An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Starship Troopers (Blu-ray) (BD) Starship Troopers (Blu-ray)

Send mig en mail, når den udkommer

Starship Troopers (Blu-ray) (BD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.
Laserdisken (DK)
Pris: 59.00 kr Klik for at lægge i Laserdiskens indkøbskurv.

Udkommer 13/8-2021

Bestil filmen i Laserdisken!

Medierådets aldersgrænse. Touchstone - 1997
USA - Farve - 130 min
Ønskeliste
ActionScience FictionRum-filmKrigsfilm
Filmens specifikationer
Original titel: Starship Troopers
Instruktør: Paul Verhoeven
Medvirkende:
Johnny Rico  Casper Van Dien
Dizzy Flores  Dina Meyer
Carmen Ibanez  Denise Richards
Private Ace Levy  Jake Busey
Col. Carl Jenkins  Neil Patrick Harris
Career Sgt Zim  Clancy Brown
Sugar Watkins  Seth Gilliam
Zander Barcalow  Patrick Muldoon
Lt Jean Rasczak  Michael Ironside
Biology Teacher  Rue McClanahan
Vis alle medvirkende...
Stikord: Starship Troopers
Giant Animal
Insekter
Monster
Rumskibe / Rumfart
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
Blu-ray pladens specifikationer
Oprindelse:  Danmark Blu-ray pladen har regionalkoden B.Region:

Med danske tekster

Tekster: Dansk
Engelsk
Norsk
Svensk
Finsk
Sprog: Engelsk

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 44

Gennemsnit: 8.9 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

Niels Ole
David
Hans Kr.
Thomas
Helle
Lars
Søren
Jan

Death from Above!

"Come on, you apes! You wanna live forever!?"

Hvis jeg havde $100 millioner, som jeg ikke lige skulle bruge til noget vigtigt, så ville jeg give dem til Paul Verhoeven. Jeg ville kun bede om én ting til gengæld: Lav mig "Starship Troopers 2"!

Findes der noget bedre end en film, der lefler for éns laveste instinkter? "Starship Troopers" har det hele: Rumskibe, masser af våben, lækre babes, overflødig splat i lange baner og et hav af special effects. Hvad mere kan man ønske sig?
    Filmen blev hårdt modtaget ved sin premiere. Folk forstod den simpelthen ikke. De fleste anmeldere troede f.eks., at Verhoeven lovpriste fascismen som den perfekte samfundsform. Men det er ellers ikke fordi filmens ironi og sarkasme er skjult, det er bare fordi den er så gennemført. Oven i det ser skuespillerne ud, som om de alle sammen lige er trådt ud af "Beverly Hills 90210" (hvilket de fleste også var). Masser af smukke unge mennesker. Det var der også mange, der brokkede sig over uden at opdage, at Verhoeven og Co. faktisk gør tykt grin med de nazistiske propagandafilm og krigs-propaganda generelt (hvilket der er et glimrende eksempel på i dokumentaren "Death from Above").
    Men hvis jeg skal være helt ærlig, er det jo ikke pga den sociale satire, at jeg holder så meget af "Starship Troopers". Det, der tiltaler mig, er idéen om at tage et kraftigt våben i hænderne, skyde til man ikke kan mærke sine hænder mere, hvorefter de smadrede insekter ligger i meterhøje bunker omkring én. Det er idéen om at være en Starship Trooper! Og på det punkt kunne filmen næsten ikke være mere succesfuld.

"They sucked his brains out!"
David

Brugerne skriver om Starship Troopers:

Anmeldt af Extract, Dyssegård 14. marts 2016
Insektjagt med grønt og orange snask
Starship Troopers Verhoven kører på i sin stærkt satiriske stil med sin menneske mod udenjordiske insekter. Ganske flot lavet, men nogle af bluescreen effekterne er ikke ligefrem up to scratch. Casper Can Dein og Denise Richards gør det udmærket som hhv. marineinfanterist og pilot i føderationshæren. Indrullering garanterer statsborgerskab, men langt fra alle overlever turen i kødkværnen. Udmærket birolle til Michael Ironside som barsk marineoberst, som har mistet et stykke af den ene arm. Og så forresten: Der er intet så forældet som gårsdagens science fiction, så når de render rundt med billedrørs TV-kameraer og har billedrørsskærme virker det ikke voldsomt futuristisk. Alt imens infanterne bliver snasket ind i grønt og orange snask fra de forskellige former for insekter de skyder og sprænger i luften. I en ret sjov scene hopper Johnny Rico(Van Dien) op på ryggen af en panserbille på størrelse med hval, skyder hul i rygskjoldet og smider en håndgranat ind og bliver ganske godt sovset til. Et par af damerne, herunder Dina Meyer som Diz er så elskværdig at vise deres ynder frem.

Anmeldt af Gordon, København N 17. februar 2016
the bugs
casper van dien er tydeligt en b skuespiller men alligevel castet til st 1 og det nok hans bedste rolle ikke nogen stor film men kan ses

Anmeldt af Romeo, Slagelse 28. november 2009
Ikke Casper Van Diens film
Nej det er ikke hovedrollen der driver denne film fremad, Casper Van Dien skulle aldrig have haft et manuskript i hånden til denne film, for der findes hundredevis af andre der kunne have taget denne rolle og gjort det godt, og det er faktisk synd for det er lige før en rolle ødelægger det hele for de andre der gerne vil spille deres roller så godt som man nu kan i de her film.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 14. maj 2008
Man kan ikke få satire nok...
... men hvis den, som i tilfældet med Starship Troopers, bliver for diffus, og for lang, og kører for meget i spiral, mister den sin kant. Verhoeven skyder lidt på militæret, lidt på højrefløjen, lidt på teenagefilm, lidt på 50'er si-fi, lidt på TV-nyhedsmedierne + 2 - 3 temaer oven i hatten. Godt forsøgt - men en fæl maveplasker.
Filmen kan dog ses for sin action, fotografering, nydelige rolleindehavere og polerede facade, og så kryber den helt op på 2,5 stjerner.

