An unknown error occurred:
UnexpectedClosure
INCLUDEFORM
!

[/!]
 
0.00 kr
Kurven er tom
Til kassen

Log ind

Nyhedsmail
Følg din ordre
FAQ
Sitemap

Bourne Ultimatum, The  (DVD) Bourne Ultimatum, The

Udgivet 11. december 2007 af Universal (DK) DSD8251880 / UPC# 5050582505238

Bourne Ultimatum, The  (DVD) - Klik her for at se billedet i stor størrelse.

Udgået

Det er ikke længere muligt
at bestille denne udgave.

Klik her for eventuelle
andre udgaver af filmen

Medierådets aldersgrænse. Universal - 2007
USA - Farve - 111 min
Ønskeliste
ActionAdventureThriller
Filmens specifikationer
Original titel: Bourne Ultimatum, The
Instruktør: Paul Greengrass
Medvirkende:
Jason Bourne  Matt Damon
Nicky Parsons  Julia Stiles
Noah Vosen  David Strathairn
Pamela Landy  Joan Allen
Ezra Kramer  Scott Glenn
Simon Ross  Paddy Considine
Paz  Edgar Ramirez
Dr. Albert Hirsch  Albert Finney
Tom Cronin  Tom Gallop
Wills  Corey Johnson
Vis alle medvirkende...
Stikord: Jason Bourne
CIA / FBI
Hævn / selvtægt
Hukommelsessvigt
Menneskejagt
Klik for alle udgaver af filmen
Same Cast
DVD-pladens specifikationer
TV-system:   PAL DVD-pladen har regionalkoden 2.Region:
Oprindelse:  Danmark

Med danske tekster

Billedgalleri:

Brugernes bedømmelse:

Antal stemmer: 35

Gennemsnit: 9.5 ud af 10

Du kan også stemme.   

Laserdiskens vurderinger:

David

Bourne to run

En eller anden har lækket historien om Treadstone til en engelsk avis. Historien om det tophemmelige netværk af specialtrænede snigmordere er dermed ude – ligesom historien om agenten, der undslap Treadstone-programmet, Jason Bourne. Endnu engang må Bourne komme ud af sit skjul. Journalisten kan måske være en ledetråd, der kan hjælpe ham med at opspore de mennesker, der forvandlede ham til en dræber. Men vejen er besat med fælder – for journalisten, for Bourne og for alle, der hjælper ham. For CIA er ikke længe uden et hemmeligt netværk. Blackbriar-programmet uddanner nye dræbere – uden de svagheder, som de gamle havde. Bourne er både jægeren og byttet. Men han får hjælp fra uventet side; CIA-agenten Nicky Parsons, hvis veje før har krydset Bournes, har brug for at slippe ud af Blackbriar-projektet uden at blive slået ihjel på grund af sin viden. Jagten er gået ind – på Bourne, men også Bournes jagt på sandheden om, hvem han egentlig er.

Paul Greengrass har igen instrueret den hæsblæsende og barske thriller, hvor Matt Damon for tredje gang optræder som Jason Bourne. Også Julia Stiles medvirker for tredje gang som Nicky, mens Joan Allen er med for anden gang som Pamela Landy. Efterretningsholdet fuldendes af David Strathairn, Scott Glenn og Albert Finney som den mystiske Dr. Hirsch.
Tekst fra pressemateriale

Brugerne skriver om Jason Bourne 3: The Bourne Ultimatum:

Anmeldt af Starman, Næstved 15. august 2012
Shaken not stirred
Egentlig en udmærket opfølger på de 2 foregående film, men filmen bliver totalt smadret af det håndholdte kamera. Tænk at bruge så mange penge på en film, og så optage den med et håndholdt kamera..tåbeligt!

Anmeldt af FSD, Charlottenlund 26. juni 2010
Sidste kapitel
Underholdende action. Der bliver ikke spildt tid på at score babes eller drikke Martini. Der er fart på (næsten) hele tiden. Matt Damon er som altid god, men de fleste andre ligger desværre godt under middel.

Anmeldt af Extract, Dyssegård 17. maj 2010
Bourne Finale
Jason Bourne  3: The Bourne Ultimatum Den vilde jagt går på Jason Bourne i finaleafsnittet, og hans jagt på sandheden. Matt Damon er fremragende og ligeledes Joan Allen som højtstående CIA chef, derimod virker den søde Julia Stiles desværre fejlcastet, ingen tror på hende som CIA agent. Men ellers holdes gryden i kog hele vejen igennem. Jagten igennem Tangers smalle gader og over hustage er fantatisk flot lavet. Det er biljagten i filmens slutning også. Udmærket underholdning, men man savner Franka Potente.

