An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Alfred Hitchcock: The Early Years (9 film) (DVD) Alfred Hitchcock: The Early Years (9 film)

Udgivet 30. oktober 2007 af Universal (DK) DSD8250263 / UPC# 5050582502633

Alfred Hitchcock: The Early Years (9 film) (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. 1928-1940
England - Sort/Hvid
Ønskeliste
DramaKriminalfilmThrillerStumfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Hitchcock Collection, The: The Early Years of the Master of Suspense
Instruktør: Alfred Hitchcock
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Norsk
Svensk
Finsk
Hollandsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 7

Gennemsnit: 7.0 ud af 10

Du kan også stemme.   


The Early Years of the Master of Suspense

Denne æske indeholder følgende stumfilm:
  • The Ring (1928)
  • Champagne (1928)
  • The Farmer's Wife (1929)
  • ManXman (1930)
Denne æske indeholder følgende talefilm:
  • Blackmail (1929)
  • Murder! (1930)
  • The Skin Game (1931)
  • Rich and Strange (1932)
  • Foreign Correspondent (1940)
Alfred Hitchcock, the legendary silhouette marking the silver screen, is our very own guide into the dark world of crime. The man, who described himself as very fat and very ambitious, was even more intriguing than his formidable body of work that commenced here...
    The Ring, ManXman, The Farmer's Wife and Champagne: These silent films (amongst the first ones directed by Alfred Hitchcock) have been modified, including an original music, composed and performed by Xavier Berthelot, recreating the atmosphere of the silent movies from the beginning of the century.
Tekst fra omslag

Brugerne skriver om Alfred Hitchcock: The Early Years:

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 15. juli 2019
Tidlig Hitch
Champagne ** ½

Hitchcocks ottende spillefilm er en helt spændende og morsom historie om en forkælet arving til en millionærformue der imidlertid må lære at stå på egne ben, da faderen smækker kassen i. Mange gode momenter undervejs og et par tvetydige antydninger som allerede her bruges dramatisk innovativt, så man ikke er i tvivl om, at det er den tidlige Mester der er på spil. Noget langstrakt, men eller udmærket sat i scene, selvom skuespillerne ikke gør det store væsen af sig. Primært af interesse for dem, der vil gøre sig bekendt med den helt tidlige Hitchcock.

The Manxman ***

Virkeligt vellavet film om et vennepar der kommer på konfrontationskurs, da de begge er forelsket i den samme kvinde. Danske Carl Brisson spiller sejleren der formodes druknet, men senere dukker op i landsbyen, kun for at erfare at hans bedste ven har snuppet konen i mellemtiden. Anny Ondra gør det rigtigt godt som kvinden der ikke kan bestemme sig; hun dukkede også op i hovedrollen i Hitchcocks "Blackmail". En tragisk og medrivende filmoplevelse.

Blackmail ***

Mesteren viser i sin første tonefilm udsøgt sans for brugen af lyden (ligesom Lang iøvrigt også gjorde med M). Filmens rytme er unødvendigt langsom, men han drejer den alligevel så at det rette styrkeforhold mellem suspense og surprise er stort set upåklageligt. I grunden kan denne film ikke mangle i Hitchcock-sektionen på hylden!

Murder! ** ½

En skuespillerinde bliver myrdet bag kulisserne, tilsyneladende af en kvindelig kollega, og juryen finder hende efter en del diskussion til sidst skyldig i mord. Men et enkelt medlem (Herbert Marshall) bliver i tvivl og begynder på egen hånd at undersøge om det nu også kan passe. Noget langstrakt film og med alt for mange halvtotaler og unødvendig dvælen i hver scene, men Mesterens touch kan sagtens spores flere steder. Ganske seværdig selvom den ikke hører til Hitchcocks bedste.

The Skin Gamle ** ½

Hitchcocks fjerde tonefilm er en handlingsmættet historie om to rivaliserende familier på landet, der slås om retten til jord og andre besiddelser. Udmærket sat i scene og med en tragisk slutning der kompenserer for den ofte lidt omstændeligt afviklede historie. Skuespillerne spiller glimrende og viser stor sans for tonefilmens nye muligheder. Man mærker tydeligt, at mesteren er ved at tage hele filmapparaturet til sig for alvor, selvom filmen ikke kan regnes blandt hans vigtigste.

The Farmer's Wife ***

Ganske munter sædekomedie markerede instruktørens næstsidste stumfilm og handler om en godsejer der ikke kan finde sig en kone og de manøvrer han må sætte i værk for at ændre på situationen. Et væld af sjove detaljer og man mærker tydeligt Hitchcocks eminente sans for at fortælle imellem linjerne. Absolut et modent værk på sine egne præmisser.

Rich and Strange ***

Mange af Hitchcocks første film viser en mester i svøb, men det er kun ganske få af dem der er udtryk for en filmkunstner der var på vej. Denne film fra 1932 er ikke en thriller, men en dramakomedie om en ægtepar der lever som hund og kat og derfor går hver deres vej i forbindelse med et krydstogt. Uforudsete omstændigheder bliver imidlertid en test på om deres kærlighed kan holde. Uhyre velspillet for så tidlig en talefilm og ydermere en rigtigt god historie er formidlet af Hitchcock uden overflødigheder og minus den teatralske tilgang som prægede mange film fra periode. Henry Kendall og Joan Barry er seværdige som det umage par, ganske blottet for manerer i spillestil og replikbehandling. Baseret på en roman af Dale Collins og omskrevet af bl.a. Hitchcock og Alma Reville. En udsædvanlig indsats fra instruktøren og absolut at regne blandt hans væsentligste tidlige film.

Anmeldt af Leif, Mårslet 3. november 2007
glimrende undertekster på fine udgaver
Allerede i sine første stumfilm fra 1920erne kan man få en fornemmelse af 'the master of suspense'Alfred Hitchcock. Især er The Manxman et flot visuelt melodrama om kærlighed og venskab, som udsættes for svære prøver.
Blackmail er som den første talefilm i England af stor filmhistorisk interesse, men jeg holder endnu mere af Murder! og Skin Game, som begge har en spidsfindig historie og er fyldt med dramatiske optrin. Men boksens bedste film er naturligvis Foreign Correspondent, en helt forrygende agenthistorie, som udspiller sig lige før 2. Verdenskrig. Det er en morsom, spændende historie om helte, skurke og to unge elskende.

box-settet kan stærkt anbefales ikke alene som følge af billedkvaliteten, som er helt i top på disse tidlige film af Hitch, men også som følge af de glimrende danske undertekster, som en vis Charlotte Eriksen har æren for.

Den "nyeste" af filmene Foreign Correspondent er faktisk hele sættet værd. Billedkvaliteten er ikke set bedre (mindst ligeså god som Warner Brothers region 1 udgave) og den danske oversættelse af dialogen er mildest talt fremragende. Desuden har filmen her den rigtige længde, dvs. 116 minutter i Pal (25 billeder pr. sekund), hvilket svarer til filmens korrekte længde 120 minutter i (24 billeder pr. sekund). Dette var ikke tilfældet i den franske udgave af sættet! (Her var billedkvaliteten dårlig og filmen var forkortet!)


Ret din egen anmeldelse af Alfred Hitchcock: The Early Years - klik her

Start en debat om filmen Alfred Hitchcock: The Early Years - klik her

Start en debat om denne udgave af Alfred Hitchcock: The Early Years (9 film) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45