An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Emmanuelle  4  (DVD) Emmanuelle 4

Udgivet 5. november 2001 af Momentum Pictures MP096D / UPC# 5060021171962

Emmanuelle  4  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Independent - 1984
Frankrig - Farve - 88 min
Ønskeliste
DramaErotik
Filmens specifikationer
Original titel: Emmanuelle IV
Instruktør: Francis Leroi
  Iris Letans
Medvirkende:
Sylvia  Sylvia Kristel
Emmanuelle IV  Mia Nygren
Marc  Patrick Bauchau
Donna  Deborah Power
Maria  Sophie Berger
Susanna  Sonja Martin
Nadine  Marilyn Jess
Rodrigo  Gérard Dimiglio
Nelson  Gérard-Antoine Huart
Hypnotist  Fabrice Luchini
Vis alle medvirkende...
Stikord: Emmanuelle
Lesbisk kærlighed
Sex
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:  PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  England
Features:
Ja Anamorphic (16:9) Ja Trailer
Production Notes Music video
Documentary Music score
Commentary Fact track
Interviews Gallery
Multi-angles Cast & Crew
Hidden Features Outtakes
DVD-Rom features Deleted scenes
Antal plader: 1Denne udgivelse indeholder 1 plade(r).
Billedformat Lydformat Sprog Tekster
Letterbox
DD 2.0
Engelsk
Fransk
Dansk
Engelsk
Aspect Ratio Kassette Pladetype Faste tekster
1,77 : 1 Keep Case DVD9 Ingen

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 0

Intet gennemsnit - ingen har stemt.

Bliv den første til at stemme på denne titel.   


Sylvia Kristel - nu i forynget udgave

Den 4. og sidste Emmanuelle-film med den nu - en smule - aldrende Sylvia Kristel i hovedrollen. Kristel blev siden afløst af Monique Gabrielle og Natalie Uher i hhv. Emmanuelle i haremet og Emmanuelle i Amazon-junglen, men Kristel vendte dog tilbage en sidste gang i 1993 i 7'eren, Emmanuelle i Cyberspace. Disse tre film (5-7) kan iøvrigt købes med danske tekster i en samlet boks, Emmanuelle Collection.

Emmanuelle 4 følger den ganske smidige Sylvias seksuelle bedrifter, mens hun er på flugt fra sin tidligere elsker Marc. Sylvia rejser til Brasilien, hvor hun af Dr. Santamo forvandles til den billedskønne - og yngre af udseende - Emmanuelle (i skikkelse af svenske Mia Nygren). Denne nye, frække identitet vækker nye lyster i hende, hvilket dog kompliceres af minderne om Marc.

Klik her for andre Emmanuelle film.
Niels Ole

Specielt om denne udgivelse:

  • Audio: Fransk DD2.0 Stereo (+ dubbing på engelsk, tysk, spansk, italiensk)
  • Undertekster: Engelsk, dansk, svensk, norsk, finsk, tysk, spansk m.fl.

Brugerne skriver om Emmanuelle 4:

Anmeldt af René, Åbyhøj 14. august 2007
Emmanuelle .... igen-igen.
Jamen, så nåede vi søreme til film nr. 4 i Emmanuelle-marathon'en, som - så vidt vides - endnu lever i bedste velgående. Nu vist endda ude i rummet: "Emmanuelle9 from Outer Space", eller noget i dén dur.

Oven på den sensationelle succes med film nr. 1 i serien om den frigjorte kvinde Emmanuelle, var selskabet bag filmen tilsyneladende fast besluttet på hurtigst muligt at følge op på kasse-succes'en med en række sequels. Desværre lykkedes det aldrig helt at genskabe magien fra den oprindelige 'Emmanuelle'-film, og efter nr. 3 i serien syntes selskabet åbenbart, at noget måtte gøres. Og at tiden nu var inde til at udskifte hovedrolle-indehaveren, Sylvia Kristel, med en ny og yngre model - i skikkelse af Mia Nygren. 'Emmanuelle 4' fungerer derfor også mere som et tronskifte, end nogen egentlig sequel, og Sylvia Kristel beholder da også alle kludene på i denne film. "La Reine est mort. Vive la Reine!"

Sylvia Kristel spiller denne gang journalisten Sylvia(!), som forsøger at frigøre sig fra sin tidligere elsker, Marc. Dette kan åbenbart kun ske, ved at hun totalt ændrer udseende - og derigennem også sin personlighed (filmens logik - ikke min). Så Sylvia rejser fra New York til Brasilien, hvor den berømte kirurg Dr. Santamo forvandler hende til en ny kvinde - og hun genopstår (genfødes?) som Emmanuelle. Til slut i filmen rejser hun så til Paris, hvor hun genforenes med Marc i sin nye skikkelse.

Imellem disse to yderpunkter; Sylvia's transformation og genforeningen i Paris, er filmen ærligt talt noget værre rod, og handlingen (hvis der da i det hele taget er nogen sådan) springer hid og did - og hele tiden til en ny, eksotisk location. Filmen giver os aldrig lov til at dvæle ved de enkelte scener. Det er hele tiden: Videre, videre, videre! For Emmanuelle skal nemlig ud og genfinde sin personlighed, ved hjælp af diverse erotiske oplevelser.

Filmen er bestemt ikke pornografisk - langt fra. Og man kan vel knap nok kalde den erotisk. Der er nærmere tale om en sensuel - om end dybt forvirrende og surrealistisk - film, der desperat forsøger at finde tilbage på sporet, med en ny Emmanuelle-figur (Mia Nygren) som trækplaster. Dog stadig med Sylvia Kristel's navn, trykt med pænt store typer på plakaten. Men desværre alt sammen forgæves! Filmen ER og bliver et mislykket kludetæppe, med alle dens umotiverede flashbacks, hurtige scene-skift, samt evigt skiftende locations.

Filmen får dog en halv stjerne, p.g.a. af de mange (afklædte) smukke kvinder i filmen, samt fotograferingen i eksotiske omgivelser. Men det har dog alligevel ikke afholdt mig fra at lægge 'Emmanuelle 4' hen i bunken af DVD-film, der enten skal sælges eller byttes til noget andet henne i den lokale brugt-biks.

Skriv din egen anmeldelse af Emmanuelle 4 - klik her

Deltag i debatten om filmen Emmanuelle 4 - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Emmanuelle 4
Thomas Aquinas

Emmanuelle  4 Emmanuelle  4
Se alle titler her
Sendt 2007/08/15 19:52:04 IP: Logget Svar...

Emmanuelle 4

Er det ikke ærgeligt, at man ikke ka´ gi´ en halv stjerne? Det ville ellers give lige dén ekstra mulighed for at gradbøje det dårlige en tand mere!
René

Sendt 2007/08/15 22:25:17 IP: Logget Svar...

Jo, og det sætter virkelig én i et dilemma,

når man synes, at en film måske ikke ligefrem fortjener korset - men på den anden side også er for ringe til at få én stjerne.

Faktisk står den halve stjerne på valglisten, men grafisk manifesterer den sig altid som en hel stjerne. Rart, hvis det også kunne blive bragt i orden.

Start en debat om denne udgave af Emmanuelle 4 - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45