Anmeldt af Adis Babovic, Thisted 5. marts 2010
En drømme afslutning
Paul Greengrass gør det igen folkens. Han bomber videre. Med denne lille perle puster han nyt liv i thriller/action genren og laver en af de mest intense og hektiske film jeg har været med til at overvære. The Bourne Ultimatum har tydeligvis instruktørens præg. Filmen holdes i en dokumentarisk stil, hvor kameraet hele tiden er tæt på vores personer. Det er rystende bevægelser, og til tider sidder man virkelig og føler man selv er med i filmen. Det er med til at forstærke oplevelsen og give tilskuren den ægte fornemmelse. Og det lykkes i den grad, og takket være det intelligente manuskript, skaber Greengrass noget nær den perfekte film. Brikkerne falder flot på plads i denne helt igennem fantastiske tredje del. Sandheden om Jason Bourne er vildt spændende og skræmmende. Kan kun sige: Glæd jer til finalen.

Den anden ting der lykkes for Greengrass er at han igennem hele filmen kører i højt tempo. I hver scene holdes du i spænding. Der er masse af jagt - nøjagtigt som i de to første film, hvor man bruger forskellige lande som locations, og det forstærker oplevelsen. Mat Damon er forrygende (endnu engang) i hovedrollen. Han formår at give rollen den portion dybde og menneskelighed, som der kræves af både ham som skuespiller men også af manuskriptet, og det lykkes så flot her at omsætte på film. David Strathairn er det nye ansigt i denne tredje del, og han gør det vildt overbevisende som en usympatisk leder.

Slåsscener, biljagter (i old school stil) og den slags er igen forrygende godt lavet i et hektisk tempo. Greengrass kan sit kram må man sige, også når det kommer til det politiske. John Powells fremragende baggrundsmusik skaber den helt rette spændings atmosfære. Det var ordene fra mig. Der skal ikke afsløres meget om plottet, mysterierne og den slags. Mange har en spændende oplevelse i vente. Men det er en pragtfuld spændingsfilm, og en drømme afslutning på denne fantastiske Bourne trilogi, som Doug Liman så perfekt startede på og Greengrass ligeså flot afsluttede. Det bliver ikke meget bedre og hører klart til en af de film jeg med garanti kommer til at nyde mange gange. Alt stemmer i denne produktion. Sådan skal film laves!

Slåsscenen på badeværelset er mindeværdig

Anmeldt af 25. september 2008
Lidt tyndere end de to første
Bourne Ultimatum er en GOD film ... og en OKAY afslutning på de to første, aldeles fremragende film. Men jeg den synes en smule tyndere end de to første. Der er nogle løse ender der efterlader en sur smag -især i sammenhængen af handlingen. For så vidt er plottet meget komplekst og man kan i løbet af den første og anden film, få nogle gode "aha-oplevelser" undervejs.. Men de "aha-oplevelser" som samler handlingen og giver hændelserne relation til hinanden, mangler en smule i Ultimatum. Det er som om der mangler scener, der simpelhen skulle have fungeret som forklarende mellemled. Desuden synes jeg Julia Stiles er fejlcastet. Dog skal man unde sig at se den hvis man har set de to første - måske endda et par gange. For den er værd at se, Dejlig action!!

Anmeldt af Thomas Aquinas, Værløse 4. maj 2008
Bourne-bøvl
For - forhåbentlig - sidste gang stresser agenten rundt ude i kulden og prøver at finde hovede og hale i det hele. Det samme gør publikum i dette kapitel, hvor plottet skifter gear så hurtigt, at man bliver tilbøjelig til at glemme hvad det handler om. Så tæt klippet, at "24 Timer" fremstår som en ørkenvandring, og en lurende migræne afslører, at det håndholdte kamera er for meget af det gode. Uagtet dette er filmen god spænding, dog uden finesserne der gjorde den første film så bragende flot.

Anmeldt af Holliday, Aalborg 20. marts 2008
007 på speed
Sidste kapitel? Trykker speederen i bund, og river folk rundt i hårdt slående og velafviklet action kombineret med en historie der er tilpas spændende til at holde interessen fanget. Bourne har udviklet sig til en fin lille trilogi, som dog ikke skriger på at ryge i dvdafspilleren hver anden dag.

Anmeldt af Svend Erik, Løkken 9. januar 2008
Hurtigt går det
Man får, hvad man kommer efter: et sammenkog af Identity og Supremacy, rapt afviklet og uden at Mat Damon ryster på hænderne. Han suppleres af rigtigt gode med (eller mod-) spillere. Fortrinlig underholdning, der dog godt kunne tåle en mindre opstramning og lidt mere subtilitet i persontegningen.

Anmeldt af Monkeyman, København S 29. august 2007
Jason Bourne's sidste omgang
Syntes hel' sikkert at dette tredje kapitel om J B var den bedste. God fortalt, hurtigt og energifuldt tempoklipning, fint skuespil, herlige slåskampe og god slutning. Inteligent action, der ikke skuffer tilhængere af de to forgående.

Ret din egen anmeldelse af Jason Bourne 3: The Bourne Ultimatum - klik her

Start en debat om filmen Jason Bourne 3: The Bourne Ultimatum - klik her

Start en debat om denne udgave af Bourne Ultimatum, The - klik her

Klik her for print-venlig udgave

 
Tlf: (+45) 98 13 22 22      mail@laserdisken.dk      CVR: 10 19 42 45