af Monkeyman, København S 21. november 2007
Åndsvagt, overdrevent og pisse UNDERHOLDENDE
Det sgu lang tid siden at jeg er blevet underholdt så meget efter at ha' set en film, så jeg kan næsten kun tag hatten af for Robert Rodriguez' PLANET TERROR og sige tusind gange tak for 105 minutters knaldgrineren underholdning. Og skal måske også nævne at af de to GRINDHOUSE film PLANET TERROR og DEATH PROOF, så holder denne film langt bedre en Tarantino's film. Herlig exploitation der hylder gamle nedslidte b-film.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 28. juli 2007
Enestående oplevelse
Med Tarantino's glimrende Death Proof i baghovedet er man sikret en unik og fantastisk filmoplevelse hvis man går ind og ser denne "co main-event". Grindhouse-temaet er, lige fra spoof traileren i starten, kørt helt igennem endnu engang og selv i en moderne biograf er det umuligt ikke at lade stemningen trænge sig på. Jeg vil ikke gå alt for dybt ned i filmen, men lad mig sige at den er den perfekte pakke indenfor denne stil, intet godt er udeladt. Det bliver ikke bedre og i mange øjeblikke kan man rent faktisk føle adrenalinen pumpe i kroppen. En vidunderlig film. Karakteren giver jeg for den samlede "Death Proof/Planet Terror" pakke. Den skal, ligesom forgængeren, opleves i biografen!

Anmeldt af ReidarP, København S 23. juli 2007
Årets film.....ingen tvivl!
Jeg gir den 4 skåle øllebrød ud af 7½ mulige.....! Het klart årets film! Tror næppe der kommer noget der kan levere varen inden året er omme!!!

Ret din egen anmeldelse af Planet Terror - klik her

Deltag i debatten om filmen Planet Terror - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Planet Terror
Holliday

Planet Terror (2-disc) Planet  Terror Planet Terror (2-disc) Planet  Terror (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2008/01/27 18:42:15 IP: Logget Svar...

Rækkefølge?

Er det nødvendigt at se Death Proof før Planet Terror?
Svend Erik

Sendt 2008/01/28 09:20:37 IP: Logget Svar...

Omvendt rækkefølge

Nej, se blot filmene i omvendt rækkefølge. For mit vedkommende havde jeg langt hellere Death Proof til gode end omvendt.
Thomas Aquinas

Sendt 2008/01/28 09:57:44 IP: Logget Svar...

Tarantino-kronologi

Puha, så kan jeg ikke have meget til gode! Mangler at få set "Planet Terror"

Start en debat om denne udgave af Planet Terror (2-disc) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45