Anmeldt af Monkeyman, København S 5. september 2007
KILL THEM ALL !
Herlig tomgangs underholdning. Historien var lidt for banal og kedelig og skuespillet var rædselsfuldt (især Casper Van Dien). Men når man så smækker total super voldelig militær vs. kryb action, så stiger karrakteren i den grad. Mange flotte kampe og blodige dødsfald.

Anmeldt af Kalle Marx, Esbjerg 21. februar 2007
I want you!
Dette er en okay underholdende film, men det er ikke dens største styrke. Der er en passiv og slesk underliggende humor i Starship Troopers, som måske er det der sætter sig bedst i erindringen når man tænker tilbage på den. Det plastiske udseende, den nærmest bevidst fortænkte dialog og de velovervejede skuespillere får den til at ligne én stor rekrutteringsvideo fra en hær der ikke eksisterer. Man ler sjældent højlydt under filmen, men man smiler reflekterende en time efter. Jeg synes det holder, andre gør ikke.

Anmeldt af Karina, Søborg 21. februar 2007
Satirisk, men kedelig
Starship Troopers faldt mig meget lang og var lidt for dum. Jeg har haft en del morskab over at tale om den bagefter, fordi ideerne som udgangspunkt er ret gode - f.eks. den flotte, pluskæbede Captain America, som har det laveste IQ tal på akademiet, men humoren blev aldrig skarp nok eller synlig nok til at gøre det sjovt at se. Jeg synes, at filmen tager sig selv for alvorligt i udførelsen, så det er action og effekter frem for satire, der kommer i fokus.

Anmeldt af Robin Espersen, Aarhus C 25. februar 2006
Tag jer lige sammen... Den er da fed...
Folk der siger den her film er dårlig har simpelthen ikke fattet pointen. Det er jo satire!!!

Og vi tager den lige igen så alle forstår det: S A T I R E !!!!

Starship Troopers er en dygtig og gennemtænkt parodi på gamle krigspropaganda film. Alle hovedpersonerne er unge og smukke og der er nogle corny kærlighedshistorier iblandt.

Elementer som den konstante mediedækning af alting og den ekstremt ensidede propaganda gør jo bare satiren endnu mere tydelig.
Dog er satiren ikke så tydelig at filmen bliver til en komedie. Den er meget subtil.

Alt i alt er Starship Troopers en meget unik sci-fi film med nogle fede pointer som er samfundskritisk på utroligt mange stadier.

Filmens unikke budskab, humor og selvfølgelig den fede action og fede effekter gør at filmen får fire stjerner herfra.

Anmeldt af Pintoz, Herlev 12. september 2004
Nej, nej, nej , nej!
Dette er en film som bare skulle tabes i et badekar fyldt med svovlsyre... Dette er en film hvis eneste højdepunkt er et fællesbad som kun er lavet for at stemningen skal holdes for de øldrikkende, tilbagesiddende actionfreakz - som jeg ærligt kan sige jeg ikke er...
Starship Troopers er en film med dårligere skuespil end en honningglaseret loppes forsøg på at spille Macbeth klokken 3 om natten...

Anmeldt af Rasmus Linhoff, Helsingør 22. maj 2004
en helt utroligt dårlig film, fyldt med dårlige effekter, dårligt skuespil og jeg kunne blive ved. eneste lille plus i filmen er den lille smule underholdninger der dog er.

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 6. december 2003
Voldelige græshopper
Jeg forstår ikke begejstringen. Nææ, TOTAL RECALL og ROBOCOP må være Verhoevens hovedværker! Men den er da flot lavet, det må man sige.

Anmeldt af Wilfred, Albertslund 2. december 2003
ST1
ST1 en fremragende film.

ST2 kommer endelig, MARTS 04.


Ret din egen anmeldelse af Starship Troopers - klik her

Deltag i debatten om filmen Starship Troopers - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Starship Troopers


Starship Troopers Starship Troopers (Blu-ray) Starship Troopers: 20th Anniversary (4K UHD) Starship Troopers (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2003/12/02 23:14:20 IP: Logget Svar...

Starship Troopers 2

Nu kommer ST 2, marts 04
Chr. Tribini

Sendt 2004/04/23 19:37:06 IP: Logget Svar...

og den skulle ikke være god.
Obscurra

Sendt 2010/11/25 14:51:45 IP: Logget Svar...

Til Trabi

Tjaah. Jeg har set den og jeg må sige den er noget andet end et'eren. I to'eren har de fokuseret mere på gys og væmmelse hos folk, end action. Om filmen er god eller dårlig må man så bedømme efter at have set den.
Jeg mener at filmen og okay hvis man er ude efter splatter og gys, men det er heller ikke en af min yndlingsfilm.
Jeg ville nok give den tre stjerner.
Men du kan jo se den hvis du ikke allerede har det og bedømme derefter. God vind

Deltag i debatten om filmen Starship Troopers - klik på "svar"

 Forfatter Emne: Starship Troopers


Starship Troopers Starship Troopers (Blu-ray) Starship Troopers: 20th Anniversary (4K UHD) Starship Troopers (Blu-ray)
Se alle titler her
Sendt 2003/12/02 23:16:56 IP: Logget Svar...

Starship Troopers 2

Nu kommer ST 2, marts 04

Start en debat om denne udgave af Starship Troopers (Blu-ray) - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45  
testtest